2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar merhaba ben 3gün önce aşırı sancı ve bulantıyla birlikte hastaneye gittim. Zehirlendiğimi düşündüm hatta Allah korusun bebeğime bişey oldu sandım çünkü dayanılmamak bi ağrıydı sanki karnıma bıçak sokuluyodu iki büklüm oluyodum. Doktorumla görüşüp hemen yatırdılar. Tahliller serum kalçadan iğne derken bi gece yattım. Doktorum sağolsun sabaha kadar arayıp ağrımın azalıp azalmadığını sordu sabahında da muayene oldum. Yaşadığın şey erken Doğum sancısıydı iyiki vücudunu iyi tanıyosun ki hemen geldin ve biz bunu durdurduk dedi hatta Aralık ayında benimle aynı dönemde 8 hamilenin erken Doğumla hastaneye geldiğini ve birkaçının kötü sonuçlandığını söyledi. Herne yapıyosan temponu düşür fazla ayağa kalkma yat dinlen dedi ve progestan hapla birlikte bir iki ilaç daha verdi şuan çok şükür sancı tekrarlamadı. Benimle aynı sorunu yaşayan anneler varmıdır?

P Piknik tup bu arada testi yaptırmadığına sevindim. çünkü resmen bir sektör olmuş. Biz dayanamadık yaptırdık. Birilerinin cebine para girecek sayemizde işte hepsi o.

Yani tamamen sektöre dönmüş durumda ayrıca doktorlar önermek zorunda ama ısrarcı olmuyorlar çok gerekse zaten ısrar ederler anlatırlar

işte canım o durum bende de oluyor ama ultrasonda öyle sancım falan yoktu belki başka bir sebepten oluyordur kötü düşünme internette en kötüleri yazıyor
Valla anlamadım ben normalde hiç hissetmiyodum doktor ultrasonda sürekli kasılman çıkıyor dedikçe şaşırıyodum hatta. Ama şu sıralar yürürken hissettikçe rahatsız olmaya başladım. Ama dediğim gibi magnezyumu düzenli bi şekilde içicem, muz yicem, maden suyu içicem her gün düzenli olarak inşallah geçer.

Hayirlisi olsun.
Bulursan icine sinen ev tabi yeni ev yeni bebek guzelde olur.
Ama aynen soğuklarda zor.

aynen canım megnezyumu eksik etme aslında progestan da vermesi gerekmez mi birde yürüyünce oluyor diyorsun ya kasılma gelse otururken de gelir herhalde diye düşündüm tamda bir arkadaş konuyla alakalı yazmış dayanılmaz bir acı diyor korktum bende şimdi

Hayirlisi olsun.
Bulursan icine sinen ev tabi yeni ev yeni bebek guzelde olur.
Ama aynen soğuklarda zor.
ah ah bakalım bebiş için zaten şu anki ev pek uygun değil ayarlayabilirsek en kötü diğer kışa çıkmamız lazım inşallah valla eskiler sobalı evlerde nasıl çocuk büyütüyormuş bilmem ben kendime bakamıyorum bir odaya tıkılıp kalıyorum bütün gün diğer odaya çıksam ağzım gözüm çarpılıyo

Siz iliadini yanlış kullanmışsınız. İliadin üst üste 5 günden fazla kullanılmaz, kullanılırsa damarların ilaca alışmasına sebep olur ki 3 ay boyunca devamlı kullanmakla burnunuzun daha da tıkanmasına sebep olmuşsunuz.

İnsanları boşver zerre umrumda olmaz 2 yıl olmadı bizim çocuğumuz yaşadıklarımızı eşimle benden başkası bilmez dua etmek en güzel çözüm rabbimden gelene karşı gelmek ne haddimize peki sağlam doğan çocuğumuzun ileride engelli olmayacağının garantisi var mı ya da bizim ALLAH herkesin evladına sağlık sıhhat versin. Onlar bizim minik mucizelerimiz. Akıl veren çok olur böyle durumlarda hiç aldırma onlara böyle Konuşurken hiç ALLAH'tan da mı korkmuyorlar anlamıyorum gerçekten. Sen hep iyi düşün. Hiç kalbini bozma. Bebişin gayet sağlıklı bence.

