- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Damaklı canımAaa onu bilmiyordum seninki damaklı mı
Sagol canim. Ben uygulamasindan giriyorum link atamiyorum bu yuzden. bugun 24:00 a kadar surcek kampanya. Inceleyin derim.Hayırlı olsun canım link atabilir misin?
Bida atar mısın kaydedeyim canım onuDamaklı canım
Bende ayni durumdayim canim. Dun doktora gitmistim normal dedi. Su an yerini genisletiyor agrilarin olur artik dedi. Ben artik sirt ustu yatamiyorum. Karnimda cok gergin. Nasil biticek bu 9 ay bilmiyorum..Gecem berbat geçti kabuslar ile uyandım..
Sanırım bazı şeylerden farkında olmadan etkileniyorum..
Şimdide sıkıntım bebeğimi çok aşağıda hissediyorum..Bu normal mi 18 haftalık olduk artık...Özellikle sırt üstü ne zaman uzansam orada bir yumru gibi olup belirtiyor sertlik..
Sanki çok fazla da hareket etmiyor gibi..
Bilmiyorum ya rüyalar felan iyice tadım tuzum kacti.
Tam olarak hissettiğim her burası.
Ben de çok aşağıda hissediyorum, bugün de çok sancım var ama mide ve etrafında, 2 haftadır bulantı epey azalmıştı 2 gündür aşırı bulanıyor. Ben de çok etkileniyorum duyduklarımdan sürekli de bir sağlık sorunu yaşayınca da daha çok korkuyorumGecem berbat geçti kabuslar ile uyandım..
Şimdide sıkıntım bebeğimi çok aşağıda hissediyorum..Bu normal mi 18 haftalık olduk artık...Özellikle sırt üstü ne zaman uzansam orada bir yumru gibi olup belirtiyor sertlik..
Saol canım benim iyiki varsınız. Valla ben soğukkanlıyım isyanım yok üzülüyormuyum evet ama dediğin gibi herşey Allahtan. Eşimi aldım dışarı çıktık şimdi kafa dağılsın dedim ben onu avutuyorum şimdi gözleri dolu dolu dağıldı biraz şuçlu arıyor şuanda bak şu kişiye söylenişte kesin kıskanmışta nazar değdirmilte ben burada yzaşıyprmuşumda burdanda nazar değmişte falanUmarim saglikla kavusursun bebegine canim. Cok sogukkanli goruyorum seni en azindan bebisin suan stres yasamiyordur ona seviniyorum. Ne gelirse Rabbimden hayırda şerde hakkınizda hayırlı olan ne ise o olsun tüm dualarimi bugün sana ve bebegine gonderecegim. Herseyin iyi olmasi en büyük dilegim guzel haberlerle gel lütfen
Bende ayni durumdayim canim. Dun doktora gitmistim normal dedi. Su an yerini genisletiyor agrilarin olur artik dedi. Ben artik sirt ustu yatamiyorum. Karnimda cok gergin. Nasil biticek bu 9 ay bilmiyorum..
