Ya abla o tabii onun hakkı da varYaa begendin mi : ) fazla kanatlilar vs var ya karisik olmasin sade olsun istedim.ee tabi ipek illa ablasinin kuzusu yazacak dedi.
Ablayada bir tshirt ve tac yaptirdim : )
Insatgramda bir sayfa.paylasabiliyor muyum buradan
Deli misin en cok onun hakkiYa abla o tabii onun hakkı da varyazılabiliyor sanırıö paylaşan görmüştüm ama
İyi bakalım bakayım buraya teşekkür ediyorum canımDeli misin en cok onun hakki
Biz kimiz ki : )esimde bende yanında bebekten bahsetmiyoruz fazla korkudan : )
https://instagram.com/kokoshannelervebebekleri?utm_source=ig_profile_share&igshid=ba1qnrrcpdhk
Canım benzer durumu bana gittigim yedek drum söyledi rahim ağzını kapatmiyor ama aşağıya yerleşmiş dedi bugün kendi drma gittim durumu söyledim bana biraz kizdi endiselenecek bişey yok olsa ben söylerim sana 28. Haftadan sonra aşağıda olursa o zaman da önlemini alırız merak etme dedi.Canım aslında durun soyle ki benim son gittiğimde plasentam biraz rahim ağzını kapatıyormuş..Doktorum ilerleyen haftalarda yukarı çıkar endişelenecek bir şey yok dedi...
Tabi ben durur muyum arastirdim sırf bu yüzden kanama yaşayanlar ve erken doğum yapan insanlar varmış başlarda pek korkmamistim ama bilinç altıma girdi sanırım..Sabah kan ter içinde uyandım rüyamda kanlar içerisindeydim doktora gittim..Doktorumda bana kizmisti her şeyi okuma demedim mi sana diye
İnşallah bir an önce atlatirim su donemleri
Canım benim ikinci hamileligim olduğu halde henüz düzenli hissetmiyorum drda onayladı merak etme yakında hissederiz inşallahİnşallah canım ya..13 cm idi en son gittigimde diyorum ki nasıl hemen hissedeyim ciddi şekilde..
Canım inşallah herşey yoluna girer Allah yardımcınız olsun .Saol canım benim iyiki varsınız. Valla ben soğukkanlıyım isyanım yok üzülüyormuyum evet ama dediğin gibi herşey Allahtan. Eşimi aldım dışarı çıktık şimdi kafa dağılsın dedim ben onu avutuyorum şimdi gözleri dolu dolu dağıldı biraz şuçlu arıyor şuanda bak şu kişiye söylenişte kesin kıskanmışta nazar değdirmilte ben burada yzaşıyprmuşumda burdanda nazar değmişte falanistersen 9 ay sar sarmala kimseye söyleme olacağı varsa kaderimizde yazılıysa önüne geçilmez her işte vardır bir hayır. birimiz güçlü olmalı
Umarım hayırlı haberlerle dönersiniz, burdan güçlü bir karaktere sahip olduğun belli, sen böyle pozitifken sonuç da pozitif olacak inşallahSaol canım benim iyiki varsınız. Valla ben soğukkanlıyım isyanım yok üzülüyormuyum evet ama dediğin gibi herşey Allahtan. Eşimi aldım dışarı çıktık şimdi kafa dağılsın dedim ben onu avutuyorum şimdi gözleri dolu dolu dağıldı biraz şuçlu arıyor şuanda bak şu kişiye söylenişte kesin kıskanmışta nazar değdirmilte ben burada yzaşıyprmuşumda burdanda nazar değmişte falanistersen 9 ay sar sarmala kimseye söyleme olacağı varsa kaderimizde yazılıysa önüne geçilmez her işte vardır bir hayır. birimiz güçlü olmalı
ay evet ya ben öncesinde de isteksizdim çünkü evliliğmizin ilk seneleri ciddi anlamda suyunu çıkarmıştı her gün ya her gün bi kereylede kalmıyordu ben boşuna sistit çekmemişim 1 buçuk sene e haliyle insan bıkıyor bir şeyde anlamıyor şu an ben ölü gibiyim ilişkide resmen
Kızlar ya karnımın üst kısmına gün boyu sancı girip durdu, kasıklarda olmayınca önemsemedim ama durmadı. Üşüttüm diye düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim şimdi parol içtim, kekik çayı içtim umarım durur ama başka türlü bir sancı değildir dimi buşuraya yazdığım 20 mesaj varsa 15 şuram ağrıyor buram ağrıyor oldu çok canım sıkılıyor artık
Ay çok güzeller ya güle güle giydir inş
Karın ağrısına iyi gelir diye içtim, bi çay bardağı içtim sadece o kadardan bir şey olmaz diye umuyorumKekikcayi neden icmistiniz?
Doktor mu verdi?
