Kesinlikle bütün fesatlık bizde onlar dünyanın en masum varlikları keske insanoglu hep oyle kalabilse dünya yasanilir biyer olurdu cok zekidir benim paşam amcasi olmayınca bize o bakacakmis :)) amcayi dehliyor :))Masallah ona nasil guzel bir cocuk allah korusun her zaman
Yemin ediyorum butun pislik fesatlik hainlik bizde.cocuklar piril pirillar.
Ne kadar akıllıymış o bucur sen ic tabi o dogunca sevsin ki birlikte icsinler : )
İnşâAllah alırız canım daha vakit bundan sonrası kolay geçerse eğer :) çıkıp alırım civil ve lcw yakın bebek mağazaları da var elbet alırız bişeyler İnşâAllah:) ben şu an sadece sağlıklı olsun diye dua ediyorum eksik birşeyler olursa alırız Doğumdan sonra İnşâAllah:) aslında alacaksak büyük bişeyler şimdiden alıp taksitlerini ödemek lazım Doğumda hastane falan da baya masraf olacak benimde sezaryen olacak bu aradaBen de hicbirsey almadim canim ama gelen herkes bir parca biseyle geliyor saolsunlar ben 20. Haftadan yani detaylidan önce almayacam demistim onu bekliyorum:))
Aaa kesinmi nedenki canim ? Daha haftan erken ne cabuk belli oldu ? Parca parca almazsam bizi cok zorlar o sebepten bi noktada baslamam gerek almaya tabi ki hepimizin onceligi saglikli olmalari ve saglikla gelmeleri kuzularin insallahİnşâAllah alırız canım daha vakit bundan sonrası kolay geçerse eğer :) çıkıp alırım civil ve lcw yakın bebek mağazaları da var elbet alırız bişeyler İnşâAllah:) ben şu an sadece sağlıklı olsun diye dua ediyorum eksik birşeyler olursa alırız Doğumdan sonra İnşâAllah:) aslında alacaksak büyük bişeyler şimdiden alıp taksitlerini ödemek lazım Doğumda hastane falan da baya masraf olacak benimde sezaryen olacak bu arada
Bazi bebislere ne yaparsan yap işlemiyor demkki :))Maşallah bebisine:)
Ben çikolata yedim, meyve suyu ictim, biraz yürüdüm. Doktorda dürttü sürekli ve 2 defa baktı ama istifini bozmadı bizim artist
Aman bosver benimki erkek olsun diyordu durmadan gerci benim erkek oldu ama ben baya kavga ettim bu sebepten biz kadinlar olmasak senin bu ogullarin napacakti sen kadın degilmisin hem diyorum kem küm ediyor. Aaa iyi birsey olmaz diyerek zaten belli etmis bazi seyleri takma kafana ne de olsa kadinin kadindan büyük düsmani yok:))Kızlar bugün kv aradı kontrolüm olduğunu biliyordu cinsiyetini sordu kız dedim aaaa iyi bişey olmaz oda evlat hepsi evlat diyoüç torunu var üçüde kız 4. Torunda kız olunca şaşırdı galiba :)
Eskiden şarkıcı Ferda Anıl Yarkın vardı gerçi onun soyismiydi ama o aklıma geldi , Arkın da olsbilirYo yo bir çocuğa da bu yapılamaz zehir nedir Allasen :)) bir ömür yaşamını etkileyecek bişey
Bende yağmuru çok seviyorum
Yarkın ı benim dışımda duyan yok galiba
Hepsi çok hoş canım sade ve güzel isimler özellikle duru,nil ama çok var benim tanıdığım.
Ben nerden beğendim bilmiyorum erkek isminde Y harfi güçlü geliyor bana Yekta ismide güzel anlamı da güzel aslında
Güzel canım bence çok uzun süre kullanılmiyor bu grup ürünler .
