2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yanlış bilgi yanlıştır hanımefendi. Kimin yazdığının ya da kimin ne kadar mesaj attığının önemi yok. Tavsiye verdiğiniz hanımefendinin doktorunu eleştirebiliyor ama kendi doktorunuza çok güveniyorsunuz.
Bir eczacı olarak, sizden ve tüm grup üyelerinden ricam özellikle ilaç, gıda takviyeleri ve bitki çayları konusunda kimseye bir öneri ve eleştiride bulunmamanız. Hastayı en iyi doktor, ilacı en iyi eczacı bilir.
Ben bu platformda bulunduğum sürece gördüğüm hatayı düzeltmeyi sizin ve diğer anne adaylarının sağlığı açısından bir borç bilirim. Lütfen kişisel algılamayın.

Hanfendi ilaci doktor tavsiyesi ile almadigini belirtti ben de benim doktorumun soledigini yazdim. Yoksa kalkipta benim doktorum cok guvenilir gibi bir durum olmadi bu bir. Ikincisi bitki cayi vs konusunda veya gida takviyeleri konusunda kimseye fikir verecek degilim zaten olurda gripli bi insan ne iyi gelir icecegim derse zaten burdaki herkes cevap yazar ihlamur vs diye ona sonuna bile herkes mutlaka doktoruna danis diye de eklerler. Birseyi kisisel algiladigim yokta sizin yuzunuzden stres yasiyorum suan sinirleniyorum cunku bu yuzden bana yazmamanizi rica edecegim mesleginize tabiki saygi duyuyorum ama hamile bir bayanin psikolojisine gore konusmanizi rica edecegim. Sonuc olarak kimseye ilac tavsoyesi vermedim. Doktora danismadan ilac kullanan hamile bir arkadasima doktorumun soyledigini soledim sadece zaten doktor onerisiyle verilecek birseye kimsenin karismasini da mantikli bulmuyorum. Sevgiler.

S Serylady sizin ilk bebekler bayaa alınacak var bebek arabası şu bu uzuyor... bence sen yavas yavas başlaamalısın.. cınsıyet netlestıyse kıyafet alabılırsın erken degıl.. ben mesela kesınnn dedıklerını duyayım kıyafete dıger hazırlıklarıma baslarım.
Ama benden tavsıye 35e kdar her hzırlıgın bıtmıs olsun hastane cantan ya da gıydıreceklerın haZır olsun.

O kadar erkenmi hazirlamak gerekiyor canim bilmiyordum bunu :)) cinsiyet kesin dediler ben sadece israrla alma diyenlerin etkisinde kaliyorum sanirim canim bu isi nasil cozecegimi de bilmiyorum senin daha kesinlesmedi degil mi ne zamana gideceksin tekrar kismetse ?

Canım herkesın dusuncesı ne bılemem ama sen benı dınle hazır olsun hem garanti olur hem kafan rahat olur..:) Sen mılletı bosver cok bılıyor onlar
Bak alacaksın yavas yavas onlr yıkancak bıde oooo mınık seyler ütüsüüü baya zaman alıyor agırlasınca zor gelıyor benden soylemesı

Canim iliadinin icinde kortizon var hangi doktor ne amacla yazar onu sana ya cok zararli ayrica ciddi zararlari var iyiki baska yol bulmussun bence birdaha kullanma onu en azindan hamileyken canim

