Daha geçen hafta konuştum canım normal olduğunu söyledi magnezyum ilacını düzenli iç dedi muz ve madun suyuda içicem her gün umarım geçer. Evde dinleniyorum zaten bol bol.
Magnorm icin bana da duzenli ic dedi ama ben icemiyorum ya kirec gibi midem agzima geliyor her ictigimde aynen dinlen canim bakalım bol bol insallah geçer
Kızlar ben en son perşembe gittim doktora cinsiyeti belli olmamıştı. Dayanamıyorum artık bende alışverişe başlamak istiyorum isim araştırmak istiyorum. Yarına randevu alsam doktorun tepkisi ne olur acaba ? Biraz çekiniyorum doktordan daha 5 gün önce gelmişsin niye geldin bidaha derse ne diğcem ben.
Bende devlete gidiyorum canım önemli olan doktoruna denk gelmek ben çok memnunum çok şükür. Hastanede yeni temiz zaten doktorumdanda çok memnunum ilk bebeğimde özele gittim ondada memnun kaldım ama bu doktorumda çok iyi devlet olmasına rağmen.
Canım ben gözüme güzel gelen şeyler gördükçe buzamana kdr bile bir çok şey aldım cinsiyet ayrımı olmayan disnep ürünleri gbi veya ortak renkler gbi :)
Cinsiyet tam kesinleşmediği için bebek arabası anne yanı beşik tarzı şeyleride araştırıyorum sadece onlarıda kesinleşince almayı düşünüyorum bence son zamana kdr bekletmek bize daha zorluk çıkarır, ne kadar eksik tamamlarsak o kadar rahat olur diye düşünüyorum:)
Bende hep oyle dusunuyordum ama aklım celindi sanirım biraz hicbisey alamadim. Ben de baslayayim ufaktan ozaman herkes asagi yukari ayni seyi oneriyor sanirim
Bende hep oyle dusunuyordum ama aklım celindi sanirım biraz hicbisey alamadim. Ben de baslayayim ufaktan ozaman herkes asagi yukari ayni seyi oneriyor sanirim
Canım artık 5. aydayız almaya başlayabilirsin. İndirimli yakaladığın ve gerekli olduğunu düşündüğün şeyleri al artık ve 7. ayda bir çok şeyi tamamlamış ol ne olur ne olmaz erken geleceği tutar (olmasın da inşallah). Mobilya, beşik, park yatak bu tarz şeyler uzun süre kokuyor o yüzden bunları da almış ol 7. ayda. Yani 8. aya hazır gir :))
Canım ben cinsiyeti öğrendikten sonra beğendiğim Bi kaç kıyafet aldım. Şimdilik sadece araştırma yapıyorum. Bebek arabası beşik vs bakıyorum. Şubattan sonra başlamayı düşünüyorum. Özellikte şubat ve Nisan da e bebek te güzel indirim oluyormuş onlara bakacam
Magnorm icin bana da duzenli ic dedi ama ben icemiyorum ya kirec gibi midem agzima geliyor her ictigimde aynen dinlen canim bakalım bol bol insallah geçer
Evet canim guvenilir. Zaten kurumsal bir magaza. Bebek arabasi ates olcer hastane cikisi hep ordan aldim.. Pijama icin istanbulda secenek coktur tabi sanslisiniz:)
ben yavaş yavaş alıyorum parça parça mart gibi çoğu şeyini tamamlamayı planlıyorum canım anca oluyor işte..
bi de ilk bebek olunca alınacak daha çok oluyor haliyle..
merhaba hoş geldin
aa ilk defa duydum çok geçmiş olsun canım Allahtan temkinli olup gitmişsin hemen..
4lü tarama testim çok iyi çıkmış kızlar. Doktorum bundan daha iyi çıkamazdı dedi. Gelmişken cinsiyete bakabilirmiyiz dedim bakamam sana ewe hediye ultroson cihazı alsalar bile kabul etme 3 hafta geçmeden hayati bi risk taşımadığı sürece ultrosonşa bakmam dedi 2 dakka baksa nolcak sanki çok kötü gribim dedim bol su iç ıllmaur ve meyve vitamin takviyesi al dedi antika benim bu doltor anladım