2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu aralar deli gibi epidural arastiriyorum.
Ilkinde genel anestezi oldum hem ben tercih ettim hem doktorum fazla paniksin diye yonlendirdi.
Cokta rahat uyandim hemen emzirdim yarim saat icinde.
Ama gecen sene bi estetik op.oldum akillara zarar 2 saat titredim.ameliyat sirasinda uyandim doktor aile dostumuzdu ×abi yanimdasin dimi diye bağırdığımi hatirliyorum.
Sigarada kullaniyorum yasimda buyudu vs epidural olsam uyanma kendine gelme uyanamama sorunlarim olmaz diye.
Haftaya doktorumlada konusayim bu konuyu

Kızlar ayrıntılı için anadolu yakasinda bir görüntüleme merkezi var en uygun orayı buldum 330 tl. Yalniz burasi indirim icin kim yönlendirdi diye isim istiyor ona göre indirim yapıyor.. Normal de 750 tl yönlendiren yer veya doktora gore indirim oluyor.. Genelde 550 TL- 850TL arası pahalı yani..

Biz henüz karar veremedik ağır basan isim yok :)
Aslinda isim hakkı annenin olmalı ya eşler soyadını veriyor zaten.
Bebeği taşıyan bız zahmetle zorluklar bizde
Katılıyorum, ben hep adını, hem de kızlık soyadimi koyuyorum o yüzden çocuğa. İsim koymaya yeltenene, ben doğuruyorum, ben acı çekicem, vermem bu hakkı, dedim. Alisa Bulut olacak kısmetse kizimizin adi.
Alisa, güzel ve soylu, demek.

aynen canım ne güzel demişsin valla ama ben geçen rüyamda gördüm kız çocuğu aynıı kv ay ama onun suratını almışlar bebeğe koymuşlar uyandım sinirim bozuldu ben doğurdum bana niye benzemiyo diye

Gecmis olsun. Dun ben de ayni durumdaydım. Sabah baygınlık gecirdim. Sonrasinda bir basagrisi ölücem sandim. Direk acile gittik hastanede kustum bas agrisindan. Sonra panik başladı bebeğime bisey oldu diye tutturdum. Ultrasonda görünce rahatladım. Parol iceren bir serum yaptılar bana misin demedi ağrı. Dr baska yapabilcegim bisey yok dedi eve geldik.
Boynumda fıtik var benim 3 tane atak yaptı yine büyük ihtimal. Senin de böyle bir durumun var mi?
Gece boyu sicak su torbasi masaj deken uyumus kalmisim. Sabah uyandim hala var ama hafiflemişti çok şükür.
Böyle bir atagi normalde yasasam agri kesicili serum kas gevseticiler igneler... anca geçiyor.
Bebeklerimiz icin nelere katlanıyoruz. Allah yardimcimiz olsun

Onu yapamıyorsun ya keske sorsalarda ben de su arabayla besikten yirtsam :)) anca ufak tefek hediyeler geliyor iste :))
İşin esprisindeyim
(ogluşumu gördûm ya bugün enerjim yüksekti) bana sorsalarda şunu alın diyemem ben zaten kendi annemler dahil haa şunu biz alalım derler siz bilirsiniz derim :))

Hahah kıyamam sana ben hiç göremiyorum bebişle ilgili rüyalar ya :) adını falan görsem diyorum ama malesef

Öyle valla canım ben daha şimdiden doğumu düşünüyorum acaba nasıl olur diye ama eşimin o gün giyinip üstü bile batmadan bebek sahibi olcağını düşününce kıskanmıyorum değil -.-
İşte bu yüzden cennet annelerin ayaklarının altında...

Canım ben bişey olacagini sanmıyorum abartmamışın ki.
Ben oğlumda normal dogum kolay olsun diye 30. hsftadan sonra hergun yedim 41. haftada oglumu sezeryanla aldilar kendi gelmeyince

Alisa, güzel kızını sağlıkla kucağına al karar vermiş olman çok güzel isimli özel hazırlıkları ona göre yaparsın.

Hahah kıyamam sana ben hiç göremiyorum bebişle ilgili rüyalar ya :) adını falan görsem diyorum ama malesef
ben hep görüyorum öğrenmeden önce 3 kere rüyamda erkek bebek görmüştüm ondan hep erkek hissediyorum :)) isim meselesi sıkıntı ya ben şimdi görürüm beğenmem koymam falan aklıma takılır sonra

Bende kizlik soyadimi koyuyorum.cift isim sevsem diger ismide ben koyardim.kiziminda ben koydum ismini.bencede kesinlikle isim hakki annenindir.hatta her hak annenindir

Kızlar etrafımda tanıdık 6 tane falan hamile var ve hepsi erkek gerçekten bu aylarda mı desem bu yıldamı desem var bişey :) ve iki arkadaşımda geç öğrendi baya mideleri bulandı bebek geç gelişti hani derlerya ultrasonda eli ayağı geç belli olursa kızdır diye öyle geç oluştu ben dedim kesin kızdır diye erkekmiş biri daha az önce balon patlatarak öğrendi benle arasında 2 hafta var valla şaşırdım :) Erkek isteyen kişilere söyleyelim ellerini çabuk tutsunlar

Ben şey diyorum yatmadan bebeğime senin adın ya Bulut ya Arden olucak birini seç rüyamda kulağıma fısılda diyorum ama yok

2 kez epidural oldum bir şikayetim olmadı sonrasinda da bel agrisi, bas agrisi hiç yasamadim.ilk aglamasina tanıklık etmelisin.sen neden istemiyorsun epidural.?bende tersine genel anezteziden korkarım ya uyanamazsam diye.sonrasinda ayılma bide aman Allahım :)) neler derim acaba??

Bas agrisi bel agrisi daha cok spinalde oluyor galiba.bu ara cok okudum anladigim kadar epidural daha farkli ama yinede agri olabiliyormus.birde ne yapacaklar an an biliyorum bir baski bir ses beni panikletir ve ardindan uyuturlarsa gereksiz olacak.
Ole cok kararsizim ki.
Peki bebekle beaber mi cikiliyor odaya ayni anda epiduralde

İşin esprisindeyim
(ogluşumu gördûm ya bugün enerjim yüksekti) bana sorsalarda şunu alın diyemem ben zaten kendi annemler dahil haa şunu biz alalım derler siz bilirsiniz derim :))
Ben solerim direk hic gurur yapamam cocugun masrafi cok hic degilse yardim etsinler bana sorsalar direk markasiyla soylerim valla sevmeye gelince sevecekler yardimda etsinler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…