2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Neden ki belki tam detayli bu isin uzmani birisi gorsun istemistir sadece.
Benim doktorumda cift olmasi gereken bir damari tek gordu onumuzdeki hafta tekrar detayli bakip olmazsa yonlendirecek icini ferah tut iyi haberler alirsin ins

Biberon da bunu aldım ve emziğe karar veremedim sizce 0-3 mü 0-6 ay mı alayım emziği ?
Esimle kizim almis emzik chicconun 0 3 ay olanini bende kalsin dedim.belki emmez emsede tam ona uygun olur 3 aydan sonrada bir buyugunu alirim.
Biberonda aynisindan aldim 1 tane

Bu öncesinde farkedilmedi mi ki canım sonradan mı olmuş ? Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez bunu sende de gördüm yani kendini Allaha bırak haberdar et bizi ne zamana kadar görmeli doktor seni ?

Esimle kizim almis emzik chicconun 0 3 ay olanini bende kalsin dedim.belki emmez emsede tam ona uygun olur 3 aydan sonrada bir buyugunu alirim.
Biberonda aynisindan aldim 1 tane
Ya ama almak istediğim emzik bile 60 tl ya tutarsa bi de o var neyse alayım o zaman

Yaa canım çok geçmiş olsun yönlendirdiği doktora da bi görün inş iyi olur herşey. en iyi kararı sen verirsin tabi morelini bozma herşey Allahtan dua edicem bol bol

Bu öncesinde farkedilmedi mi ki canım sonradan mı olmuş ? Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez bunu sende de gördüm yani kendini Allaha bırak haberdar et bizi ne zamana kadar görmeli doktor seni ?
Yok canım 3 farklı doktor gittim bir devletteki kadın doğum bir devletteki perinatalog birde özeldeki doktorum normalde çarşamba ayrıntılı ultrasonum vardı devlette ama özeldeki doktorumda çok ayrıntılı bakıyor iki gün önce normal cihazdan baktı birşey belli değildi ama artık 19. Haftana geldin cunartesi gel iyi makina ile bakacam herşey yolundamı diye bugün belli oldu normaldede ayrıntılıyı bunun için yapıyoruz zaten dedi canım öyle Allahtan ümit kesilmez Pazartesi gideceğiz inşallah bakalım:)

Yaa canım çok geçmiş olsun yönlendirdiği doktora da bi görün inş iyi olur herşey. en iyi kararı sen verirsin tabi morelini bozma herşey Allahtan dua edicem bol bol
Saol canım benim öyle herşey Allahtan ve ben acayip soğukkanlıyım şuanda

Benim yine kanamam başladı hastanede yatıyorum kızlar ( dualarınızı esirgemeyin.sanırım benim hamileliğim böyle geçecek.bebeğime bişey olmasın da.o iyi şuan tek tesellim...
Çok geçmiş olsun bu kanamalar tedirgin ediyor insanı Bebişler iyi olsun da

Canım diğer mesajlarını da okudum sen zaten çok pozitif ve mantığıyla hareket edebilen bir kadınsın senden öyle bir enerji alıyorum . Başımıza gelen her şey Allah'tan sen yüreğini gönlünü ferah tut benim ikiz yeğenlerim var birisi doğuştan yarım kalpli anne karnında belliydi hastalığı Doğumda kaybedebiliriz dediler yaşadı ilk açık kalp ameliyatını 20 günlükken oldu 4 yaşına kadar 4 ameliyat geçirdi bize bi doktor bozuntusu iyileşmez bu masraf yapmayın bile dedi kuzum hep direndi . Şuan 5,5 yaşında minnoşum biz de ailecek büyük sınavlardan geçtik ama işte hayır da şer de Rabbimden

Canım herhangi bir problem var miydi daha onceden?
Ne oldugunu bilmiyorum ama Prof. da görsün insallah bir yanlislik vardir. Iyi olsun, saglikli olsun bebeğin.

Kızlar dün geceden beri rahatsızım sağ masığımda ağrı hiç geçmedi birde sağ taraftaki böbreğim midem hala sağ kasığımda ağrı var otuunca karnımın altına bıçak giriyof sanki normal mi bunlar hiç uyumadan sabah ettim aklıma okadar kötü senaryolar geldi ki çok korktum doktorum kız dedi sağlıklı dedi gecesinde rahatsızlandm kızım beni üzme diye sürekli onla konuştum sabaha kadar ellerim karnımdaydı rabbim kimseye korku yaşatmasın cok zor

İstanbul'a yeni taşındım, İstanbul'u pek bilmiyorum ama Zeynep Kamil hastanesi varmiş, orda varmış perinatoloji bölümü. 182'den öğrenmiştim.

Duydum canım orayı da ben hiç devlete gitmedim kaydım yok baştan kayıt olmalı sanırım. Sağlık ocağına gidiyorum orda kaydım var mecburi..
Bütün testlerim özelde yaptırdım bunu da öyle yaparim artık.

Aynen öyle canım herşey Allahtan hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. O doktorun lafıda çok gereksiz olmuş dangalak doktor boşuna masraf yapmayın ne demek Benim doktorumda şuanda ben böyle görüyorum dedi başka bir doktoru daha çağırdı oda teyit etti sonra profesöre yönlendirdi işte canım Pazartesi gideceğiz nasipse

Sana yazacağımı yanlış arkadaşı etiketlemisim cnm Allah yardımcın olsun umarım doktorlar yanılır ve herşey yolunda gider.

Ya ama almak istediğim emzik bile 60 tl ya tutarsa bi de o var neyse alayım o zaman
Ben benim emziğimin resmini atıyım canım sana hatta ben kız istiyordum,kız diye pembe almıştım ,artık kullansın napıyım birini gündüz kullansın,birini de gece kullansın Philips Avent ,yeni doğan için ben hepsi burada kampanyasından çok uyguna almıştım.Biberon+2’li emziğe Kargo dahil 50 lira ödedim

Eklentiler

• image.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 127
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…