2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hahah ya yerim o minnak kızııı:) valla Bugun de uyuyordu nasıl anladı bilmiyorum artık dürttü uyansın diye esnedi geri yattı

MâşâAllah canım
Bizde bugün gittik secde pozisyonundaydı :) cuma ya duasını etti kuzum :)

yok aman benimki niye böyle yaa adam hiç eksik kalmıyor zevkinden bide geçen gelmiş hadi bebeğimle kavuşalım diyor tövbe tövbe
Benimkininde tavan yaptı istekleri hamile kaldığımdan beri hiç bişey hissetmiyorum hatta bazen işkence gibi gelio bian çnce bitsin diye bakıyorum ama benim adama kalsa hergün yapçak

Cok sevindim canim sonunda ögrendin :)) darisi diger ogrenmeyen arkadaslara diyelim. Adiyla büyüsün ipek :)

İpek kızımız sağlıklı,sıhhatli gelsin inşallah kuzucuk Çok sevindim canım,öğrendin bak artık

Benimkininde tavan yaptı istekleri hamile kaldığımdan beri hiç bişey hissetmiyorum hatta bazen işkence gibi gelio bian çnce bitsin diye bakıyorum ama benim adama kalsa hergün yapçak
ay evet ya ben öncesinde de isteksizdim çünkü evliliğmizin ilk seneleri ciddi anlamda suyunu çıkarmıştı her gün ya her gün bi kereylede kalmıyordu ben boşuna sistit çekmemişim 1 buçuk sene e haliyle insan bıkıyor bir şeyde anlamıyor şu an ben ölü gibiyim ilişkide resmen

Yaaaa yerim o minnoş kızı hayırlısıyla kucağına apmayı nasip etsin Allah çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…