2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
minnos26 geçmiş olsun canım anlattığın bana da migren gibi geldi umarım değildir sesiz karanlık bir odada uyumayı dene istersen
@Serylady güle güle kullan canım bizde soran yok valla :)))
sağol canım, internetten araştırınca migren yazıyor ama o kadar şiddetli değil, ya da benim ağrı eşiğim çok yüksek

Canım hepimizin duası seninle .. şimdi okudum bebeğin için en doğru kararı sen verirsin , inş hakkınızda hayırlısı .. umarım yanılmıştır Dr umarım pzt güzel haberler alırsın

ben de almadım ağrı kesici dayandım. masaj çok iyi geldi. tülbentle sıkmak ta iyi geliyor

Cnn benımde 15+4 ama tukurugumde hıc azalma yok iyice sinirlerimi bozuor bu tukuruk ya hıc gecmıcek galıba ümidmi kaybedıyorum

Dualarımız seninle ve bebeğinle

Bugün bi çılgınlık yapıp chicco lite way plus pusetli baston bebek arabası ve prego marka park yatağını aldık bizim bıdıkcanın Allah kullanmayı kısmet etsin inşallah
Güzel günlerde kullanın inşallah.
Bebek arabasından çok memnun kalacaksın ve sende tavsiye edeceksin eminim :)
Sağlıklı günlerde kullanın .

Canım bende burdan okuduklarimdan etkilenmiştim rüyamda kanama falan olduğunu gördüm Rabbime emanetler hiç sıkma canını kendinle bagdastirma bazı şeyleri herşey yoluna girer Allahın izniyle

Ben karidesimin bebeğinin ultrasonun videosunu izlemiştim aynı kardeşime benziyordu
İns bizde de ayırt edilir :)
Doğduktan sonra da benziyor muydu peki o görüntüsü ile ?
Görürsün merak etme :) bize , kan akış sesini bile dinletti doktor . Muhtemelen herkese yapıyorlardır . Göbek bağındaki kan akışını , ciğerlerini , beynini kalbini herşeyi görüyorsun .

Canım benim ikinci hamileligim olduğu halde henüz düzenli hissetmiyorum drda onayladı merak etme yakında hissederiz inşallah
Benimde ikinci hamileligim ama gercekten ilkinde sadece ilerleyen haftalari hatirliyorum bu haftalari unuttum bende nasıl birşey anlamıyorum içimde bazen garip şeyler oluyor hele bugün daha bi farklı

Rabbim büyük Allahım herşeyin hayırlısıni verir inşallah hiç bir problem olmadan atlatilir bu dönemler

Ankette yine kizlar one geçmiş :))
Ben hala net bir şekilde öğrenemedim ona yanıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…