Canım düşük tehlikem yok ultrasonda rahim ağzıma baktı orasıda kapalı doktor hatta yürürken acı çektiğimi söylememe rağmen hareker et yürü plates yap dedi korkulcak bişey olsa demez heralde böyle şeyler. Bence magnezyum eksikliğinden veya idrar yolu enfeksiyonundan oluyo canım. Dediklerimi her gün düzenli yapıcam genede geçmezse idrar kültürü yaptırıcam en mantıklısı.

Canim iliadinin icinde kortizon var hangi doktor ne amacla yazar onu sana ya cok zararli ayrica ciddi zararlari var iyiki baska yol bulmussun bence birdaha kullanma onu en azindan hamileyken canim

İliadinin içinde kortizon bulunmaz, benzalkonyum klorür bulunur. Hamilelikte B kategorisinde bulunan, yani güvenle kullanılabilecek bir ilaçtır. Burun spreyleri çok düşük miktarda etkin madde içerdiğinden ve sadece burun yüzeyine uygulandığından kana karışan miktarı çok azdır. Bu da önemli bir yan etkiye yol açmaz.

Lütfen bilgi kirliliğine yol açmayın..

canim Rabbim bu sefer saglikla kucagina almak nasip etsin insallah bende ufak tefekleri alayım diyordum ama kararsizdim bazilari son aya kadar almayin falan dediler etkilendim sanirim ( babymall istanbulda varmi ?
Amin canim tum hamileler sag salim kavussun insallah. Babymallun sitesine bak canim ben kampanyanlari ordan takip ediyorum. Inince gidip aliyorum. Istanbula acilcakti en son bilmiyorum. Elinin altinda olmasi gerekenleri al bence. birden bulmak zor oluyor. lohusa pijamani geceligini al mutlaka. Bebek icinde yeni doganlari al. 0-3 ay al cok kucuk kalmasin.

Kesinlikle katılıyorum benim doktorum da bana iliadin verdi,sadece 5 günden fazla kullanma uyarısında bulundu

yani bende belki kasılma hissetmiyorum ultrasonda çıkmıyor dedin ya belki onlar geçmiştir magnezyum kullanıyorsun zaten illa işe yarar da belki bebiş falan baskı yapıyordur yürürkende onu demek istedim :) doktor korkulacak bir şey yok dediyse o zamn bir şey olmaz canım zaten çoğu kişide oluyor bu sancılar gerçek sancı çok ağrı verir herhalde benimde garip bir şekilde bir kaç gündür midem bulanıyor hafif hafif ekşime de var ona taktım kafayı

Ben 32 den sonra başladım canım çantamı da hazırlayıp koydum ben pek erken başlayanlardan değildim hala da öyleyim ama oğlumun kıyafetlerini kullanacağım tabi ilerleyen haftalarda cinsiyetine göre yeni alırım bi kaç parca

Ben o haftaya birakamam canim hem zor geciyor agirlasirim o haftalarda hem de o kadar birakirsam toplu almam gerekir vs. Cok zor olur ben birer ikiser alayim diyordum ama

Ilk defa duydum canim simdi girip üye olayim güvenilir bir sitemi alisveris yaptinizmi daha once ? Pijama vs icin eminonune gidip bakmayi dusunuyotum aslinda

Burda hicbisey yazmayipta gelip buna atarlanamiz garip yanlis bilgi de gec bu kadar abartmaya gerek yok. Arti bilgiyi veren doktorum kendisi soyledi ben onun soyledigini buraya aktardim demekki yanlis biliyor. Birinci elden bir saglik personelinden ogrenmedigim bir bilgiyi zaten paylasmam ayrica burda herkes herseyi yaziyor laf yokta benim yazdigimami takacaginiz tuttu ?

Mutlaka oraya da bakarim ozaman.canim peki bu ne zaman nasil ortaya cikti canim ? Bence hersey iyi olacak ozanimiz saglikla gelecek eminim

Canım kendimi yormuyorum ya genelde evdeyim. Devlet hastanesi yapıyormu acaba idrar kültürü? Magnorm vermişti doktorum tadını beğenmiyorum diye magosit verdi onu kullanıyorum acaba magnorm mu kullanmalıyım.
Muhtemelen muadilidir canim. Etkileri aynidir sanirim . Doktorun verdiyse bir bildigi vardir :) Ben devlette yaptiracagim kültürü sanirim hepsi yapiyordur oyle dusunuyorum. Indir kaldir evin icinde cok hareketliysen vs. Ondan da kaynaklanabilir sadece yuruyustemi oluyor surekli mi var peki ?

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ve birdaha boyle bir olay yasatmasin canim cok zormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…