Ben de çok aşağıda hissediyorum, bugün de çok sancım var ama mide ve etrafında, 2 haftadır bulantı epey azalmıştı 2 gündür aşırı bulanıyor. Ben de çok etkileniyorum duyduklarımdan sürekli de bir sağlık sorunu yaşayınca da daha çok korkuyorum
Şimdi okuduk yazışmaları öncelikle geçmiş olsn canım umarım bi yanılma payı olmuştur ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.. sakinliğine ayrıca hayran kaldım , her şey Allahtan vardır her şerde bi hayır umarım sizin için ve bebek için en iyisi olur ..Saol canım pazartesi birye yönlerdirdi o tüm herşeyi riskleri neler olacağını anlatacak dedi. Ayrıca o gideceğim prefesörde çapada heyet doktoruymuş çarşambada heyete çağaracakmış. Peki arkadaşının çocuğu yaşadımı? Ben çok fazla okudum çoğunlukla doğumdan sonra ölümle sonuçlanmış canım
Nazara ve kötü enerjiye bende cok inanirim canim ama buraya yazmakla falan oluyor olsa mantiken hepimize olmasi gerekirdi. Ama suan esinin psikolojisini cok net anlayabiliyorum cunku muhtemelen bende oyle olurdum. Yine de henuz birsey kesin degilken üzülmemeye calismak en iyisi. Bakalim gideceğin uzman ne diyecek belki bir yol gosterecek kuzumm birde bu zamana kadar nasil anlasilmamiski yaSaol canım benim iyiki varsınız. Valla ben soğukkanlıyım isyanım yok üzülüyormuyum evet ama dediğin gibi herşey Allahtan. Eşimi aldım dışarı çıktık şimdi kafa dağılsın dedim ben onu avutuyorum şimdi gözleri dolu dolu dağıldı biraz şuçlu arıyor şuanda bak şu kişiye söylenişte kesin kıskanmışta nazar değdirmilte ben burada yzaşıyprmuşumda burdanda nazar değmişte falanistersen 9 ay sar sarmala kimseye söyleme olacağı varsa kaderimizde yazılıysa önüne geçilmez her işte vardır bir hayır. birimiz güçlü olmalı
Sağolasın canım şuan biraz daha iyiyim ama alt tarafı karnımın ağrılı hafif sağ böbrek tede ağrı var gsnsl bi enfeksiyonmu bilemedim artarsa gidicem perişan oldum ne ysmek ne birsey sabahta midemdeki asit beni öldürdü cırmak isterken Rabbim yardımcımız olsun anne olmak zorBen ayni sebepten iki kere acile tasindim canim. Biri magnorm yazdi magnezyum hafif kasilmalar olabilir dedi digeride idrar yollari enfeksiyonu yapar bu agrilari dedi cok kendini yorarsan da oluyor bu arada bilgin olsun sen yine bi doktora git gorun ama icin rahatlar en azindan kötü senaryolarida düsünmemeye calis canim
Bence git ve idrar kültürü yaptir canim suan enfeksiyon heryerde kol geziyor bende de cikti bende haftaici gidecegim yaptirmaya bobreklerim agriyor diyorsun ihmal etme en azindan arayip doktoruna sor telefonla arayabiliyorsan evet gercekten cok zormus her an en ufak agrida bile endiseleniyor insanSağolasın canım şuan biraz daha iyiyim ama alt tarafı karnımın ağrılı hafif sağ böbrek tede ağrı var gsnsl bi enfeksiyonmu bilemedim artarsa gidicem perişan oldum ne ysmek ne birsey sabahta midemdeki asit beni öldürdü cırmak isterken Rabbim yardımcımız olsun anne olmak zor
O nedemek öyle canım tabikide soracağız bilmediğimiz şeyleri paylaşacağız bende rahatlıyorum :) benim miğdemde ağrıdan ziyade yanma oluyor asit sesleri geliyor gastrit var sanırım bende soğuk süt içiyorum biraz rahatlatıyorum. Keşke o gün boyu yeni yemek yemiş hissi bendede olsa ben tam tersi yemek yiyorum yarım saat sürmüyor açıkıyorum tekrar. Bişeyler yerken çok rahat miğdem ama o yemeği yedikten sonra mahfoluyorum. Tükürüğün artmaması içinde ben biraz araştırdım sakız çiğneme mesela veya şu tatlandırıcı şekerler varya mentollu olanlarıda var onlarda iyice arttırıyor tükürüğü.İçim rahatladı birazda olsa çok sağol inşllh geçer benimkide en kısa zamanda benim midemde ağrı oluyo gnlde sabahları o ağrıyla uyanıyorum bide bazende gün boyu sanki yeni yemek yemişim gibi doluluk oluyo acaba bunlardan mı kaynaklı oluyor bilmiyorum seninde böyle şikayetlerin var mıydı biraz fazla soru soruyorum seni de belki sıkıyorumdur ama inan içimi rahatlıyo burdan bişeler duymak
