2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de bak doğumu kolaylaştırıyormuş senin yüzünden doğumum zor mu olsun diyip korkutuyorum:) o zor kullanma olayını denesek nokcak biz onlara tecavüz edemiyoruz ki

yok canım onlar normal çıkmış epitel başka bir şeyden olmuş olabilir doktorun bir şey demedi mi bir sor bence belki önemsizdir bile
Canım sağlık ocağına pazartesi gideceğim. Bakalim ne diyecekler
Sen de detaylida ogrenirsin artik :)) cocuk 5 aylik olmus hala nasil goremiyorlar anlamadim valla insallah sali günu soylerler :))
Ya sorma 15 haftalikken söylemedi devlet 17 de de bacaklarını açmadı dediler inşallah salı perinalog ta randevum var söyler ler umarım:)

Degil ikinci torun benimki :)) esim ailenin buyugu ama baya ilgi goruyor bizim velet simdiden :)) bizim erkek teyzesi sizin tahmin edilen ne peki ?
Valla önce kız sonra erkek dediler sonra götermiyor dediler öğrencem bugün inş gösterrze

Zor valla ya. Neyse az kalmış ama 17 haftada kıza benzettiyse kızdır bence :) benim içime oğluş doğmuştu yanlış doğmuş demekki. Zaten ben erkek olduğunu 14. Haftada mı ne öğrendim ama ne aldım bi kaç parça zıbın yani öğrensende erkenden bişeyler almak çokta iyi değil aslında o yüzden boşver bekle randevunu :))

Ben senin gibi olsam suan sanirim hic sorun yasamayiz. Arkadasin dedigi gibi kacinca kovaliyorsun
aynen öyle valla illa bi taraf kaçıyor :)

Bazılarında gebelik isteksizlik yapabiliyor ama dert etmemek lazım bi de eşin isteyince belki gizliden naz yapıyprsun :)
yok canım ya bana baya gereksiz gelmeye başladı öncesinde de isteksizdim zaten niye böyle oldum bilmiyorum
aynen allahtan gittiğim hastanede sıkıntı yaşamıyorum yoksa gidecek yer yok bana da öyle geliyor ya erkek olsa çoktan belli olurdu pipisi ama birine öyle kız kız demişler 30 haftada öğrendi erkek olduğunu

Sen tahin pekmez fındık ye bari

Yo yo bir çocuğa da bu yapılamaz zehir nedir Allasen :)) bir ömür yaşamını etkileyecek bişey
yağmur çok güzel yarkın ilk defa duydumm
Bende yağmuru çok seviyorum
Yarkın ı benim dışımda duyan yok galiba
Kızlar Duru ismi nasıl?

Asya nil ısımlerı de guzel... ısım ısı cok zor ya
Hepsi çok hoş canım sade ve güzel isimler özellikle duru,nil ama çok var benim tanıdığım.
Banada değişik geldi canım okulda sıkıntı çekebilir ama genede sen bilirsim. Yekta ismide güzel. Yasir isminide seviyorum :)
Ben nerden beğendim bilmiyorum erkek isminde Y harfi güçlü geliyor bana Yekta ismide güzel anlamı da güzel aslında
Benim bebise boyle bir hediye geldi :)) biliyorsunuz ben tiny love alacaktim ama bu gelince vazgectim. Nasil sizce kullanisli mi ?
Güzel canım bence çok uzun süre kullanılmiyor bu grup ürünler .
Kuzum sordun diye yaziyorum ben begenmedim. Yarkin hic sevilesi gelmedi kulagima :)) ama tabiki herkesin kendi karari kimseyi fazla takma ne istiyorsan onu koy ben biraz daha eski tarz isim seviyorum ondan da sevememis olabilirim
Söyleyin tabi canım onun için sordum hayır bi kişi de aaa cok güzel demiyor böyle olunca bende sogudum zaten

Canim iki isimde cok guzel. Gonlunden gecen isim olsun canim digerlerini bosver.

Öylede oluyor tabi ama bunlar çok nadir :) sağ sağlim kucağımıza alalımda ne farkeder cinsiyeti ne olursa aşkla bakıcaz, kime benzerse benzesin bizim canımız olucak hayattaki en sevdiğimiz olucak kendimizden bile önce düşündüğümüz :))

ay ben niye böyleyim ya sıkıntı bende mi acaba
ahaha bende bir sıkıntı var sanırım cidden bebekten önce de istemezdim şimdi hiç istemiyorum akşam olunca yatıp uyumak istiyorum valla
Bendensin canım hiç oralı değilim. Daha 1 sefer oldu. Allah tan eşim de artık alıştı bu duruma. Kardeş kardeş uyuyoruz :) :)

Butun ısımler nerdeyse oyle etrafımda alya uras mınalar lınalar almınalar egeler kaynıyor. Lına hosuma gıtmıstı vazgectm duru yok hıc nıl de yok öff vallahı zor

Benim doktorum amniyosenteze yönlendirmedi.bahsetti ama zor Bi işlem falan dedi. Bu testi önerdi. Amniyosentez daha kesin tabi.
Valla iyi yapıyorsun canım. Allah ne yazdı bilinmez. Hakkımızda hayırlısı olsun

Ben inanıyorum canım hatta sonucu burdan yazışını bile hayal ediyorum, sonucun güzel gelecek, boşuna o strese girdim diyeceksin ama olsun herşeyde var bi hayır. Cuma gününe kdr gelir inşallah sonucun
İnşallah canım sağolasın. Vardır bunda da Bi hayır. Bundan da almamız, çıkarmamız gereken bir ders var biliyorum.
Perinatalog için de şimdiden yerimizi ayırttık. 22. Haftamızda detaylıca giricez

Canim iki isimde cok guzel. Gonlunden gecen isim olsun canim digerlerini bosver.
Uff valla ne zor isim işi sağ ol canım ya bakalım artık karar vercem inşallah
Canım sende cinsiyetini öğrenemedin başka bir devlet hst .gitsene normal muayene gibi bak ben bugün 3. Bir hasteneye gittim ,geçerken uğradım :))

Valla artik ne kadar kullanilirsa o kadar kullansin benim.oglan olmadi sonra ıhtiyaç sahibi birine veririm :) daha guzel isimler bulursun bence :))

Cinsiyet olayını duymadım. Ama şarap canın çekerse haber et, ben buralardayım. Kargoyla göndeririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…