- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
tamam kuzum ben de bu hafta gideym diyorm da20.hafta da yaptıracam canım
sen erken mi yaptırdın o zaman canımEvet gecen hafta ilk dozu yaptirdim şubatta 2.var
ooh ne güzel güle güle kullansın şimdiden :) fonua rkadaş n11 den almıştı sanıyorum şuyduKızlar selam ;
Burda bir arkadaş internetten fon perde almıştı ,kim olduğunu hatırlayamadım.Rica etsem hangi siteden aldığını,kalitesini filan yazabilir miBu arada kızlar ben halımızı,avizemizi de aldım.Fon perdeyi de alırsam bir tek mobilyalarımız kalacak
Kızlar ben en son perşembe gittim doktora cinsiyeti belli olmamıştı. Dayanamıyorum artık bende alışverişe başlamak istiyorum isim araştırmak istiyorum. Yarına randevu alsam doktorun tepkisi ne olur acaba ? Biraz çekiniyorum doktordan daha 5 gün önce gelmişsin niye geldin bidaha derse ne diğcem ben.
Ayyy ne güzel sağlıkla sıhhatle gelsin inşallahBebeğimin cinsiyeti bugün netlik kazandı , Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah . Oğlum olacakmış.
Bebeğimin cinsiyeti bugün netlik kazandı , Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah . Oğlum olacakmış.
Canım kendi adıma söyleyeyim , 6. Aydan itibaren ufak ufak almaya başlarım ben.Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var ben cok aradayim bu konuda çünkü sizce bebek icin alisverise hangi haftada yada ne zaman baslanmali siz nasil yaptınız merak ediyorum ? Dogduktan sonra yada 8. 9. Aya birakma lüksüm yok yalnız o bizi zorlar gören yazsin ciddi merak ettiğim bir konu ?
gözün aydın canım sağlıkla gelsin minik paşaBebeğimin cinsiyeti bugün netlik kazandı , Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah . Oğlum olacakmış.
tamam kuzum ben de bu hafta gideym diyorm da
sen erken mi yaptırdın o zaman canım
ooh ne güzel güle güle kullansın şimdiden :) fonua rkadaş n11 den almıştı sanıyorum şuydu
https://urun.n11.com/fon-perde/evimrenk-bulut-desenli-fon-perde-P261897967
Çok teşekkür ederim canım
ya git bence ben cinsiyet için 3 kere gittimama benim doktorum dedi biraz yürü tatlı ye gel dedi sonra yine göremedi 10 gün içindeki muayene ücretsiz die haftaya gel bidaha dedi bişey olmaz canım git nolacak.
ben de geçen hafta gittim test sonucu için ara ya da gel dedi gelirim ben bidaha göreym hem dedimher fırsatı değerlendirmek lazımm
Hayırlı uğurlu olsun minik paşa,senin de kızın vardı değil mi?1 kız,1 erkek olduBebeğimin cinsiyeti bugün netlik kazandı , Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah . Oğlum olacakmış.
normalde çok üşümezdim bizim buralar çok soğuk olmazdı ama bu sene felaket soğuk hamilelikte etkiledi sanırım buluruz inşallah ya hemen kapıyorlar evleri valla küçük yerde olunca sürekli takip etmek lazım kiralar da aldı başını gidiyorYaa kiyamam.senin icinde zordur.ben cok usuyen biri olunca hic gelemiyorum soguga.
Bulursunuz bence surekli takipte olun bosalip hemen tutuluyor evler bazen
aynen canım ya bide bu mide suyu geliyor ya boğazını yakıyor insanın o başladı bende sanırım bulantı da ondan oluyor :/Canım bazılarının bulantısı 5. Aydan sonra başlarmış inşallah öyle değildir ama bence üşüttüysende olur normalde bile kışın biraz üşütsek midemizi bozuyoruz. Patates haşlaması ye iyi gelir yağlı şeylerden uzak dur :)
En yakınımda eşim var canımı sıkan ama napim. vardır herkesin bir sınavı. Demek ki almamız gereken bir ders var bu durumdan da. Ben sağlıklıyım eşim sağlıklı, bebeğimiz de sağlıklı olacak diye bir kural yok. Ayrıca hayattaki tek rahatsızlık down sendromu da değil.
