Neden ki belki tam detayli bu isin uzmani birisi gorsun istemistir sadece.Kızlar bu sabah doktorum çağırmıştı iyi makinada detaylıca bakalım diye sabah kalktım gittim bu saatte randevumu olur diyen eşimde kalktı geldi fakat iyi haberlerle gelemedim malesef bu işin uzmanı prof dr recep dağ varmış ona yönlendirdi acilden ama ancak perşembeye randevu bulduk gerçi sekreteri günlük olarak bir sonraki günün randevularını teyit ediyormuş eger gelemeyecek biri olursa öne çekecek hemen haber verecek ama en kötü ihtimal perşembe günü yolumuzu belirleyeceğiz. Herşey AllahtanSizlerde dua edin lütfen
Bilmiyorum bana öyle dedi baya da emin söyledi ben de hatta çocuk gibi doktora diyorum ama ben hissettimmm :))Canım benim doktorumda perşembe günü bu aralar hissedebilirsin dedi bebeğinin hareketlerini.
Esimle kizim almis emzik chicconun 0 3 ay olanini bende kalsin dedim.belki emmez emsede tam ona uygun olur 3 aydan sonrada bir buyugunu alirim.Biberon da bunu aldım ve emziğe karar veremedim sizce 0-3 mü 0-6 ay mı alayım emziği ?
Keşke hep hareketli olsalar ama daha minnaklar ben bikere hareket etse de sabahtan akşama içim rahat edioBen de bigün çok tekmeledi diye hergün aynı şeyi bekledim :))
Bu öncesinde farkedilmedi mi ki canım sonradan mı olmuş ? Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez bunu sende de gördüm yani kendini Allaha bırak haberdar et bizi ne zamana kadar görmeli doktor seni ?Canım hala olumluyum hatta duydugumdan beri acayip soğukkanlıyım Allaha şükür çocuğum olabiliyor ki eşim ilk başta istememişti bir ara yazmıştım şiödi kendisi diyor aşkım herşeyin hayırlısı gidelim doktora yolumuzu belirleyelim hammaddesi Allaha şükür bizde yaparız yine diyor hayat gerçekleri yapacak birşey yok organları ile ilgili sorun diyafram fıtığı var mide yukarı kaymış ciğere baskı yapıyor ve ciğerler gelişemiyor bu baskı yüzümden kalp olması gereken yerden başka yere kaydırmış. Dediğim gibi ameliyat ilk anne karnında ardından doğuncada 24-48 saat içinde yapılıyormuş ama hem riski çok yüksek hemde uzun süreler solunum sistemine bağlı olması gerekiyormuş ve ömrü boyunca nefes problemi olacak ben bile bile böyle bir çocuk dünyaya getiremem ona acı çektirememHayırlısı artık
Ya ama almak istediğim emzik bile 60 tl ya tutarsa bi de o varEsimle kizim almis emzik chicconun 0 3 ay olanini bende kalsin dedim.belki emmez emsede tam ona uygun olur 3 aydan sonrada bir buyugunu alirim.
Biberonda aynisindan aldim 1 tane
Yaa canım çok geçmiş olsun yönlendirdiği doktora da bi görün inş iyi olur herşey. en iyi kararı sen verirsin tabi morelini bozma herşey Allahtan dua edicem bol bolCanım hala olumluyum hatta duydugumdan beri acayip soğukkanlıyım Allaha şükür çocuğum olabiliyor ki eşim ilk başta istememişti bir ara yazmıştım şiödi kendisi diyor aşkım herşeyin hayırlısı gidelim doktora yolumuzu belirleyelim hammaddesi Allaha şükür bizde yaparız yine diyor hayat gerçekleri yapacak birşey yok organları ile ilgili sorun diyafram fıtığı var mide yukarı kaymış ciğere baskı yapıyor ve ciğerler gelişemiyor bu baskı yüzümden kalp olması gereken yerden başka yere kaydırmış. Dediğim gibi ameliyat ilk anne karnında ardından doğuncada 24-48 saat içinde yapılıyormuş ama hem riski çok yüksek hemde uzun süreler solunum sistemine bağlı olması gerekiyormuş ve ömrü boyunca nefes problemi olacak ben bile bile böyle bir çocuk dünyaya getiremem ona acı çektirememHayırlısı artık
Yok canım 3 farklı doktor gittim bir devletteki kadın doğum bir devletteki perinatalog birde özeldeki doktorum normalde çarşamba ayrıntılı ultrasonum vardı devlette ama özeldeki doktorumda çok ayrıntılı bakıyor iki gün önce normal cihazdan baktı birşey belli değildi ama artık 19. Haftana geldin cunartesi gel iyi makina ile bakacam herşey yolundamı diye bugün belli oldu normaldede ayrıntılıyı bunun için yapıyoruz zaten dedi canım öyle Allahtan ümit kesilmez Pazartesi gideceğiz inşallah bakalım:)Bu öncesinde farkedilmedi mi ki canım sonradan mı olmuş ? Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez bunu sende de gördüm yani kendini Allaha bırak haberdar et bizi ne zamana kadar görmeli doktor seni ?
