Sağolsun Benim eşim çok yardım eder eli de güzeldir pırıl pırıl olur benden başarılı :) ama bugün biraz yoğun çalıştık belim hala ağrıyorben hiç iş yapmıyorum valla arada mecbur evi süpürüyorum başka bir şey yok ev buz gibi zaten anında ayaklarımı üşütüyorum bahara kadar böyle gider bizim ama bu eşler iyi yardım ediyor valla bizimkine desem bir gün evdeyim temizlik mi yapı cam der hamilelik nazıda yapamadım hiç
hımm tamam o zaman canım sağolSezeryan dikisi nerde pijama nerde kaliyor hic alakasiz yerlerde : )dikis o kadar asagida ki avuc ici kadar dusuk bel bikinilerden bile beli olmuyor denk gelmiyor yani : )
ben hala bilgisayardan giriyorum.Dogrudur canım.o zamanlar pc den giriyoduk hey gidi günler :)
Evde ölü disarda ortam kizi gibiyim suan sanki bütün enerjiyi disarisi icin sakliyormusum gibi :))Evimi gorseniz heryer her yeerde.temizlige gelen abla artik sadece pazar gunleri gelebilecekmis yatili ise girmiş. Bugun deli olacaktim esim supurdu sildi banyo falan cifledi ama hic hos yapamadi bence yani bide evde ne var ev temiz diyip durdu.hic temiz degil.ustelik daginik.
Bende ole yatiyorum ancak disari gezmeye gidilecekse hoop canlaniyorum.
Siz evde heo enerjik misiniz ya
Bende dun cok sevdigim ama yemedigim birseyi yemeye gittim birden bebek cok aleni vurdu.artik pitpitlarda daha net hareketlere gecme zamanlari : )
Bahara zaten nasil dev bir temizlik mi badana mi olur perdeler hep kuru temizlemeye giden cinsten halilarim les gibi gecen esim sozde kahvalti hazirliycak koca caydanligida devirdi 1 haftadir camasirlikta camasir var kirli sepeti tasiyor utulenecekler yigin alip alip veriyorum icinden giyinin diye basit yemekler iste allahtan buzlugu depolamisim ama ne kadar dayanir bilmem kizin odevleride esimde saolsun arada yapiyor temizlik ama ehh iste yapmak sayilirsa haftada bir kadin geliyor cam kapi banyo dip kose siliyor ama benim evimin 4 tarafi acik yetmiyor yinede 2 gune supurge istiyorbenim eşim hayatta yapmazbende yapmıyorum bahara anca kalkıp yaparım ev soğuk arada bi süpürge tutuyorum yemek yapmaya bile acayip üşeniyorum çoğu zaman basit şeylerle geçiştiriyorum ağır bi yemek yapayım desem sabahtan akşama çıkamıyorum sonra pert
Canim iliadinin icinde kortizon var hangi doktor ne amacla yazar onu sana ya cok zararli ayrica ciddi zararlari var iyiki baska yol bulmussun bence birdaha kullanma onu en azindan hamileyken canimSinüzit kaynaklı burun tıkanıklığı olan arkadaşlar 3 aydır günde en az 2 kere iliadin kullanıyodum artık bağımlı gibi olmuştum. İnternette saraçoğlunun papatya kürünü uyguladım ve bugün burnum hiç tıkanmadı.dün Gece de yastığıma okaliptus yağı damlattım 24 saattir iliadin kullanmıyorum. Burun tıkanıklığı yaşayanlar DOKTORUNA DANIŞIN EĞER SORUN YOK DİYOSA TAVSİYE EDERİM. O iliadinden kurtuldum sanırım
Ayni ben ayniEvde ölü disarda ortam kizi gibiyim suan sanki bütün enerjiyi disarisi icin sakliyormusum gibi :))
Benim de agzim cok gevsektir herseyi kocama anlatirim mesela ama baska uyaririm herkesi benim agzim gevsek bana sır vermeyin diye :))) kardesinde kötü niyetli degildir benim gibidir bence :)) kuzenlerin tabiki kötü niyetli degillerdir ama belli bir yastaki insanin nasil konusacagini bilmesi gerekir diye dusunuyorum ben canim o yuzden ben olsam sanirim kızabilirdimbi de telefon açtılar, aslında kötü niyetli değiller ama. İşte nasıl konuşacağımızı bilemedik diye konuya girdiler.
dedim ben iyiyim bi sıkıntı yok, öyle karalar falan bağlamadım yani. onu ispat etmek için, yani kuzenlerim onlarda severim öyle kötü niyetli değiller, sadece şuan ne olduğunu anlayamadılar. Sözüm ona herkes beni teselli etmeye çalışıyo.