Söyleyin tabi canım onun için sordum hayır bi kişi de aaa cok güzel demiyor böyle olunca bende sogudum zaten
ay bide bizim ev klimalı malum duş işi baya zor oluyor yeni duş aldım git başımdan diyorum artık ben olsam eve gelir gelmez sızar kalırım valla hiç üşenmiyorlar çok dertliyim ben sorma adam günde 10 kere yapsam yapacak modda o derece ki ilk seneler öyleydi yoruldum bezdim artık bir şey hissetmiyorumAy kışın hele ölüm o duşa girmek soğuk diye istemediğim çokturyok ya yorulmazlar benimki 6 ay öncesine kadar baya yoğun çalışıyordu 1 gün arayla öesaiye kalıyordu gece 11 de gelip bide o işi yapıodu 14-15 saat çalıosun eve gel yat dinlen be adam ay bizde çok dertliymişiz okuyanlarda dicek içi geçmiş bunların geçn olcaklar bide
Sağlıkla gelsin minik cimcimeKızlaaarr başka bir doktora gittim Bugun,kendi doktorumla gelecek hafta randevum. Tam 19:00 da girebildim randevuya ya doktor ameliyata gitmişti falan. Neyse bakar bakmaz %100 kız dediiiiii .İpek’im geliyor inşş kasılman var dedi bana da . Vitamin falan verdi ve vajinal iltihap olabilr dedi hap ve rahimden fitil verdi. Bebek gayet iyi dedi minnoşum uyuyordu dürttü dürttü uyanmadı secde pozisyonundaydı
Ben iki sene önce miyom ameliyatı oldum canım aynı sezaryen gibi o yüzden tekrar sezaryen olacak nasipse.Aaa kesinmi nedenki canim ? Daha haftan erken ne cabuk belli oldu ? Parca parca almazsam bizi cok zorlar o sebepten bi noktada baslamam gerek almaya tabi ki hepimizin onceligi saglikli olmalari ve saglikla gelmeleri kuzularin insallahhazirliklara da bir noktada baslamak gerek
Ya işte yaşlılar hep böyle demek ki :) yapacak bişey yok hayırlısı neyse o olsun diye dua ettik hep İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırızAman bosver benimki erkek olsun diyordu durmadan gerci benim erkek oldu ama ben baya kavga ettim bu sebepten biz kadinlar olmasak senin bu ogullarin napacakti sen kadın degilmisin hem diyorum kem küm ediyor. Aaa iyi birsey olmaz diyerek zaten belli etmis bazi seyleri takma kafana ne de olsa kadinin kadindan büyük düsmani yok:))
Benimde ilki genel aneztesiydi çokta rahattı dediğin gibi hemen emzirdim hemen sütüm geldi. Ama aslında sağlıklı olan epiduralmiş, bende korkuyorum biraz bu epiduralden. Ne bileyim ya hissedersem filan diye düşünüyorum paniğim bende biraz olur olmadık şeyler geliyor aklıma. Bide epiduralde miğde bulantısı, bel ağrısı oluyormuş sanırım. Ama yinede epidural olup eşimden önce ben görmek istiyorum bebeğimi.Bu aralar deli gibi epidural arastiriyorum.
Ilkinde genel anestezi oldum hem ben tercih ettim hem doktorum fazla paniksin diye yonlendirdi.
Cokta rahat uyandim hemen emzirdim yarim saat icinde.
Ama gecen sene bi estetik op.oldum akillara zarar 2 saat titredim.ameliyat sirasinda uyandim doktor aile dostumuzdu ×abi yanimdasin dimi diye bağırdığımi hatirliyorum.
Sigarada kullaniyorum yasimda buyudu vs epidural olsam uyanma kendine gelme uyanamama sorunlarim olmaz diye.
Haftaya doktorumlada konusayim bu konuyu
Ya nasil içten ya , canım benimTopicte ipek bebek geliyor ya kizimin adida ipek kardesine siir yaziyor hep buda benim dusuk riskim oldugunda yazdigi siir onu paylasmistim : )Eki Görüntüle 2222045
Ayyy... o tükürükten ben ne çektimSlm cnm nasılsın tükrük salgında bi değişiklik var mı senin ben halen aynıyım çok zor geçiyo günlerim üzerine bide grip oldum ne yapacağıma şaştım kaldım iştahsızlıkta var halen
Senin doğumda tam bayram haftasına filan denk geliyor galiba canım :) . Ha ama sezeryan olacağı için 1 hafta önceden alırlar mayısın son günü gibi filan. Bende şimdiden hesaplıyorumBenim planlı olacagindan alinacagi tarih onceden belirlemem iyi olur
Hayırlı olsun canım benim. Rabbim gönlüne göre verdi. Sağlıkla al kucağına inşallah :) . Banada dün doktor kız dedi aradan bi kaç saniye geçtikten sonra erkek dedi. Daha sonra yok erkek değil kordonu bacağının arasına almış göremiyorum dedi :). Sana en sonki randevunda ne demişti doktor acabaKızlaaarr başka bir doktora gittim Bugun,kendi doktorumla gelecek hafta randevum. Tam 19:00 da girebildim randevuya ya doktor ameliyata gitmişti falan. Neyse bakar bakmaz %100 kız dediiiiii .İpek’im geliyor inşş kasılman var dedi bana da . Vitamin falan verdi ve vajinal iltihap olabilr dedi hap ve rahimden fitil verdi. Bebek gayet iyi dedi minnoşum uyuyordu dürttü dürttü uyanmadı secde pozisyonundaydı
Lequeen mi diyorsun canım. Ben de geçen aldım aliexpressten. Hep güzel yorumlar var bir bak istersenKızlar yurtdışından çanta almıştınız marka modeli söyleyebilir misiniz? Ben alayım artık diyorum ama kararsız kaldım
Bilmiyorum canım burada bir kaç kişi almıştı diye hatırlıyorum dediğin sanırım aşağıda görselini ekledim. Geldi mi seninki memnun kaldın mı? 17.84$ şuanda nasıl fiyat siz kaça aldınız?Lequeen mi diyorsun canım. Ben de geçen aldım aliexpressten. Hep güzel yorumlar var bir bak istersen
merhaba cnm ben 2018 haziran annesiyim.. gcen sene bu zman suan sizin yasadigniz duygulari yasiyordum..:)) diyecegim bnde ozmanlar boyle evhamlaniyordum ama merak etme hergun ayni siklikla hisetmiyor insan bazen az bazen cok normal yanii hic takma bebsinle mutlu haftalar hayirli dogumlar guzel annelerKızlar bebeğinin hareketlerini hissedenler her gün aynı sıklıkta hissediyor musunuz?
Ben dün çok hissetmiştim bugün o kadar fazla hissetmedim. Şimdi de bunları kafaya takacağız heralde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?