Şöyle canım 13te erkek dendi sonra kendi doktorum hep kızı andırıyor kemik yapısı ama göstermiyor demişti :) başka bir doktor %100 kız dedi artık :) nazlı kızım
18.haftada ancak göstermiş, baya nazlı kız. Benimki 12.hafta gösterdi,13.haftada netleşti. Her gittiğimde açıyor bacakları, en son gittiğimde doktor diyor ki, Ben sana kız demiştim,di mi? Her seferinde bacaklarını açıp illa ben kızım diye gösteriyor da.' dedi:).
Kızlaaarr başka bir doktora gittim Bugun,kendi doktorumla gelecek hafta randevum. Tam 19:00 da girebildim randevuya ya doktor ameliyata gitmişti falan. Neyse bakar bakmaz %100 kız dediiiiii . İpek’im geliyor inşş kasılman var dedi bana da . Vitamin falan verdi ve vajinal iltihap olabilr dedi hap ve rahimden fitil verdi. Bebek gayet iyi dedi minnoşum uyuyordu dürttü dürttü uyanmadı secde pozisyonundaydı
Ne var orada detayli mi benimde doktorum kosuyolunda haftaya cuma detaylim var birnkac sıkınti var kendi bakacak tekrar gerek gorurse yonlendirecek.orada kim bakiyor radyolog mu pertinolog mu
Benimkininde tavan yaptı istekleri hamile kaldığımdan beri hiç bişey hissetmiyorum hatta bazen işkence gibi gelio bian çnce bitsin diye bakıyorum ama benim adama kalsa hergün yapçak
Kızlaaarr başka bir doktora gittim Bugun,kendi doktorumla gelecek hafta randevum. Tam 19:00 da girebildim randevuya ya doktor ameliyata gitmişti falan. Neyse bakar bakmaz %100 kız dediiiiii . İpek’im geliyor inşş kasılman var dedi bana da . Vitamin falan verdi ve vajinal iltihap olabilr dedi hap ve rahimden fitil verdi. Bebek gayet iyi dedi minnoşum uyuyordu dürttü dürttü uyanmadı secde pozisyonundaydı
Yok canim benim ilk dogumumda sezeryandi biraz mecburi en cok tercih ettigimden dolayi o sebeple simdide planli olacagindan arastiriyorum epidurali : )
Benimkininde tavan yaptı istekleri hamile kaldığımdan beri hiç bişey hissetmiyorum hatta bazen işkence gibi gelio bian çnce bitsin diye bakıyorum ama benim adama kalsa hergün yapçak
ay evet ya ben öncesinde de isteksizdim çünkü evliliğmizin ilk seneleri ciddi anlamda suyunu çıkarmıştı her gün ya her gün bi kereylede kalmıyordu ben boşuna sistit çekmemişim 1 buçuk sene e haliyle insan bıkıyor bir şeyde anlamıyor şu an ben ölü gibiyim ilişkide resmen
Yok canim benim ilk dogumumda sezeryandi biraz mecburi en cok tercih ettigimden dolayi o sebeple simdide planli olacagindan arastiriyorum epidurali : )