2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaa begendin mi : ) fazla kanatlilar vs var ya karisik olmasin sade olsun istedim.ee tabi ipek illa ablasinin kuzusu yazacak dedi.
Ablayada bir tshirt ve tac yaptirdim : )
Insatgramda bir sayfa.paylasabiliyor muyum buradan
Ya abla o tabii onun hakkı da var yazılabiliyor sanırıö paylaşan görmüştüm ama

Canım benzer durumu bana gittigim yedek drum söyledi rahim ağzını kapatmiyor ama aşağıya yerleşmiş dedi bugün kendi drma gittim durumu söyledim bana biraz kizdi endiselenecek bişey yok olsa ben söylerim sana 28. Haftadan sonra aşağıda olursa o zaman da önlemini alırız merak etme dedi.

Canım inşallah herşey yoluna girer Allah yardımcınız olsun .

Umarım hayırlı haberlerle dönersiniz, burdan güçlü bir karaktere sahip olduğun belli, sen böyle pozitifken sonuç da pozitif olacak inşallah

Kızlar ya karnımın üst kısmına gün boyu sancı girip durdu, kasıklarda olmayınca önemsemedim ama durmadı. Üşüttüm diye düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim şimdi parol içtim, kekik çayı içtim umarım durur ama başka türlü bir sancı değildir dimi bu şuraya yazdığım 20 mesaj varsa 15 şuram ağrıyor buram ağrıyor oldu çok canım sıkılıyor artık

Hamileyken ne sıklıkla birlikte oluyosunz ? Mah-i nev

Kekikcayi neden icmistiniz?
Doktor mu verdi?
Bildiğim kadariyla bitki cayi önerilmiyor genelikte

Bugün bende onu sordum aşağıda ama olması bu haftalarda bişe ifade etmiyor rahim büyüdükçe o da yukarı çıkar dedi endişe edilcek bişe yok sanırım

Problem ne canım ya gebelikte söylenenler çok yanıltıcı olabiliyor

B BYV canım şimdi okudum msjları aceleyle nasıl okudum bilmiyorum (Sen çok güçlü bir kadınsın msjlarından bunu hissediyorum.Diyafram hernisi galiba,başarı ile bu ameliyatı atlatıp devam eden bebişler var.Nida güçlü bir bebek annesinin kızı o.
recep has belkide ülkemizin en iyi perinatologudur.adını çok duydum.
Güzel haberlerini bekliyorum canım canı gönülden dua ediuyorum senin için

Çok geçmiş olsun canım dualarimiz seninle güzel haberlerle gel inşallah Rabbim bebeğini sana bagislasin

Sakın hemen moralini bozma. Heyet gunun gelsin, belki bir çıkış yolu bulunur. Dualarımız seninle ve bebeginle.insallah hayırlı güzel haberler yazarsın buraya heyet günü.

Canım inşallah herşey yoluna girer Allah yardımcınız olsun .

Umarım hayırlı haberlerle dönersiniz, burdan güçlü bir karaktere sahip olduğun belli, sen böyle pozitifken sonuç da pozitif olacak inşallah

Problem ne canım ya gebelikte söylenenler çok yanıltıcı olabiliyor

Kızlar hepinize teşekkür ederim. Herşey Allahtan varsa bir çaresi deneyeceğiz inşallah. Halime şükür olsun. Kızım bana harika duygular yaşattı anne adayı olmanın nasıl güzel bir duygu olduğunu tattırdı iyisiyle kötüsüyle bu günlere geldik. Bundan sonrası içinde Allahtan hem kendimiz için hemde kızım için hayırlısını diliyorum. İlk bebeğimi Temmuzda kaybettim bunda ne yaşayacağım bilmiyorum. Yıllarca uğraşıp bunu bile yaşayamayan yada sağlıklı doğum yapıp bir şekilde evladını kaybeden bir sürü insan var ümidim ve gücüm aynen devam ediyor birşey olursada Allahın taktiri deyip denemeye devam edeceğim varsa nasibimizde anne olmak o günleri göreceğim elbet

sana da çok geçmiş olsun canım. benim ağrım çok ağır değildi ama uzun sürdü. Bir de 3-4 defa kustum ağrıdan. Aslında kusunca geçmesi gerekirdi ama kusmadım.
Dayanabileceğim kadar dayanayım dedim almadım ilaç.

Ben de yeni okudum canım dediğin gibi çok şükür hamile kalabiliyorsun ve çok güçlüsün takdir ilahi.. öncelikle inşallah bir çaresi vardır gideceğin doktorlar hakkınızda hayırlı olacak şekilde yönlendirirler dualarım seninle

Indirim zamanları yine 10-12tl ye bulunabilir bence. Ben o işi anneme bıraktım. O gezerken denk geldikçe alacak. Ben sadece hastane çıkışını alacağım şimdilik:)
evet gezinmek lazım. ben de çok çok bişi almıycam. özellikle ilk aylar için. Doğum yaklaştıkça bakarım. annem de alıyor bi yandan. çocuklar ilk zaman hemen büyür diyolar ya o yüzden boşuna bir sürü şey almıyım diyorum. bizim gibi yaz bebekleri için bu tarz altı çıtçıtlı kısa kollu badiler çok öneriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…