2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayyy... o tükürükten ben ne çektim berbat bi durum gerçekten. Yeni yeni azalmaya başladı, çok rahatladım, çok şükür. Sen kaç haftalıksın geçer inşallah en kısa zamanda.
Benim 15 hafta ptesi günü bitecek 9.hafta gibi başladı halen çekiyorum çok zor gerçekten bide grip oldum burnumda tıkalıydı çok zor oldu uyuyablmkmk tabi uyumak denirse sabaha kadar 10 defa uyandım senin kaçıncı haftada geçti canım çok korkuyorum hep böyle olcak diye Allahım sağlıklı bi şekilde kucağımıza bi alabilseydik inşllh

Tam 3 aydan beri burun tıkanıklığı yaşıyorum arkadaşlar geçmiyo aklımı oynatıcam doktorum da öyleymiş iliadin kullanmış bana 15 günden fazla kullanma dedi ama ben 3 aydır günde en az 2 kere fıslatıyorum. Bugünden itibaren bırakıcam artık normal değil tıkanıklığın bu kadar uzun sürmesi. Sinüzit için Papatya kaynatıp onun buharını soluyun diyo saraçoğlu onu denicem. Kendimi o kadar da korkuyorum üşümemeye çalışıyorum ama geçmiyo burun tıkanıklığı

Çok geçmiş olsun. Kulak burun boğaza gittiğinde o mu verdi ilacı?

İstanbul'a yeni taşındım, İstanbul'u pek bilmiyorum ama Zeynep Kamil hastanesi varmiş, orda varmış perinatoloji bölümü. 182'den öğrenmiştim.

Çok geçmiş olsun. Kulak burun boğaza gittiğinde o mu verdi ilacı?
Hayır benim tıkanıklığım kışın olurdu hep iliadin sıkardım yine hastalanınca öyle başladım doktoruma sordum ben de gebeyken kullandm ama 15günğ geçme demişti ama tabi ben 3 aydır kullanıyorum ama artık burnumun içindeki damarlar çok hassaslaştı

Günaydın kızlar
balbocuuu ya çok tatlısınız bize bu tip şeyler duymak o kadar iyi geliyor ki sizin de Allah bağışlasın bebeğinizi
mimarice çok geçmiş olsun canım endişelenme stres yapma bebişin hep seninle olsun :)
@YesimV aldıktan sonra satıcıyı paylaşır mısın canım ben de almak istiyorum fakat nereden alayım karar verememiştim

Ayy evet başka çözüm yolu bulmak lazım. Kronikleşmiş herhalde seninki.

Kızlar bebeğinin hareketlerini hissedenler her gün aynı sıklıkta hissediyor musunuz?
Ben dün çok hissetmiştim bugün o kadar fazla hissetmedim. Şimdi de bunları kafaya takacağız heralde :)))
Yok canım hergün aynı olmuyor 2 gün önce baya sabahtan akşama ara ara tekmeledi dün sadece akşam yatarykende dürttüm rahatsız ettim baya kıpraştı genelde akşam yemeğinden sonra çoşuyo

Benim yine kanamam başladı hastanede yatıyorum kızlar ( dualarınızı esirgemeyin.sanırım benim hamileliğim böyle geçecek.bebeğime bişey olmasın da.o iyi şuan tek tesellim...
Çok geçmiş olsun canım merak etme bebeğin seni bırakmaz inş bir an önce geçerde olmaz idaha .

Amin
Günaydın hanimlar

Benim yine kanamam başladı hastanede yatıyorum kızlar ( dualarınızı esirgemeyin.sanırım benim hamileliğim böyle geçecek.bebeğime bişey olmasın da.o iyi şuan tek tesellim...
Canim cok gecmis olsun. Bebeginin iyi olmasina cok sevindim. Bu en guzel haber. Dualarim seninle. Insallah son olsun.

Kızlar bugün kv aradı kontrolüm olduğunu biliyordu cinsiyetini sordu kız dedim aaaa iyi bişey olmaz oda evlat hepsi evlat diyo üç torunu var üçüde kız 4. Torunda kız olunca şaşırdı galiba :)

Canım prenses sağlıkla gelsin inşallah. Bütün kv aynı heralde benim de dün kv elti akşam çaydaydı. Cinsiyeti konuşuyorduk eltimin oğlu var inşallah erkek olur bize erkek yakışır binada sadece bende var sende de olsun çoğalalım diyor kv de de ona hak veriyor . Bende dedim sen kendin kadınsın insan kız çocuğu istemezmi. Erkekten ne farkı var . Hem kız daha hayırlı oluyor anneye babaya düşkün oluyor sağlıklı olsunda ama ben kız istiyorum dedim . Diyor sen eşimi kastediyor onunda aklına girdin oda kız istiyor yoksa erkek isterdi daha da cevap vermedim :)

Geçmiş olsun canim Inşallah hemen atlatırsın bebisin sıkı sıkı tutunsun sana . Sağlıkla güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Senin doğumda tam bayram haftasına filan denk geliyor galiba canım :) . Ha ama sezeryan olacağı için 1 hafta önceden alırlar mayısın son günü gibi filan. Bende şimdiden hesaplıyorum
Evet planli olacagindan bayramda olmuyor.mayisin son 2 haftasinda bir gun olur ins bir aksilik cikmaz erken gelmeye kalkmazsa

Nedir bu insanların erkek çocuk merakı. Çok şükür ne bende ne eşimde ayrım yapma lüksümüz yok. Benim babamında erkek çocuklarla arası yoktur mesela :) hep kızları sever abimde öyle prensesim deyip severler ben çok mutluyum huzurluyum hergün şükrediyorum sağlıkla doğsun diye dua ediyorum İnşâAllah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…