2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım benimde işte yeni yeni azalmaya başladı 16+4 üm. İlk gebeliğimde daha uzun sürmüştü. Geçer inşallah seninde yakında.
İçim rahatladı birazda olsa çok sağol inşllh geçer benimkide en kısa zamanda benim midemde ağrı oluyo gnlde sabahları o ağrıyla uyanıyorum bide bazende gün boyu sanki yeni yemek yemişim gibi doluluk oluyo acaba bunlardan mı kaynaklı oluyor bilmiyorum seninde böyle şikayetlerin var mıydı biraz fazla soru soruyorum seni de belki sıkıyorumdur ama inan içimi rahatlıyo burdan bişeler duymak

Bu ayrıntılı ultrason için gerek yokmuş surekli takibinin orda olmasina.dun akşam konuştum da.

Yok canım önceden yoktu bugün belli oldu canım amin inşallah canım hepimizinki inşallah
Kuzum Benim daha önce de yazdım ama lütfen sıkma canını .Benim yiyenime de kalbinde parlaklık var dediler ,doğar doğmaz yeni doğan yoğun bakım ünitesine aldılar ,4 yaşında ameliyat olacaktı,ama çok şükür benim kuzum sapa sağlam

Bir problem mi varmış Canım?

Kızlar sizden bir ricam var ;özel hastaneye giden arkadaşlarım gittikleri hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesi var mı?Lütfen ama lütfen araştırın,mümkünse gidip gezin.Biz bir olay yaşadık burda yazmayacağım,çünkü ben bile burda yazanlardan çok etkileniyorum.Çok önemli bir mevzu ,hepiniz çok kıymetlisiniz

Ben şu aşamada beklemedeyim canım ama aliexpressten getiren arkadaşlar var satıc paylaşabilirler belki[/QUOTE]
Sen niye kararsız kaldın canim ?

Yaa elbet üzülüyor insan ama hayat bu iyiside olacak kötüsüde o açıdan ben öyle karalar bağlayacak bir insan değilim nasipse gideceğiz Pazartesi günü doktora bakacak edecek değerlendirmeleri yapacağız ve ona göre yolumuzu çizeceğiz. O kuzuyu gördüğünde öpp benim için ozaman canım maşallah ona

O konu benim de en hassas noktam canım:) benim hastane belirlememdeki faktörlerin başında geliyordu Yeni doğan yoğun bakım ünitesi çok önemli

Ben sultanbeyli saygi hastanesine gidiyorum orada yenidogan yogun bakim uunitesi var cok gecmis olsun

Benim yine kanamam başladı hastanede yatıyorum kızlar ( dualarınızı esirgemeyin.sanırım benim hamileliğim böyle geçecek.bebeğime bişey olmasın da.o iyi şuan tek tesellim...
Cok cok gecmis olsun bu son olsun insallah canim benim bebis iyiyse biz cekeriz birşey olmaz.

Bir problem mi varmış Canım?

Ben şu aşamada beklemedeyim canım ama aliexpressten getiren arkadaşlar var satıc paylaşabilirler belki
Sen niye kararsız kaldın canim ?[/QUOTE]

Canlarım bebişle ilgili bir sıkıntı çıktı yazdım yukarıda hayırlısı. Çok beğendim çantayı canım alacağım ama şimdi mi başka bir zaman mı bilmiyorum griyi gözüme kestirdim bende

Ben ozel muayenehaneye gidiyorum 2 alternatif verdi doktor ikisinde de var.zamaninda dogarsa academic hospital olurda ins olmaz erken dogar kuves yogun bakim uzun sureli gerekirse acibadem olsun dedi.acibadem sgkda tum yenidogan yogun bakimi karsiliyormus

Bu ayrıntılı ultrason için gerek yokmuş surekli takibinin orda olmasina.dun akşam konuştum da.

iyiymiş o zaman hiç devlette araştırmadim canım aylar öncesinden randevu almak gerek diye duydum sadece..
Benim bu ayın son gününe randevu almam gerekiyor kosuyolun da halledeceğim gibi.
Birkaç tanıdıgim var hep orda yapmış ve memnun kalmışlar.

Vay be şaşırdım valla 4d cihazla daha iyi gözüküyormuş aslında inş her şey iyi gider ya

Ya bunu gördüm canım ama ben böyle içi boş olan var ya ona bayılıyorum atayım bak hangisi:) onu alayım diyorum bulursam

Eklentiler

• DBFB267A-8B57-4458-9ED6-B947CB2EC064.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 47

Dualarım, bütün iyi dileklerim bebeğinle ve seninle.. Güzel haberler bekliyoruz.
Bu haftaya kadar belli olurdu bişey olsa yanılma payı vardır bişeydir. İyi düşünelim iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…