2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimde ikinci hamileligim ama gercekten ilkinde sadece ilerleyen haftalari hatirliyorum bu haftalari unuttum bende nasıl birşey anlamıyorum içimde bazen garip şeyler oluyor hele bugün daha bi farklı
Aynen bu haftaları ben de hatırlamıyorum şu an da da içerden ittirme şeklinde oluyor öyle pıt pıt atma kanat çırpma gibi değil

Çok sağol canım umarım kurtuluruz artık bu sıkıntlardan hamileliğin tadını hiç çıkaramıyorum 6.haftadan beri hep hasta modundayım artık şu balayı denen şey gelsin istiyorum. Sakız ve şeker olayını 1 defa denedim hiç bi faydasını görmedim zaten bir dahada denemedim tükürmekten başka hiç bi çarem yok

Cnn benımde 15+4 ama tukurugumde hıc azalma yok iyice sinirlerimi bozuor bu tukuruk ya hıc gecmıcek galıba ümidmi kaybedıyorum
Canım ben de aynı durumdayım çok bitkin düştüm artık bu durumdan gündüz 1 gr uykuya hasretim insan içine çıkamaz oldum ve halen arada kusuyorum midemdem de ağrı yanma gaz sorunu offf yok yok yani en kötüsü de tükürük olayı

Aaaa bilmiyordum canim ben normal üzüldün endiselendin gibi sandim ( ama doktorun o kadar hakli ki gercekten okuma bence de bak yukari cikar demis zaten hic kendini uzecek birsey yok

Teyzeler bakin cicilerime ablamla benim

S Serylady
Yaaa ozanim nasil güzel olacak bunlarin içinde maşallah ona ve ipek ablasına Allah ikisini de sana bagıslasın canim benim çok çok beğendim. Benim esimde ozan diye tutturuyor hala bende kendi istedigim isimle mi yaptirsam ne yapsam :)) mutlulukla sağlıkla gelsin mutlulukla giysin kuzum

@YesimV canım çook geçmiş olsun gerçekten zor bir durum ne denir ki ama duruşuna hayran kaldım gerçekten bebişinde senin kadar güçlüdür eminim bu duruşunla her şeyi halledersiniz inşallah bebeğini sağ salim kucağına alacaksın

Cok tesekkur ederim canim ins giymrside kismet olur : )begenmenede sevindim : )
Ben ozan diyince esim ozan ozan diye sevmeye basladi hemen ama ne olur ne olmaz hemen yazdirimda vazgecmezde ya gecerse 2.isim diye eklemek isterse dedim
Ee tabi ablada ne isterse onu yazdirdik ablasinin kuzusu oldu : )
Siz cift isim dusunuyordunuz dimi bir sen koy bir esin koysun madem artik ismiyle sevin : )

Bircogumuz oyleyiz canim kimi buraya yaziyor kimi evdekileri darliyor benim duzenli kasik agrilarim oluyor aksamlari mesela esimi delirttim artik bugün sinemaya girdik mesela oflaya puflaya 2 saati gecirdim. Oram agridi burama sancı girdi o degilde bu hafta gideyimde doktora su sancıları bir sorayim bakalım ne diyecek:))

Kekikcayi neden icmistiniz?
Doktor mu verdi?
Bildiğim kadariyla bitki cayi önerilmiyor genelikte
Bazilarina günde bir fincan olmak suretiyle izin veriliyor canim. Bende iciyorum birsey olmuyor ihlamur sinirsiz icebilirsin demisti doktorum mesela ozellikle gribe vs cok iyi geliyor

Iki isim koysakta yanyana uymuyor biz 6. Yada 7. Ayda anca isim koyariz kuzu bu gidişle :)) ablasini yerim onun tabiki onun istedigi olacak siz kimsiniz ki kırmayın sakın ablayı :)) insallah giydirmesi de nasip olsun kuzumm ne tatlı olacak kimbilir bunlarin icinde esime su yaptirdigini gostersem bak bunu yaptircam desem sanirim havalara uçar ama pışık :))

Ahaha bak bunu yaptirdim de : )))
Aman olsun belki o aylarda anlar esinde isim hakki annenin neler cekiyor anne diye bekliyordur bebisin yuvasında ismini : )
Tabi canim biz kimiz ne hakla karisabiliriz ablanin taleplerine mavinin tonunu bile o secti neyse ki zevkli kizim benim : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…