2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hayırlı haberlerle gel İnşâAllah
Bende ona gitmeyi düşünüyordum muayene ücreti 850₺ olmuş dediler doğru mu?
Evet canım benim özel hastanemde 810 demişlerdi yılbaşı zammından önce bende çok ne gerek var diye 10 ocakta devlete randevu almıştım ama kısmette yine özele gitmek varmış. Randevu alırken sordum canım 850 dediler.

Canım aslında durun soyle ki benim son gittiğimde plasentam biraz rahim ağzını kapatıyormuş..Doktorum ilerleyen haftalarda yukarı çıkar endişelenecek bir şey yok dedi...
Tabi ben durur muyum arastirdim sırf bu yüzden kanama yaşayanlar ve erken doğum yapan insanlar varmış başlarda pek korkmamistim ama bilinç altıma girdi sanırım..Sabah kan ter içinde uyandım rüyamda kanlar içerisindeydim doktora gittim..Doktorumda bana kizmisti her şeyi okuma demedim mi sana diye
İnşallah bir an önce atlatirim su donemleri

Canım ilk haftalarda aşağıda olabiliyor artık yukarılara doğru gelmiştir. Benim aşağıdaydı doktor ilişki falan herşeyi yasaklamıştı ama bugün sordum yukarı çıkmış endişe etme seninde çıkmıştır canım rahim büyüdükçe oda çıkacak içini ferah tut

Teyzeler bakin cicilerime ablamla benim

S Serylady

Eklentiler

• Screenshot_20190105-172555.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 152
  • Screenshot_20190105-172652.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 155
  • Screenshot_20190105-172545.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 150
  • Screenshot_20190105-172539.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 156
Son düzenleme:
Arkadaslar ufak tefek problemlerden detayliya ayricalik gostermek zorunda olanlar birde atil yükseli arastirin derim

Çok geçmiş olsun canım dualarimiz seninle güzel haberlerle gel inşallah Rabbim bebeğini sana bagislasin

Çok güzellll link atar mısın ben se bakayımm
Yaa begendin mi : ) fazla kanatlilar vs var ya karisik olmasin sade olsun istedim.ee tabi ipek illa ablasinin kuzusu yazacak dedi.
Ablayada bir tshirt ve tac yaptirdim : )
Insatgramda bir sayfa.paylasabiliyor muyum buradan

Canım hakkınızda hayırlısı olsun ama gerçekten bazen ne kadar sorun çıkarsa çıksın doktorlar ne kadar kesin konuşursa konuşsun Allah izin verdikten sonra sapa sağlam doğuyor bebişler. Hem belki profesör bunda ciddi bir durum yok doğumdan sonra küçük bir ameliyatla sağlığına kavuşacak dicek içini ferah tut nolur dualarımız seninle

Sakın hemen moralini bozma. Heyet gunun gelsin, belki bir çıkış yolu bulunur. Dualarımız seninle ve bebeginle.insallah hayırlı güzel haberler yazarsın buraya heyet günü.

Parası önemli değil canım yeter ki güzel haberler al benim tüp bebek olduğu için merkezdeki arkadaşlarda önerdiler bu doktoru ayrıca memorialde Cihat şen diye bi doktor var onuda çok methediyorlar ama o daha pahalı Allah merhamet versin

Aynısını gittiğim öylesine bi doktor da bana demişti. Gelince okudum ki neler neler yazıyor. Diğer gün kendi doktoruma gittim. Adamcağız plasentanın yerinde olduğunu sıkıntı olmadığına beni ikna etmek için 40dk ultrasonla bebeğe baktı. Sürekli bak şu şura bu bura diye gösterdi. Cidden çok bakmamak ve her denilene aldırış etmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…