2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ay benimde öyle son bir iki gündür bebek aşağı inmiş gibi ağrıyor yürürken.Aslinda biliyorum rahim bebek büyüyor ve bu ağrılar bu yüzden ama yinede senin mesajını okuyunca biraz daha rahatladim.

Ayar oluyorum boyle konusanlara biri de iyilik yapıyor güya aldirir tatile gelirsin diye ahh bu kafalar. Tartisma bence de kestir at konuyu hic acilmasina bile musaade etme. Esin bu konuda fikir beyan edebilir tabiki ama seni uzmesine izin verme. Fotograflari da atma nazari deger oyle insanlarin yada agir bisey soler canin sıkılır

Naz yapmaya firsat yok resmen asermedim bile bide gece uykudan uyandiracaktim güya bizde is yok galiba

Ay benimde öyle son bir iki gündür bebek aşağı inmiş gibi ağrıyor yürürken.Aslinda biliyorum rahim bebek büyüyor ve bu ağrılar bu yüzden ama yinede senin mesajını okuyunca biraz daha rahatladim.
Bende korkuyodum canım doktor normal deyince bende rahatladım ama zor ya hepmi böyle olucak çünkü rahim hep büyüyor ileride daha zor olmazmı :/

Dinlene dinlene yürü canım. Aralıksız yürüme 10 dakika yürü 1-2 dakika dinlen devam et.
Bol su iç , yürüyüş sonrası da dinlen iş yapma.
Bende yaşıyorum aynı sorunu boyle çözüm bulduk doktorla konuşarak.
fazla yürümek bana yasak maksimum yarım saat.

bi de telefon açtılar, aslında kötü niyetli değiller ama. İşte nasıl konuşacağımızı bilemedik diye konuya girdiler.
dedim ben iyiyim bi sıkıntı yok, öyle karalar falan bağlamadım yani. onu ispat etmek için, yani kuzenlerim onlarda severim öyle kötü niyetli değiller, sadece şuan ne olduğunu anlayamadılar. Sözüm ona herkes beni teselli etmeye çalışıyo.
Kardeşimin boşboğazlığı işte, bu da bana ders olsun. Ben daha önce silikon ameliyatı oldum. O zamanki erkek arkadaşına benim silikon ameliyatı olduğumu da söylemişti

sağol canım teşekkürler. sezeryan olursa pijama giymeyin, dikiş yerleriniz acır diyolar. siz pijamayla rahat edebildiniz mi? benim şimdi ilk doğum olacağından ikisine de hazırlıklı olmam lazım.

Bende korkuyodum canım doktor normal deyince bende rahatladım ama zor ya hepmi böyle olucak çünkü rahim hep büyüyor ileride daha zor olmazmı :/
Yok cnm korkma hep böyle olmuyor buda geçici ama son aylarda yine olabilir.
İnşallah sonuna kadar böyle olmaz cnm

sağol canım teşekkürler. sezeryan olursa pijama giymeyin, dikiş yerleriniz acır diyolar. siz pijamayla rahat edebildiniz mi? benim şimdi ilk doğum olacağından ikisine de hazırlıklı olmam lazım.
Lohusa pijamasi almistim zaten lastik yeri cok yukarda kaliyor rahat ettim. Dependin hasta bezini kullandim ic camasiri rahat olmuyor. 10 gune kadar dikis agrisi geciyor. En iyisi normal dogum o yuzden. ilk gunden kosarak eve gidebilirsin

İdare ediyoruz işte hamdolsun Yarın 16+0 oluyoruz İnşâAllah bi hafta var aramızda galiba

Dün maviye girecektim ama yoktur diye vazgecmistim.
O kadar az bir bölüm ayirmislarki guzel seyler bulmak zor gercekten.
Ben maviden aldım hamile pantolonu. Ama mağazalarında olmuyormus, eve geldi. Fotoğrafini atayım.

Eklentiler

• IMG_20190106_160019.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 126
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…