2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hiç birsey olmaz Allahın izniyle bi seferden canım ama ilerleyen zamanda yemek daha iyi açılmayı kolaylaştırır bende yedim çünkü birşey olmaz

Kızlaaarr başka bir doktora gittim Bugun,kendi doktorumla gelecek hafta randevum. Tam 19:00 da girebildim randevuya ya doktor ameliyata gitmişti falan. Neyse bakar bakmaz %100 kız dediiiiii . İpek’im geliyor inşş kasılman var dedi bana da . Vitamin falan verdi ve vajinal iltihap olabilr dedi hap ve rahimden fitil verdi. Bebek gayet iyi dedi minnoşum uyuyordu dürttü dürttü uyanmadı secde pozisyonundaydı

B BYV sassygirll

Hadi gözünaydin fıstık.

Ahh canım tesekkur ederim
Gurbetlik gercekten zor. Ailemle ayni yerde olmak isterdim bu dönemlerimde.
Zeynep ve Elif her daim kulaga hos gelen isimler gercekten.

Yaaagozun aydin.masallah ipek kuzuma saglikla sihhatle gelsin annesi insaallah

Canım hayırlı olsun çok sevindim :)) Benimde kasılmam hep var magnezyum eksikliğinden olurmuş genelde bende hapı hiç aksatmadan kullanıyorum inşallah geçer.

Canım hayırlı olsun çok sevindim :)) Benimde kasılmam hep var magnezyum eksikliğinden olurmuş genelde bende hapı hiç aksatmadan kullanıyorum inşallah geçer.
Yaa çok teşekkür ediyorum artık beni de eklersin listeyee :) bana enfeksiyon olabilir dedi ben de idrar testimi gösterdim bunda bir şey yok vajinal olabilir dedi. O da kasılma yapar dedi ama bana da magnorm calcimax verdi :)

Kizlar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim tek tek donemedim doktoruma da danistim sıkıntı olmaz dedi cok sagolun yorumlarinizla icimi rahatlattiniz Allahin izniyle birsey olmaz insallah iyi aksamlar

Canım çok sevindim Sağlıkla mutlulukla gelsin İpek kızımız

Gözün aydın cnm doktorun önceden de hiç tahmin yapmismiydi merak ettim

Yaa çok teşekkür ediyorum artık beni de eklersin listeyee :) bana enfeksiyon olabilir dedi ben de idrar testimi gösterdim bunda bir şey yok vajinal olabilir dedi. O da kasılma yapar dedi ama bana da magnorm calcimax verdi :)
İnşallah bi daha görmez canım ama doktorun iyiymiş önlemleri almış bak ne güzel :)

Aşırı sevindim şu belirsizlikten kurtulduğumaaaa
18.haftada ancak göstermiş, baya nazlı kız. Benimki 12.hafta gösterdi,13.haftada netleşti. Her gittiğimde açıyor bacakları, en son gittiğimde doktor diyor ki, Ben sana kız demiştim,di mi? Her seferinde bacaklarını açıp illa ben kızım diye gösteriyor da.' dedi:).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…