Teyzoşlarım annem bugün doktora gitti 4 sene önce abimle de gitmişler eee abim sevmiş ben nasıl sevmeyeyim doktor amcayı gösteriverdim kendimi vallahi. Birde el salladım üstüne doktor amca ve annem gülücükler saçtılar sonunda dediğimi yaptım annemi getirdim bu doktor amcaya ohh yaramaz bi cimcime olduğum şimdiden belli.
Teyzoşlarım annem bugün doktora gitti 4 sene önce abimle de gitmişler eee abim sevmiş ben nasıl sevmeyeyim doktor amcayı gösteriverdim kendimi vallahi. Birde el salladım üstüne doktor amca ve annem gülücükler saçtılar sonunda dediğimi yaptım annemi getirdim bu doktor amcaya ohh yaramaz bi cimcime olduğum şimdiden belli.
Canım, ya magnezyum eksikliğinden olurmuş yada idrar yolu enfenksiyonundan ama ben idrar tahlili yaptırdım doktor normal hap kullanmana gerek yok dedi bi daha mı yaptırsam bilemedim :/
Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var ben cok aradayim bu konuda çünkü sizce bebek icin alisverise hangi haftada yada ne zaman baslanmali siz nasil yaptınız merak ediyorum ? Dogduktan sonra yada 8. 9. Aya birakma lüksüm yok yalnız o bizi zorlar gören yazsin ciddi merak ettiğim bir konu ?
Canım ben gözüme güzel gelen şeyler gördükçe buzamana kdr bile bir çok şey aldım cinsiyet ayrımı olmayan disnep ürünleri gbi veya ortak renkler gbi :)
Cinsiyet tam kesinleşmediği için bebek arabası anne yanı beşik tarzı şeyleride araştırıyorum sadece onlarıda kesinleşince almayı düşünüyorum bence son zamana kdr bekletmek bize daha zorluk çıkarır, ne kadar eksik tamamlarsak o kadar rahat olur diye düşünüyorum:)
Sağol canım benim Allah dualarını kabul etsin. Şunları duymak bile insanın içini nasıl ferahlatıyor.
Ben ilk 3 ay kanama yaşadım. hele ilk başlarda, o acaba bebeğime bişi oldu mu korkusunu unutamam. Doktor kontrolüne gidip o masaya yattığımda zaman duruyordu sanki.
Sen de kolay şeyler yaşamamışsın, herkes yaşadığını biliyor işte. İnşallah mutlu sona ulaşırız adım adım
Amin Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin İnşâAllah
Benimde 10. Haftada kanamam olmuştu baya korkmuştuk hastanede falan yatmıştım. Üstüne birde bulantılarım. Hepsi gelip geçiyor. Yeter ki can sağ olsun
Amin Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin İnşâAllah
Benimde 10. Haftada kanamam olmuştu baya korkmuştuk hastanede falan yatmıştım. Üstüne birde bulantılarım. Hepsi gelip geçiyor. Yeter ki can sağ olsun
Hadi ya gözünaydın cimcimeye bak şimdiden seçicilik yapıyor :) sağlıkla gelsin İnşâAllah
Cuma günü kontrole gittiğimde ilacımı değiştirdi dr. normalde Decavit vermişti onu artık kullanma dedi yerine,
Devit Damla ve Gyno Ferro Sanol verdi şuan için kullanan varmı genelde çoğu kişi decaviti kullanıyor diye hatırlıyordum ama :)
Günaydın ferro sanol ü vermişti bana doktor onu içtim bulantı ve ishal yaptı. Değiştirip maltofer verdi o da aynı şekilde ishal yaptı. Perşembe tekrar soracam doktoruma. İlaçlarla aram iyi olamadı bir türlü
Benimde kuyruk sokumum agri yapiyor ama fazla yurudugumde yapiyor sadece o yuzden hafif tempolu yoruldugumda dinlenerek yapiyorum senin gibi yalniz benim kadin dogumcu bu kuyruk sokumuna hic bakmadi bile sizce baska bir doktora gitsemmi ki birsey yapabilirler mi ?
Tabi git canım ayni doktorla doğumu tamamlamak zorunda değiliz, değilsin sorularına cevap veremiyorsa her konuda seni rahatlatmiyorsa başka doktora tabi gidersin. Kuyruk sokumu ile ilgili başka bişey vardır belki, kendi alanı değilse bakmıyorsa yönlendirme yapmalı..
Günaydın ferro sanol ü vermişti bana doktor onu içtim bulantı ve ishal yaptı. Değiştirip maltofer verdi o da aynı şekilde ishal yaptı. Perşembe tekrar soracam doktoruma. İlaçlarla aram iyi olamadı bir türlü
ah ah bakalım bebiş için zaten şu anki ev pek uygun değil ayarlayabilirsek en kötü diğer kışa çıkmamız lazım inşallah valla eskiler sobalı evlerde nasıl çocuk büyütüyormuş bilmem ben kendime bakamıyorum bir odaya tıkılıp kalıyorum bütün gün diğer odaya çıksam ağzım gözüm çarpılıyo
Yaa kiyamam.senin icinde zordur.ben cok usuyen biri olunca hic gelemiyorum soguga.
Bulursunuz bence surekli takipte olun bosalip hemen tutuluyor evler bazen
5 te uyudum 7 bucukta kizi okula gonderdim az uyuyayim dedim 9 bucukta kargo geldi zirzir uyandirdi.ole sabit ruh gibi oturuyorum.
5e kadarda agladim durdum gozlerim basim cok agriyor.
Duygusal mod falan degil ama nedensiz agladim iste