Canim daha evlenmeden karar vermistik 7 sene once. Efe dedik oyle kaldı. 2. erkek olursa da Ege diye düşünmüştük. Izmirliyim ben
Ama kız isminde takılıp kalıyoruz. Eşim Zeynep ismini cok begeniyor. Bakalim bi cinsiyet netleşsin doguma kadar karar veririz artik.
Saglikli oldugunu bilmek yetiyor gerçekten.
Kızlaaar acil durum..
Dünden beri hafif başarım vardı. Uyudum uyandım geçmedi. Öğlen arttı sanki, baş ağrısı ve mide bulantısı. 3 defa kustum sanırım başağrısından. Hala tam olarak geçmedi. Napsam ki
minnos26
geçmiş olsun canım anlattığın bana da migren gibi geldi umarım değildir sesiz karanlık bir odada uyumayı dene istersen SSerylady
güle güle kullan canım bizde soran yok valla :)))
Hadi ya ne güzel aynı olursa sevinirim ortak bi noktamız olur :)) Bizde ne zaman karar vericez bakalım ama sanırım Bulut olucak tek hemfikir olduğumuz isim çünkü :)
Biz henüz karar veremedik ağır basan isim yok :)
Aslinda isim hakkı annenin olmalı ya eşler soyadını veriyor zaten.
Bebeği taşıyan bız zahmetle zorluklar bizde..
Biz henüz karar veremedik ağır basan isim yok :)
Aslinda isim hakkı annenin olmalı ya eşler soyadını veriyor zaten.
Bebeği taşıyan bız zahmetle zorluklar bizde..
Öyle valla canım ben daha şimdiden doğumu düşünüyorum acaba nasıl olur diye ama eşimin o gün giyinip üstü bile batmadan bebek sahibi olcağını düşününce kıskanmıyorum değil -.-
Iyi aksamlar kizlar bu aksam canim cok cekti diye 2-3 tane hurma yedim.
Sonradan esimin teyzesi hamileyken hurma yenmez dedi bende internette arastirinca doguma yakn yenmesi gerektigi yaziyordu tedirgin oldum bende ilk gebelik oldugu icin herseyden nem kapiyoruz
Oglusuma birsey olmaz degil mi
minnos26
geçmiş olsun canım anlattığın bana da migren gibi geldi umarım değildir sesiz karanlık bir odada uyumayı dene istersen SSerylady
güle güle kullan canım bizde soran yok valla :)))
Öyle valla canım ben daha şimdiden doğumu düşünüyorum acaba nasıl olur diye ama eşimin o gün giyinip üstü bile batmadan bebek sahibi olcağını düşününce kıskanmıyorum değil -.-
Aynen canım koridorda bekleyip baba olacaklar :) ya bizler sancısı, sonrası neler yaşatacağız kim bilir..
Tabi ki evlatlar sağlıkla gelsin tek derdimiz,temennimiz bu ama yasanacaklar akıllarda.. En basitinden normal kontrol randevusunda bile bebeği görene kadar neler geçiyor akıllardan..
Analık zormuş :)
pahalı değil aslında 1 tanesi 20 t bile yapmıyor.
ben ilk hamile haberimi aldığımda 2 tane bu şekil badi almıştım. eşime sürpriz için 10tl'ydi ve kalitesi de çok güzeldi. Bilsem daha çok alırdım
Indirim zamanları yine 10-12tl ye bulunabilir bence. Ben o işi anneme bıraktım. O gezerken denk geldikçe alacak. Ben sadece hastane çıkışını alacağım şimdilik:)
Sonradan esimin teyzesi hamileyken hurma yenmez dedi bende internette arastirinca doguma yakn yenmesi gerektigi yaziyordu tedirgin oldum bende ilk gebelik oldugu icin herseyden nem kapiyoruz
Ben ilk haftalar her gün 3-4 tane yiyordum. Canım istiyordu. Ehvama gerek yok. Abartılmadigi sürece yense bir şey olmaz. Hatta bazen her gün muhakkak 1 tane yemeğe çalışıyorum.
Aynen canım koridorda bekleyip baba olacaklar :) ya bizler sancısı, sonrası neler yaşatacağız kim bilir..
Tabi ki evlatlar sağlıkla gelsin tek derdimiz,temennimiz bu ama yasanacaklar akıllarda.. En basitinden normal kontrol randevusunda bile bebeği görene kadar neler geçiyor akıllardan..
Analık zormuş :)
Zormuş gerçekten ömür boyu aklımız onlarda olucak ama olsun en güzel şey bence şimdiden onu emzirdiğimi, kokusunu içime çekip öpüceğimi düşünüyorumda kim bilir ne güzeldir :)
Benim gittiğim hastane 400 dedi bana o bile çok geliyor,radyolog bakıyor ...450 tl ye doc perinatolog var daha iyi.yazık valla ya bu özeller soyguncu.
Bu arada ismi çok hoş adıyla yaşasın
Benim 6 gün sonra canım nasılmış tecrübe ederim haber ederim karar verirsin ona göre ya ne bileyim bana uçuk rakamlar geliyor birsürü alınacak var onları alırım o parayla