2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım sağlık ocağına pazartesi gideceğim. Bakalim ne diyecekler

Ya sorma 15 haftalikken söylemedi devlet 17 de de bacaklarını açmadı dediler inşallah salı perinalog ta randevum var söyler ler umarım:)
Insallah solerler bu sefer :)) sen devlette mi dogum dusunuyorsun ?

Kızlaaar acil durum..
Dünden beri hafif başarım vardı. Uyudum uyandım geçmedi. Öğlen arttı sanki, baş ağrısı ve mide bulantısı. 3 defa kustum sanırım başağrısından. Hala tam olarak geçmedi. Napsam ki

Migren falan var ise karanlik bir ortamda durmak iyi geliyormus canim. Birde tansiyonuna bak tansiyon cikinca da bas agrisi yapiyor diye biliyorum. Bende olmadi o yuzden birsey oneremicem arkadaslar gelip yazarlar simdi dikkat et kendine cok gecmis olsun

Bence geç olmaz canım ben de 21 yada 22 haftada yaptırıcam hatta benimki bı hafta önden gidiyor

Rica ederim canim :)
Bizde de erkek ismi hazır ama kız ismi hiç begenemiyorum.
Gecerken mi Allah iyiligini versin supersin valla :)
Eşim ögrenmek icin catliyor. Bende bir o kadar rahatim. Israrla haftaya tekrar gidelim diyor. Grip oldum ve hava yağmur kıyamet. Hiç cikilacak gibi degil. Iyi olayim bende bir giderim artik

Butun ısımler nerdeyse oyle etrafımda alya uras mınalar lınalar almınalar egeler kaynıyor. Lına hosuma gıtmıstı vazgectm duru yok hıc nıl de yok öff vallahı zor
Yoksa kimse, koymadan sen koy hemen o zaman canım ya ...
aynı bulunduğun ortamlarda olunca pek olmuyor bence yoksa sadece bende olsun isim kafasında değilim.

Valla artik ne kadar kullanilirsa o kadar kullansin benim.oglan olmadi sonra ıhtiyaç sahibi birine veririm :) daha guzel isimler bulursun bence :))
Böyle bişey bende düşünüyorum cok uzun süre kullanılmadığı için pahalı bişey istemiyorum.saglikla kullandığın günlere inşalla h .

Böyle bişey bende düşünüyorum cok uzun süre kullanılmadığı için pahalı bişey istemiyorum.saglikla kullandığın günlere inşalla h .
Valla ben pahali birsey alacaktim acikcasi ama hediye gelince kaldi :)) saglikla kullanmak nasip olsun insallah o zaman bakar eger isimi gormezse baska birsey alirim diye düsündüm :))

Erkek ismi nedir? paylaşmak istersen yazabilirsin :))
sende haklısın canım ya zaten gripsin işin eğlence tarafı cinsiyeti sağlıkla gelsinler başka ne isteriz

Valla ben pahali birsey alacaktim acikcasi ama hediye gelince kaldi :)) saglikla kullanmak nasip olsun insallah o zaman bakar eger isimi gormezse baska birsey alirim diye düsündüm :))
Inşallah canim amin icinde olduğu fotolarida görürüz düşünmesi bile heyecan veriyor.
Hediyenin iyisi kötüsü olmaz bak bana soran bile yok :))

Erkek ismi nedir? paylaşmak istersen yazabilirsin :))
sende haklısın canım ya zaten gripsin işin eğlence tarafı cinsiyeti sağlıkla gelsinler başka ne isteriz
Canim daha evlenmeden karar vermistik 7 sene once. Efe dedik oyle kaldı. 2. erkek olursa da Ege diye düşünmüştük. Izmirliyim ben
Ama kız isminde takılıp kalıyoruz. Eşim Zeynep ismini cok begeniyor. Bakalim bi cinsiyet netleşsin doguma kadar karar veririz artik.
Saglikli oldugunu bilmek yetiyor gerçekten.

Arkadslar ben bebek uyuyorsa uyansin hareket etsin diye kontrolden once surekli durtukledim ve kontrolde kipir kipirdi cinsiyetini de apacik gosterdi:))
Maşallah bebisine:)
Ben çikolata yedim, meyve suyu ictim, biraz yürüdüm. Doktorda dürttü sürekli ve 2 defa baktı ama istifini bozmadı bizim artist

Migrenim yok diye biliyorum ama tansiyon aklıma geldi benim de..
Sağol canım teşekkür ederim

Efe ile Ege’ye Ece uyar bence

Canım benimde bi dönem çok sık başağrım oldu normalde migrenim var zaten.biraz dişimi sıktım ağrı kesici almamıştım ama parasetamol içerikli ağrı kesiciler kullanabiliyoruz yanılmıyorsam minoset gibi.başını sıkıca sarabilirsin tülbentle filan,geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…