Ben de bak doğumu kolaylaştırıyormuş senin yüzünden doğumum zor mu olsun diyip korkutuyorum:) o zor kullanma olayını denesek nokcak biz onlara tecavüz edemiyoruz ki
Duyar duyar ben genelde icten konusuyorum ve genelde hep duydugunu dusunuyorum manyakta olabilirim tabi ama senin isin sansa kalmis artik dene bence :))
Kızlaaar acil durum..
Dünden beri hafif başarım vardı. Uyudum uyandım geçmedi. Öğlen arttı sanki, baş ağrısı ve mide bulantısı. 3 defa kustum sanırım başağrısından. Hala tam olarak geçmedi. Napsam ki
Kızlaaar acil durum..
Dünden beri hafif başarım vardı. Uyudum uyandım geçmedi. Öğlen arttı sanki, baş ağrısı ve mide bulantısı. 3 defa kustum sanırım başağrısından. Hala tam olarak geçmedi. Napsam ki
Migren falan var ise karanlik bir ortamda durmak iyi geliyormus canim. Birde tansiyonuna bak tansiyon cikinca da bas agrisi yapiyor diye biliyorum. Bende olmadi o yuzden birsey oneremicem arkadaslar gelip yazarlar simdi dikkat et kendine cok gecmis olsun
Ben detaylı ultrasonu ayın 30 u gibi alayım randevu diyorum sat a göre 22+3 falan olacak geç mi olur ki doktor 24 e kadar vaktin var dedi ultrasonda da biraz geriden geliyordu haftasını yakalamaz diye de biraz geç alayım diye düşündm
Uff valla ne zor isim işi sağ ol canım ya bakalım artık karar vercem inşallah
Canım sende cinsiyetini öğrenemedin başka bir devlet hst .gitsene normal muayene gibi bak ben bugün 3. Bir hasteneye gittim ,geçerken uğradım :))
Rica ederim canim :)
Bizde de erkek ismi hazır ama kız ismi hiç begenemiyorum.
Gecerken mi Allah iyiligini versin supersin valla :)
Eşim ögrenmek icin catliyor. Bende bir o kadar rahatim. Israrla haftaya tekrar gidelim diyor. Grip oldum ve hava yağmur kıyamet. Hiç cikilacak gibi degil. Iyi olayim bende bir giderim artik
Butun ısımler nerdeyse oyle etrafımda alya uras mınalar lınalar almınalar egeler kaynıyor. Lına hosuma gıtmıstı vazgectm duru yok hıc nıl de yok öff vallahı zor
Yoksa kimse, koymadan sen koy hemen o zaman canım ya ...
aynı bulunduğun ortamlarda olunca pek olmuyor bence yoksa sadece bende olsun isim kafasında değilim.
Valla ben pahali birsey alacaktim acikcasi ama hediye gelince kaldi :)) saglikla kullanmak nasip olsun insallah o zaman bakar eger isimi gormezse baska birsey alirim diye düsündüm :))
Rica ederim canim :)
Bizde de erkek ismi hazır ama kız ismi hiç begenemiyorum.
Gecerken mi Allah iyiligini versin supersin valla :)
Eşim ögrenmek icin catliyor. Bende bir o kadar rahatim. Israrla haftaya tekrar gidelim diyor. Grip oldum ve hava yağmur kıyamet. Hiç cikilacak gibi degil. Iyi olayim bende bir giderim artik
Erkek ismi nedir? paylaşmak istersen yazabilirsin :))
sende haklısın canım ya zaten gripsin işin eğlence tarafı cinsiyeti sağlıkla gelsinler başka ne isteriz
Valla ben pahali birsey alacaktim acikcasi ama hediye gelince kaldi :)) saglikla kullanmak nasip olsun insallah o zaman bakar eger isimi gormezse baska birsey alirim diye düsündüm :))
Arkadslar ben bebek uyuyorsa uyansin hareket etsin diye kontrolden once surekli durtukledim ve kontrolde kipir kipirdi cinsiyetini de apacik gosterdi:))
Erkek ismi nedir? paylaşmak istersen yazabilirsin :))
sende haklısın canım ya zaten gripsin işin eğlence tarafı cinsiyeti sağlıkla gelsinler başka ne isteriz
Canim daha evlenmeden karar vermistik 7 sene once. Efe dedik oyle kaldı. 2. erkek olursa da Ege diye düşünmüştük. Izmirliyim ben
Ama kız isminde takılıp kalıyoruz. Eşim Zeynep ismini cok begeniyor. Bakalim bi cinsiyet netleşsin doguma kadar karar veririz artik.
Saglikli oldugunu bilmek yetiyor gerçekten.
Arkadslar ben bebek uyuyorsa uyansin hareket etsin diye kontrolden once surekli durtukledim ve kontrolde kipir kipirdi cinsiyetini de apacik gosterdi:))
Migren falan var ise karanlik bir ortamda durmak iyi geliyormus canim. Birde tansiyonuna bak tansiyon cikinca da bas agrisi yapiyor diye biliyorum. Bende olmadi o yuzden birsey oneremicem arkadaslar gelip yazarlar simdi dikkat et kendine cok gecmis olsun
Canim daha evlenmeden karar vermistik 7 sene once. Efe dedik oyle kaldı. 2. erkek olursa da Ege diye düşünmüştük. Izmirliyim ben
Ama kız isminde takılıp kalıyoruz. Eşim Zeynep ismini cok begeniyor. Bakalim bi cinsiyet netleşsin doguma kadar karar veririz artik.
Saglikli oldugunu bilmek yetiyor gerçekten.
Kızlaaar acil durum..
Canım benimde bi dönem çok sık başağrım oldu normalde migrenim var zaten.biraz dişimi sıktım ağrı kesici almamıştım ama parasetamol içerikli ağrı kesiciler kullanabiliyoruz yanılmıyorsam minoset gibi.başını sıkıca sarabilirsin tülbentle filan,geçmiş olsun