2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gülü güle giy canim.
Bende dun birseyler alayim diye baktim. Secenek azdi. Defacto ve lcw dan baska nerelerde hamile kiyafeti var?
Her girdigim magazaya sordum. Hicbirinde yoktu.
aslında kotonda da var ama her mağaza satmıyor sanırım.

Herkese mutlu pazarlar

Gece cok kötü bir rüya gördüm tahmın edersınız....

Ama masallah kuzum tekmelerle cosuyor içim rahatlıyor...
Kızım bu haftalarda pıt pıt mınık dokunuyordu sonra cosmuştu..
Masallah bu okadar kuvvetli vuruyor kı sok gecırıyorum... kızımmm cok coskulu bır cocuk sımdı benım gozum bır korkmadı desem yalan olur

Sizde aynımı kızlaaar ozellıkle ıkıncı ucuncu olanlar merak ettımm

Cok tesekkurler : )

Bebecik erkekse kiz de onlara.patavatsiz insanlarida takma kafana

Bu tuvalete gitme isine hic ara vermeyecek miyiz?bur bardak su 59 defa goturuyor 10 bardak su icsem ne olacak.
Kendime bir kose yapicam tuvalette oturucam yakindir.
Yok canim takmiyorum zaten cevabımi kırmadan söylüyorum:) sonuçta herkesin kendi hayatı. Bana müdahale etmedikleri sürece kimsenin ne dediği onemli değil . O tuvalet sorunu bende de var ilk hamileliğimi duyduğumdan beri bitmeyen vc muhabbetim var . Gece 6 7 defa kalkıyorum gözlerimin altı çöktü resmen uykumun bolunmesinden gündüz de öyle. Neyse tek sıkıntımız bu olsun . Bu ara benim gicik kocam da tombul sevgilim tonton sevgilim diye seviyor beni

Canım senin sonuçlar güzel gelecek biliyorum . Bu hamilelik çok değişik bir şeymiş hiç bir şeyin olmasa bile sürekli bir endişe haliymis. Başkalarına olan şey acaba bende de var mı kalbi atıyor mu. Falan Bi keyfini süremiyoruz en azından ben böyle her hastane bir kalp çarpıntısı. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımiza almamızı nasip etsin

Kızlar ya bide benim ultrason görüntülerine el atın turuncu ile işaretlediğim şey kordon diğer görüntüde işaretlediğim şey ya pipi yada kordon doktorda çözemedi. Siz ne düşünüyosunuz. İki resiminde işaretlenmemiş hallerinide atacağım doktor ilk erkek daha sonra kız dedi sonrada sil at hepsini kafandan dedi meraktan ölüyorum en azından tahmin istiyorum:)

Eklentiler

• F9327B7D-2013-4919-8DF1-E82020E848D1.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 139
  • F39C42C7-F8D7-47D7-8D23-B35F07C24EC4.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 138
  • 152A3827-FF03-41A4-A58A-4EBA3CF9308A.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 3E4384A3-4704-48DF-A66B-E6C4A29F616B.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 74
Amin canım ben de böyleyim. Her o masaya yattığımda doktorun ağzından kötü bişi çıkacak diye korkardım. neyse şimdi sıpalar biraz büyüdü de, hareketlerini görüyorum ultrasıondan

Mutlu pazarlar canım..ayy ben hissetmiyorum henüz. 20. haftamı iple çekiyorum ben de

LOHUSA GECELİĞİ&PİJAMASI
kızlar ya biz doğumdan sonra ne giycez hastanede? Şimdi diyelim doğum yaptık. Tamam doğum esnasında mavi önlüğü giydik. Doğum bitti, odamıza aldılar. Biz orda aldığımız lohusa takımlarını mı giyicez? Bi de sonra hastaneden çıkış var, gecelikle çıkılmaz, elbise mi giycez ardından..
bizim doğumlar hazirana geldiği için gecelik almak istyorum. Ama insanların yanında da giyeceksem ona göre bişi alayım diyorum kafam karıştı.

Sımdı bazıların adetlerı var bızde yok ben kendı adıma anlatayım sana... ben nisan sonu yaptım ama hastane sıcak oldugu ıcın kısa kollu takım aldım onu tabıkı dugmelı hemen rahatca emzırmek ıcın... ıkı takım almıştım...
Dogumda onluk gıydım cıkınca hemsıreler benım herseyımı gıydırdı sonra bebek ve emzırme asaması baslıyor.. gelen gıden cok yakınlar oluyor zaten senı o takımlarınla goruyor. İstersen uclu takım alırsın bırı gelınce onu ustune takabılırsın. Ben tabı kapalı degılım kendıme gore anlatıyorum.
Sonra hastaneden cıkarken ben esofman takımı gıyıp cıkmıstım kot bıle gyıp cıkabılırdım :) elbıse de olur :) cıkarken toparlamıs oluyorsun..
Ben evde bır daha pıjama falan gıymedım yanı gelen mısafırler benı oyle gormedı ben daha rahat ama gunluk seyler gıymıstım. Benım bu sekılde oldu yıne ıkı takım alırım zaten yaz olacak evde de alt bölgeye rahat bol pntlnlar ya da elbıse vs gıyınırım.

