- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
Hayırlı haberlerle gel İnşâAllahEvet canım Recep Has
Kaç haftaliksin cnm merak ettimBende ayni durumdayim canim. Dun doktora gitmistim normal dedi. Su an yerini genisletiyor agrilarin olur artik dedi. Ben artik sirt ustu yatamiyorum. Karnimda cok gergin. Nasil biticek bu 9 ay bilmiyorum..
Evet canım benim özel hastanemde 810 demişlerdi yılbaşı zammından önce bende çok ne gerek var diye 10 ocakta devlete randevu almıştım ama kısmette yine özele gitmek varmış. Randevu alırken sordum canım 850 dediler.Hayırlı haberlerle gel İnşâAllah
Bende ona gitmeyi düşünüyordum muayene ücreti 850₺ olmuş dediler doğru mu?
Yarin 18 oluyorum canimKaç haftaliksin cnm merak ettim
Hayırlı olsun canımKızlar cinsiyet öğrendik kız
Hayirli olsun Rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin :))Bugün bi çılgınlık yapıp chicco lite way plus pusetli baston bebek arabası ve prego marka park yatağını aldık bizim bıdıkcanın Allah kullanmayı kısmet etsin inşallah
Ayrintiliya gittiginde solersin canim ozaman
Niye asagida olsunki benim bebisim hep orda doktor ultrasonda da solemisti orda diye aksam sertlik hissettigim yer de orasi canim. Hatta agrida oluyor ara ara o bolgelerde sen kabuslara falan mi baska olaylara mi uzuldun acaba ? Cunku doktorum bana asagida dememisti oyle bir durum olsa solerdi canim. Hic dusunup uzulme canim
Hayırlı olsun canımKızlar cinsiyet öğrendik kız
Hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin cimcimeKızlar cinsiyet öğrendik kız
Canım aslında durun soyle ki benim son gittiğimde plasentam biraz rahim ağzını kapatıyormuş..Doktorum ilerleyen haftalarda yukarı çıkar endişelenecek bir şey yok dedi...
Tabi ben durur muyum arastirdim sırf bu yüzden kanama yaşayanlar ve erken doğum yapan insanlar varmış başlarda pek korkmamistim ama bilinç altıma girdi sanırım..Sabah kan ter içinde uyandım rüyamda kanlar içerisindeydim doktora gittim..Doktorumda bana kizmisti her şeyi okuma demedim mi sana diye
İnşallah bir an önce atlatirim su donemleri
Çok güzellll link atar mısın ben se bakayımm
Çok geçmiş olsun canım dualarimiz seninle güzel haberlerle gel inşallah Rabbim bebeğini sana bagislasinKızlar bu sabah doktorum çağırmıştı iyi makinada detaylıca bakalım diye sabah kalktım gittim bu saatte randevumu olur diyen eşimde kalktı geldi fakat iyi haberlerle gelemedim malesef bu işin uzmanı prof dr recep dağ varmış ona yönlendirdi acilden ama ancak perşembeye randevu bulduk gerçi sekreteri günlük olarak bir sonraki günün randevularını teyit ediyormuş eger gelemeyecek biri olursa öne çekecek hemen haber verecek ama en kötü ihtimal perşembe günü yolumuzu belirleyeceğiz. Herşey AllahtanSizlerde dua edin lütfen
Yaa begendin mi : ) fazla kanatlilar vs var ya karisik olmasin sade olsun istedim.ee tabi ipek illa ablasinin kuzusu yazacak dedi.Çok güzellll link atar mısın ben se bakayımm
