Çok çok geçmiş olsun canım benim , Allah şifa versin . Umarım heyette güzel gelişmeler olur ve sağlık sorunları tamamen ortadan kalkar. Duamdasin, Rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde sana bağışlasınCanım hala olumluyum hatta duydugumdan beri acayip soğukkanlıyım Allaha şükür çocuğum olabiliyor ki eşim ilk başta istememişti bir ara yazmıştım şiödi kendisi diyor aşkım herşeyin hayırlısı gidelim doktora yolumuzu belirleyelim hammaddesi Allaha şükür bizde yaparız yine diyor hayat gerçekleri yapacak birşey yok organları ile ilgili sorun diyafram fıtığı var mide yukarı kaymış ciğere baskı yapıyor ve ciğerler gelişemiyor bu baskı yüzümden kalp olması gereken yerden başka yere kaydırmış. Dediğim gibi ameliyat ilk anne karnında ardından doğuncada 24-48 saat içinde yapılıyormuş ama hem riski çok yüksek hemde uzun süreler solunum sistemine bağlı olması gerekiyormuş ve ömrü boyunca nefes problemi olacak ben bile bile böyle bir çocuk dünyaya getiremem ona acı çektirememHayırlısı artık
Dudakları ve çenesi aynı ben21. Hafta oluyor canım
Evet ben de çok heyecanlıyım
Siması falan belli mi kime benzediği:)
Alırken damaklı olmasına dikkat et,damaksız olanları atıyorlarYa bunu gördüm canım ama ben böyle içi boş olan var ya ona bayılıyorum atayım bak hangisi:) onu alayım diyorum bulursam
Ben karidesimin bebeğinin ultrasonun videosunu izlemiştim aynı kardeşime benziyorduDudakları ve çenesi aynı benama elleri hep yüzünde olduğu için yüzünün tamamının kime benzediğini göremedik :) 20 dk . Uğraştı doktor .. yok çekmedi allah çıkmadı . :) doktor diyor inat olacak bu kız bide gözlerini ovuşturuyor hep :) Işık’tan rahatsız oluyorlarmış . Parmaklarını emiyor :) burnunu kaşıyor :) çok tuhaf maşallah .. herşeyi görüyorsun
Canım senin haftan benden ileride , muhtemelen benden önce yaptiracaksin detaylı memnun kalirsan bana yazar mısın ? Bende orada yaptırayım.iyiymiş o zaman hiç devlette araştırmadim canım aylar öncesinden randevu almak gerek diye duydum sadece..
Benim bu ayın son gününe randevu almam gerekiyor kosuyolun da halledeceğim gibi.
Birkaç tanıdıgim var hep orda yapmış ve memnun kalmışlar.
Rabbim sifa versin insallah bunlarin hicbirine gerek kalmaz saglikla kucaginiza alirsiniz kuzucugunuzu sadece ultrasona bakarak mi bunlari soylediler yoksa baska testlerden gectiniz mi?Canım hala olumluyum hatta duydugumdan beri acayip soğukkanlıyım Allaha şükür çocuğum olabiliyor ki eşim ilk başta istememişti bir ara yazmıştım şiödi kendisi diyor aşkım herşeyin hayırlısı gidelim doktora yolumuzu belirleyelim hammaddesi Allaha şükür bizde yaparız yine diyor hayat gerçekleri yapacak birşey yok organları ile ilgili sorun diyafram fıtığı var mide yukarı kaymış ciğere baskı yapıyor ve ciğerler gelişemiyor bu baskı yüzümden kalp olması gereken yerden başka yere kaydırmış. Dediğim gibi ameliyat ilk anne karnında ardından doğuncada 24-48 saat içinde yapılıyormuş ama hem riski çok yüksek hemde uzun süreler solunum sistemine bağlı olması gerekiyormuş ve ömrü boyunca nefes problemi olacak ben bile bile böyle bir çocuk dünyaya getiremem ona acı çektirememHayırlısı artık
Sadece ultrason canım diyagrafama hernesi diye bir hastalıkmış canım zaten organlara bakarken anladılar daha detaylı bakılsn diye profesöre gönderdi işte canım hayırlısıRabbim sifa versin insallah bunlarin hicbirine gerek kalmaz saglikla kucaginiza alirsiniz kuzucugunuzu sadece ultrasona bakarak mi bunlari soylediler yoksa baska testlerden gectiniz mi?
