2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende çok yürümemeye çalışıcam valla acı çekiyorum çünkü yürürken önce hiç böyle bişey yoktu bi haftadır falan var

Ben listede ekli miyim acaba kıza çok benziyo demişti doktorum 15inde tekrar gidicem o zaman mı eklersini
Bilgilerini yaz canım müsait bi zamanda ekliyim :) son adet tarihin, muhtemel doğum tarihin, yaşın, kilon, yaşadığın şehir, kaçıncı çocuk olduğu vs. :)

Kızlar bugün aşırı halsizim kafam kalkmıyo midemde garip bir his hafif başımda ağrıyo acaba tansiyonum mu düştü ne yapsam iyi gelir çok fenayım sabahtan beri uyku modundayım

sağol canım teşekkürler. sezeryan olursa pijama giymeyin, dikiş yerleriniz acır diyolar. siz pijamayla rahat edebildiniz mi? benim şimdi ilk doğum olacağından ikisine de hazırlıklı olmam lazım.
Canım benım yazdıklarım sezeryan ıcındı acımaz korkma...

Bende sinüzit olur ara ara. Yüzün tek tarafında ağrı diyince o geldi aklıma direk. Ağrı dayanılmazsa doktora gidin mutlaka antibiyotikle kurutuyolar ordaki iltihabı
Yarın muhakkak gidecem KBB ye canım. Daha önce orta kulak ihtihabı geçirmiştim tekrarladı mı diye de endişeleniyorum

Dün maviye girecektim ama yoktur diye vazgecmistim.
O kadar az bir bölüm ayirmislarki guzel seyler bulmak zor gercekten.
aynen canım ben pek incelemedim normal bir kot zaten kötü de değil esnek baya beli falan indirimde de görünce aldım hemen defactoda da denemiştim hatta iyi değildi hem kotu hemde bilek boy yapmışlar hep

Bir sure pembe giymek zorunda kalmistir bebis

bu senaryoları duydukça doğana kadar inanasım gelmiyor cinsiyetine

sağol canım teşekkürler. sezeryan olursa pijama giymeyin, dikiş yerleriniz acır diyolar. siz pijamayla rahat edebildiniz mi? benim şimdi ilk doğum olacağından ikisine de hazırlıklı olmam lazım.
Sezeryan dikisi nerde pijama nerde kaliyor hic alakasiz yerlerde : )dikis o kadar asagida ki avuc ici kadar dusuk bel bikinilerden bile beli olmuyor denk gelmiyor yani : )

O kadar çok şey yazıyoruz ki :) o yüzden aradıklarını buluyorlar demek ki :)
Tam yazıcakken bi okuyorlar aynı soruyu sormuşuz birimiz heh yazmama gerek kalmadı diyorlardır :) Ama hanımlar gizliden izleyenlere sesleniyorum sizde yazın yahu niye çekiniyosunuz :))

Kızlar ya bu benim 2. Gebeliğim ama bu kasılma olayını hala anlamıyorum. Karnıma ince bir sızı giriyor bu değil dimi kasılma, nasıl oluyor bi anlatsanıza bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…