Bakın üstteki mesajınız çok kesin yargılar içeriyor. Hamilelik hele ilkse tam bir endişe halidir. Benim bunu düzeltmem, bu ilacı kullanan hastaların bu mesajı görüp endişelenmemesi, ilacını bırakmaması içindir. Hamilelik psikolojisi ile güvenmeyip doktorunu değiştirmesine bile sebep olabilirsiniz.
Bu yüzden tekrar söylüyorum bu kişisel bir eleştiri değil ben sizi hedef alan hiçbirşey söylemedim. Lütfen stres olmayın, inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Hedef alın yada almayın ister istemez beni bir polemigin icine cekiyorsunuz. Kimse burda yazan bir durum icin doktorun onerdigi ilaci birakmaz diye dusunuyorum kaldı ki kesin bir dille doktorumun söylediği buydu ondan duydugumu aktardim sadece kafama göre gelip bilgi paylaşmadim. Bu da size yazacağım son mesajdır. Zaten solemek istediğinizi de anlayan anlamistir uzatmaya gerek yok diye dusunmekteyim. Temenniniz için teşekkür ederim. Mesleki hassasiyetinizi anlıyorum ama ya söyleyiş tarziniz yada tamamen hormonlardan bilemiyorum geriliyorum ve bunu yaşamak istemiyorum. Hassasiyetinizi rica edecegim tekrardan. Iyi geceler

Ben burdayım ama acayip gerginim o sebepten bu gece yazasım yok sanırım hatta ben komple uyeligimi mi kapatsam acaba ? Hayatimda hersey olumluyken burdaki seylere cok geriliyorum. Gerek yok diye dusunuyorum. Bilmiyorum ya faydalaniyorum da aslinda ama kararsizim

Ya canım tanımadıgın ınsanlar ıcın neden canını sıkıyorsun? Senın kötü bır nıyetın olmadıgını ben bılıyorum az cok anlıyorum sureklı yazıstıgımız kısılerı...
Bende gerılıyorum bazen oyuzden zaten az gelmeye basladım gecmıse az goz gezdırıyorum soru varsa yardımcı olacaksam falan yazıyorum... gerçekten cok hassas bır surec gerek yok bende kalp kırmak istemıyorum.

Elimde olmadan geriliyorum sanirim. Gerci bu aralar en ufak seyde boyle oluyorum kontrol edebilmeyi isterdim. Mesleki olarak yaziyor hassasiyetini anliyorum aslinda ama bende yazdigimin arkasindayim sonucta doktorumun yazdigini yazdim. Bircok kisi yapiyor bunu sanirim artik ya az girecegim ya da arada bir yorum yapacagim. Bu ikinci tartismam oldu. Arada fikir almaya gelmek daha mantıklı gibi bide sizin nasil oldugunuza bakmak tabi

Canım, ya magnezyum eksikliğinden olurmuş yada idrar yolu enfenksiyonundan ama ben idrar tahlili yaptırdım doktor normal hap kullanmana gerek yok dedi bi daha mı yaptırsam bilemedim :/
Canım bende de idrar yolu enf yoktu ama vajinit olabilir dedi doktorum hap verdi ve rahimden fitil verdi kullanınca ilk acayip sarı akıntı oldu şimdi azaldı akıntı sanki gazım da azaldı kasıntım da

En yakınımda eşim var canımı sıkan ama napim. vardır herkesin bir sınavı. Demek ki almamız gereken bir ders var bu durumdan da. Ben sağlıklıyım eşim sağlıklı, bebeğimiz de sağlıklı olacak diye bir kural yok. Ayrıca hayattaki tek rahatsızlık down sendromu da değil.
Bu bebek işi gerçekten bir mucize. İnsan içinde yaşattıkça daha iyi anlıyor

Kızlar eşim ve ben dünden beri çok kötü hastayız bianda boğaz ağrısı başladı etlerim acıo nereme dokunsam. Baş ağrımı saymıyorum bile gözlerim yerinden çıkıcak oğlumda hasta gibi öksürüo şimdilik sabaha karşı üstünü açmış ayakları buz gibi soğuktu bugün iyi olursam öğlene doğru 4 lü tarama testi sonucumu göstermeye gidicem kv gelip oğluma bakıcak dikkat edin hasta olmayın sizde

tecrübem yok ama çok okumuşluğum var :) zaten son aylara bırakmayın diyorlar. Özellikle oda vs yapacaksan bu aylardan başlayıp, 7. aya kadar tamamlayabilirsin. Son aylara kadar hazırlıkları bitmez diye düşünüyorum
Bazıları 6. 7. aya kadar bekliyor, Allah korusun garantisi yok hesabı. Ben öyle düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…