2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Geçicek ama demi doğuma kadar böyle olursa çok zorlanırız düzenli olarak yürümemiz lazım aksine :/

evet karın o kadar geriliyormuş ki eli kolu dışardan belli oluyor resmen dedim kendi çocuğundan mı korkuyorsun öcü sanki ben korkmuyorum içimde bana vuruyor
Aynen bize kendisini hatırlatıyor resmen annecim benimle konuşsana diyor :)

Tekme yesen yine iyi canim o dirsek gobekten cikacak ah bi yer bulsa direk kolu disarda görürsün ben bastırıyordum çıkıntı olduğu yeri canım yandığında hemen çekerdi
Valla benimde şuan hareket ediyo bastırma hissim geliyo ama kıyamıyorum :))

Aynen canımm valla sonradan yaramazlaşmasa iyidir ultrasonda da eli gözünün üstündeydi ultrasonun ışığından rahatsız olurlarmış ay ne masumlar ya kıyamam ben onlara :)

Aynen canımm valla sonradan yaramazlaşmasa iyidir ultrasonda da eli gözünün üstündeydi ultrasonun ışığından rahatsız olurlarmış ay ne masumlar ya kıyamam ben onlara :)
Bak senn rahatsızmı oluyomus allahımmm
Geçende yakınım usg foto attı bebegı ılerı haftalarda işte doktoru sarsmıs kalksın dıye okadar sınırlenmıski renklıde yuzunu almıslar kaslarını çatmış elı alnında ayyyy nasıl güldümmm şuna bak bıde sınırlenmişmiş

O anlattığın şekilde sağa sola dönerken oluyor ben de sorayım bu hafta bakayım :)

Bilgilerini yaz canım müsait bi zamanda ekliyim :) son adet tarihin, muhtemel doğum tarihin, yaşın, kilon, yaşadığın şehir, kaçıncı çocuk olduğu vs. :)

Son adet:18eylül
Doğum tarihi:26haziran
Kilo:43
İlk bebeğim
Cinsiyeti kız
Canım teşekkür ederim şimdiden

Geçicek ama demi doğuma kadar böyle olursa çok zorlanırız düzenli olarak yürümemiz lazım aksine :/
beni o kadar rahatsız etmiyor ama bacaklarım tutuluyor o an sanki yürüyemiyorum biraz daha büyüdüklerinde rahatlarız zaten ama son ay gene baskı yapar

Büyüdü artık annesiii sığamıyo oraya :)
Ay ne güzel darısı hepimize en yakın zamanda tekmelesinler göbişlerimizi :)

Selam kızlar,ben de kaç gündür gribal enfeksiyondan şikayetçiyim.Burnum normalde geceleri tıkanıyordu şimdi hastalıktan hiç nefes alamıyorum.Eşim deniz suyu spreyi aldı o da pek fayda etmiyor.Sizin tavsiye edebileceğiniz bi ilaç vs.var mı?

bide aşağıda takvimde bebeğiniz sizi duyabilir sesinize tepki verebilir diyor ya iyice heyecanlandım bağıra bağıra bebişle konuşuyorum
Bu sabah buna baktım bu hAftalarda duyuyormuydu ya unuttum dıyerek... dun kalabalıkta bırı yanımda bayaa seslı bırını cagırdı resmen ıcerde bır hoplama hıssettım acabaa oldum... ben zaten hep konusuyorum... bugun sabah telefonla baya seslı muzıklı bıseyler dınleyp guluyordum benımkı resmen nasıl vuruyor sonra ara verdm bıdaha denedım gerçekten bıdaha tepkı verdı acabaaa denk mı geldı dedım ama bız yarın 18 oluyoruz :) sat a göre 19du tabı :)
Ben ılkınde hep muzık dınletırdımmkonusurdum tepkı verıyorlar gerçekten

Valla öyleler ya ayın 17sinde gidicez bakalım organ taramasına orda yüzü daha net belli olur bakalım bize nasıl poz vericek :) tabi en önemlisi sağlıklı olmasıda

aynen valla ben ikisinide diyemiyorum çünkü kordonu bacak arasına almış bırakmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…