2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Niye iyi haberle gelemedin kuzum eğer sadece randevu ise mesele içini ferak tut ya sana bulurlar randevu:) bebişini gördün müü

Canım benimde işte yeni yeni azalmaya başladı 16+4 üm. İlk gebeliğimde daha uzun sürmüştü. Geçer inşallah seninde yakında.

Canım hayırdır ne oldu?
Doktorlar bütün ihtimalleri değerlendirerek konuşuyo hemen moralini bozma sakın.

Yok canım hergün aynı olmuyor 2 gün önce baya sabahtan akşama ara ara tekmeledi dün sadece akşam yatarykende dürttüm rahatsız ettim baya kıpraştı genelde akşam yemeğinden sonra çoşuyo
Ben de bigün çok tekmeledi diye hergün aynı şeyi bekledim :))

Niye iyi haberle gelemedin kuzum eğer sadece randevu ise mesele içini ferak tut ya sana bulurlar randevu:) bebişini gördün müü
Canım bugünkü tablo %90 ya ilk anne karnında ameliyat ardından doğunca ameliyat ama riski çok yüksek yada aldırma kararı onun için profesörüne gönderdi oda baksın diye hakkınızda hayırlısı Allahın taktiri

Ben de bigün çok tekmeledi diye hergün aynı şeyi bekledim :))
Canım ben dün doktora sordum dedim ben ne zaman hisseederim genelde 20-22 haftalıkken. Dedim ama ben hissediyorum pıt pıt ediyor. Dedi o hissettiğin bebek olamaz ya rahim kasılmasıdır ya da büyük dama falandır dedi. Ben de hissediyorum sanıyordum ama değilmiş :)

Ne sorun varmış canım ? Sen her zaman olumlusun unutma bunun da bir çaresi vardır dert etme kuzum

Olabilir canım bir an önce hissetmek istiyoruz ya herşeyi bebek sanıyo olabiliriz :) neyse 20-22 de hissedeceksek ona da az kaldı sayılır

Canım dualarım seninle ama ne oldu,ne dedi doktor ?

Canım ne varmış ki olumsuz olan ? İyi düşün stres yapma olur mu İnşallah güzel haberler al dualarımız seninle

Yarın arkadaşımın kızının 40 mevlüdü var ,ben de az önce Bebek mağazasına baktım,ne kadar pahalı mevlid kıyafetleri 90 liradan başlıyor.

Eklentiler

• 4B16D3D9-F4FB-43A3-9F5F-BA22195C3CC5.webp
    107,9 KB · Görüntüleme: 126
Canım çok geçmiş olsun duamsin , sorun nedir ne gördü de ameliyatlık bır durum dedi ?

Canım benim doktorumda perşembe günü bu aralar hissedebilirsin dedi bebeğinin hareketlerini.

Ne sorun varmış canım ? Sen her zaman olumlusun unutma bunun da bir çaresi vardır dert etme kuzum
Canım hala olumluyum hatta duydugumdan beri acayip soğukkanlıyım Allaha şükür çocuğum olabiliyor ki eşim ilk başta istememişti bir ara yazmıştım şiödi kendisi diyor aşkım herşeyin hayırlısı gidelim doktora yolumuzu belirleyelim hammaddesi Allaha şükür bizde yaparız yine diyor hayat gerçekleri yapacak birşey yok organları ile ilgili sorun diyafram fıtığı var mide yukarı kaymış ciğere baskı yapıyor ve ciğerler gelişemiyor bu baskı yüzümden kalp olması gereken yerden başka yere kaydırmış. Dediğim gibi ameliyat ilk anne karnında ardından doğuncada 24-48 saat içinde yapılıyormuş ama hem riski çok yüksek hemde uzun süreler solunum sistemine bağlı olması gerekiyormuş ve ömrü boyunca nefes problemi olacak ben bile bile böyle bir çocuk dünyaya getiremem ona acı çektiremem Hayırlısı artık

Şimdi aradı profesörün sekreteri pazartesi 15:30 a çektiler. Çarşamba günüde Çapada heyet varmış oraya gidecekmişiz büyük ihtimal öyle dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…