canım çok geçmiş olsun. ailecek hasta oldunuz demek. çok ağırsa ilaç kullanabilirsin bi doktora danış istersen.Kızlar eşim ve ben dünden beri çok kötü hastayız bianda boğaz ağrısı başladı etlerim acıo nereme dokunsam. Baş ağrımı saymıyorum bile gözlerim yerinden çıkıcak oğlumda hasta gibi öksürüo şimdilik sabaha karşı üstünü açmış ayakları buz gibi soğuktu bugün iyi olursam öğlene doğru 4 lü tarama testi sonucumu göstermeye gidicem kv gelip oğluma bakıcak dikkat edin hasta olmayın sizde
teşekkürler canım önerilerin için. evet korse öneriyolar ben de alıcam ne olur ne olmaz.Canım ben daha önce aynı sezaryen gibi kesiyle miyom ameliyatı oldum. Yüksek bel çamaşır ve pijamayla çok rahat etmiştim şimdi yine öyle almayı düşünüyorum. Ve kırk gün kilot korse giydim baya rahat hareket ediliyor sanki dikişleri koruyor bi yere değerken falan acıtmıyor bilinenin aksine karnı toparladığı için göbeği
Bence bu sizin değil eşinizin imtihanı. Siz kalbinizi ferah tutun İnşâAllah herşey güzel olacak. Benim eşimde şuan sadece gidip bakalım yaşadığını görelim sağlıklı mı modunda detaylı zamanı yaklaşıyor o nerden çıktı diyor :) herşeyden korkuyor tabi evliliğimizde 8. Senemize girdik kolay şeyler yaşamadık. Ben bu aşamaya gelene kadar iki ameliyat 1 aşılma 4 tüp bebek ilk başlarda ki yumurta takiplerimi saymıyorum bile bu kadar yaşananların üstüne 3. Denemedeki bebeğimi kaybettim üstelik kromozom bozukluğu yüzünden benim ikiliyi yaptırma telaşımda bu yüzden olmuştu erkenden yine kaybım olabilme ihtimali var mı diye Allah korusunEn yakınımda eşim var canımı sıkan ama napim. vardır herkesin bir sınavı. Demek ki almamız gereken bir ders var bu durumdan da. Ben sağlıklıyım eşim sağlıklı, bebeğimiz de sağlıklı olacak diye bir kural yok. Ayrıca hayattaki tek rahatsızlık down sendromu da değil.
Bu bebek işi gerçekten bir mucize. İnsan içinde yaşattıkça daha iyi anlıyor
Çok saol canım wala baya baya kötüyüm gittimğimde bunun içinde bişi istiyim gerçi benim doktor ilaca karşı adam hep bitkisel şeyleri önerio kötü olduğumu görürse belki yazar bişilercanım çok geçmiş olsun. ailecek hasta oldunuz demek. çok ağırsa ilaç kullanabilirsin bi doktora danış istersen.
ben de yakalandım kışın başında ama nezle oldum, gribe çevirmedi. ona rağmen yataktan kalkamadım 2 gün rapor aldım yattım dinlendim.
İnşallah bütün sonuçlar hayırlısı ile güzel gelir. Kolay şeyler yaşamamissin ama Allah her zorluktan sonra bir kolaylık verir. Sağlıcakla kucağına alıp bebişinin gülüşünü görmeyi nasip etsin Allah sana insallah.Bence bu sizin değil eşinizin imtihanı. Siz kalbinizi ferah tutun İnşâAllah herşey güzel olacak. Benim eşimde şuan sadece gidip bakalım yaşadığını görelim sağlıklı mı modunda detaylı zamanı yaklaşıyor o nerden çıktı diyor :) herşeyden korkuyor tabi evliliğimizde 8. Senemize girdik kolay şeyler yaşamadık. Ben bu aşamaya gelene kadar iki ameliyat 1 aşılma 4 tüp bebek ilk başlarda ki yumurta takiplerimi saymıyorum bile bu kadar yaşananların üstüne 3. Denemedeki bebeğimi kaybettim üstelik kromozom bozukluğu yüzünden benim ikiliyi yaptırma telaşımda bu yüzden olmuştu erkenden yine kaybım olabilme ihtimali var mı diye Allah korusunyoksa başka bişey düşünmedim bu testi yaptırırken. Benimde kafam çok karışık ama güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum bu konuyla alakalı araştırma yapmıyorum. Tamamen kapattık o konuyu diyebilirim. Sadece bol bol dua ediyoruz. Araf süresi 189. Ayeti her namaz sonrası okuyorum. Herşey dua ile sizde benim duamdasınız.
ben yavaş yavaş alıyorum parça parça mart gibi çoğu şeyini tamamlamayı planlıyorum canım anca oluyor işte..Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var ben cok aradayim bu konuda çünkü sizce bebek icin alisverise hangi haftada yada ne zaman baslanmali siz nasil yaptınız merak ediyorum ? Dogduktan sonra yada 8. 9. Aya birakma lüksüm yok yalnız o bizi zorlar gören yazsin ciddi merak ettiğim bir konu ?
