2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Teyzoşlarım annem bugün doktora gitti 4 sene önce abimle de gitmişler eee abim sevmiş ben nasıl sevmeyeyim doktor amcayı gösteriverdim kendimi vallahi. Birde el salladım üstüne doktor amca ve annem gülücükler saçtılar sonunda dediğimi yaptım annemi getirdim bu doktor amcaya ohh yaramaz bi cimcime olduğum şimdiden belli.

Hadi gözünaydın canım demekki doktor seçiyormuşş senin cimcimeee

C
Canım, ya magnezyum eksikliğinden olurmuş yada idrar yolu enfenksiyonundan ama ben idrar tahlili yaptırdım doktor normal hap kullanmana gerek yok dedi bi daha mı yaptırsam bilemedim :/
anım doktor bana da kasılma var dedi. Gün içinde karnım sertleşiyor.vaba bol bol dinlen dedi. İdrar tahlili temiz çıktı

Kız mııııı bak ya şunlara nazlı olacaklar demek

Arkadaslar bas ve bogaz agrisi parol iciyorum biraz kesiyo yine basliyo neler yapabilirim nolurrr yazin onerilerinizi

Canım ben gözüme güzel gelen şeyler gördükçe buzamana kdr bile bir çok şey aldım cinsiyet ayrımı olmayan disnep ürünleri gbi veya ortak renkler gbi :)

Cinsiyet tam kesinleşmediği için bebek arabası anne yanı beşik tarzı şeyleride araştırıyorum sadece onlarıda kesinleşince almayı düşünüyorum bence son zamana kdr bekletmek bize daha zorluk çıkarır, ne kadar eksik tamamlarsak o kadar rahat olur diye düşünüyorum:)

Amin Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin İnşâAllah
Benimde 10. Haftada kanamam olmuştu baya korkmuştuk hastanede falan yatmıştım. Üstüne birde bulantılarım. Hepsi gelip geçiyor. Yeter ki can sağ olsun
Hadi ya gözünaydın cimcimeye bak şimdiden seçicilik yapıyor :) sağlıkla gelsin İnşâAllah

aynen çok seçici bir çocuk olacak güya benim öyle olmasın diye herşeyi yapacağımı söylememe rağmen. büyük konuşunca böyle oluyo :)

Günaydın ferro sanol ü vermişti bana doktor onu içtim bulantı ve ishal yaptı. Değiştirip maltofer verdi o da aynı şekilde ishal yaptı. Perşembe tekrar soracam doktoruma. İlaçlarla aram iyi olamadı bir türlü

Tabi git canım ayni doktorla doğumu tamamlamak zorunda değiliz, değilsin sorularına cevap veremiyorsa her konuda seni rahatlatmiyorsa başka doktora tabi gidersin. Kuyruk sokumu ile ilgili başka bişey vardır belki, kendi alanı değilse bakmıyorsa yönlendirme yapmalı..

Aa kız mı canım.. Ne güzel göstermiş sonunda maşallah cimcimeye. Doktor seçiyorlar Bi de :) :)

Benim bulantılarım tam anlamıyla geçmedi decaviti de bulantım oldugu zmn içince direkt çıkarıyordum inş. aynı yan etkileri bende göstermez :/

Yaa kiyamam.senin icinde zordur.ben cok usuyen biri olunca hic gelemiyorum soguga.
Bulursunuz bence surekli takipte olun bosalip hemen tutuluyor evler bazen

Mutlaka oraya da bakarim ozaman.canim peki bu ne zaman nasil ortaya cikti canim ? Bence hersey iyi olacak ozanimiz saglikla gelecek eminim
Kontrolde.benim doktorum her kontrolde 40 dakika inceliyor bebegi o sirada gordu.
Insaallah hic bir sorun olacak diye dusunmuyorum zaten.

5 te uyudum 7 bucukta kizi okula gonderdim az uyuyayim dedim 9 bucukta kargo geldi zirzir uyandirdi.ole sabit ruh gibi oturuyorum.
5e kadarda agladim durdum gozlerim basim cok agriyor.
Duygusal mod falan degil ama nedensiz agladim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…