Ayy mutlaka yaz bana o konuda su detaylimiz gecsin bebisime hediye alicam bende detayliyi bekliyorumTeşekkür ederim canım
Benim 6 gün sonra canım nasılmış tecrübe ederim haber ederim karar verirsin ona göre ya ne bileyim bana uçuk rakamlar geliyor birsürü alınacak var onları alırım o parayla
Ozaman şöyle yapın iki isimli olacak madem birini sen koy birini eşin ama karışmayın birbirinizin isimlerine ön isim içinde yazı tuta atın
Slm cnm nasılsın tükrük salgında bi değişiklik var mı senin ben halen aynıyım çok zor geçiyo günlerim üzerine bide grip oldum ne yapacağıma şaştım kaldım iştahsızlıkta var halenCnm ben 13+5 im tükürük salgımda hiç azalma olmadı kafayı yemek üzereyim bulantıdan cok o mahvedıor benı senınde cok geliyormu
Kücükköy bilge hastanesinde 350 tl eltim orda yaptirdi. Ben kendi hastanemde yaptirmayi dusunuyorum suan 500 tl oda belki devlete de gidebilirim tabiKızlar ayrıntılı için anadolu yakasinda bir görüntüleme merkezi var en uygun orayı buldum 330 tl. Yalniz burasi indirim icin kim yönlendirdi diye isim istiyor ona göre indirim yapıyor.. Normal de 750 tl yönlendiren yer veya doktora gore indirim oluyor.. Genelde 550 TL- 850TL arası pahalı yani..
Ikisi arasindaki farkları çok bilmiyorum canim..Bas agrisi bel agrisi daha cok spinalde oluyor galiba.bu ara cok okudum anladigim kadar epidural daha farkli ama yinede agri olabiliyormus.birde ne yapacaklar an an biliyorum bir baski bir ses beni panikletir ve ardindan uyuturlarsa gereksiz olacak.
Ole cok kararsizim ki.
Peki bebekle beaber mi cikiliyor odaya ayni anda epiduralde
Ben ilk 3 ayda bile her gün 2 3 kere yedim şimdiye kadar bir şey olmadı düşük de yapmadımIyi aksamlar kizlar bu aksam canim cok cekti diye 2-3 tane hurma yedim.
Sonradan esimin teyzesi hamileyken hurma yenmez dedi bende internette arastirinca doguma yakn yenmesi gerektigi yaziyordu tedirgin oldum bende ilk gebelik oldugu icin herseyden nem kapiyoruz
Oglusuma birsey olmaz degil mi
Allah korusun kuvezlik durum.olmazsa anne islemleri hazir olup odaya cikana kadar bebek odaya gitmiyor hemsireler ve cocuk doktorunun yaninda hazirlaniyor dimi.benden once odaya gitmesin : ))Ikisi arasindaki farkları çok bilmiyorum canim..
Maalesef canım sevip öpüp biraz durunca yolluyoruz bebişi bizim işimiz bitmiyor daha.çıktıgımızda hazır oluyor bebegimiz.
Ben de epiduralden korkuyorum acayip beni uyusturmak zorunda kalirlar tekrar cok panik olurum ya genel anastezi olacak yada normal catirt diye doguracagim. Ya epiduralde birsey hissetmiyor ama herseyi duyuyorsun ben kafayi yerimBas agrisi bel agrisi daha cok spinalde oluyor galiba.bu ara cok okudum anladigim kadar epidural daha farkli ama yinede agri olabiliyormus.birde ne yapacaklar an an biliyorum bir baski bir ses beni panikletir ve ardindan uyuturlarsa gereksiz olacak.
Ole cok kararsizim ki.