Bu bebek işi gerçekten bir mucize. İnsan içinde yaşattıkça daha iyi anlıyor
Amin canim benim cok cok gecmisler olsun tekrardanTeşekkür ederim canım Allah kimseye yaşatmasın
Canım mine yanması senin dediğin bulantı hisside oluyor tabi. Gaviscon şurup içiyorum ben olduğu zaman faydası oluyor. Bende gastrit var hamilelikten öncede çok olurdu sarımsaklı veya baharatlı şeyler yediğim zaman oluyor genelde. Yeşil elma ye oda iyi geliyor :)normalde çok üşümezdim bizim buralar çok soğuk olmazdı ama bu sene felaket soğuk hamilelikte etkiledi sanırım buluruz inşallah ya hemen kapıyorlar evleri valla küçük yerde olunca sürekli takip etmek lazım kiralar da aldı başını gidiyor
aynen canım ya bide bu mide suyu geliyor ya boğazını yakıyor insanın o başladı bende sanırım bulantı da ondan oluyor :/
Sanirim ben o kadar bekleyemeyecegim ya senin ikinci bebek kuzum bircok sey vardir bir tik daha rahatsin bu arada cinsiyet ogrenecektin ne oldu ?Canım kendi adıma söyleyeyim , 6. Aydan itibaren ufak ufak almaya başlarım ben.
Benim oncesinde de sorunluydu ve sorunlu oldugunu da soyledim doktora hamileligi etkileyecek bir sorun olmadigi soylendi sadece simit kullaniyorum suan ama yine de agrilara engel olmuyor devlete gideyim diyorum birdeKalça kemikleri genişlemeye başladığından bu aylarda kuyruk sokumunda ağrı normalmiş bu yüzden doktorunuz önemsememiş olabilir. Ben ayakta çok kaldığımda ve sırtüstü yaytığımda belim tutuluyordu eşimden destek almadan dönemiyordum bile. Eğer yürüyüş haricinde de oluyorsa oturma simitlerinden destek alabilirsiniz o rahatlatıyor kemiklerin açısını. Bir de sırtüstü yerine yan yatınca da azalıyor.
Canim sen doktorunla bi konus ozaman ben ciddi birsey olmadigini dusunuyorum ama yine de riske atma sen :/Sadece yürüdüğüm zaman oluyor canım ama markete dahi gitsem yani 5 dk yürüsem bile oluyor :/
Bende devlete gidiyorum canım önemli olan doktoruna denk gelmek ben çok memnunum çok şükür. Hastanede yeni temiz zaten doktorumdanda çok memnunum ilk bebeğimde özele gittim ondada memnun kaldım ama bu doktorumda çok iyi devlet olmasına rağmen.alabilirsin bence ne diyebilirki cinsiyetini merak ettiğim için geldim dediğinde,
ben cuma günü gittim cinsiyetini söyledi kesinmi dedim hatta kesin dedi sonra ekranı bana çevirip gösterdiğinde net görüntü alamadı demin daha net gösteriyordu dedi, 3 lü test istemişti sonucunu almaya geldiğinde tekrar bakarız dedi benimde görmemi istediği için sırf ki devlet hastanesine gidiyorum detay olarak belirtimm :)
Aaaa süpersin ben de düsünmüyorum benim.doktor simdiye kadar hic 40 dk bakmadı ya kücük diyemi acaba ?Kontrolde.benim doktorum her kontrolde 40 dakika inceliyor bebegi o sirada gordu.
Insaallah hic bir sorun olacak diye dusunmuyorum zaten.
Daha geçen hafta konuştum canım normal olduğunu söyledi magnezyum ilacını düzenli iç dedi muz ve madun suyuda içicem her gün umarım geçer. Evde dinleniyorum zaten bol bol.Canim sen doktorunla bi konus ozaman ben ciddi birsey olmadigini dusunuyorum ama yine de riske atma sen :/
Canım benimki devlet hastanesi o yüzden çekiniyorum biraz sanırım. Ama ne diyebilirki demi cinsiyeti öğrenmek için geldim desem. Aynen ya ben gidiyim yarı :)tamam kuzum ben de bu hafta gideym diyorm da
sen erken mi yaptırdın o zaman canım
ooh ne güzel güle güle kullansın şimdiden :) fonua rkadaş n11 den almıştı sanıyorum şuydu
https://urun.n11.com/fon-perde/evimrenk-bulut-desenli-fon-perde-P261897967
ya git bence ben cinsiyet için 3 kere gittimama benim doktorum dedi biraz yürü tatlı ye gel dedi sonra yine göremedi 10 gün içindeki muayene ücretsiz die haftaya gel bidaha dedi bişey olmaz canım git nolacak.
ben de geçen hafta gittim test sonucu için ara ya da gel dedi gelirim ben bidaha göreym hem dedimher fırsatı değerlendirmek lazımm
Sordum doguma engel olup olmayacagi 37. Haftada belli olur dedi sadece birde simit onerdi ama ben zaten kullandigimi soyledim baska da birsey solemedi hani yapilacak birsey mi yok acaba ?Tabi git canım ayni doktorla doğumu tamamlamak zorunda değiliz, değilsin sorularına cevap veremiyorsa her konuda seni rahatlatmiyorsa başka doktora tabi gidersin. Kuyruk sokumu ile ilgili başka bişey vardır belki, kendi alanı değilse bakmıyorsa yönlendirme yapmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?