2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
maşallah ipek kıza ismiyle gelsin kasılma falan hissediyormusun peki canım
Saol canımm:) yani bel ağrılarım ve bazen kasık ağrım oluyordu aşırı değil ama doktor da boşuna kasık ağrısı çekme dedi açıkcası iltihap için ilac verdi ve magnezyum destek falan

Lequenn alacagim ben canim
Bende onu düşünüyorum ama beklemedeyim şimdilik

Benim yine kanamam başladı hastanede yatıyorum kızlar ( dualarınızı esirgemeyin.sanırım benim hamileliğim böyle geçecek.bebeğime bişey olmasın da.o iyi şuan tek tesellim...
Canım çok geçmiş olsun sağlıklı olsunda bunada şükür canım

[QUOTE="mirkett, post: 58446127, member:
B BYV aldıktan sonra satıcıyı paylaşır mısın canım ben de almak istiyorum fakat nereden alayım karar verememiştim[/QUOTE]
Ben şu aşamada beklemedeyim canım ama aliexpressten getiren arkadaşlar var satıc paylaşabilirler belki

Amin canım inş tez zamanda sen de öğrenirsin :) bana en sonkinde net göremiyorum ama kemik yapısı kızı andırıypr demişti :) kendi doktorum demişti ama ben başka doktordan öğrendim dün

Bu arada bunu aldım ben kızlar bi bakın isterseniz ben beğendim gelince beğenmezsem iade ederim ama çekti beni şimdi :) fiyatı da iyi geldi

Eklentiler

• AD76BD6E-45DD-47D7-9F0D-F0C5D9D566D0.webp
    21 KB · Görüntüleme: 151
Evet ben de bundan aldım ama daha gelmedi burda bikaç arkadaş daha almıştı.Fiyatı 107 tl ye geliyodu ben aldığımda

Kızlar bu sabah doktorum çağırmıştı iyi makinada detaylıca bakalım diye sabah kalktım gittim bu saatte randevumu olur diyen eşimde kalktı geldi fakat iyi haberlerle gelemedim malesef bu işin uzmanı prof dr recep dağ varmış ona yönlendirdi acilden ama ancak perşembeye randevu bulduk gerçi sekreteri günlük olarak bir sonraki günün randevularını teyit ediyormuş eger gelemeyecek biri olursa öne çekecek hemen haber verecek ama en kötü ihtimal perşembe günü yolumuzu belirleyeceğiz. Herşey Allahtan Sizlerde dua edin lütfen

Çok teşekkür ederim cevabınız için :)) sağlıkla büyütün yavrunuzu.

Biberon da bunu aldım ve emziğe karar veremedim sizce 0-3 mü 0-6 ay mı alayım emziği ?

Eklentiler

• 0C8AC1C7-3C79-4D45-9001-C4DAF046DE9A.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…