ben de işteyim
karda kışta işe gelmek hıc cekılmıyor
ben de sanırım hamılelıgı eve gitsem de yatsam psikolojısınde bitireceğim ama o kadar da yogun calısıyorum
ben de cok ozenıyorum calısmayan hamılelere :)
Burda CANTOY diye bir mağaza var gerçekten çok ucuz diğer mağazalara göre yaşadığınız şehirde varsa bakabilirsin. Civil de fiyat konusunda e bebekten daha ucuz.
Evet canim kismetse ankarada olcak. Riskli gebelik durumundayim burda sartlar cok iyi degil. Kotulemek istemem tabi kucuk bir sehir ama hastane imkanlari sınırli. Zor oluyor tabi. Son uc ay annemin yaninda ankarada kalirim artik. Birde yazin burasi 50 dereceleri goruyor temmuz agustosta bebek bronzlasir :) ankara en iyisi.
Evet canim kismetse ankarada olcak. Riskli gebelik durumundayim burda sartlar cok iyi degil. Kotulemek istemem tabi kucuk bir sehir ama hastane imkanlari sınırli. Zor oluyor tabi. Son uc ay annemin yaninda ankarada kalirim artik. Birde yazin burasi 50 dereceleri goruyor temmuz agustosta bebek bronzlasir :) ankara en iyisi.
Oooo o nasil bir sıcak oyle normalde siz.nasil diriyorsunuz klima falan var sanirim. Ankara da olmasi isabetli olmus o zaman senin acindan herseyin gonlunce olmasi saglikla kucagina alman dilegiyle canim.
Canım benimki devlet hastanesi o yüzden çekiniyorum biraz sanırım. Ama ne diyebilirki demi cinsiyeti öğrenmek için geldim desem. Aynen ya ben gidiyim yarı :)
4lü tarama testim çok iyi çıkmış kızlar. Doktorum bundan daha iyi çıkamazdı dedi. Gelmişken cinsiyete bakabilirmiyiz dedim bakamam sana ewe hediye ultroson cihazı alsalar bile kabul etme 3 hafta geçmeden hayati bi risk taşımadığı sürece ultrosonşa bakmam dedi 2 dakka baksa nolcak sanki çok kötü gribim dedim bol su iç ıllmaur ve meyve vitamin takviyesi al dedi antika benim bu doltor anladım
Benimkinin cinsiyeti de bugün kesinleşti. Erkek olacak hayırlısıyla. Dr hiç şüphe yok dedi hatta ultrason aletini eline aldığının saniyesinde "kesin erkek" dedi:) Hayırlısı olsun...
Özellikle 2. Ve 3. Çocuğu olacak olanlara sormak istediğim bir şey var.
'Park Beşik "
Bunun çok kaliteli olması veya orta halli olması bir şey değiştirir mi?
Biz bebek dükkanına ilk defa eşimle hafta sonu girdik. 17. Haftama yeni girdim ama bebek arabası, beşik fiyatları osu busu şusu derken baya bir alınacak masrafı var gibi duruyor.
E-bebekte Kanz marka beşik vardı 719 a düşmüş (%40 indirimli hali). Tamamı kumasmis. Diğerleri kumaş değil ses çıkarır dediler.
Ama internette diğer grubuna girenler de daha ucuz 300tl ye bile var.
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Misal bebek arabasını hemen alalim mi?( annem ilk başta gereksiz zaten arabanız var. Elde taşınan anakucaklari yeterli diyor)