Saol canım benim öyle herşey Allahtan ve ben acayip soğukkanlıyım şuandaYaa canım çok geçmiş olsun yönlendirdiği doktora da bi görün inş iyi olur herşey. en iyi kararı sen verirsin tabi morelini bozma herşey Allahtan dua edicem bol bol
Çok geçmiş olsun bu kanamalar tedirgin ediyor insanı Bebişler iyi olsun daBenim yine kanamam başladı hastanede yatıyorum kızlar( dualarınızı esirgemeyin.sanırım benim hamileliğim böyle geçecek.bebeğime bişey olmasın da.o iyi şuan tek tesellim...
Kızlar bu sabah doktorum çağırmıştı iyi makinada detaylıca bakalım diye sabah kalktım gittim bu saatte randevumu olur diyen eşimde kalktı geldi fakat iyi haberlerle gelemedim malesef bu işin uzmanı prof dr recep dağ varmış ona yönlendirdi acilden ama ancak perşembeye randevu bulduk gerçi sekreteri günlük olarak bir sonraki günün randevularını teyit ediyormuş eger gelemeyecek biri olursa öne çekecek hemen haber verecek ama en kötü ihtimal perşembe günü yolumuzu belirleyeceğiz. Herşey AllahtanSizlerde dua edin lütfen
Anammmm bir şey kalmamış :) ama kaçıncı haftada oluyorsun o zaman burda 22.haftadan önce bakmıyorlarBenim daha çok var yaaa
21 ocakta :)
Gerçi zaman çok hızlı geçiyor değil mi
Canım herhangi bir problem var miydi daha onceden?Canım bugünkü tablo %90 ya ilk anne karnında ameliyat ardından doğunca ameliyat ama riski çok yüksek yada aldırma kararı onun için profesörüne gönderdi oda baksın diye hakkınızda hayırlısı Allahın taktiri
Walla helal olsun soğuk kanlı kalabilmen çok iyi. Herşey çok güzel olur inşSaol canım benim öyle herşey Allahtan ve ben acayip soğukkanlıyım şuanda
İstanbul'a yeni taşındım, İstanbul'u pek bilmiyorum ama Zeynep Kamil hastanesi varmiş, orda varmış perinatoloji bölümü. 182'den öğrenmiştim.
Çok geçmiş olsun bu kanamalar tedirgin ediyor insanı Bebişler iyi olsun da
Canım diğer mesajlarını da okudum sen zaten çok pozitif ve mantığıyla hareket edebilen bir kadınsın senden öyle bir enerji alıyorum . Başımıza gelen her şey Allah'tan sen yüreğini gönlünü ferah tut benim ikiz yeğenlerim var birisi doğuştan yarım kalpli anne karnında belliydi hastalığı Doğumda kaybedebiliriz dediler yaşadı ilk açık kalp ameliyatını 20 günlükken oldu 4 yaşına kadar 4 ameliyat geçirdi bize bi doktor bozuntusu iyileşmez bu masraf yapmayın bile dedi kuzum hep direndi . Şuan 5,5 yaşında minnoşum biz de ailecek büyük sınavlardan geçtik ama işte hayır da şer de Rabbimden
Geçmiş olsun arkadaşım umarım herşey yolunda giderÇok teşekkür ederim cevabınız için :)) sağlıkla büyütün yavrunuzu.
Sana yazacağımı yanlış arkadaşı etiketlemisim cnm Allah yardımcın olsun umarım doktorlar yanılır ve herşey yolunda gider.Aynen öyle canım herşey Allahtan hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. O doktorun lafıda çok gereksiz olmuş dangalak doktor boşuna masraf yapmayın ne demekBenim doktorumda şuanda ben böyle görüyorum dedi başka bir doktoru daha çağırdı oda teyit etti sonra profesöre yönlendirdi işte canım Pazartesi gideceğiz nasipse
Ben benim emziğimin resmini atıyım canım sana hatta ben kız istiyordum,kız diye pembe almıştım ,artık kullansın napıyım birini gündüz kullansın,birini de gece kullansınYa ama almak istediğim emzik bile 60 tl ya tutarsa bi de o varneyse alayım o zaman
Yok canım önceden yoktu bugün belli oldu canım amin inşallah canım hepimizinki inşallahCanım herhangi bir problem var miydi daha onceden?
Ne oldugunu bilmiyorum ama Prof. da görsün insallah bir yanlislik vardir. Iyi olsun, saglikli olsun bebeğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?