Gözünaydın canımKızım oluyorrrbabasına oyuncak bana arkadaş geliyor
Adı diyafram hernisi, bir arkadaşın bebeğinde de böyle oldu. doğduktan sonra ameliyat olacak belli bir süre solunum desteği alacak amaa bu ömür boyu anlamında değil lütfen ani kararlar vermeCanım hala olumluyum hatta duydugumdan beri acayip soğukkanlıyım Allaha şükür çocuğum olabiliyor ki eşim ilk başta istememişti bir ara yazmıştım şiödi kendisi diyor aşkım herşeyin hayırlısı gidelim doktora yolumuzu belirleyelim hammaddesi Allaha şükür bizde yaparız yine diyor hayat gerçekleri yapacak birşey yok organları ile ilgili sorun diyafram fıtığı var mide yukarı kaymış ciğere baskı yapıyor ve ciğerler gelişemiyor bu baskı yüzümden kalp olması gereken yerden başka yere kaydırmış. Dediğim gibi ameliyat ilk anne karnında ardından doğuncada 24-48 saat içinde yapılıyormuş ama hem riski çok yüksek hemde uzun süreler solunum sistemine bağlı olması gerekiyormuş ve ömrü boyunca nefes problemi olacak ben bile bile böyle bir çocuk dünyaya getiremem ona acı çektirememHayırlısı artık
Aaa onu bilmiyordum seninki damaklı mıAlırken damaklı olmasına dikkat et,damaksız olanları atıyorlar
Tamam canım yazarım tabi.. Benim arkadaşım orda yaptırmis çok memnun kaldı.Canım senin haftan benden ileride , muhtemelen benden önce yaptiracaksin detaylı memnun kalirsan bana yazar mısın ? Bende orada yaptırayım.
Saol canım pazartesi birye yönlerdirdi o tüm herşeyi riskleri neler olacağını anlatacak dedi. Ayrıca o gideceğim prefesörde çapada heyet doktoruymuş çarşambada heyete çağaracakmış. Peki arkadaşının çocuğu yaşadımı? Ben çok fazla okudum çoğunlukla doğumdan sonra ölümle sonuçlanmış canımAdı diyafram hernisi, bir arkadaşın bebeğinde de böyle oldu. doğduktan sonra ameliyat olacak belli bir süre solunum desteği alacak amaa bu ömür boyu anlamında değil lütfen ani kararlar vermeAllah yardımcınız olsun
Canim simdi okudum yazdiklarini o kadar cok mesaj oluyorki atlamisim demekki tam olarak neymis ne gibi sakincalari varmis aldiracakmisin ? Hersey iyi olur umarim senin icin saglikli dogar saglikla büyür cabuk karar verme sakin canimSadece ultrason canım diyagrafama hernesi diye bir hastalıkmış canım zaten organlara bakarken anladılar daha detaylı bakılsn diye profesöre gönderdi işte canım hayırlısı
Canım pazartesiye randevu aldım nişantaşındaymış doktor gideceğim oda bakacak tüm herşeyi anlatacakmış ve çarşambada Çapa hastanesine heyete çağaracakmış öyle dedi sekreteri ama benim özeldeki doktorum çok parlak konuşmadı. Mide olması gereken yerde değil ciğerein oraya cıkmış bu sebeple ciğerler gelişmezmiş ve kalpte olması gereken yerde değil sağa kaymış ilk etapta anne karnındayken müdahale yapılıyor bebeğin ağzından yada burnundan girilip balonda ciğerleri şişirim mideyi aşağı olması gereken yere indirip ciğeri gelişimi için yer açılıyormuş sonra doğunca solunum makinasına bağlanıp stabil hale gelmesi sağlanıyormuş 24 ile 48 saat içinde bebek ameliyata alınıp organları yerlerine yerleltiriliyormuş ama ölüm riski çok yüksekmiş yani herşey allahtan hayırlısı canım çoğunlukla aldırılması öneriliyormuş bakalım pazartesi doktor ne diyecek ve çarşamba heyetten ne karar çıkacak göreceğiz çıkan ihtimallere göre aldırmamda bir seçenek canımCanim simdi okudum yazdiklarini o kadar cok mesaj oluyorki atlamisim demekki tam olarak neymis ne gibi sakincalari varmis aldiracakmisin ? Hersey iyi olur umarim senin icin saglikli dogar saglikla büyür cabuk karar verme sakin canim
