Kızlar benim 1 haftadır falan yürüdüğüm zamanlarda karnımın altı acıyo çok fena doktora söyledim rahim büyüdüğü için normal dedi ama ben yürüyüş yapamıyorum. 5 dk yürüsem markete gitsem dahi acıdan zor yürüyorum doktor platese yazılman lazım günde en az yarım saat yürümen lazım dedi çok moralim bozuk önerisi olan varmı?
Ay benimde öyle son bir iki gündür bebek aşağı inmiş gibi ağrıyor yürürken.Aslinda biliyorum rahim bebek büyüyor ve bu ağrılar bu yüzden ama yinede senin mesajını okuyunca biraz daha rahatladim.
Evet onları farklılaştıran biziz. Onlara acımak bile yaptığımız en kötü şeylerden biri.
Bebeğim duymasın diye kimseyle konuşmuyorum ve tartışmıyorum bu konuyu. Anne karnında bile olsa duyarmış çünkü bebek, anlarmış. ben sessizce sonucu bekliyorum. Hatta bebeğim için aldığım kıyafetleri whatsapp grubuna atayım yarın. Onun hazırlıklarına devam ettiğimi, değişen birşey olmadığını anlasınlar. evet bu şuan çok mantıklı geldi.
Ayar oluyorum boyle konusanlara biri de iyilik yapıyor güya aldirir tatile gelirsin diye ahh bu kafalar. Tartisma bence de kestir at konuyu hic acilmasina bile musaade etme. Esin bu konuda fikir beyan edebilir tabiki ama seni uzmesine izin verme. Fotograflari da atma nazari deger oyle insanlarin yada agir bisey soler canin sıkılır
Ben de aynısından korkuyorum, oysa ilk hamileliği öğrendiğimde eşime büyük konuşmuyum ama muhtemelen son hamilelik serüvenim tadını çıkara çıkara yaşayacağım, ilkinde yapmadım bunda bol bol naz da yapacağım sakın sesini çıkarma demiştim ama nerdeee
Ay benimde öyle son bir iki gündür bebek aşağı inmiş gibi ağrıyor yürürken.Aslinda biliyorum rahim bebek büyüyor ve bu ağrılar bu yüzden ama yinede senin mesajını okuyunca biraz daha rahatladim.
Kızlar benim 1 haftadır falan yürüdüğüm zamanlarda karnımın altı acıyo çok fena doktora söyledim rahim büyüdüğü için normal dedi ama ben yürüyüş yapamıyorum. 5 dk yürüsem markete gitsem dahi acıdan zor yürüyorum doktor platese yazılman lazım günde en az yarım saat yürümen lazım dedi çok moralim bozuk önerisi olan varmı?
Dinlene dinlene yürü canım. Aralıksız yürüme 10 dakika yürü 1-2 dakika dinlen devam et.
Bol su iç , yürüyüş sonrası da dinlen iş yapma.
Bende yaşıyorum aynı sorunu boyle çözüm bulduk doktorla konuşarak.
fazla yürümek bana yasak maksimum yarım saat.
Ayar oluyorum boyle konusanlara biri de iyilik yapıyor güya aldirir tatile gelirsin diye ahh bu kafalar. Tartisma bence de kestir at konuyu hic acilmasina bile musaade etme. Esin bu konuda fikir beyan edebilir tabiki ama seni uzmesine izin verme. Fotograflari da atma nazari deger oyle insanlarin yada agir bisey soler canin sıkılır
bi de telefon açtılar, aslında kötü niyetli değiller ama. İşte nasıl konuşacağımızı bilemedik diye konuya girdiler.
dedim ben iyiyim bi sıkıntı yok, öyle karalar falan bağlamadım yani. onu ispat etmek için, yani kuzenlerim onlarda severim öyle kötü niyetli değiller, sadece şuan ne olduğunu anlayamadılar. Sözüm ona herkes beni teselli etmeye çalışıyo.
Kardeşimin boşboğazlığı işte, bu da bana ders olsun. Ben daha önce silikon ameliyatı oldum. O zamanki erkek arkadaşına benim silikon ameliyatı olduğumu da söylemişti
Canim ben sezeryan olmustum zaten bir sure onlukle yatiim. Sonra gecelik giydim. Gelen giden onunla gordu. Zaten ilk gun egilip kalkamiyorsun. Hastaneden cikarkende pijamayla ciktim cunku dikis yerim agridigi icin birsey giyemedim. Eve gelip dus aldiktan sonrada rahat birseyler giydim misafirlerin yaninda. Normal dogum olursa ilk gun gecelik sonra normal kiyafete gecebilirsin.
sağol canım teşekkürler. sezeryan olursa pijama giymeyin, dikiş yerleriniz acır diyolar. siz pijamayla rahat edebildiniz mi? benim şimdi ilk doğum olacağından ikisine de hazırlıklı olmam lazım.
sağol canım teşekkürler. sezeryan olursa pijama giymeyin, dikiş yerleriniz acır diyolar. siz pijamayla rahat edebildiniz mi? benim şimdi ilk doğum olacağından ikisine de hazırlıklı olmam lazım.
Lohusa pijamasi almistim zaten lastik yeri cok yukarda kaliyor rahat ettim. Dependin hasta bezini kullandim ic camasiri rahat olmuyor. 10 gune kadar dikis agrisi geciyor. En iyisi normal dogum o yuzden. ilk gunden kosarak eve gidebilirsin
Evet doguma kadar sürebilen de varmis mesela benimki boyle kalacak gibi duruyor. Cogu zaman iyi olsamda hic tam manasiyla gecmedi. Buna da sükür ama ben bicok seyi kendim yapiyorum suan yemekle alakali sadece pişiremiyorum o kadar cunku bir damla kokusu gelen hicbirseyi agzima suremiyorum. Senin de 15 haftalik oldu dimi ? Bu arada onlar saglikli olsun saglikla gelsinde ben herseye raziyim gercekten