Canım benim sakın üzme o canını insan destek istiyor paylaşıyor elbette ama şu hayatta aman o ne demiş aman bu ne düşünür diye asla düşünme yoksa hayat geçmez sürekli üzülürsün. İkili testin temiz çıkmıştı zaten üçlü bir kriter değil diğer test içinde sonucun çıkmasına az kalmıştır. Eşin konusuna gelince erkekler farklı düşünüyor bırak zaman ver onada Allah dermansız dert vermesin. Ben bu süreçte hem çok mutlu oldum hem çok üzüldüm ama şu biliyorumki herşey Allahtan. Bunları yaşayan sadece biz değiliz bunca zamandır kadınlar hep yaşadı bunu biz şanslıyızki teknoloji artık çok gelişti herşeye bakıyorlar varsa çaresi uyguluyorlar. Bizim annelerimiz nenelerimiz hiç birşey bilmeden doğurmuş bizi hatta bırqk bizler gibi tam donanımlı hastaneleri evde tarlada doğum yapmışlar. Bizler artık herşeyi biliyoruz ne olacaksa bilinçliyiz. Bu kadar bilgi ve teknolojiye görede yolumuzu belirleyeceğiz şunuda hiç unutma sonuç ne olursa olsun en azından anne adayı olabiliyoruz bunada şükür. Yani demem oki eşin ve sen bu süreci berbaber atlatacaksınız birbirinizi anlamaya çalışın elbet çakıştığınız noktalarda olacak ama asla kırmayın birbirinizi ve bu süreçten daha güçlü çıkın inşallah. Son cümle elbet herkes konuşacak yeri geldiğinde gerekiyorsa anana babana bile kulaklarını tıkayacaksın ve asla o ne der bu ne der deme ve kimseyle kendini kıyaslama

Sağol canım şimdi anladım tam olarak. Bizde de adet yok. Bi ailem gelir hatta hastaneye, belki de bikaç arkadaş..
evde gece yatarken giymeye devam ederim diyorum. gece kalkıp kalkıp emzirmek için önü kolay açılabilir olması lazım. 3lü takım dediğin mantıklı aslında. elbise, gecelik daha kolay geliyor bana. bir de üstüne yaz olunca :)

Bızde hastaneye cok cok yakınlar gelıyor kardesler yakınında kımler varsa evıme de yıne ılk hafta cok cok yakın akrabam hala teyze kuzen coook yakın dost vs gelen oldu ama herkes az az tebrık edıp gıttıler sagolsnlar ne benı ne bebegımı bogmadılar:) 40ı da mevlüt olunca tum yakınlar akrabalar gormus oldu. Gece tabı kı yıne pıjama gıyersın nasıl rahat edersen. Ben gelenım gıdenım oldugu ıcın rahat emzırdıgım ama gunluk seyler gıymıştım. Bazı adetlerı olanlarda evde de takım gecelıkle krsılıyor da benım hosuma gıden bısey degıl. :)

Ah canım öyle doğru söylüyorsun ki, ama ben galiba bunu beceremiyorum. Yani kulaklarımı tıkamayı. Benim için 3lü test bir kriter değil. Ama etrafım öyle bakmıyor. Ben sonuca üzülmedim ki, eşimin mobilyasını şimdi almayalım ne olur ne olmaz dediğine üzüldüm, bebeğin öyle doğarsa hayat boyu eziyet çekersin demelerine üzüldüm, bebeğini aldırıp bize tatile gelirsin kafan dağılır demelerine üzüldüm. Ben tıkayamıyorum kulaklarımı, olmuyor yapamıyorum. Eşim de destek değil.
Aman bebeğim iyi olsun da diyorum sadece. Ve bundan sonra olumsuz hiçbir şeyi etrafıma söylemiyorum.

Ben hiç takvim yapmadım canım :) açıklarım bi ara
Afiyet olsun valla ne yesek kar doktorun verdiği decavit ve kan ilacı duruyor öylece içme dedi halimi görünce. Tabi ki ilk günlere göre iyiyim işte ilacın etkisi geçince mahvoluyorum. Hiç geçmeyecek gibi geliyor

3lü testin güvenilirliği düşük ayrıca bu tezlerin hepsi ihtimallerden bahsediyor ve amniyosentez 300 de 1 düşük riski var doktorum bana da fetal dna önerdi yaptırmadık çünkü çıkan sonuç bize bir karar verdirmeyecek geçen gittiğimde yine dedi ya fetal dna ya da amniyosentez öneriyoruz diye amniyosentez zaten yaptırmam dedim çok net sonra benden imzalı bir yazı aldılar fetal dna ya da amniyosentez önerildi yaptırmak istemiyorum diye orda anladım doktorlar bu testleri ileride dava konusu olmasın diye öneriyorlar. Kendilerince de çok haklılar. Benim doktorum prof. Önerdi ama mutlaka yaptır falan demedi. Devlette gittiğim başka bir doktorum var o da detaylıca anlattı biz önermek zorundayız sonra bir sürü dava açılıyor diye siz bunun sonucunda bir karar vermeyecekseniz yaptırmanıza da gerek yok dedi. Hem bu testlerden sonuç ne çıkarsa çıksın bebeğin sağlıklı doğma ihtimali de var ki çok örneği var çevremizde bence en güzeli dua etmek kalbini temiz tutmak. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağlık sıhhat versin.

biz başka şehirdeyiz. akrabamız yok hiç burda. Ailem doğum için gelir yanıma. Hepsi o işte. İş arkadaşlarım bebek görmeye gelirler ama ben doğum yapar yapmaz gelmezler sanıyorum. Hatta biz 40 mevlüdü bile yapmayız galiba. Ailemin yanında olsam, annem kaçırmaz öyle şeyleri de.. bakalım artık hayırlısı.

Yokmu bi fikri olan

Evet yatarken çok net hissediliyor minnoşlar yerim ben onları yaa ne güzel bir iletişim kuruluyo demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…