2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın kızlar,Mutlu Pazarlar
Bu gece lavaboya çıkmak artık beni delirtecek benimkinin gündüz hiç sesi soluğu çıkmıyor,gece yatağa yatıyoruz hareketlenmeler başlıyor.Bir de ben yattığım zaman hareketlerini çok net hissetmeye başladım

Allah hayırlı haberler almanızı nasip etsin şifa versin canım inşallah

Eki Görüntüle 2222402 Merhaba kızlar sizce bu bir erkek bebek mi ? 15+0 da doktor erkek dedi bu görüntüyü verdi 17+3 te başka bir doktor kız dedi kafamız karıştı
canim boyle bir goruntu bende de var ve cok belirgindi pipisi bu kiz gibi geldi bana. Ikinci doktorun daha net gormus olabilir bebek buyudugu icin.

Aynen ben de annemi darlıyorum ben ağrıdan kıvranıyorum o bi köşe de ağlıyor ben de bu hafta gidicem bakalım ne dicek

Sinüzit mi oldunuz acaba?

Canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin hakkında ne hayırlısı ise o olsun inşallah. Güzel haberler alırsın bizde bir oh çekeriz inşallah . Duruşuna pozitifligine hayran oldum bu arada .

Teyzeler bakin cicilerime ablamla benim

S Serylady

Canım çok güzeller bayildim güle güle kullansın ablasının kuzusu :)

Benim de sali perinalog ta randevum var inşallah hayırlı haberlerle gelirim sağlıkla. Bir de cinsiyetini öğrensem çok mutlu olucam . Kv ve elti beni géne sınır ediyor :) dün erkek erkek diye gene tutturdular . Kız olursa düşündüğüm isimle dalga geçtiler. Eğer erkek olursa uzun bir süre soylemicem

Cok tesekkurler : )

Bebecik erkekse kiz de onlara.patavatsiz insanlarida takma kafana

Bu tuvalete gitme isine hic ara vermeyecek miyiz?bur bardak su 59 defa goturuyor 10 bardak su icsem ne olacak.
Kendime bir kose yapicam tuvalette oturucam yakindir.

Benzemez mi kopyası :)

Hamilelik takvimin gorunmuyor da onu sordum.canim ? Ben ilaci surekli icmiyorum haftada 1 yada 2 durumuma göre tavuk disinda ve yumurta sanirim herseyi yiyorum ben artik bazilarini biraz tiksinerek yiyorum yada cok istahlanip bir anda istahim gidebiliyor ama yine de ilk zamanlara gore bunada sükür simit benjm kurtaricim kahvaltilarda ozellikle senin de durumun iyiye gidiyor kuzum demekki cok sükür

Ben hep dar giyinirdim simdi olmuyorlar diye habire salaş kazak aliyorum.patavatsiz ökuzden bozma esim benim kadar olursun yakinda 9 ay icin niye aliyorsun benimkileri giy dedi bide guluyor cok komikmis gibi

Ben yine darlandım kızlar ay güldüğüme bakmayın..
Benim 3lü testin sonuçları kötüydü fetal dna için kan verdik vs.. ben bu durumu aileme söyledim tabi. Ama eşim kimseye söylemedi. Arkadaşlarımıza da söylemedik. Çünkü bu anlatması, açıklaması zor bir durum. Ama kardeşim gitmiş kuzenlerime söylemiş Onları da çok severim ama bu olayın yayılmasını istemiyordum. keşke kendi aileme de söylemeseydim diyorum.
Bugün de başka bi sebepten tartışınca eşim "sen söylersin, senin ağzında bakla ıslanmaz" dedi. Bu durumu kasdetti biliyorum
öyle işte siz, siz olun kimseye bişey anlatmayın hamileliğinizle ilgili. Çift çizgiyi gördüğümde herşey bitecek sandığım yolculuk, meğersem o kadar da toz pembe değilmiş. Kocaman bir karnım olacak ve ayy bebeğim tekme attı diye ortada gezinicem sanıyordum. Meğer o halsizlikler, kusmalar sorun değilmiş ki. 2 gün öncesinde başım çatlıyo napıcam ben dediğim olay da sorun değilmiş. Belki şuan yaşadığım bile sorun değil aslında. 3lü testim riskli çıkmışmış. aman ne gam! Dert ettiğim şeylere bak. Dün gece deli gibi kasığımın altındaki sancıyı takip ettim, sonra uyuyakalmışım. 3lü testin etkisi geçti şimdi kendime yeni sorunlar arıyorum. Arayan da bulur hesabı işte.
Daha 4. ayımdayım ve önümde uzun bir yol var. Ne yaşayacağımı bilmediğim. Aslında herşeye göğüs gerebilecek kadar güçlüyüm ama etrafımdaki sesler beni yere çekiyor.
Ben de bundan sonra hiçbir hamile arkadaşıma "hey dostum, nasıl gidiyor hamilelik, cinsiyeti öğrendiniz mi" bla bla bla çene yapmıycam artık.
Şu sonuçlarında artık insanların bana acımaması için çıkmasını istiyorum, eşimin normale dönmesi ve hazırlıklarına benimle katılması için istiyorum. İnternetten badi aldım atmıştım buraya da, pzt kargo gelecek ama eşime göstermiycem. Halimi düşünün işte.
Yani biri dese gel amniyosentez yapalım, 1 günde sonucu vericem, hemen yaptırıcam yani o derece boğuldum.

Bende bugün vaikikiden hamiş pantolonu aldım kızlar 40 tl ye düşmüştü tek beden kalmış kaptım hemen
Gülü güle giy canim.
Bende dun birseyler alayim diye baktim. Secenek azdi. Defacto ve lcw dan baska nerelerde hamile kiyafeti var?
Her girdigim magazaya sordum. Hicbirinde yoktu.

nasıl hissediyosun hareketlerini. ben hissedemedim daha. ama bazen karnımda sertlik oluyor. hah diyorum işte bebek buraya geldi. ama arkadaşıma söylediğimde, yok daha hissedemezsin plasentadır o dedi, kafam karşıtı. plesanta hareket eder mi öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…