2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
wiha02 yani bu senaryoya benzemez denmi benim hikayem önce erkek dediler sonra kesin kız dediler şimdi bi de pembe falan alıyorum erkek olursa ya abooo annem bi de pembe yapıyor her şeyi yok sarı bebeği sarı gösterirmiş falan

Bu dediğin hareket 20.haftada mı oldu ilk defa :)

Bu dediğin hareket 20.haftada mı oldu ilk defa :)
19+3üm şuan canım :) normalde hep pıt pıt hissediyordum ama az önce olan ilk defa oldu sanki içimde kollarını kıpırdattı döndü falan anlamadım valla elimi bile ittirdi karnıma koymuştum elimi çok güzel bir his ya :) Fındık kurdu sığamadı heralde şimdiden :))

Ayyy ne güzel bende hissetmek istiyorum artık

vallaha şahsen ben çok güldüm korkuyorum başıma gelir diye

Tam yazıcakken bi okuyorlar aynı soruyu sormuşuz birimiz heh yazmama gerek kalmadı diyorlardır :) Ama hanımlar gizliden izleyenlere sesleniyorum sizde yazın yahu niye çekiniyosunuz :))
Eskiden sitede,hangi üyelerin sayfada online olduğu kaç misafir kullanıcı olduğu sayfanın altında yazıyordu. şimdi herkes kaçak :)

aynısını bugün dedim, doğdumu inanırım
ayy yanarımda erkek bebişin o pembiş kıyafetleri giyeceğne yanarım valla benm başıma öyle bir şey gelse tekrardan mavi dolap düzemem şahsen zaten zor alınıyor herşey ay allah korusun
yaa yerim minnoşu çok tatlılar ya benimkide 16 dan beri pıt pıt arada küt küt yapmaya başladı şimdi ama eşimin elini koyuyorum hissetmiyor hatta göbek atar ya bi an onu bebek sandı ödü koptu çekiverdi elini

Bugün biraz temizlik yaptık eşimle abarttım herhalde belim kasıklarım kopuyor şuan . Güya daha az iş yaptım ama

Eskiden sitede,hangi üyelerin sayfada online olduğu kaç misafir kullanıcı olduğu sayfanın altında yazıyordu. şimdi herkes kaçak :)
Evet batırlıyorum sende eskilerdensin :) eskiden online forumda topikler aşağıdan yukarı kayardı o zamanları hatırlıyomusun :)

Haha ileride napıcaklar acaba o zaman ciddi ciddi pat diye vurucak onlar korkuyosa biz napalım tekmeleri yicez valla son aylarda :))

canım benimde öyle oluyor ya kasıklarıma baskı yapıyor resmen yer çekiminden herhalde diyorum bende zaten daha bebişler yukarı çıkmadı ayakta durunca baskı yapıyor bide vuruyor benim bazen solda daha çok hissediyorum bu sefer sol tarafım ağrıyo batıyo

Haha ileride napıcaklar acaba o zaman ciddi ciddi pat diye vurucak onlar korkuyosa biz napalım tekmeleri yicez valla son aylarda :))
evet karın o kadar geriliyormuş ki eli kolu dışardan belli oluyor resmen dedim kendi çocuğundan mı korkuyorsun öcü sanki ben korkmuyorum içimde bana vuruyor

Hala böyle şeylerin olması nornal.mi ya insana birşey diyorlar sonra ona alışıyof yok o değilmiş diyorlar bu defa tersine alısana kadar vakit geçiyor ee alınanları hićsaymayım :))) bende yarın gidicem ayrıntıloya girmem icin araştırmaya sevketti hemen çekerler inşaAllah ozaman tekrar baska doktora sormus olayım ben bile kızom diye sevmeys basladm erkek derlerse insan nasıl alışsın garip geliyor

Bugün biraz temizlik yaptık eşimle abarttım herhalde belim kasıklarım kopuyor şuan . Güya daha az iş yaptım ama
ben hiç iş yapmıyorum valla arada mecbur evi süpürüyorum başka bir şey yok ev buz gibi zaten anında ayaklarımı üşütüyorum bahara kadar böyle gider bizim ama bu eşler iyi yardım ediyor valla bizimkine desem bir gün evdeyim temizlik mi yapı cam der hamilelik nazıda yapamadım hiç

Tekme yesen yine iyi canim o dirsek gobekten cikacak ah bi yer bulsa direk kolu disarda görürsün ben bastırıyordum çıkıntı olduğu yeri canım yandığında hemen çekerdi

Kızlar ya bu benim 2. Gebeliğim ama bu kasılma olayını hala anlamıyorum. Karnıma ince bir sızı giriyor bu değil dimi kasılma, nasıl oluyor bi anlatsanıza bana
Benım sertlık oluyor mesela sankı byerde toplanır gıbı bır hıs orası cok gario oluyor sızlıyor bazen bende anlamadım:/ doktora sorucam mutlaka bı haftam kaldı
ohh masallah
Benımde aynı sekılde resmen baya bayaa vurma hıssı ınanamıyorum asırı hıssedıyorum bı kaç gundur bır anda oldu saskınım...
kızımda 16da 17de pıtpıt dı :)) bu sımdıden gumletıyor senın kı uykudan uyandı desene uykucu dıyordunnn al sana tekmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…