Ben yakin olsam kesin kendisine giderdim canim ama 1 saatten fazla mesafem var oraya o sebepten tercih etmedim. Tabi tercih senin iyi arastir yalnızca onu soleyebilirimteşekkürler ben yakınım araştırmadayım
Tamam ilk zamanlar olur ama onunda bi sınırı war bi zamanı var Sıkılmıyorlarda walla az rahat bırakın. Diyorum hamilelikten heralde zevk almıyorum hissetmiyorum bişey yine istiyo az benide düşün ama dimi kaça bildiğim kadar kaçıyorum ama en fazla 1 hafta boş kalıyoruz o da nadiray evet ya ben öncesinde de isteksizdim çünkü evliliğmizin ilk seneleri ciddi anlamda suyunu çıkarmıştı her gün ya her gün bi kereylede kalmıyordu ben boşuna sistit çekmemişim 1 buçuk sene e haliyle insan bıkıyor bir şeyde anlamıyor şu an ben ölü gibiyim ilişkide resmen
Ayyy yerim ben onu nasılda düzenli ve özenli yazmış tarihi bile not almış aynı yaşta benimde bir oğlum var hiç kıyaslamayayım hele şiir , mektup duygu his ...(nerdeee..)allah uzun ömür versin kız ve erkek çoook farklıHimm himm 10 yasinda ama hala bal annem dunyanin en guzel annesi cicek annem surekli notlar mektuplar siirler yazar : )
Kardesine yine ayni sekilde : )Eki Görüntüle 2221867
maşallah ipek kıza ismiyle gelsinKızlaaarr başka bir doktora gittim Bugun,kendi doktorumla gelecek hafta randevum. Tam 19:00 da girebildim randevuya ya doktor ameliyata gitmişti falan. Neyse bakar bakmaz %100 kız dediiiiii .İpek’im geliyor inşş kasılman var dedi bana da . Vitamin falan verdi ve vajinal iltihap olabilr dedi hap ve rahimden fitil verdi. Bebek gayet iyi dedi minnoşum uyuyordu dürttü dürttü uyanmadı secde pozisyonundaydı
hem iyi bir doktormuş hem de fiyatı uygun. aklımda olacak daha üç haftam var sağolun.Ben yakin olsam kesin kendisine giderdim canim ama 1 saatten fazla mesafem var oraya o sebepten tercih etmedim. Tabi tercih senin iyi arastir yalnızca onu soleyebilirim
çok güzel canım tam yaz bebeği için ideal bence:) yahu bize henüz hiç hediye falan gelmedi bizde almadık hiç bişey daha doğrusu çıkamadığım için alamadımBenim bebise boyle bir hediye geldi :)) biliyorsunuz ben tiny love alacaktim ama bu gelince vazgectim. Nasil sizce kullanisli mi ?
Kizim 42 de dogdu sorun yoktu bebekte bekledik.Ee arastir tabi birsey sorcam sezeryanda kacinci haftada aliyolarmis bebisi peki ?
evet ilk zamanlar bende bir şey demiyordum öyle isteksizde değildim ama bilsem cidden böyle olacağını o zamandan istemezdim ya mesela bir gün evde oluyordu akşama kadar peşimden gitmiyordu bir iki de kesmiyordu e haliyle yoruldum usandım hele kış günü duşuydu şeyiydi derken işkence oluyor insana ya bütün gün işte yorulmuyorda o işe gelince enerji fullTamam ilk zamanlar olur ama onunda bi sınırı war bi zamanı var Sıkılmıyorlarda walla az rahat bırakın. Diyorum hamilelikten heralde zevk almıyorum hissetmiyorum bişey yine istiyo az benide düşün ama dimi kaça bildiğim kadar kaçıyorum ama en fazla 1 hafta boş kalıyoruz o da nadir
Ayy ne guzel ya :))Kizim 42 de dogdu sorun yoktu bebekte bekledik.
Simdi 38 belki 39 dedi doktorum
Ya o tarihlerde kanamam oluyordu surekli acildeydik korkmustu insaallah yasar diye dua ediyordu : )evlat evlattır hepsi hayirli iyi merhametli olsunlar ins.ama tabi kizin yeri cok ayri : )Ayyy yerim ben onu nasılda düzenli ve özenli yazmış tarihi bile not almış aynı yaşta benimde bir oğlum var hiç kıyaslamayayım hele şiir , mektup duygu his ...(nerdeee..)allah uzun ömür versin kız ve erkek çoook farklı
Ben de hicbirsey almadim canim ama gelen herkes bir parca biseyle geliyor saolsunlar ben 20. Haftadan yani detaylidan önce almayacam demistim onu bekliyorum:))çok güzel canım tam yaz bebeği için ideal bence:) yahu bize henüz hiç hediye falan gelmedi bizde almadık hiç bişey daha doğrusu çıkamadığım için alamadım
Rica ederim canim ne demek evet doktoru cok önerdiler fiyati da digerlerine gore epey uygunhem iyi bir doktormuş hem de fiyatı uygun. aklımda olacak daha üç haftam var sağolun.
Birsey kacirdim sanirim yine ? :))Ya o tarihlerde kanamam oluyordu surekli acildeydik korkmustu insaallah yasar diye dua ediyordu : )evlat evlattır hepsi hayirli iyi merhametli olsunlar ins.ama tabi kizin yeri cok ayri : )
Ay kışın hele ölüm o duşa girmek soğuk diye istemediğim çokturevet ilk zamanlar bende bir şey demiyordum öyle isteksizde değildim ama bilsem cidden böyle olacağını o zamandan istemezdim ya mesela bir gün evde oluyordu akşama kadar peşimden gitmiyordu bir iki de kesmiyordu e haliyle yoruldum usandım hele kış günü duşuydu şeyiydi derken işkence oluyor insana ya bütün gün işte yorulmuyorda o işe gelince enerji full
Ayyy kurban olsunlar sana güzellik duygulandim beTopicte ipek bebek geliyor ya kizimin adida ipek kardesine siir yaziyor hep buda benim dusuk riskim oldugunda yazdigi siir onu paylasmistim : )Eki Görüntüle 2222045
Bebek arkadasimAyyy kurban olsunlar sana güzellik duygulandim bebizim de yegen var 3 yasinda babannesi ona 2 tane muzlu süt almis oda diyorki biri benim biri arkadasimin bizde kresteki arkadasi sandik hangi arkadasin dedik. Serynin karninda benim bebek arkadasim var o icecek bunu diyor cocuklar birer mucize dunyanin en masum canlilari keske dunyayi cocuklar yonetse
Saklamadı birde bana icirdi bana icirince oda icermis ve karnimdan ciktiginda en cok onu severmisBebek arkadasimallahim ne kadar temiz ne kadar guzeller kiyamam ben ona saklasin sutünu bebek arkadaşının
Masallah ona nasil guzel bir cocuk allah korusun her zamanSaklamadı birde bana icirdi bana icirince oda icermis ve karnimdan ciktiginda en cok onu severmisesimin yigeni benim canim aşkım bu arada
Ne var orada detayli mi benimde doktorum kosuyolunda haftaya cuma detaylim var birnkac sıkınti var kendi bakacak tekrar gerek gorurse yonlendirecek.orada kim bakiyor radyolog mu pertinolog mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?