Doktorum devlet hastanesinde numarası yok özel olsa belki verir di pazartesi araşt8rmaya gidicektim ayrntılı ultrason icin oda anlarmı kasılmaları birde karnım dinden beri iyice çıktı oda yapmıs olabilirmi ya karnımın sağı ve altı ağrıyor ya bildiğin minik bi karın bebek bunun neresinde iseBence git ve idrar kültürü yaptir canim suan enfeksiyon heryerde kol geziyor bende de cikti bende haftaici gidecegim yaptirmaya bobreklerim agriyor diyorsun ihmal etme en azindan arayip doktoruna sor telefonla arayabiliyorsan evet gercekten cok zormus her an en ufak agrida bile endiseleniyor insan
Canım çok hareket etmeyebilir küçük daha akşamları hissediyorum çoğunlukla mesala bugğn sabahtan beri çok hareketli bigün bigünleri gibi olmaz. Hissettiğin yer içinde bende bazen gösterdiğin yere yakın hissediyorum bazen sola sağa biraz yukarı vuruyo duruşuna göre değişiodur bence stres yapışacak bişi yok aşada olsa doktorun derdi sanaGecem berbat geçti kabuslar ile uyandım..
Canım çok hareket etmeyebilir küçük daha akşamları hissediyorum çoğunlukla mesala bugğn sabahtan beri çok hareketli bigün bigünleri gibi olmaz. Hissettiğin yer içinde bende bazen gösterdiğin yere yakın hissediyorum bazen sola sağa biraz yukarı vuruyo duruşuna göre değişiodur bence stres yapışacak bişi yok aşada olsa doktorun derdi sana
Canım vardır her şerde bi hayır İnşâAllah bi problem yoktur Recep hasa mı gideceksin?Saol canım benim iyiki varsınız. Valla ben soğukkanlıyım isyanım yok üzülüyormuyum evet ama dediğin gibi herşey Allahtan. Eşimi aldım dışarı çıktık şimdi kafa dağılsın dedim ben onu avutuyorum şimdi gözleri dolu dolu dağıldı biraz şuçlu arıyor şuanda bak şu kişiye söylenişte kesin kıskanmışta nazar değdirmilte ben burada yzaşıyprmuşumda burdanda nazar değmişte falanistersen 9 ay sar sarmala kimseye söyleme olacağı varsa kaderimizde yazılıysa önüne geçilmez her işte vardır bir hayır. birimiz güçlü olmalı
Evet canım Recep HasCanım vardır her şerde bi hayır İnşâAllah bi problem yoktur Recep hasa mı gideceksin?
Gün geçtikçe daha net hissediceksin canım her geçengün hızlıca büyüyorlar birfahaki haftaya ne kadar fark olucak hareketlerinde görüceksinİnşallah canım ya..13 cm idi en son gittigimde diyorum ki nasıl hemen hissedeyim ciddi şekilde..
Ayrintiliya gittiginde solersin canim ozamanDoktorum devlet hastanesinde numarası yok özel olsa belki verir di pazartesi araşt8rmaya gidicektim ayrntılı ultrason icin oda anlarmı kasılmaları birde karnım dinden beri iyice çıktı oda yapmıs olabilirmi ya karnımın sağı ve altı ağrıyor ya bildiğin minik bi karın bebek bunun neresinde ise
Niye asagida olsunki benim bebisim hep orda doktor ultrasonda da solemisti orda diye aksam sertlik hissettigim yer de orasi canim. Hatta agrida oluyor ara ara o bolgelerde sen kabuslara falan mi baska olaylara mi uzuldun acaba ? Cunku doktorum bana asagida dememisti oyle bir durum olsa solerdi canim. Hic dusunup uzulme canimGecem berbat geçti kabuslar ile uyandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?