2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
canım çok geçmiş olsun. ailecek hasta oldunuz demek. çok ağırsa ilaç kullanabilirsin bi doktora danış istersen.
ben de yakalandım kışın başında ama nezle oldum, gribe çevirmedi. ona rağmen yataktan kalkamadım 2 gün rapor aldım yattım dinlendim.

teşekkürler canım önerilerin için. evet korse öneriyolar ben de alıcam ne olur ne olmaz.

Bence bu sizin değil eşinizin imtihanı. Siz kalbinizi ferah tutun İnşâAllah herşey güzel olacak. Benim eşimde şuan sadece gidip bakalım yaşadığını görelim sağlıklı mı modunda detaylı zamanı yaklaşıyor o nerden çıktı diyor :) herşeyden korkuyor tabi evliliğimizde 8. Senemize girdik kolay şeyler yaşamadık. Ben bu aşamaya gelene kadar iki ameliyat 1 aşılma 4 tüp bebek ilk başlarda ki yumurta takiplerimi saymıyorum bile bu kadar yaşananların üstüne 3. Denemedeki bebeğimi kaybettim üstelik kromozom bozukluğu yüzünden benim ikiliyi yaptırma telaşımda bu yüzden olmuştu erkenden yine kaybım olabilme ihtimali var mı diye Allah korusun yoksa başka bişey düşünmedim bu testi yaptırırken. Benimde kafam çok karışık ama güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum bu konuyla alakalı araştırma yapmıyorum. Tamamen kapattık o konuyu diyebilirim. Sadece bol bol dua ediyoruz. Araf süresi 189. Ayeti her namaz sonrası okuyorum. Herşey dua ile sizde benim duamdasınız.

Çok saol canım wala baya baya kötüyüm gittimğimde bunun içinde bişi istiyim gerçi benim doktor ilaca karşı adam hep bitkisel şeyleri önerio kötü olduğumu görürse belki yazar bişiler

İnşallah bütün sonuçlar hayırlısı ile güzel gelir. Kolay şeyler yaşamamissin ama Allah her zorluktan sonra bir kolaylık verir. Sağlıcakla kucağına alıp bebişinin gülüşünü görmeyi nasip etsin Allah sana insallah.

ben yavaş yavaş alıyorum parça parça mart gibi çoğu şeyini tamamlamayı planlıyorum canım anca oluyor işte..
bi de ilk bebek olunca alınacak daha çok oluyor haliyle..
Bende geldim Kızlar Benide alın aranıza Mersin’den bu arada
merhaba hoş geldin
aa ilk defa duydum çok geçmiş olsun canım Allahtan temkinli olup gitmişsin hemen..
Günaydın kızlar sonunda cinsiyetini öğrendim . Oğluşum oluyor hep kız hissediyordum erkek suan biraz farklı geliyor ama önce sağlıklı olsun kuzular
hayırlı olsun sağlıkla gelsin küçük paşa

Teşekkür ederim canım

Amin canım İnşâAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Ilk defa duydum canim simdi girip üye olayim güvenilir bir sitemi alisveris yaptinizmi daha once ? Pijama vs icin eminonune gidip bakmayi dusunuyotum aslinda
Evet canim guvenilir. Zaten kurumsal bir magaza. Bebek arabasi ates olcer hastane cikisi hep ordan aldim.. Pijama icin istanbulda secenek coktur tabi sanslisiniz:)

Günaydınn

Cuma günü kontrole gittiğimde ilacımı değiştirdi dr. normalde Decavit vermişti onu artık kullanma dedi yerine,
Devit Damla ve Gyno Ferro Sanol verdi şuan için kullanan varmı genelde çoğu kişi decaviti kullanıyor diye hatırlıyordum ama :)

Canım ben cinsiyeti öğrendikten sonra beğendiğim Bi kaç kıyafet aldım. Şimdilik sadece araştırma yapıyorum. Bebek arabası beşik vs bakıyorum. Şubattan sonra başlamayı düşünüyorum. Özellikte şubat ve Nisan da e bebek te güzel indirim oluyormuş onlara bakacam

Sağol canım benim Allah dualarını kabul etsin. Şunları duymak bile insanın içini nasıl ferahlatıyor.
Ben ilk 3 ay kanama yaşadım. hele ilk başlarda, o acaba bebeğime bişi oldu mu korkusunu unutamam. Doktor kontrolüne gidip o masaya yattığımda zaman duruyordu sanki.
Sen de kolay şeyler yaşamamışsın, herkes yaşadığını biliyor işte. İnşallah mutlu sona ulaşırız adım adım

Günaydın kızlar sonunda cinsiyetini öğrendim . Oğluşum oluyor hep kız hissediyordum erkek suan biraz farklı geliyor ama önce sağlıklı olsun kuzular
ben de erkek hissediyordum ilk günden beri, kız oldu. bi de bana annenin içine doğar dediler. O zaman kesin erkek senin dediler, tutmadı.

Hayırlı sabahlar hamiş hatunlar. Detaylı ultrasona gir dedi doktorum 21.ci haftada istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz bi perinatolog varmi acaba ????

Canım artık 5. aydayız almaya başlayabilirsin. İndirimli yakaladığın ve gerekli olduğunu düşündüğün şeyleri al artık ve 7. ayda bir çok şeyi tamamlamış ol ne olur ne olmaz erken geleceği tutar (olmasın da inşallah). Mobilya, beşik, park yatak bu tarz şeyler uzun süre kokuyor o yüzden bunları da almış ol 7. ayda. Yani 8. aya hazır gir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…