2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
evde olan arkadaşlar kıymetini bilin tadını çıkarın diyorum ay bi miskinim okul soğuk dışarısı soğuk eve gidip yatmak istiyorum
Allah kolaylik versin canim. Bu sogukta sabah cikmak bile mesele ( ben arada bir çıktığım halde grip oldum aman dikkat et kendine canim

bnde yaa sabahın 6 sında karanlıkta kalkmak çok zor geliyor uykumu alamıyorum

Burda CANTOY diye bir mağaza var gerçekten çok ucuz diğer mağazalara göre yaşadığınız şehirde varsa bakabilirsin. Civil de fiyat konusunda e bebekten daha ucuz.
Civili duydum bize en yakin eminonunde varmis artik gittigimde bakacagim.cantoyu hic bilmiyorum bi arastirayim

E bebek cok pahali ya dün baktikta biraz bir kismini ordan alirim yine ama oraya gore uygun biyer bulmam gerek :/
Evet çok pahalı canım ama bazen güzel indirimler oluyormuş. Kıyafet falan değil de beşik araba vs için o indirimleri değerlendirmeyi düşünüyorum.

Dogum ankarada mi olacak canim ? Zor olmuyormu boyle gitgel :/
Evet canim kismetse ankarada olcak. Riskli gebelik durumundayim burda sartlar cok iyi degil. Kotulemek istemem tabi kucuk bir sehir ama hastane imkanlari sınırli. Zor oluyor tabi. Son uc ay annemin yaninda ankarada kalirim artik. Birde yazin burasi 50 dereceleri goruyor temmuz agustosta bebek bronzlasir :) ankara en iyisi.

Oooo o nasil bir sıcak oyle normalde siz.nasil diriyorsunuz klima falan var sanirim. Ankara da olmasi isabetli olmus o zaman senin acindan herseyin gonlunce olmasi saglikla kucagina alman dilegiyle canim.

Canım benimki devlet hastanesi o yüzden çekiniyorum biraz sanırım. Ama ne diyebilirki demi cinsiyeti öğrenmek için geldim desem. Aynen ya ben gidiyim yarı :)
git canım şansını dene en azından :)
Oooo sen baya erken bitireceksin hazirligi desene ? Ben gecmi kaldim acaba ya ?
yok kuzum daha normal bence yavaş yavaş başlanabilir ben biraz tezcanlıyım
yaa neden 3 hafta bekliyormuş ki baksa nolacaktı sanki
Benimkinin cinsiyeti de bugün kesinleşti. Erkek olacak hayırlısıyla. Dr hiç şüphe yok dedi hatta ultrason aletini eline aldığının saniyesinde "kesin erkek" dedi:) Hayırlısı olsun...
hadi hayırlı olsun ben gittiğmde her açıdan gösterdi bize , bak burdanda erkek , bak bu açıdanda erkek diye minnoşum açmış bacaklarını gösteriyordu
evde olan arkadaşlar kıymetini bilin tadını çıkarın diyorum ay bi miskinim okul soğuk dışarısı soğuk eve gidip yatmak istiyorum

tatil olsun diye çok bekledim ama bi de buzlu yollarda yürümesi fln var evde olanlar bence de çok şanslıı...

Özellikle 2. Ve 3. Çocuğu olacak olanlara sormak istediğim bir şey var.
'Park Beşik "
Bunun çok kaliteli olması veya orta halli olması bir şey değiştirir mi?
Biz bebek dükkanına ilk defa eşimle hafta sonu girdik. 17. Haftama yeni girdim ama bebek arabası, beşik fiyatları osu busu şusu derken baya bir alınacak masrafı var gibi duruyor.

E-bebekte Kanz marka beşik vardı 719 a düşmüş (%40 indirimli hali). Tamamı kumasmis. Diğerleri kumaş değil ses çıkarır dediler.

Ama internette diğer grubuna girenler de daha ucuz 300tl ye bile var.

Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Misal bebek arabasını hemen alalim mi?( annem ilk başta gereksiz zaten arabanız var. Elde taşınan anakucaklari yeterli diyor)

Tezcanlı insani severim cunku bende esimde herseyi son dakikaya bırakan insanlarız bakalım ne olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…