2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hemşehrim benim sevgiler yolluyorum izmirden bulunduğun şehre.gurbetlik nedir ıyi bilirim (
Aa hatırladım şimdi canım yazmıştın doğru efe diye arkadaşta yazmış efeye ece gider.zeynep, elif benim favori isimlerindendir.

Susuz falan mı kaldın acaba vücut susuz kaldığında da baş ağrısı yapar ne ıyi gelir ki bilemiyorum

Hadi ya ne güzel aynı olursa sevinirim ortak bi noktamız olur :)) Bizde ne zaman karar vericez bakalım ama sanırım Bulut olucak tek hemfikir olduğumuz isim çünkü :)

Biz henüz karar veremedik ağır basan isim yok :)
Aslinda isim hakkı annenin olmalı ya eşler soyadını veriyor zaten.
Bebeği taşıyan bız zahmetle zorluklar bizde..

Biz henüz karar veremedik ağır basan isim yok :)
Aslinda isim hakkı annenin olmalı ya eşler soyadını veriyor zaten.
Bebeği taşıyan bız zahmetle zorluklar bizde..

Öyle valla canım ben daha şimdiden doğumu düşünüyorum acaba nasıl olur diye ama eşimin o gün giyinip üstü bile batmadan bebek sahibi olcağını düşününce kıskanmıyorum değil -.-

Iyi aksamlar kizlar bu aksam canim cok cekti diye 2-3 tane hurma yedim.
Sonradan esimin teyzesi hamileyken hurma yenmez dedi bende internette arastirinca doguma yakn yenmesi gerektigi yaziyordu tedirgin oldum bende ilk gebelik oldugu icin herseyden nem kapiyoruz
Oglusuma birsey olmaz degil mi

minnos26 geçmiş olsun canım anlattığın bana da migren gibi geldi umarım değildir sesiz karanlık bir odada uyumayı dene istersen
S Serylady güle güle kullan canım bizde soran yok valla :)))
Bana da sormadilar sorsalar tiny love isterdim :)) ama buna da şükür ben sorayım size de olmazmi ?

Öyle valla canım ben daha şimdiden doğumu düşünüyorum acaba nasıl olur diye ama eşimin o gün giyinip üstü bile batmadan bebek sahibi olcağını düşününce kıskanmıyorum değil -.-

Aynen canım koridorda bekleyip baba olacaklar :) ya bizler sancısı, sonrası neler yaşatacağız kim bilir..
Tabi ki evlatlar sağlıkla gelsin tek derdimiz,temennimiz bu ama yasanacaklar akıllarda.. En basitinden normal kontrol randevusunda bile bebeği görene kadar neler geçiyor akıllardan..
Analık zormuş :)

Indirim zamanları yine 10-12tl ye bulunabilir bence. Ben o işi anneme bıraktım. O gezerken denk geldikçe alacak. Ben sadece hastane çıkışını alacağım şimdilik:)

Stres yapma bence canım evet yenmiyor ben de böyle biliyorum ama bı kereden hemen bişey olmaz süreklilik durumunda sıkıntı olur sen gönlünü ferah tut

Ben ilk haftalar her gün 3-4 tane yiyordum. Canım istiyordu. Ehvama gerek yok. Abartılmadigi sürece yense bir şey olmaz. Hatta bazen her gün muhakkak 1 tane yemeğe çalışıyorum.

Zormuş gerçekten ömür boyu aklımız onlarda olucak ama olsun en güzel şey bence şimdiden onu emzirdiğimi, kokusunu içime çekip öpüceğimi düşünüyorumda kim bilir ne güzeldir :)

Benim gittiğim hastane 400 dedi bana o bile çok geliyor,radyolog bakıyor ...450 tl ye doc perinatolog var daha iyi.yazık valla ya bu özeller soyguncu.
Bu arada ismi çok hoş adıyla yaşasın
Teşekkür ederim canım

Canim benim hastane 500 istedi ayrintiliya ben devlette yaptirayim diyorum ama esim ozelde diyor napsam bilemedim
Benim 6 gün sonra canım nasılmış tecrübe ederim haber ederim karar verirsin ona göre ya ne bileyim bana uçuk rakamlar geliyor birsürü alınacak var onları alırım o parayla

ne güzel bir çoğunuz isim seçmiş biz de hala seçemedik . ikinci isim bile ben ege diyorm eşim efe diyor hiç anlaşamıyoruz bakalm artk
Ozaman şöyle yapın iki isimli olacak madem birini sen koy birini eşin ama karışmayın birbirinizin isimlerine ön isim içinde yazı tuta atın

Yok. Canim 3 hurmayla dogruran yoktur merake tme
Doguma yakin yersin
Doktruna sor bakalim
Ne dicek
Bzide haber ver lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…