Bildiğim kadariyla bitki cayi önerilmiyor genelikte
Çok saol canmHayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin cimcime
Bugün bende onu sordum aşağıda ama olması bu haftalarda bişe ifade etmiyor rahim büyüdükçe o da yukarı çıkar dedi endişe edilcek bişe yok sanırımCanım ilk haftalarda aşağıda olabiliyor artık yukarılara doğru gelmiştir. Benim aşağıdaydı doktor ilişki falan herşeyi yasaklamıştı ama bugün sordum yukarı çıkmış endişe etme seninde çıkmıştır canım rahim büyüdükçe oda çıkacak içini ferah tut
Kızlar bu sabah doktorum çağırmıştı iyi makinada detaylıca bakalım diye sabah kalktım gittim bu saatte randevumu olur diyen eşimde kalktı geldi fakat iyi haberlerle gelemedim malesef bu işin uzmanı prof dr recep dağ varmış ona yönlendirdi acilden ama ancak perşembeye randevu bulduk gerçi sekreteri günlük olarak bir sonraki günün randevularını teyit ediyormuş eger gelemeyecek biri olursa öne çekecek hemen haber verecek ama en kötü ihtimal perşembe günü yolumuzu belirleyeceğiz. Herşey AllahtanSizlerde dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun canım dualarimiz seninle güzel haberlerle gel inşallah Rabbim bebeğini sana bagislasin
Canım hakkınızda hayırlısı olsun ama gerçekten bazen ne kadar sorun çıkarsa çıksın doktorlar ne kadar kesin konuşursa konuşsun Allah izin verdikten sonra sapa sağlam doğuyor bebişler. Hem belki profesör bunda ciddi bir durum yok doğumdan sonra küçük bir ameliyatla sağlığına kavuşacak dicek içini ferah tut nolur dualarımız seninle
Sakın hemen moralini bozma. Heyet gunun gelsin, belki bir çıkış yolu bulunur. Dualarımız seninle ve bebeginle.insallah hayırlı güzel haberler yazarsın buraya heyet günü.
Parası önemli değil canım yeter ki güzel haberler albenim tüp bebek olduğu için merkezdeki arkadaşlarda önerdiler bu doktoru ayrıca memorialde Cihat şen diye bi doktor var onuda çok methediyorlar ama o daha pahalı Allah merhamet versin
Canım inşallah herşey yoluna girer Allah yardımcınız olsun .
Umarım hayırlı haberlerle dönersiniz, burdan güçlü bir karaktere sahip olduğun belli, sen böyle pozitifken sonuç da pozitif olacak inşallah
Problem ne canım ya gebelikte söylenenler çok yanıltıcı olabiliyor
B BYV canım şimdi okudum msjları aceleyle nasıl okudum bilmiyorum(Sen çok güçlü bir kadınsın msjlarından bunu hissediyorum.Diyafram hernisi galiba,başarı ile bu ameliyatı atlatıp devam eden bebişler var.Nida güçlü bir bebek annesinin kızı o.
recep has belkide ülkemizin en iyi perinatologudur.adını çok duydum.
Güzel haberlerini bekliyorum canım canı gönülden dua ediuyorum senin için
sana da çok geçmiş olsun canım. benim ağrım çok ağır değildi ama uzun sürdü. Bir de 3-4 defa kustum ağrıdan. Aslında kusunca geçmesi gerekirdi ama kusmadım.Gecmis olsun. Dun ben de ayni durumdaydım. Sabah baygınlık gecirdim. Sonrasinda bir basagrisi ölücem sandim. Direk acile gittik hastanede kustum bas agrisindan. Sonra panik başladı bebeğime bisey oldu diye tutturdum. Ultrasonda görünce rahatladım. Parol iceren bir serum yaptılar bana misin demedi ağrı. Dr baska yapabilcegim bisey yok dedi eve geldik.
Boynumda fıtik var benim 3 tane atak yaptı yine büyük ihtimal. Senin de böyle bir durumun var mi?
Gece boyu sicak su torbasi masaj deken uyumus kalmisim. Sabah uyandim hala var ama hafiflemişti çok şükür.
Böyle bir atagi normalde yasasam agri kesicili serum kas gevseticiler igneler... anca geçiyor.
Bebeklerimiz icin nelere katlanıyoruz. Allah yardimcimiz olsun
Ben de yeni okudum canım dediğin gibi çok şükür hamile kalabiliyorsun ve çok güçlüsün takdir ilahi.. öncelikle inşallah bir çaresi vardır gideceğin doktorlar hakkınızda hayırlı olacak şekilde yönlendirirler dualarım seninleKızlar hepinize teşekkür ederim. Herşey Allahtan varsa bir çaresi deneyeceğiz inşallah. Halime şükür olsun. Kızım bana harika duygular yaşattı anne adayı olmanın nasıl güzel bir duygu olduğunu tattırdı iyisiyle kötüsüyle bu günlere geldik. Bundan sonrası içinde Allahtan hem kendimiz için hemde kızım için hayırlısını diliyorum. İlk bebeğimi Temmuzda kaybettim bunda ne yaşayacağım bilmiyorum. Yıllarca uğraşıp bunu bile yaşayamayan yada sağlıklı doğum yapıp bir şekilde evladını kaybeden bir sürü insan var ümidim ve gücüm aynen devam ediyor birşey olursada Allahın taktiri deyip denemeye devam edeceğim varsa nasibimizde anne olmak o günleri göreceğim elbet
evet gezinmek lazım. ben de çok çok bişi almıycam. özellikle ilk aylar için. Doğum yaklaştıkça bakarım. annem de alıyor bi yandan. çocuklar ilk zaman hemen büyür diyolar ya o yüzden boşuna bir sürü şey almıyım diyorum. bizim gibi yaz bebekleri için bu tarz altı çıtçıtlı kısa kollu badiler çok öneriliyor.Indirim zamanları yine 10-12tl ye bulunabilir bence. Ben o işi anneme bıraktım. O gezerken denk geldikçe alacak. Ben sadece hastane çıkışını alacağım şimdilik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?