2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
sağol canım teşekkürler. sezeryan olursa pijama giymeyin, dikiş yerleriniz acır diyolar. siz pijamayla rahat edebildiniz mi? benim şimdi ilk doğum olacağından ikisine de hazırlıklı olmam lazım.
Canım ben daha önce aynı sezaryen gibi kesiyle miyom ameliyatı oldum. Yüksek bel çamaşır ve pijamayla çok rahat etmiştim şimdi yine öyle almayı düşünüyorum. Ve kırk gün kilot korse giydim baya rahat hareket ediliyor sanki dikişleri koruyor bi yere değerken falan acıtmıyor bilinenin aksine karnı toparladığı için göbeği

Ben 6dan sonra alirim diyordum lakin suan gec olurmus gibi geliyor bide arkadaslar hediye falan aldikca daha bir ozeniyorum ama alamiyorum da birsey elimi kolumu tutuyor gibi cok garip bu arada detayli icin randevu aldinmi ? Nereye gideceksin ?

Bence temel ihtiyaçlardan başla zıbın emzik tulum falan gerisi gelir zaten :)

Simdi gez dolas alcaklarinin fiyatlarini ve markalarini belirle subat indirimde yavas yavas basla canim. Ozellikle babymallde hediye ceki kampanyalari oluyor takip et bence..
Alacaklarimi liste yapip fiyatlarini internetten bakip yazmistim canim surekli jnternet de elimin altinda indirim falan olursa alayimmi yani sen aldinmi ? Bu arada babymall markami ilk defa duydum :))

Alacaklarimi liste yapip fiyatlarini internetten bakip yazmistim canim surekli jnternet de elimin altinda indirim falan olursa alayimmi yani sen aldinmi ? Bu arada babymall markami ilk defa duydum :))
Babymall magaza.. ankarada izmirde var online satisida var. Ben bir kayip yasadim bundan once oyuzden baya bir esyamiz var. Kalanlarida son ay alirim diye dusundum. Simdi internetten park yatak falan arastiriyorum. En azindan simdilik 10lu hastane cikisi battaniye ates olcer gibi ihtiyaclarini alabilirsin.

aynen canım ben pek incelemedim normal bir kot zaten kötü de değil esnek baya beli falan indirimde de görünce aldım hemen defactoda da denemiştim hatta iyi değildi hem kotu hemde bilek boy yapmışlar hep
Bulmusken almakla iyi yapmissin canim. Ben birde elbise istiyorum ama insallah guzel bulurum.

Merhaba, ben de sakaryadayım, sağlık ocağındaki ebemin devlete git nolur nolmaz kaydın bulunsn demesiye randevu alıp 12 haftalıkken muayeneye gittim. Dr şimdiden ayrıntılı usg için randevu al dedi bir kağıt verdi ve ertesi sabah erkenden gidip randevu aldım. 1 marta verdiler 23+1 oluyorum o gün, yoğunluktan mı o kdr geç bir tarih verdiler bilmiyorum

Canim iliadinin icinde kortizon var hangi doktor ne amacla yazar onu sana ya cok zararli ayrica ciddi zararlari var iyiki baska yol bulmussun bence birdaha kullanma onu en azindan hamileyken canim
Kimse yazmadı ama ben nefes alamadıkça cinnet geçirir gibi oldum sıktım valla neyse dediğin gibi kurtuldum. Nefes alamamak çok zor

Ben 6dan sonra alirim diyordum lakin suan gec olurmus gibi geliyor bide arkadaslar hediye falan aldikca daha bir ozeniyorum ama alamiyorum da birsey elimi kolumu tutuyor gibi cok garip bu arada detayli icin randevu aldinmi ? Nereye gideceksin ?
Ben 15 tatilde bide havuzlu hana giderim oradan hurriyet carsisina 3 5 eksikle pijama falanda alirim.sonra okul zamani zor olur.tamam iste.
Benim bu cuma kendi doktorum bakacak detayli ama arter damari tek oldugu icin iyice inceleyecek duruma gore pernitolog bir arkadasi bakacak.

Kızlar araştırdımda yürürken hissettiğimiz o ağrılar kasılmadan oluyomuş çok moralim bozuldu kasılmalarda erken doğuma yol açıyomuş Yapıcağımız şeyler magnezyumu düzenli içmek, muz yemek, maden suyu içmek. Bunları her gün düzenli yapmaya özen göstericem korkmaya başladım çünkü başka napabilirim fikri olan varmı

aynen bakalım bizde taşınmayı düşünüyoruz inşallah taşınabilirsek iki türlü de zor işimiz benim halılar perdelerde öyle felaket biri aniden çıkıp geleyim dediği zaman evde değlim falan diyorum artık napıyım

hadi ya bu kasılmalar ultrasonda belli oluyordu ama dimi belki ara sıra kasılma normaldir de sürekli olsa sıkıntı olabilir bence ona en etkilisi magnezyumdur

Sen de alma taraftarisin yani canim ?
Evet
Şu 4 ay bi bitsin İnşâAllah bulantılarda hafifler bende öyle çıkar bakarım bebişimle yer kaplamayacak cinsten şeyler yani. Mesela anne yanı beşik bebek arabası bebek için dolap hiç birine yerim yok evim çok minnak kiradayken eşyaları kaba kaba aldık şimdi ki evimiz küçük tıkış tıkış herşey eskide değiller ki kıyamıyorum şifonyeri kaldırıp bi dolap yaptırabilirim galiba ama biraz havalar ısınsın boya falanda yapılır İnşâAllah öyle hayallerim var işte İnşâAllah bütün hayallerimiz gerçek olur

Bi zarari varmiymis boyle olmasinin canim ? Ben de diyorum ki acaba kendi gittigim hastanede mi yaptirayim detayliyi yada bu iste uzmanlasmis bir doktorami gideyim ? Havuzlu hana bende gidecegim en yakin arkadasim oralari baya iyi biliyor ve tanidiklari var onla gideyim diyorum onhn iznini bekliyorum bende :))

Ben buyuk olanlari besik vs gibi odam boyandiktan sonra alacagim bi sure bizle yatacak ufaklik oda tabi bahari bulur sanirim. Onun disindakileri alayim ugaktan diyorum bende insallah bütün hayallerimiz gercek olsun insallah sen oda yapicakmisin bebise ?

hadi ya bu kasılmalar ultrasonda belli oluyordu ama dimi belki ara sıra kasılma normaldir de sürekli olsa sıkıntı olabilir bence ona en etkilisi magnezyumdur
Canım, ya magnezyum eksikliğinden olurmuş yada idrar yolu enfenksiyonundan ama ben idrar tahlili yaptırdım doktor normal hap kullanmana gerek yok dedi bi daha mı yaptırsam bilemedim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…