2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aaa ben var saniyordum ondan sasirdim sanırım senin benimle aynimiydi canim haftan ondemiydi ? Hafifliyor ama geciyor diyemem canim ben hala arada cok kotu oluyorum mesela birde naz saniyolarya bu durumumuzu sasiriyorum gercekten

Canım ikili testim kötü gelince biz hiçkimseye söylemedik çünkü etraftaki insanlar nasıl bi test olduğunu bilmiyor kurcaladıkça kurcalıyor kızkardeşlerimle paylaştım sağolsun onlarda destek olup moral verdiler. Mesela kv söylesem artık felaket tellalı olduğu için kendisi iyice kötüyü çağırır diye söylemedim Rabbim korusun yavrularımızı sağlıkla bağışlasın bize

benim doktorun başına gelmiş bize anlattı. kadının testi kötü çıkmış, başka hiçbirşey yaptırmam demiş. sonra 25. haftada eşiyle doktorun yanına gelmişler. Bebek rahatsız, siz bize neden söylemediniz, bu bebeği alın demişler. Eşi doktorla kavga etmiş. Sınır 24 haftaymış, ama doktor işte yine 24 hafta göstermiş 25 haftalık bebeği de öyle almışlar. o yüzden ben de imzaladım o yazıyı. hatta kendi el yazımla yazdırdı. Onlar da haklı tabi o konuda.
Eşin de sana destek olmuş demek ki ne güzel. Benim eşim hemen öyle bişey olursa aldırırız dedi. Ailem hayatın boyunca vicdan azabı çekersin, bakamazsın dediler. Daha başka şeyler de dediler de kimsenin canını sıkmayayım şimdi. Ben ki evime giren karasinekleri bile öldürmem. Allah öyle yaratmış, beğenmiyorum diye öldürme hakkım yok derim. Evimde ne sinek ilacı bulunur ne de onları vurarak öldürecek bir alet. Gecenin 12'sinde yatak odama giren arıyı öldürmeden çıkarmak için 40 dk uğraştım. Şimdi bana neler anlatıyorlar.
benim canımı bu testler değil, etrafım sıkıyor işte. kardeşim gitmiş anlatmış. Bir de kendisiyle öyle bişi konuşmadığım halde, sorun olursa aldıracağımı söylemiş.

Aaa ben var saniyordum ondan sasirdim sanırım senin benimle aynimiydi canim haftan ondemiydi ? Hafifliyor ama geciyor diyemem canim ben hala arada cok kotu oluyorum mesela birde naz saniyolarya bu durumumuzu sasiriyorum gercekten
Yok canım hiç yapmadım takvimi benim tüp bebek ya tüp bebek topiklerinde görünsün istemiyorum bazı hassas arkadaşlar oluyor ne kadar heves etsemde yapamadım.
Bu naz yapıyorsun diyenlere hastayım zaten :) ben hiç bi iş yapamıyorum abartmıyorum gerçekten yaşayan anlar beni sadece. banyomu zor yapıyorum hemen girip çıkıyorum yüzüme kaşıma gözüme bakamıyorum şu saat oldu bişey yiyemedim eşim zavallım kendine bişeyler hazırlamış yiyor galiba :) sonrada bana bişeyler hazırlamaya başlar :) böyle böyle zaman bi şekilde geçiyor. Kendime çamaşır falan alayım dedim 50 metre ötede ama cesaretim yok yürümeye bazı kişiler diyor ki Doğuma kadar sürebilir böyle bu günleri çok hayal ettim herşeye razıyım yeter ki Rabbim yavruma can versin sağlıkla doğsun İnşâAllah

P Piknik tup bu arada testi yaptırmadığına sevindim. çünkü resmen bir sektör olmuş. Biz dayanamadık yaptırdık. Birilerinin cebine para girecek sayemizde işte hepsi o.

Down sendromlu bebeklerin aileleri hayatları boyunca eziyet falan çekmiyor yalniz normal cocuktan tek farki 1 kromozom fazla olmasi herseyi de yapabiliyorlar. Onlari farklilastiran farkli goren insanoglu sadece evet bi uzvu eksik olur yada birkac hayatini kendi idame ettiremeyecek durumda olur ozaman aldirmak dusunulebilir. Boýle konusanlara da prim verme esin bile olsa ver cevabini sustur yada ciddiye alma insanlar konusur hemde hic bilmedigi halde bilmis gibi konusur. Ya oturup saatlerce laf anlatacaksin ya da sizene deyip gececeksin bebeginde sagliklidir Allahin izniyle kucagina aldiginda bunlarin hepsi unutulmuş olacak

aaa evet doktor benden harmoni test istedi nifty ile aynı dün not düştü testi yaptırmak istemiyor hasta diye.