Peki bebekle beaber mi cikiliyor odaya ayni anda epiduralde
Senden sonra geliyor benim.gorduklerim hep oyleydi yani bebe sonradan geldi hep giyindirip susleyip getiriyorlar oyy kurban olsunlarAllah korusun kuvezlik durum.olmazsa anne islemleri hazir olup odaya cikana kadar bebek odaya gitmiyor hemsireler ve cocuk doktorunun yaninda hazirlaniyor dimi.benden once odaya gitmesin : ))
Bana eşim diyor epidural yap diye daha hiç o araştırmalara girmedim canım 10 Ocakta kardiyoloji ile randevum var ondan sonra özeleeki doktorum ile konuşacağım inşallahBen de epiduralden korkuyorum acayip beni uyusturmak zorunda kalirlar tekrar cok panik olurum ya genel anastezi olacak yada normal catirt diye doguracagim. Ya epiduralde birsey hissetmiyor ama herseyi duyuyorsun ben kafayi yerim
Neresi canım , isim verir misin ?Kızlar ayrıntılı için anadolu yakasinda bir görüntüleme merkezi var en uygun orayı buldum 330 tl. Yalniz burasi indirim icin kim yönlendirdi diye isim istiyor ona göre indirim yapıyor.. Normal de 750 tl yönlendiren yer veya doktora gore indirim oluyor.. Genelde 550 TL- 850TL arası pahalı yani..
Benim doktorum daha cok erken konusmak icin dedi :)) hic gerek kalmayabilir epidurale belki falan dedi. Seni hangisi zorlamayacaksa onu yap canim kendini hic riske atma aman diyimBana eşim diyor epidural yap diye daha hiç o araştırmalara girmedim canım 10 Ocakta kardiyoloji ile randevum var ondan sonra özeleeki doktorum ile konuşacağım inşallah
Bende o panikten korkuyorum iste dogumda genelde sorun yasamadim ama dedigim gibi gecen sene ameliyatta yasadim uyandim arada sonrasinda kendime gelemedim 2 saat titredim o sebeple bu defa kendimi epidurala hazirlasam iyi olacakBen de epiduralden korkuyorum acayip beni uyusturmak zorunda kalirlar tekrar cok panik olurum ya genel anastezi olacak yada normal catirt diye doguracagim. Ya epiduralde birsey hissetmiyor ama herseyi duyuyorsun ben kafayi yerim
Her hastane farkli olur harelde onları konusursun :) isteklerini söylersin.Allah korusun kuvezlik durum.olmazsa anne islemleri hazir olup odaya cikana kadar bebek odaya gitmiyor hemsireler ve cocuk doktorunun yaninda hazirlaniyor dimi.benden once odaya gitmesin : ))
Yaa susunu yerim onlarınSenden sonra geliyor benim.gorduklerim hep oyleydi yani bebe sonradan geldi hep giyindirip susleyip getiriyorlar oyy kurban olsunlar
Ben deYaa susunu yerim onların
Ben insallah epidurale mecbur kalmam diyorum okadar o sanciyla insan herseye olur diyebilir bence :))Bende o panikten korkuyorum iste dogumda genelde sorun yasamadim ama dedigim gibi gecen sene ameliyatta yasadim uyandim arada sonrasinda kendime gelemedim 2 saat titredim o sebeple bu defa kendimi epidurala hazirlasam iyi olacak
Evet, haklisin. ikinci cocugum olursa onun da 2.adini Bulut koyacagim kismetse. İsimlik olursa ortak giyerler:). Eşiimi tanımadan önce aldığım bir karardı bu iki ismi koymak.Çok şükür saygı duydu. Ali Sabancı logosu gibi biraz, onun kadar zengin olur, bak, diyorum:).Alisa, güzel kızını sağlıkla kucağına al karar vermiş olman çok güzel isimli özel hazırlıkları ona göre yaparsın.
Guzeell. Çoğalıyor kadın egemenliği:). Seninkinin adı ne olacak arkadasim?Bende kizlik soyadimi koyuyorum.cift isim sevsem diger ismide ben koyardim.kiziminda ben koydum ismini.bencede kesinlikle isim hakki annenindir.hatta her hak annenindir
ahah olsa keske öyle valla görenler hiç akıllarında olmayan isimler görüyor hepBen şey diyorum yatmadan bebeğime senin adın ya Bulut ya Arden olucak birini seç rüyamda kulağıma fısılda diyorum ama yok
Ozan : )kismet olursa.ben isimli tulum vs bile siparis verdim.esim cift isim der gibi oldu hic hazetmem dedim peki dedi.Guzeell. Çoğalıyor kadın egemenliği:). Seninkinin adı ne olacak arkadasim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?