Kardeşimin boşboğazlığı işte, bu da bana ders olsun. Ben daha önce silikon ameliyatı oldum. O zamanki erkek arkadaşına benim silikon ameliyatı olduğumu da söylemişti
Ayni ya ayni bu kadar olur evde resmen yataktan cikmiyorum hep boyle bir bezginlik var uzerimde disaridada gozum aciliyor dersin o evdeki baska disardaki baska :)) fasıl ah ahh hamileyken gitmistim ama bilmiyordum hamile oldugumu en son oydu. Dans müzik falan cok ekstrem suan bulantidan zor gozumu actim :))Ayni ben aynievde bir agirlik bir yorgunluk.orta sehpa bekar evi gibi bardak doldu gecerken elime alip goturmuyorum.disarida ben ben degilim.
Ama kolay mi kac aydir ne gece hayati ne dans muzik ne fasil yok modum dustu benim kesin
Benimde kuyruk sokumum agri yapiyor ama fazla yurudugumde yapiyor sadece o yuzden hafif tempolu yoruldugumda dinlenerek yapiyorum senin gibi yalniz benim kadin dogumcu bu kuyruk sokumuna hic bakmadi bile sizce baska bir doktora gitsemmi ki birsey yapabilirler mi ?
Dinlene dinlene yürü canım. Aralıksız yürüme 10 dakika yürü 1-2 dakika dinlen devam et.
Bol su iç , yürüyüş sonrası da dinlen iş yapma.
Bende yaşıyorum aynı sorunu boyle çözüm bulduk doktorla konuşarak.
fazla yürümek bana yasak maksimum yarım saat.
Dependin bezi kendinden külotlumu acaba ? Birde elbisenin altindan falan belli olmuyormu o ?Lohusa pijamasi almistim zaten lastik yeri cok yukarda kaliyor rahat ettim. Dependin hasta bezini kullandim ic camasiri rahat olmuyor. 10 gune kadar dikis agrisi geciyor. En iyisi normal dogum o yuzden. ilk gunden kosarak eve gidebilirsin
Ahaha bide eve gelince agrilar basliyor disarida agri falan yok.Ayni ya ayni bu kadar olur evde resmen yataktan cikmiyorum hep boyle bir bezginlik var uzerimde disaridada gozum aciliyor dersin o evdeki baska disardaki baska :)) fasıl ah ahh hamileyken gitmistim ama bilmiyordum hamile oldugumu en son oydu. Dans müzik falan cok ekstrem suan bulantidan zor gozumu actim :))
Kar ve yagmur yagdiginda acayip mutlu oluyorum ben :)) ama sadece boyle hava kapaliysa kasvet basiyor bana da canimKızlar zaman geçmiyor sanki havalarda soguk ben cok bunalıyorum sizde böyle hissediyormusunuz?
Evet canim kulot gibi olan. Ten rengi zaten birde cok ince hic belli olmuyor. Cok buyuk kurtarici kullan at..Dependin bezi kendinden külotlumu acaba ? Birde elbisenin altindan falan belli olmuyormu o ?
Benim bulanti zamanlarimda bile disari cikinca geciyordu bir ara hatta yemekleri diaarda yiyelim diye dusunmustuk :)) ben gece yataga ne zaman giriyorum o zaman agrilar basliyor aynen diaarda cok cok yorulursam oluyor sadece :)) bizde kumkapiya gitmistik arkadasin dogumgunuydu bir daha ne zaman giderim acaba :))Ahaha bide eve gelince agrilar basliyor disarida agri falan yok.
Bende kumkapiya gitmistim hamileymisimde bilmiyordum .
Belim zonkluyor diyorum esime disari cikalim mi gecer diyor
Ben 7 de falan dusunuyordum.Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var ben cok aradayim bu konuda çünkü sizce bebek icin alisverise hangi haftada yada ne zaman baslanmali siz nasil yaptınız merak ediyorum ? Dogduktan sonra yada 8. 9. Aya birakma lüksüm yok yalnız o bizi zorlar gören yazsin ciddi merak ettiğim bir konu ?
Ayy ben o belli oluyor napcam ne alcam diye kara kara dusunuyordum suan baya sevindim saol canım benim :))Evet canim kulot gibi olan. Ten rengi zaten birde cok ince hic belli olmuyor. Cok buyuk kurtarici kullan at..
Simdi gez dolas alcaklarinin fiyatlarini ve markalarini belirle subat indirimde yavas yavas basla canim. Ozellikle babymallde hediye ceki kampanyalari oluyor takip et bence..Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var ben cok aradayim bu konuda çünkü sizce bebek icin alisverise hangi haftada yada ne zaman baslanmali siz nasil yaptınız merak ediyorum ? Dogduktan sonra yada 8. 9. Aya birakma lüksüm yok yalnız o bizi zorlar gören yazsin ciddi merak ettiğim bir konu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?