2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tamam ilk zamanlar olur ama onunda bi sınırı war bi zamanı var Sıkılmıyorlarda walla az rahat bırakın. Diyorum hamilelikten heralde zevk almıyorum hissetmiyorum bişey yine istiyo az benide düşün ama dimi kaça bildiğim kadar kaçıyorum ama en fazla 1 hafta boş kalıyoruz o da nadir

Himm himm 10 yasinda ama hala bal annem dunyanin en guzel annesi cicek annem surekli notlar mektuplar siirler yazar : )
Kardesine yine ayni sekilde : )Eki Görüntüle 2221867
Ayyy yerim ben onu nasılda düzenli ve özenli yazmış tarihi bile not almış aynı yaşta benimde bir oğlum var hiç kıyaslamayayım hele şiir , mektup duygu his ...(nerdeee..)allah uzun ömür versin kız ve erkek çoook farklı

maşallah ipek kıza ismiyle gelsin kasılma falan hissediyormusun peki canım

Benim bebise boyle bir hediye geldi :)) biliyorsunuz ben tiny love alacaktim ama bu gelince vazgectim. Nasil sizce kullanisli mi ?
çok güzel canım tam yaz bebeği için ideal bence:) yahu bize henüz hiç hediye falan gelmedi bizde almadık hiç bişey daha doğrusu çıkamadığım için alamadım

evet ilk zamanlar bende bir şey demiyordum öyle isteksizde değildim ama bilsem cidden böyle olacağını o zamandan istemezdim ya mesela bir gün evde oluyordu akşama kadar peşimden gitmiyordu bir iki de kesmiyordu e haliyle yoruldum usandım hele kış günü duşuydu şeyiydi derken işkence oluyor insana ya bütün gün işte yorulmuyorda o işe gelince enerji full

Ya o tarihlerde kanamam oluyordu surekli acildeydik korkmustu insaallah yasar diye dua ediyordu : )evlat evlattır hepsi hayirli iyi merhametli olsunlar ins.ama tabi kizin yeri cok ayri : )

çok güzel canım tam yaz bebeği için ideal bence:) yahu bize henüz hiç hediye falan gelmedi bizde almadık hiç bişey daha doğrusu çıkamadığım için alamadım
Ben de hicbirsey almadim canim ama gelen herkes bir parca biseyle geliyor saolsunlar ben 20. Haftadan yani detaylidan önce almayacam demistim onu bekliyorum:))

Ay kışın hele ölüm o duşa girmek soğuk diye istemediğim çoktur yok ya yorulmazlar benimki 6 ay öncesine kadar baya yoğun çalışıyordu 1 gün arayla öesaiye kalıyordu gece 11 de gelip bide o işi yapıodu 14-15 saat çalıosun eve gel yat dinlen be adam ay bizde çok dertliymişiz okuyanlarda dicek içi geçmiş bunların geçn olcaklar bide

Topicte ipek bebek geliyor ya kizimin adida ipek kardesine siir yaziyor hep buda benim dusuk riskim oldugunda yazdigi siir onu paylasmistim : )Eki Görüntüle 2222045
Ayyy kurban olsunlar sana güzellik duygulandim be bizim de yegen var 3 yasinda babannesi ona 2 tane muzlu süt almis oda diyorki biri benim biri arkadasimin bizde kresteki arkadasi sandik hangi arkadasin dedik. Serynin karninda benim bebek arkadasim var o icecek bunu diyor cocuklar birer mucize dunyanin en masum canlilari keske dunyayi cocuklar yonetse

Bebek arkadasim allahim ne kadar temiz ne kadar guzeller kiyamam ben ona saklasin sutünu bebek arkadaşının

Bebek arkadasim allahim ne kadar temiz ne kadar guzeller kiyamam ben ona saklasin sutünu bebek arkadaşının
Saklamadı birde bana icirdi bana icirince oda icermis ve karnimdan ciktiginda en cok onu severmisesimin yigeni benim canim aşkım bu arada

Saklamadı birde bana icirdi bana icirince oda icermis ve karnimdan ciktiginda en cok onu severmisesimin yigeni benim canim aşkım bu arada
Masallah ona nasil guzel bir cocuk allah korusun her zaman
Yemin ediyorum butun pislik fesatlik hainlik bizde.cocuklar piril pirillar.
Ne kadar akıllıymış o bucur sen ic tabi o dogunca sevsin ki birlikte icsinler : )

Ne var orada detayli mi benimde doktorum kosuyolunda haftaya cuma detaylim var birnkac sıkınti var kendi bakacak tekrar gerek gorurse yonlendirecek.orada kim bakiyor radyolog mu pertinolog mu

Görüntüleme merkezi olunca radyolog bakıyor . Perinatolog genelde hastaneler de bakıyor bildiğim kadarıyla. Bana yakın hiç bir hastanede bulamadım ayrıntılı.. Maltepe Üniversitesi hastanesinde var bir bildiğim .. Ne sıkınti var? umarım ciddi bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…