2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kimse yazmadı ama ben nefes alamadıkça cinnet geçirir gibi oldum sıktım valla neyse dediğin gibi kurtuldum. Nefes alamamak çok zor
Ben de astim var surekli o duyguyu yasiyorum oyle zamanlarda yastigima cold mix sıķıp oyle yatiyorum cok rahatliyor. Ben hamile degilken kullaniyordum iliadin o zaman bile onermiyolardi canim hamilelikte ise sordum doktorum hicbir burun spreyini kullanmiyoruz dedi cok sükür cözüm bulmussun canim

İnşâAllah canım. Bi küçük odam var iki kanepe ve berjer var. Şimdi değil Ama ilerde İnşâAllah nasip olursa yaparım

canim Rabbim bu sefer saglikla kucagina almak nasip etsin insallah bende ufak tefekleri alayım diyordum ama kararsizdim bazilari son aya kadar almayin falan dediler etkilendim sanirim ( babymall istanbulda varmi ?

Canım, ya magnezyum eksikliğinden olurmuş yada idrar yolu enfenksiyonundan ama ben idrar tahlili yaptırdım doktor normal hap kullanmana gerek yok dedi bi daha mı yaptırsam bilemedim :/
Idrar tahlilinden ziyade idrar kültürü oneriyor doktorum canim benim de oluyor kasilmalar idrar kulturu yaptiracagim yarin. Baya detayli ve idrarla bakiliyor magnezyum kasilmalarin her türlüsü icin birebir rahim bacak vs gibi benim bitti yarin alacagim magnorm birde kendini cok yoruyorsan dikkat etmeden ozamanda olurmus ?

Canım kendimi yormuyorum ya genelde evdeyim. Devlet hastanesi yapıyormu acaba idrar kültürü? Magnorm vermişti doktorum tadını beğenmiyorum diye magosit verdi onu kullanıyorum acaba magnorm mu kullanmalıyım.

halimiza perdemize bakacak olan gelmesin amann diyip gececegiz artik bir sure.
Tasinma iside cok zahmetlidir ya allah kolaylik versin.
Son aylara birakma en azindan

Son haftalarda gelisimi yavaslar dusuk kilolu dogabilirmis yada tek damar kalin olur 2 damar yerine gecer beslermis.bu kordonda bulunan damar dogumdan sonra yok oluyor zaten.
Bakalim cuma gunu iyi haberler alirim ins.

Ben kizimda da gitmistim herseyi oradan almistim.hurriyet carsisi var bide sirf pijama gecelik onada ugra bak

Magnezyumu gece mi sabah mi iciyorsunuz.benim bacagima kramp giriyor diye verdi doktor 1 hafta icip biraktim.devam edeyim bende

Canım, ya magnezyum eksikliğinden olurmuş yada idrar yolu enfenksiyonundan ama ben idrar tahlili yaptırdım doktor normal hap kullanmana gerek yok dedi bi daha mı yaptırsam bilemedim :/
canım bende valla idrar yolu enfeksiyonu olmasına ramen öyle sancım falan olmuyor çok şükür doktorda gerek görmediyse bir şey yoktur zaten sancı olması için çok artması lazım enfeksiyonun sen zaten magnezyumda alıyordun rahim büyümesine bağlı yada bebeğin pozisyonundan da oluyor bence benim bebiş tekme atmadan önce bi batmalar sancılar oluyor aha uyandı bizimki diyorum zaten internet yokmu ah en kötüsünü yazıyorlar kontrolün ne zamandı ki çok rahatsız edici ağrın varsa bi acile gidebilirsin için rahat etsin

halimiza perdemize bakacak olan gelmesin amann diyip gececegiz artik bir sure.
Tasinma iside cok zahmetlidir ya allah kolaylik versin.
Son aylara birakma en azindan
Valla bilmiyorum canım benimde hiç gözüm kesmiyor annem falan gelir bi şekilde hallederiz diyorum mecbur çıkmamız lazım şu kış soğuğunda zaten çıkılmaz baharda bakıcam bulabilirsek aklımıza yatan bir ev yoksa doğumdan sonraya kalacak :/

Ağrım yok canım allaha şükür sadece ne zaman yürüsem kasıklarımda bi baskı acı hissediyorum bu kasılma demek. Ayın 17sinde detaylı ultrasonum var o zamanda gözükürse eğer ultrasonda kasılma doktorla konuşucam daha iyi bi önlem alalım dicem inşallah geçer.

işte canım o durum bende de oluyor ama ultrasonda öyle sancım falan yoktu belki başka bir sebepten oluyordur kötü düşünme internette en kötüleri yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…