canım benimde öyle oluyor ya kasıklarıma baskı yapıyor resmen yer çekiminden herhalde diyorum bende zaten daha bebişler yukarı çıkmadı ayakta durunca baskı yapıyor bide vuruyor benim bazen solda daha çok hissediyorum bu sefer sol tarafım ağrıyo batıyo
evet karın o kadar geriliyormuş ki eli kolu dışardan belli oluyor resmen dedim kendi çocuğundan mı korkuyorsun öcü sanki ben korkmuyorum içimde bana vuruyor
Tekme yesen yine iyi canim o dirsek gobekten cikacak ah bi yer bulsa direk kolu disarda görürsün ben bastırıyordum çıkıntı olduğu yeri canım yandığında hemen çekerdi
Aynen canımm valla sonradan yaramazlaşmasa iyidir ultrasonda da eli gözünün üstündeydi ultrasonun ışığından rahatsız olurlarmış ay ne masumlar ya kıyamam ben onlara :)
Aynen canımm valla sonradan yaramazlaşmasa iyidir ultrasonda da eli gözünün üstündeydi ultrasonun ışığından rahatsız olurlarmış ay ne masumlar ya kıyamam ben onlara :)
Kızlar arkadaşıma bir erkek bir kız dediler 7 aylıkken doktor kesin kız dedi o da hazırlık yaptı doğuma 15 gün kala başka bir doktor kordon değilse erkek büyük ihtimal dedi bugün sordum oğlu olmuş
Bilgilerini yaz canım müsait bi zamanda ekliyim :) son adet tarihin, muhtemel doğum tarihin, yaşın, kilon, yaşadığın şehir, kaçıncı çocuk olduğu vs. :)
19+3üm şuan canım :) normalde hep pıt pıt hissediyordum ama az önce olan ilk defa oldu sanki içimde kollarını kıpırdattı döndü falan anlamadım valla elimi bile ittirdi karnıma koymuştum elimi çok güzel bir his ya :) Fındık kurdu sığamadı heralde şimdiden :))
Selam kızlar,ben de kaç gündür gribal enfeksiyondan şikayetçiyim.Burnum normalde geceleri tıkanıyordu şimdi hastalıktan hiç nefes alamıyorum.Eşim deniz suyu spreyi aldı o da pek fayda etmiyor.Sizin tavsiye edebileceğiniz bi ilaç vs.var mı?
Bu sabah buna baktım bu hAftalarda duyuyormuydu ya unuttum dıyerek... dun kalabalıkta bırı yanımda bayaa seslı bırını cagırdı resmen ıcerde bır hoplama hıssettım acabaa oldum... ben zaten hep konusuyorum... bugun sabah telefonla baya seslı muzıklı bıseyler dınleyp guluyordum benımkı resmen nasıl vuruyor sonra ara verdm bıdaha denedım gerçekten bıdaha tepkı verdı acabaaa denk mı geldı dedım ama bız yarın 18 oluyoruz :) sat a göre 19du tabı :)
Ben ılkınde hep muzık dınletırdımmkonusurdum tepkı verıyorlar gerçekten
Valla öyleler ya ayın 17sinde gidicez bakalım organ taramasına orda yüzü daha net belli olur bakalım bize nasıl poz vericek :) tabi en önemlisi sağlıklı olmasıda
Hala böyle şeylerin olması nornal.mi ya insana birşey diyorlar sonra ona alışıyof yok o değilmiş diyorlar bu defa tersine alısana kadar vakit geçiyor ee alınanları hićsaymayım :))) bende yarın gidicem ayrıntıloya girmem icin araştırmaya sevketti hemen çekerler inşaAllah ozaman tekrar baska doktora sormus olayım ben bile kızom diye sevmeys basladm erkek derlerse insan nasıl alışsın garip geliyor