Canim gecmis olsun oncelikle. Insallah diger doktor guzel haberler verir sana. Artik anne karninda ameliyatlarda cok basarili geciyor icini ferah tutmaya calis. Umarim hersey yoluna girer tekrar..Canım pazartesiye randevu aldım nişantaşındaymış doktor gideceğim oda bakacak tüm herşeyi anlatacakmış ve çarşambada Çapa hastanesine heyete çağaracakmış öyle dedi sekreteri ama benim özeldeki doktorum çok parlak konuşmadı. Mide olması gereken yerde değil ciğerein oraya cıkmış bu sebeple ciğerler gelişmezmiş ve kalpte olması gereken yerde değil sağa kaymış ilk etapta anne karnındayken müdahale yapılıyor bebeğin ağzından yada burnundan girilip balonda ciğerleri şişirim mideyi aşağı olması gereken yere indirip ciğeri gelişimi için yer açılıyormuş sonra doğunca solunum makinasına bağlanıp stabil hale gelmesi sağlanıyormuş 24 ile 48 saat içinde bebek ameliyata alınıp organları yerlerine yerleltiriliyormuş ama ölüm riski çok yüksekmiş yani herşey allahtan hayırlısı canım çoğunlukla aldırılması öneriliyormuş bakalım pazartesi doktor ne diyecek ve çarşamba heyetten ne karar çıkacak göreceğiz çıkan ihtimallere göre aldırmamda bir seçenek canım
Ben ayni sebepten iki kere acile tasindim canim. Biri magnorm yazdi magnezyum hafif kasilmalar olabilir dedi digeride idrar yollari enfeksiyonu yapar bu agrilari dedi cok kendini yorarsan da oluyor bu arada bilgin olsun sen yine bi doktora git gorun ama icin rahatlar en azindan kötü senaryolarida düsünmemeye calis canimKızlar dün geceden beri rahatsızım sağ masığımda ağrı hiç geçmedi birde sağ taraftaki böbreğim midem hala sağ kasığımda ağrı var otuunca karnımın altına bıçak giriyof sanki normal mi bunlar hiç uyumadan sabah ettim aklıma okadar kötü senaryolar geldi ki çok korktum doktorum kız dedi sağlıklı dedi gecesinde rahatsızlandm kızım beni üzme diye sürekli onla konuştum sabaha kadar ellerim karnımdaydı rabbim kimseye korku yaşatmasın cok zor
Hayırlı olsun canım link atabilir misin?Kizlar trendyolda lohusa pijamalarinda sepette yuzde 50 indirim var. Pierre cardinden aldim bir tane cok uygun fiyatlar bir bakin isterseniz.
Umarim saglikla kavusursun bebegine canim. Cok sogukkanli goruyorum seni en azindan bebisin suan stres yasamiyordur ona seviniyorum. Ne gelirse Rabbimden hayırda şerde hakkınizda hayırlı olan ne ise o olsun tüm dualarimi bugün sana ve bebegine gonderecegim. Herseyin iyi olmasi en büyük dilegim guzel haberlerle gel lütfenCanım pazartesiye randevu aldım nişantaşındaymış doktor gideceğim oda bakacak tüm herşeyi anlatacakmış ve çarşambada Çapa hastanesine heyete çağaracakmış öyle dedi sekreteri ama benim özeldeki doktorum çok parlak konuşmadı. Mide olması gereken yerde değil ciğerein oraya cıkmış bu sebeple ciğerler gelişmezmiş ve kalpte olması gereken yerde değil sağa kaymış ilk etapta anne karnındayken müdahale yapılıyor bebeğin ağzından yada burnundan girilip balonda ciğerleri şişirim mideyi aşağı olması gereken yere indirip ciğeri gelişimi için yer açılıyormuş sonra doğunca solunum makinasına bağlanıp stabil hale gelmesi sağlanıyormuş 24 ile 48 saat içinde bebek ameliyata alınıp organları yerlerine yerleltiriliyormuş ama ölüm riski çok yüksekmiş yani herşey allahtan hayırlısı canım çoğunlukla aldırılması öneriliyormuş bakalım pazartesi doktor ne diyecek ve çarşamba heyetten ne karar çıkacak göreceğiz çıkan ihtimallere göre aldırmamda bir seçenek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?