Teyzoşlarım annem bugün doktora gitti 4 sene önce abimle de gitmişler eee abim sevmiş ben nasıl sevmeyeyim doktor amcayı gösteriverdim kendimi vallahi. Birde el salladım üstüne doktor amca ve annem gülücükler saçtılar sonunda dediğimi yaptım annemi getirdim bu doktor amcaya ohh yaramaz bi cimcime olduğum şimdiden belli.
Baş ağrısı özellikle alın ve göz çevresinde zonklama tipi bir ağrı ise memtollü krem ile masaj yapmak çok iyi geliyor, yine zonklama tipi ağrıysa başörtüyle sıkmak da rahatlatıyor.
yani bende belki kasılma hissetmiyorum ultrasonda çıkmıyor dedin ya belki onlar geçmiştir magnezyum kullanıyorsun zaten illa işe yarar da belki bebiş falan baskı yapıyordur yürürkende onu demek istedim :) doktor korkulacak bir şey yok dediyse o zamn bir şey olmaz canım zaten çoğu kişide oluyor bu sancılar gerçek sancı çok ağrı verir herhalde benimde garip bir şekilde bir kaç gündür midem bulanıyor hafif hafif ekşime de var ona taktım kafayı
Canım bazılarının bulantısı 5. Aydan sonra başlarmış inşallah öyle değildir ama bence üşüttüysende olur normalde bile kışın biraz üşütsek midemizi bozuyoruz. Patates haşlaması ye iyi gelir yağlı şeylerden uzak dur :)
Muhtemelen muadilidir canim. Etkileri aynidir sanirim . Doktorun verdiyse bir bildigi vardir :) Ben devlette yaptiracagim kültürü sanirim hepsi yapiyordur oyle dusunuyorum. Indir kaldir evin icinde cok hareketliysen vs. Ondan da kaynaklanabilir sadece yuruyustemi oluyor surekli mi var peki ?
Canım bende de idrar yolu enf yoktu ama vajinit olabilir dedi doktorum hap verdi ve rahimden fitil verdi kullanınca ilk acayip sarı akıntı oldu şimdi azaldı akıntı sanki gazım da azaldı kasıntım da
Benimde kuyruk sokumum agri yapiyor ama fazla yurudugumde yapiyor sadece o yuzden hafif tempolu yoruldugumda dinlenerek yapiyorum senin gibi yalniz benim kadin dogumcu bu kuyruk sokumuna hic bakmadi bile sizce baska bir doktora gitsemmi ki birsey yapabilirler mi ?
Kalça kemikleri genişlemeye başladığından bu aylarda kuyruk sokumunda ağrı normalmiş bu yüzden doktorunuz önemsememiş olabilir. Ben ayakta çok kaldığımda ve sırtüstü yaytığımda belim tutuluyordu eşimden destek almadan dönemiyordum bile. Eğer yürüyüş haricinde de oluyorsa oturma simitlerinden destek alabilirsiniz o rahatlatıyor kemiklerin açısını. Bir de sırtüstü yerine yan yatınca da azalıyor.
Teyzoşlarım annem bugün doktora gitti 4 sene önce abimle de gitmişler eee abim sevmiş ben nasıl sevmeyeyim doktor amcayı gösteriverdim kendimi vallahi. Birde el salladım üstüne doktor amca ve annem gülücükler saçtılar sonunda dediğimi yaptım annemi getirdim bu doktor amcaya ohh yaramaz bi cimcime olduğum şimdiden belli.
Kızlar selam ;
Burda bir arkadaş internetten fon perde almıştı ,kim olduğunu hatırlayamadım.Rica etsem hangi siteden aldığını,kalitesini filan yazabilir mi Bu arada kızlar ben halımızı,avizemizi de aldım.Fon perdeyi de alırsam bir tek mobilyalarımız kalacak
Kızlar ben en son perşembe gittim doktora cinsiyeti belli olmamıştı. Dayanamıyorum artık bende alışverişe başlamak istiyorum isim araştırmak istiyorum. Yarına randevu alsam doktorun tepkisi ne olur acaba ? Biraz çekiniyorum doktordan daha 5 gün önce gelmişsin niye geldin bidaha derse ne diğcem ben.
Baş ağrısı özellikle alın ve göz çevresinde zonklama tipi bir ağrı ise memtollü krem ile masaj yapmak çok iyi geliyor, yine zonklama tipi ağrıysa başörtüyle sıkmak da rahatlatıyor.
Kızlar merhaba ben 3gün önce aşırı sancı ve bulantıyla birlikte hastaneye gittim. Zehirlendiğimi düşündüm hatta Allah korusun bebeğime bişey oldu sandım çünkü dayanılmamak bi ağrıydı sanki karnıma bıçak sokuluyodu iki büklüm oluyodum. Doktorumla görüşüp hemen yatırdılar. Tahliller serum kalçadan iğne derken bi gece yattım. Doktorum sağolsun sabaha kadar arayıp ağrımın azalıp azalmadığını sordu sabahında da muayene oldum. Yaşadığın şey erken Doğum sancısıydı iyiki vücudunu iyi tanıyosun ki hemen geldin ve biz bunu durdurduk dedi hatta Aralık ayında benimle aynı dönemde 8 hamilenin erken Doğumla hastaneye geldiğini ve birkaçının kötü sonuçlandığını söyledi. Herne yapıyosan temponu düşür fazla ayağa kalkma yat dinlen dedi ve progestan hapla birlikte bir iki ilaç daha verdi şuan çok şükür sancı tekrarlamadı. Benimle aynı sorunu yaşayan anneler varmıdır?
Caniom o dedigin ağrıya benzer bi ağrım oldu ama ne olduğunu anlamadm ikigün devam etti sirekli dinlendim ara ara aynı yere ağro giriyor ama ozamanki kiflemişti beni sanki koca bi bıcak sapladılar iki büklüm kaldım öyle birşeymiydi acaba
Kızlar ben en son perşembe gittim doktora cinsiyeti belli olmamıştı. Dayanamıyorum artık bende alışverişe başlamak istiyorum isim araştırmak istiyorum. Yarına randevu alsam doktorun tepkisi ne olur acaba ? Biraz çekiniyorum doktordan daha 5 gün önce gelmişsin niye geldin bidaha derse ne diğcem ben.
alabilirsin bence ne diyebilirki cinsiyetini merak ettiğim için geldim dediğinde,
ben cuma günü gittim cinsiyetini söyledi kesinmi dedim hatta kesin dedi sonra ekranı bana çevirip gösterdiğinde net görüntü alamadı demin daha net gösteriyordu dedi, 3 lü test istemişti sonucunu almaya geldiğinde tekrar bakarız dedi benimde görmemi istediği için sırf ki devlet hastanesine gidiyorum detay olarak belirtimm :)