merhaba hoş geldinBende geldim Kızlar Benide alın aranıza Mersin’den bu arada
aa ilk defa duydum çok geçmiş olsun canım Allahtan temkinli olup gitmişsin hemen..Kızlar merhaba ben 3gün önce aşırı sancı ve bulantıyla birlikte hastaneye gittim. Zehirlendiğimi düşündüm hatta Allah korusun bebeğime bişey oldu sandım çünkü dayanılmamak bi ağrıydı sanki karnıma bıçak sokuluyodu iki büklüm oluyodum. Doktorumla görüşüp hemen yatırdılar. Tahliller serum kalçadan iğne derken bi gece yattım. Doktorum sağolsun sabaha kadar arayıp ağrımın azalıp azalmadığını sordu sabahında da muayene oldum. Yaşadığın şey erken Doğum sancısıydı iyiki vücudunu iyi tanıyosun ki hemen geldin ve biz bunu durdurduk dedi hatta Aralık ayında benimle aynı dönemde 8 hamilenin erken Doğumla hastaneye geldiğini ve birkaçının kötü sonuçlandığını söyledi. Herne yapıyosan temponu düşür fazla ayağa kalkma yat dinlen dedi ve progestan hapla birlikte bir iki ilaç daha verdi şuan çok şükür sancı tekrarlamadı. Benimle aynı sorunu yaşayan anneler varmıdır?
hayırlı olsun sağlıkla gelsin küçük paşaGünaydın kızlar sonunda cinsiyetini öğrendim . Oğluşum oluyorhep kız hissediyordum erkek suan biraz farklı geliyor ama önce sağlıklı olsun kuzular
Teşekkür ederim canımben yavaş yavaş alıyorum parça parça mart gibi çoğu şeyini tamamlamayı planlıyorum canım anca oluyor işte..
bi de ilk bebek olunca alınacak daha çok oluyor haliyle..
merhaba hoş geldin
aa ilk defa duydum çok geçmiş olsun canım Allahtan temkinli olup gitmişsin hemen..
hayırlı olsun sağlıkla gelsin küçük paşa
Amin canım İnşâAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızİnşallah bütün sonuçlar hayırlısı ile güzel gelir. Kolay şeyler yaşamamissin ama Allah her zorluktan sonra bir kolaylık verir. Sağlıcakla kucağına alıp bebişinin gülüşünü görmeyi nasip etsin Allah sana insallah.
Ben de kız hissediyordum erkekmiş çok acaip olmuştumGünaydın kızlar sonunda cinsiyetini öğrendim . Oğluşum oluyorhep kız hissediyordum erkek suan biraz farklı geliyor ama önce sağlıklı olsun kuzular
Evet canim guvenilir. Zaten kurumsal bir magaza. Bebek arabasi ates olcer hastane cikisi hep ordan aldim.. Pijama icin istanbulda secenek coktur tabi sanslisiniz:)Ilk defa duydum canim simdi girip üye olayim güvenilir bir sitemi alisveris yaptinizmi daha once ? Pijama vs icin eminonune gidip bakmayi dusunuyotum aslinda
Canım ben cinsiyeti öğrendikten sonra beğendiğim Bi kaç kıyafet aldım. Şimdilik sadece araştırma yapıyorum. Bebek arabası beşik vs bakıyorum. Şubattan sonra başlamayı düşünüyorum. Özellikte şubat ve Nisan da e bebek te güzel indirim oluyormuş onlara bakacamKizlar fikirlerinize ihtiyacim var ben cok aradayim bu konuda çünkü sizce bebek icin alisverise hangi haftada yada ne zaman baslanmali siz nasil yaptınız merak ediyorum ? Dogduktan sonra yada 8. 9. Aya birakma lüksüm yok yalnız o bizi zorlar gören yazsin ciddi merak ettiğim bir konu ?
Sağol canım benim Allah dualarını kabul etsin. Şunları duymak bile insanın içini nasıl ferahlatıyor.Bence bu sizin değil eşinizin imtihanı. Siz kalbinizi ferah tutun İnşâAllah herşey güzel olacak. Benim eşimde şuan sadece gidip bakalım yaşadığını görelim sağlıklı mı modunda detaylı zamanı yaklaşıyor o nerden çıktı diyor :) herşeyden korkuyor tabi evliliğimizde 8. Senemize girdik kolay şeyler yaşamadık. Ben bu aşamaya gelene kadar iki ameliyat 1 aşılma 4 tüp bebek ilk başlarda ki yumurta takiplerimi saymıyorum bile bu kadar yaşananların üstüne 3. Denemedeki bebeğimi kaybettim üstelik kromozom bozukluğu yüzünden benim ikiliyi yaptırma telaşımda bu yüzden olmuştu erkenden yine kaybım olabilme ihtimali var mı diye Allah korusunyoksa başka bişey düşünmedim bu testi yaptırırken. Benimde kafam çok karışık ama güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum bu konuyla alakalı araştırma yapmıyorum. Tamamen kapattık o konuyu diyebilirim. Sadece bol bol dua ediyoruz. Araf süresi 189. Ayeti her namaz sonrası okuyorum. Herşey dua ile sizde benim duamdasınız.
ben de erkek hissediyordum ilk günden beri, kız oldu. bi de bana annenin içine doğar dediler. O zaman kesin erkek senin dediler, tutmadı.Günaydın kızlar sonunda cinsiyetini öğrendim . Oğluşum oluyorhep kız hissediyordum erkek suan biraz farklı geliyor ama önce sağlıklı olsun kuzular
Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var ben cok aradayim bu konuda çünkü sizce bebek icin alisverise hangi haftada yada ne zaman baslanmali siz nasil yaptınız merak ediyorum ? Dogduktan sonra yada 8. 9. Aya birakma lüksüm yok yalnız o bizi zorlar gören yazsin ciddi merak ettiğim bir konu ?
eminönü'ne beni de götüüüürIlk defa duydum canim simdi girip üye olayim güvenilir bir sitemi alisveris yaptinizmi daha once ? Pijama vs icin eminonune gidip bakmayi dusunuyotum aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?