2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benımde kusma tamamen kesılmedı ara ara oluor ama en kötüsü tükürük gercekten bende eve kapandım resmen sosyal hayatbitti.hıc te azalma yok bende maslesef ılacıda yok napcaz bılmıorum

Masallah ona ama nasıl sade nasıl güzel birsey secmiş dur bakayım bi kandirayim ne diyecek o degilde isim konusunda cok yuklenmiyor aslinda ama anlasamiyoruzda

Canım dualarımız seninle,Allah bebeğini sağlıkla sana bağışlasın inşallah

Merhaba kızlar sizce bu bir erkek bebek mi ? 15+0 da doktor erkek dedi bu görüntüyü verdi 17+3 te başka bir doktor kız dedi kafamız karıştı

Masallah ona ama nasıl sade nasıl güzel birsey secmiş dur bakayım bi kandirayim ne diyecek o degilde isim konusunda cok yuklenmiyor aslinda ama anlasamiyoruzda
Seni yokluyordur cok istiyorsa ozan ismini ben bu konuda esini ne kadar desteklesemde adam iyi isim secmis napim : )anne olarak son karari sen vereceksin eminim : )bizden kurtulur mu hic

Hic anlamam ama sanirim son soylenen dogrudur daha büyüdüğü icin net görmüşlerdir.
Tekrar kontrolun ne zaman o hafta artik daha kesinlesir.
Bide görüntü yakinlastirilmis goruntu galiba hic goremedim
Aslında yakınlaştırılmamış görüntü sadece bacaklar var ve bacak arası

Aslında yakınlaştırılmamış görüntü sadece bacaklar var ve bacak arası
Anlayan arkadaslar bakarlar : )
O beyaz sey pipicik mi ki bilemedim hic.
Ben 17 de gayet pipisini goruyordum 12 de erkek demislerdi.
Ee tabi doktorlar kemik yapisindan da anliyorlar.
Artik netlesecegi haftalar bunlar.

Benımde kusma tamamen kesılmedı ara ara oluor ama en kötüsü tükürük gercekten bende eve kapandım resmen sosyal hayatbitti.hıc te azalma yok bende maslesef ılacıda yok napcaz bılmıorum
Bende aynı durumdayım zofer içiyorum günde 4 mg onu içince kusmalarım azaldı ilk günlerde ilaçta işe yaramıyordu hastaneye kontrole gidince anca çıkıyorum evden düşün yani Rabbim yardımcımız olsun

Seni yokluyordur cok istiyorsa ozan ismini ben bu konuda esini ne kadar desteklesemde adam iyi isim secmis napim : )anne olarak son karari sen vereceksin eminim : )bizden kurtulur mu hic
Kurtulamaz :)) kimligi ben cikarticam istedigimi yazdircam diyor dedim mahkeme acarim sana oyle hala sakalasma modunda bi noktada ben kukricem sanirim yada kabul edicem gidip geliyorum :)) isim güzel lakin benim istedigim degil :))

Canim sen kimligi kaldirmissin niyeki ? Benim gecti diyorum tekrar basliyor arada hissettiriyor falan bulanti olmayinca mide yanmasi oluyor agri oluyor benim 9 ay boyle olacak bence kabullendim artik ama ben azindan disari falan cikabiliyorum insallah sende o asamaya gelirsin

Anlamadım canım neyi kaldırmışım?
MâşâAllah ne güzel canım.
Benim azaldı kusmalar ama ilacın etkisi geçince gözüm hiçbirşeyi görmüyor bağımlılar gibi ilaca saldırıyorum :) iyi ki bu ilaçta var onu içince hiç olmazsa kusmuyorum midem yinede bulanıyor fazlasıyla o yüzden anca simit falan yiyorum geçen komşum sevdiğim bi yemek getirdi deli gibi yedim hiçte rahatsız etmedi :) sadece mideye birden yüklendiğim için inanılmaz çarpıntı yaptı o anda yiyebildim şimdi olsa yiyemem. Çok halsizim güçsüzüm uykusuzum. Hamdolsun yinede Rabbime

Şimdi aradı profesörün sekreteri pazartesi 15:30 a çektiler. Çarşamba günüde Çapada heyet varmış oraya gidecekmişiz büyük ihtimal öyle dediler
çok geçmiş olsun. inşallah pazartesi iyi haberlerle dönersiniz bir yanılma olduğunu söylerler. hastalığı internette araştırmayın lütfen. bu rahatsızlığı olup yaşayan bebekler de var. allah sağlıkla kucağınıza aldırsın bebeğinizi.

Günaydın kızlar. Dün geceden beri sağ kulağım çok ağrıyor. Alnımın yanağımın boynumunda sağ tarafı ağrıyor aynı şekilde. Aşırı hassasiyet var yüzümün sağ tarafında. Soğukta kalmadım üşütmedim diye düşünüyorum. Sıcak tuttum ama geçmiyor. Acile gitsem anlayacak biri var mı onu bile bilmiyorum.. Ne yapsam önerisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…