çok iyi yapmışsın gerçekten. Aynen etraftaki insanlar bunun ne olduğunu bilmiyor. Ve sonradan şöyle bir laf dolaşıyor senelerce.. "falancanın çocuğuna özürlü dediler ama sağlam doğdu" eşim bile kuzeni için aynı cümleyi kurdu. işin kötüsü benim eşim de anlamıyor. Bi ben anlıyorum bebeğimin dilinden ama olsun, annesi yeter ona
*özürlü lafını kullanmam normalde ama aynen bu şekilde konuşulduğu için yazmak istedim.

Evet canım konu çok uzuyor böyle. Eşinizede Rabbim İnşâAllah merhamet verir sonucunuz da güzel çıkar. Ama nifty sonucuna göre almıyorlarmış amniyosentez gerekli diyorlar. Bence hiç bişey yokta işte doktorlar mecbur yapmak zorunda kalıyorlar. Dava konuları vs. Çokta haklılar bence çünkü o kadar çok insan çeşidi var ki.

Kızlar benim 1 haftadır falan yürüdüğüm zamanlarda karnımın altı acıyo çok fena doktora söyledim rahim büyüdüğü için normal dedi ama ben yürüyüş yapamıyorum. 5 dk yürüsem markete gitsem dahi acıdan zor yürüyorum doktor platese yazılman lazım günde en az yarım saat yürümen lazım dedi çok moralim bozuk önerisi olan varmı?

%99.98 miş doğruluk oranı. amniyosentez %100 'müş ama

Evet doguma kadar sürebilen de varmis mesela benimki boyle kalacak gibi duruyor. Cogu zaman iyi olsamda hic tam manasiyla gecmedi. Buna da sükür ama ben bicok seyi kendim yapiyorum suan yemekle alakali sadece pişiremiyorum o kadar cunku bir damla kokusu gelen hicbirseyi agzima suremiyorum. Senin de 15 haftalik oldu dimi ? Bu arada onlar saglikli olsun saglikla gelsinde ben herseye raziyim gercekten

Bizim balayı dönemimiz olmayacak galiba biri bitiyor biri başlıyor umarim tamamen iyi hissettigimiz zamanlarda gelir
Ben de aynısından korkuyorum, oysa ilk hamileliği öğrendiğimde eşime büyük konuşmuyum ama muhtemelen son hamilelik serüvenim tadını çıkara çıkara yaşayacağım, ilkinde yapmadım bunda bol bol naz da yapacağım sakın sesini çıkarma demiştim ama nerdeee

Gülü güle giy canim.
Bende dun birseyler alayim diye baktim. Secenek azdi. Defacto ve lcw dan baska nerelerde hamile kiyafeti var?
Her girdigim magazaya sordum. Hicbirinde yoktu.
aynen canım indirimden dolayı kalmamıştı pek model bende karıştırırken buldum arada bitane iyi oldu h&m var bide maviye bakabilirsin

Evet onları farklılaştıran biziz. Onlara acımak bile yaptığımız en kötü şeylerden biri.
Bebeğim duymasın diye kimseyle konuşmuyorum ve tartışmıyorum bu konuyu. Anne karnında bile olsa duyarmış çünkü bebek, anlarmış. ben sessizce sonucu bekliyorum. Hatta bebeğim için aldığım kıyafetleri whatsapp grubuna atayım yarın. Onun hazırlıklarına devam ettiğimi, değişen birşey olmadığını anlasınlar. evet bu şuan çok mantıklı geldi.

canım ben de göremedim ya

Canim ben sezeryan olmustum zaten bir sure onlukle yatiim. Sonra gecelik giydim. Gelen giden onunla gordu. Zaten ilk gun egilip kalkamiyorsun. Hastaneden cikarkende pijamayla ciktim cunku dikis yerim agridigi icin birsey giyemedim. Eve gelip dus aldiktan sonrada rahat birseyler giydim misafirlerin yaninda. Normal dogum olursa ilk gun gecelik sonra normal kiyafete gecebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…