2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaa masallah ona hayirli olsun saglikla gelsin

Arkadaslar bas ve bogaz agrisi parol iciyorum biraz kesiyo yine basliyo neler yapabilirim nolurrr yazin onerilerinizi

Baş ağrısı özellikle alın ve göz çevresinde zonklama tipi bir ağrı ise memtollü krem ile masaj yapmak çok iyi geliyor, yine zonklama tipi ağrıysa başörtüyle sıkmak da rahatlatıyor.

Canım bazılarının bulantısı 5. Aydan sonra başlarmış inşallah öyle değildir ama bence üşüttüysende olur normalde bile kışın biraz üşütsek midemizi bozuyoruz. Patates haşlaması ye iyi gelir yağlı şeylerden uzak dur :)

Sadece yürüdüğüm zaman oluyor canım ama markete dahi gitsem yani 5 dk yürüsem bile oluyor :/

Canım bende de idrar yolu enf yoktu ama vajinit olabilir dedi doktorum hap verdi ve rahimden fitil verdi kullanınca ilk acayip sarı akıntı oldu şimdi azaldı akıntı sanki gazım da azaldı kasıntım da
Doktor alttan muane etmişmiydi peki canım? Ben de de vajinal enfenksiyon varsa muane etmeden nasıl anlıcakki.

C

anım doktor bana da kasılma var dedi. Gün içinde karnım sertleşiyor.vaba bol bol dinlen dedi. İdrar tahlili temiz çıktı
Valla dinleniyom zaten evdeyim genel olarak sadece evin rutin işlerini yapıyorum o zamanlar bişey yokta ne zaman yürüsem ortaya çıkıyor bu ağrı :/

Benim bulantılarım tam anlamıyla geçmedi decaviti de bulantım oldugu zmn içince direkt çıkarıyordum inş. aynı yan etkileri bende göstermez :/
İnşallah canım herkes de farklı etki gösterir. Benim normalde bulantım yoktu sadece ilaca başlayınca oldu. İnşallah tam anlamıyla geçer seninde

Kalça kemikleri genişlemeye başladığından bu aylarda kuyruk sokumunda ağrı normalmiş bu yüzden doktorunuz önemsememiş olabilir. Ben ayakta çok kaldığımda ve sırtüstü yaytığımda belim tutuluyordu eşimden destek almadan dönemiyordum bile. Eğer yürüyüş haricinde de oluyorsa oturma simitlerinden destek alabilirsiniz o rahatlatıyor kemiklerin açısını. Bir de sırtüstü yerine yan yatınca da azalıyor.

Ayy cimcime hoş gelmiş❤Gözün aydin canim.

Kızlar selam ;
Burda bir arkadaş internetten fon perde almıştı ,kim olduğunu hatırlayamadım.Rica etsem hangi siteden aldığını,kalitesini filan yazabilir mi Bu arada kızlar ben halımızı,avizemizi de aldım.Fon perdeyi de alırsam bir tek mobilyalarımız kalacak

Kızlar ben en son perşembe gittim doktora cinsiyeti belli olmamıştı. Dayanamıyorum artık bende alışverişe başlamak istiyorum isim araştırmak istiyorum. Yarına randevu alsam doktorun tepkisi ne olur acaba ? Biraz çekiniyorum doktordan daha 5 gün önce gelmişsin niye geldin bidaha derse ne diğcem ben.

Baş ağrısı özellikle alın ve göz çevresinde zonklama tipi bir ağrı ise memtollü krem ile masaj yapmak çok iyi geliyor, yine zonklama tipi ağrıysa başörtüyle sıkmak da rahatlatıyor.
Saol canim yastiga bile koyamiyorum basimi uykusuzluktan okuyom ama uyuyamiyom

Caniom o dedigin ağrıya benzer bi ağrım oldu ama ne olduğunu anlamadm ikigün devam etti sirekli dinlendim ara ara aynı yere ağro giriyor ama ozamanki kiflemişti beni sanki koca bi bıcak sapladılar iki büklüm kaldım öyle birşeymiydi acaba

alabilirsin bence ne diyebilirki cinsiyetini merak ettiğim için geldim dediğinde,
ben cuma günü gittim cinsiyetini söyledi kesinmi dedim hatta kesin dedi sonra ekranı bana çevirip gösterdiğinde net görüntü alamadı demin daha net gösteriyordu dedi, 3 lü test istemişti sonucunu almaya geldiğinde tekrar bakarız dedi benimde görmemi istediği için sırf ki devlet hastanesine gidiyorum detay olarak belirtimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…