Canım hakkınızda hayırlısı olsun ama gerçekten bazen ne kadar sorun çıkarsa çıksın doktorlar ne kadar kesin konuşursa konuşsun Allah izin verdikten sonra sapa sağlam doğuyor bebişler. Hem belki profesör bunda ciddi bir durum yok doğumdan sonra küçük bir ameliyatla sağlığına kavuşacak dicek içini ferah tut nolur dualarımız seninleCanım hala olumluyum hatta duydugumdan beri acayip soğukkanlıyım Allaha şükür çocuğum olabiliyor ki eşim ilk başta istememişti bir ara yazmıştım şiödi kendisi diyor aşkım herşeyin hayırlısı gidelim doktora yolumuzu belirleyelim hammaddesi Allaha şükür bizde yaparız yine diyor hayat gerçekleri yapacak birşey yok organları ile ilgili sorun diyafram fıtığı var mide yukarı kaymış ciğere baskı yapıyor ve ciğerler gelişemiyor bu baskı yüzümden kalp olması gereken yerden başka yere kaydırmış. Dediğim gibi ameliyat ilk anne karnında ardından doğuncada 24-48 saat içinde yapılıyormuş ama hem riski çok yüksek hemde uzun süreler solunum sistemine bağlı olması gerekiyormuş ve ömrü boyunca nefes problemi olacak ben bile bile böyle bir çocuk dünyaya getiremem ona acı çektirememHayırlısı artık
Sakın hemen moralini bozma. Heyet gunun gelsin, belki bir çıkış yolu bulunur. Dualarımız seninle ve bebeginle.insallah hayırlı güzel haberler yazarsın buraya heyet günü.Canım pazartesiye randevu aldım nişantaşındaymış doktor gideceğim oda bakacak tüm herşeyi anlatacakmış ve çarşambada Çapa hastanesine heyete çağaracakmış öyle dedi sekreteri ama benim özeldeki doktorum çok parlak konuşmadı. Mide olması gereken yerde değil ciğerein oraya cıkmış bu sebeple ciğerler gelişmezmiş ve kalpte olması gereken yerde değil sağa kaymış ilk etapta anne karnındayken müdahale yapılıyor bebeğin ağzından yada burnundan girilip balonda ciğerleri şişirim mideyi aşağı olması gereken yere indirip ciğeri gelişimi için yer açılıyormuş sonra doğunca solunum makinasına bağlanıp stabil hale gelmesi sağlanıyormuş 24 ile 48 saat içinde bebek ameliyata alınıp organları yerlerine yerleltiriliyormuş ama ölüm riski çok yüksekmiş yani herşey allahtan hayırlısı canım çoğunlukla aldırılması öneriliyormuş bakalım pazartesi doktor ne diyecek ve çarşamba heyetten ne karar çıkacak göreceğiz çıkan ihtimallere göre aldırmamda bir seçenek canım
Parası önemli değil canım yeter ki güzel haberler alEvet canım benim özel hastanemde 810 demişlerdi yılbaşı zammından önce bende çok ne gerek var diye 10 ocakta devlete randevu almıştım ama kısmette yine özele gitmek varmış. Randevu alırken sordum canım 850 dediler.
Aynısını gittiğim öylesine bi doktor da bana demişti. Gelince okudum ki neler neler yazıyor. Diğer gün kendi doktoruma gittim. Adamcağız plasentanın yerinde olduğunu sıkıntı olmadığına beni ikna etmek için 40dk ultrasonla bebeğe baktı. Sürekli bak şu şura bu bura diye gösterdi. Cidden çok bakmamak ve her denilene aldırış etmemek lazım.Canım aslında durun soyle ki benim son gittiğimde plasentam biraz rahim ağzını kapatıyormuş..Doktorum ilerleyen haftalarda yukarı çıkar endişelenecek bir şey yok dedi...
Tabi ben durur muyum arastirdim sırf bu yüzden kanama yaşayanlar ve erken doğum yapan insanlar varmış başlarda pek korkmamistim ama bilinç altıma girdi sanırım..Sabah kan ter içinde uyandım rüyamda kanlar içerisindeydim doktora gittim..Doktorumda bana kizmisti her şeyi okuma demedim mi sana diye
İnşallah bir an önce atlatirim su donemleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?