2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayy mutlaka yaz bana o konuda su detaylimiz gecsin bebisime hediye alicam bende detayliyi bekliyorum

Cnm ben 13+5 im tükürük salgımda hiç azalma olmadı kafayı yemek üzereyim bulantıdan cok o mahvedıor benı senınde cok geliyormu
Slm cnm nasılsın tükrük salgında bi değişiklik var mı senin ben halen aynıyım çok zor geçiyo günlerim üzerine bide grip oldum ne yapacağıma şaştım kaldım iştahsızlıkta var halen

Kücükköy bilge hastanesinde 350 tl eltim orda yaptirdi. Ben kendi hastanemde yaptirmayi dusunuyorum suan 500 tl oda belki devlete de gidebilirim tabi

Ikisi arasindaki farkları çok bilmiyorum canim..
Maalesef sevip öpüp biraz durunca yolluyoruz bebişi bizim işimiz bitmiyor daha.çıktıgımızda hazır oluyor bebegimiz.

Ben ilk 3 ayda bile her gün 2 3 kere yedim şimdiye kadar bir şey olmadı düşük de yapmadım

Ikisi arasindaki farkları çok bilmiyorum canim..
Maalesef canım sevip öpüp biraz durunca yolluyoruz bebişi bizim işimiz bitmiyor daha.çıktıgımızda hazır oluyor bebegimiz.
Allah korusun kuvezlik durum.olmazsa anne islemleri hazir olup odaya cikana kadar bebek odaya gitmiyor hemsireler ve cocuk doktorunun yaninda hazirlaniyor dimi.benden once odaya gitmesin : ))

Ben de epiduralden korkuyorum acayip beni uyusturmak zorunda kalirlar tekrar cok panik olurum ya genel anastezi olacak yada normal catirt diye doguracagim. Ya epiduralde birsey hissetmiyor ama herseyi duyuyorsun ben kafayi yerim

Allah korusun kuvezlik durum.olmazsa anne islemleri hazir olup odaya cikana kadar bebek odaya gitmiyor hemsireler ve cocuk doktorunun yaninda hazirlaniyor dimi.benden once odaya gitmesin : ))
Senden sonra geliyor benim.gorduklerim hep oyleydi yani bebe sonradan geldi hep giyindirip susleyip getiriyorlar oyy kurban olsunlar

Ben de epiduralden korkuyorum acayip beni uyusturmak zorunda kalirlar tekrar cok panik olurum ya genel anastezi olacak yada normal catirt diye doguracagim. Ya epiduralde birsey hissetmiyor ama herseyi duyuyorsun ben kafayi yerim
Bana eşim diyor epidural yap diye daha hiç o araştırmalara girmedim canım 10 Ocakta kardiyoloji ile randevum var ondan sonra özeleeki doktorum ile konuşacağım inşallah

Neresi canım , isim verir misin ?

Bana eşim diyor epidural yap diye daha hiç o araştırmalara girmedim canım 10 Ocakta kardiyoloji ile randevum var ondan sonra özeleeki doktorum ile konuşacağım inşallah
Benim doktorum daha cok erken konusmak icin dedi :)) hic gerek kalmayabilir epidurale belki falan dedi. Seni hangisi zorlamayacaksa onu yap canim kendini hic riske atma aman diyim

Bende o panikten korkuyorum iste dogumda genelde sorun yasamadim ama dedigim gibi gecen sene ameliyatta yasadim uyandim arada sonrasinda kendime gelemedim 2 saat titredim o sebeple bu defa kendimi epidurala hazirlasam iyi olacak

Her hastane farkli olur harelde onları konusursun :) isteklerini söylersin.
ilk dogumumda odaya gitmisti bebegim eşim ameliyat kapisinda beni bekliyordu sadece hiç unutmam.ikinci dogumumda küvez olayı vardı zaten

Bende o panikten korkuyorum iste dogumda genelde sorun yasamadim ama dedigim gibi gecen sene ameliyatta yasadim uyandim arada sonrasinda kendime gelemedim 2 saat titredim o sebeple bu defa kendimi epidurala hazirlasam iyi olacak
Ben insallah epidurale mecbur kalmam diyorum okadar o sanciyla insan herseye olur diyebilir bence :))

Alisa, güzel kızını sağlıkla kucağına al karar vermiş olman çok güzel isimli özel hazırlıkları ona göre yaparsın.
Evet, haklisin. ikinci cocugum olursa onun da 2.adini Bulut koyacagim kismetse. İsimlik olursa ortak giyerler:). Eşiimi tanımadan önce aldığım bir karardı bu iki ismi koymak.Çok şükür saygı duydu. Ali Sabancı logosu gibi biraz, onun kadar zengin olur, bak, diyorum:).

Guzeell. Çoğalıyor kadın egemenliği:). Seninkinin adı ne olacak arkadasim?
Ozan : )kismet olursa.ben isimli tulum vs bile siparis verdim.esim cift isim der gibi oldu hic hazetmem dedim peki dedi.
Daha bebege karsi bile bir hissi bile yokken isim koymak ne demek.elbet anneler koyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…