- 29 Haziran 2017
- 260
- 247
- 103
Beklemekten başka bi çare yok malesefBenımde kusma tamamen kesılmedı ara ara oluor ama en kötüsü tükürük gercekten bende eve kapandım resmen sosyal hayatbitti.hıc te azalma yok bende maslesef ılacıda yok napcaz bılmıorum
Allah hayırlı haberler almanızı nasip etsin şifa versin canım inşallahKızlar bu sabah doktorum çağırmıştı iyi makinada detaylıca bakalım diye sabah kalktım gittim bu saatte randevumu olur diyen eşimde kalktı geldi fakat iyi haberlerle gelemedim malesef bu işin uzmanı prof dr recep dağ varmış ona yönlendirdi acilden ama ancak perşembeye randevu bulduk gerçi sekreteri günlük olarak bir sonraki günün randevularını teyit ediyormuş eger gelemeyecek biri olursa öne çekecek hemen haber verecek ama en kötü ihtimal perşembe günü yolumuzu belirleyeceğiz. Herşey AllahtanSizlerde dua edin lütfen
canim boyle bir goruntu bende de var ve cok belirgindi pipisi bu kiz gibi geldi bana. Ikinci doktorun daha net gormus olabilir bebek buyudugu icin.Eki Görüntüle 2222402 Merhaba kızlar sizce bu bir erkek bebek mi ? 15+0 da doktor erkek dedi bu görüntüyü verdi 17+3 te başka bir doktor kız dedi kafamız karıştı
Aynen ben de annemi darlıyorum ben ağrıdan kıvranıyorum o bi köşe de ağlıyorBircogumuz oyleyiz canim kimi buraya yaziyor kimi evdekileri darliyor benim duzenli kasik agrilarim oluyor aksamlari mesela esimi delirttim artik bugün sinemaya girdik mesela oflaya puflaya 2 saati gecirdim. Oram agridi burama sancı girdi o degilde bu hafta gideyimde doktora su sancıları bir sorayim bakalım ne diyecek:))
Allah Allah baya geç gosteriyor kendini. Baya nazlı olacak bebisin:)19.haftada kesinleşir inşallah önce erkek olacak diye sonra kız olacak diye sevindik rabbim hayırlı olanı versin
Sinüzit mi oldunuz acaba?Günaydın kızlar. Dün geceden beri sağ kulağım çok ağrıyor. Alnımın yanağımın boynumunda sağ tarafı ağrıyor aynı şekilde. Aşırı hassasiyet var yüzümün sağ tarafında. Soğukta kalmadım üşütmedim diye düşünüyorum. Sıcak tuttum ama geçmiyor. Acile gitsem anlayacak biri var mı onu bile bilmiyorum.. Ne yapsam önerisi olan var mı
Bilmiyorum ki kafamın sadece sağ tarafında var. Solda herhangi birşey yok.Sinüzit mi oldunuz acaba?
Canım ilk haftalarda aşağıda olabiliyor artık yukarılara doğru gelmiştir. Benim aşağıdaydı doktor ilişki falan herşeyi yasaklamıştı ama bugün sordum yukarı çıkmış endişe etme seninde çıkmıştır canım rahim büyüdükçe oda çıkacak içini ferah tut
Doguma yakin yeniyormus rahim agzini actigi icin dogumu kolaylastiriyormusM mutluanneadayi gayet yeniyo, nedeni nedir yenmemesinin?
Bizim balayı dönemimiz olmayacak galiba biri bitiyor biri başlıyor umarim tamamen iyi hissettigimiz zamanlarda gelirAynen ben de annemi darlıyorum ben ağrıdan kıvranıyorum o bi köşe de ağlıyorben de bu hafta gidicem bakalım ne dicek
Cok tesekkurler : )Canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin hakkında ne hayırlısı ise o olsun inşallah. Güzel haberler alırsın bizde bir oh çekeriz inşallah . Duruşuna pozitifligine hayran oldum bu arada .
Canım çok güzeller bayildim güle güle kullansın ablasının kuzusu :)
Benim de sali perinalog ta randevum var inşallah hayırlı haberlerle gelirim sağlıkla. Bir de cinsiyetini öğrensem çok mutlu olucam . Kv ve elti beni géne sınır ediyor :) dün erkek erkek diye gene tutturdular . Kız olursa düşündüğüm isimle dalga geçtiler. Eğer erkek olursa uzun bir süre soylemicem
Benzemez mi kopyası :)Doğduktan sonra da benziyor muydu peki o görüntüsü ile ?
Görürsün merak etme :) bize , kan akış sesini bile dinletti doktor . Muhtemelen herkese yapıyorlardır . Göbek bağındaki kan akışını , ciğerlerini , beynini kalbini herşeyi görüyorsun .
Hamilelik takvimin gorunmuyor da onu sordum.canim ? Ben ilaci surekli icmiyorum haftada 1 yada 2 durumuma göre tavuk disinda ve yumurta sanirim herseyi yiyorum ben artik bazilarini biraz tiksinerek yiyorum yada cok istahlanip bir anda istahim gidebiliyor ama yine de ilk zamanlara gore bunada sükür simit benjm kurtaricim kahvaltilarda ozellikle senin de durumun iyiye gidiyor kuzum demekki cok sükürAnlamadım canım neyi kaldırmışım?
MâşâAllah ne güzel canım.
Benim azaldı kusmalar ama ilacın etkisi geçince gözüm hiçbirşeyi görmüyor bağımlılar gibi ilaca saldırıyorum :) iyi ki bu ilaçta var onu içince hiç olmazsa kusmuyorum midem yinede bulanıyor fazlasıyla o yüzden anca simit falan yiyorum geçen komşum sevdiğim bi yemek getirdi deli gibi yedim hiçte rahatsız etmedi :) sadece mideye birden yüklendiğim için inanılmaz çarpıntı yaptı o anda yiyebildim şimdi olsa yiyemem. Çok halsizim güçsüzüm uykusuzum. Hamdolsun yinede Rabbime
Fazla tüketilmesi rahim kasılmalarını artırıyormuş Doğuma yakın yeniyor ki Doğum kolay olsun Meryem suresinde de yazıyorM mutluanneadayi gayet yeniyo, nedeni nedir yenmemesinin?
Gülü güle giy canim.Bende bugün vaikikiden hamiş pantolonu aldım kızlar 40 tl ye düşmüştü tek beden kalmış kaptım hemen
nasıl hissediyosun hareketlerini. ben hissedemedim daha. ama bazen karnımda sertlik oluyor. hah diyorum işte bebek buraya geldi. ama arkadaşıma söylediğimde, yok daha hissedemezsin plasentadır o dedi, kafam karşıtı. plesanta hareket eder mi öyleGünaydın kızlar,Mutlu Pazarlar
Bu gece lavaboya çıkmak artık beni delirtecekbenimkinin gündüz hiç sesi soluğu çıkmıyor,gece yatağa yatıyoruz hareketlenmeler başlıyor.Bir de ben yattığım zaman hareketlerini çok net hissetmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?