2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Daha geçen hafta konuştum canım normal olduğunu söyledi magnezyum ilacını düzenli iç dedi muz ve madun suyuda içicem her gün umarım geçer. Evde dinleniyorum zaten bol bol.
Magnorm icin bana da duzenli ic dedi ama ben icemiyorum ya kirec gibi midem agzima geliyor her ictigimde aynen dinlen canim bakalım bol bol insallah geçer

Cinsiyeti görememiştiniz geçen defa cinsiyeti öğrenmek için geldim dersin :)

git canım o zaman gösterir belki cinsiyetinii :):)

Bende hep oyle dusunuyordum ama aklım celindi sanirım biraz hicbisey alamadim. Ben de baslayayim ufaktan ozaman herkes asagi yukari ayni seyi oneriyor sanirim

Sanirim oyle yapacagim canim cok tesekkürler sadece besik vs badana yapildiktan sonra alacagim sanirim

E bebek cok pahali ya dün baktikta biraz bir kismini ordan alirim yine ama oraya gore uygun biyer bulmam gerek :/

Magnorm icin bana da duzenli ic dedi ama ben icemiyorum ya kirec gibi midem agzima geliyor her ictigimde aynen dinlen canim bakalım bol bol insallah geçer
Bende magnorm içiyodum midemi bulandırdığı için magosit yazdı canım onu kullanıyorum hap en azından tadı tuzu yok.

Evet canim guvenilir. Zaten kurumsal bir magaza. Bebek arabasi ates olcer hastane cikisi hep ordan aldim.. Pijama icin istanbulda secenek coktur tabi sanslisiniz:)
Ben de kurcalayayim bakalim ozaman canim orayi biraz :)) evet eminonunde falan istemedigin kadar vardir diye dusunuyorum :)) sen nerdesin il olarak ?

Oooo sen baya erken bitireceksin hazirligi desene ? Ben gecmi kaldim acaba ya ?

4lü tarama testim çok iyi çıkmış kızlar. Doktorum bundan daha iyi çıkamazdı dedi. Gelmişken cinsiyete bakabilirmiyiz dedim bakamam sana ewe hediye ultroson cihazı alsalar bile kabul etme 3 hafta geçmeden hayati bi risk taşımadığı sürece ultrosonşa bakmam dedi 2 dakka baksa nolcak sanki çok kötü gribim dedim bol su iç ıllmaur ve meyve vitamin takviyesi al dedi antika benim bu doltor anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…