2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Beni de oyle beklettiler bende onlara uydum niyeyse :)) Allah korusun 6 7 birakirsam sonra nasil bitirecegim o hazirligi oda yapmayacagim canim cunku tasinacagiz biz (

Herkes asagi yukari ayni seyi soledi canim benim simdi ufaktan baslarsam anca biter gibi haydi hayırlısısaglikla gelsin kuzular

benim öncesinde yatmadan bir şeyler yersem oluyordu ama oda normal zaten şimdi her akşam yatarken acı acı geliyor bide sanırım tansiyonum da düşüyor dün kafamı kaldıramadım

canım devlette öyle durumlarda bende çekmiyorum tekrar gitmeye ya benimde doktorun iyi ama 20 gün sonra gel dedi hala beklemedeyim resmen 20 haftada cinsiyet öğrenicem olsa başka doktora giderdim ama normal muayneye geldim diye

canım devlette öyle durumlarda bende çekmiyorum tekrar gitmeye ya benimde doktorun iyi ama 20 gün sonra gel dedi hala beklemedeyim resmen 20 haftada cinsiyet öğrenicem olsa başka doktora giderdim ama normal muayneye geldim diye
Aynen işte devlet olduğundan çekiniyorum ama ben gideceğim galiba niye geldin dersede derim artık uyuyamıyorum hocam meraktan diye :)
Randevumu bile aldım az önce :)
Bence sende git biraz gaz verelim birbirimize

Alla alla ben oğlumda da girdim bunda da iki hafta bir ultrasona giriyorum hem drlar birşey demedi hem de sağlıksız bir sorunla karşılaşmadım..

Ben de kurcalayayim bakalim ozaman canim orayi biraz :)) evet eminonunde falan istemedigin kadar vardir diye dusunuyorum :)) sen nerdesin il olarak ?
Ben ankaraliyim ama su an esimin isi nedeniyle siirtte yasiyoruz. Yani anlicagin surekli ankaradayim doktor icin alisveris icin:)

Aynen işte devlet olduğundan çekiniyorum ama ben gideceğim galiba niye geldin dersede derim artık uyuyamıyorum hocam meraktan diye :)
Randevumu bile aldım az önce :)
Bence sende git biraz gaz verelim birbirimize
ben ilk 13 haftalıkken direk ultrasonda cinsiyet bellimi diye sorduğumda daha erken hem önceliğin cinsiyet olmasın demişti sonraki kontrolde de soramadım direk bakar bakmaz kız olduğunu biliyomuydun dedi yaa dedim kesinmi ben öyle benzettim dedi bidaha 20 gün sonra bakarım dedi ondan tırsıyorum valla

E bebek cok pahali ya dün baktikta biraz bir kismini ordan alirim yine ama oraya gore uygun biyer bulmam gerek :/
Burda CANTOY diye bir mağaza var gerçekten çok ucuz diğer mağazalara göre yaşadığınız şehirde varsa bakabilirsin. Civil de fiyat konusunda e bebekten daha ucuz.

evde olan arkadaşlar kıymetini bilin tadını çıkarın diyorum ay bi miskinim okul soğuk dışarısı soğuk eve gidip yatmak istiyorum
ben de işteyim
karda kışta işe gelmek hıc cekılmıyor
ben de sanırım hamılelıgı eve gitsem de yatsam psikolojısınde bitireceğim ama o kadar da yogun calısıyorum
ben de cok ozenıyorum calısmayan hamılelere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…