2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Valla öyleler ya ayın 17sinde gidicez bakalım organ taramasına orda yüzü daha net belli olur bakalım bize nasıl poz vericek :) tabi en önemlisi sağlıklı olmasıda
Ben 14 gıdıcem ogun gun alırım detaylı ıcın... bak ozaman yuzu cooook net oluyorrr onceden söylemıstım kızımın evde bır suru renklı fotosu var ve yuzu aynııııı :))) cok net renkli parlak kalın kagıtlarda hepsınıııı saklıyorum yapıskanlıları bıle var :) hatta yuzu olan bıraz buyukkk kagıtta.. ınsallah yuzunu net yakalarsınız kuzunu sımdıden gorursun :)))

Ayy bu kadar mı benzer

İnşallah canımm bi önceki gittiğimizde doktor verdi ama doktor şuan yüzü üçgen olur ileriki haftalarda oturur yüzü dedi bakalım ayın 17sinde belli olur bence net şekilde :))

Evimi gorseniz heryer her yeerde.temizlige gelen abla artik sadece pazar gunleri gelebilecekmis yatili ise girmiş. Bugun deli olacaktim esim supurdu sildi banyo falan cifledi ama hic hos yapamadi bence yani bide evde ne var ev temiz diyip durdu.hic temiz degil.ustelik daginik.
Bende ole yatiyorum ancak disari gezmeye gidilecekse hoop canlaniyorum.
Siz evde heo enerjik misiniz ya

Bende dun cok sevdigim ama yemedigim birseyi yemeye gittim birden bebek cok aleni vurdu.artik pitpitlarda daha net hareketlere gecme zamanlari : )

Benim bebik supriz yapip kiz olursa ozan yazan mavili hastane cikislarini giydiririm sonrasinda da 6 ay mavi beyaz gri boy yazan herseyi giymek durumunda kalir gosterseymis : )

ben daha sese tepki verdiğin fark etmedim ya birde ışık tuttuğun zaman herhalde oluyormuş :)
Haha ben mozartın müziklerini dinletiyorum valla sizde dinletin çok akıllı oluyolarmış
evet bol bol dinletmek lazım sakinleştirirde :)
Ayy bu kadar mı benzer
gel sarılalım valla

Sinüzit kaynaklı burun tıkanıklığı olan arkadaşlar 3 aydır günde en az 2 kere iliadin kullanıyodum artık bağımlı gibi olmuştum. İnternette saraçoğlunun papatya kürünü uyguladım ve bugün burnum hiç tıkanmadı.dün Gece de yastığıma okaliptus yağı damlattım 24 saattir iliadin kullanmıyorum. Burun tıkanıklığı yaşayanlar DOKTORUNA DANIŞIN EĞER SORUN YOK DİYOSA TAVSİYE EDERİM. O iliadinden kurtuldum sanırım

benim eşim hayatta yapmaz bende yapmıyorum bahara anca kalkıp yaparım ev soğuk arada bi süpürge tutuyorum yemek yapmaya bile acayip üşeniyorum çoğu zaman basit şeylerle geçiştiriyorum ağır bi yemek yapayım desem sabahtan akşama çıkamıyorum sonra pert

merhaba arkadaşlar. Eğitim araştırmada perinataloga ayrıntılı ultrason randevusu almak için önce kadın doğumcuya görünmek ve riskli gebelik olması mı lazım? Sakarya'da olup eğitim araştırmada ayrıntılı çektiren var mı? Nasıl oluyor bunun randevusu hiç bilmiyorum

Canım sakaryada değlim ama üniv hastanesinin numarasını arayıp öyle randevu alınıyor

Geçmiş olsun, enfeksiyon hastalıklarına yönlendirmişti doktorum beni, bi ilaç yazdı bi de burun spreyi

O grup burun spreyleri bagimlilik yapar ki 3-5 gunden fazla kullanilmaz .sıkmayınca nefes alamaz insan . geçmiş olsun neyseki çözümünü bulmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…