Sagol canim. Gunduz klima zaten hayat duruyor kimse dusari cikmiyor. Aksam hafif serinliyor. Guneydoguda yasam zor:) indirim haberleriyle tekrar haberlesiriz insallah. Hep beraber saglikla kucagimiza alalim bebisleri..Oooo o nasil bir sıcak oyle normalde siz.nasil diriyorsunuz klima falan var sanirim. Ankara da olmasi isabetli olmus o zaman senin acindan herseyin gonlunce olmasi saglikla kucagina alman dilegiyle canim.
Umarim yetisebilirim :))Benim annem yapmaya başladı. Bence erken sanki ama 2 ay önce abimi kaybettik. Annem şu an bebeğe bir şeyler alıp bakmakla av
Çok geçmiş olsun. Hemen bitecek değil. Inşallah yetişirsiniz.
ben öğrendiğim günden beri yapıyorumkızlar size bir şey soracağm , sizin ve eşinizin ailesi bebek için hazırlık yapıyor mu hiç ?
benim eşimde çok ağır kanlı delirtior beni umarım bebek bana çeker diyorumTezcanlı insani severim cunku bende esimde herseyi son dakikaya bırakan insanlarız bakalım ne olacak :))
başınız saolsun canım..Benim annem yapmaya başladı. Bence erken sanki ama 2 ay önce abimi kaybettik. Annem şu an bebeğe bir şeyler alıp bakmakla av
Çok geçmiş olsun. Hemen bitecek değil. Inşallah yetişirsiniz.
biizm durumlarımız aynı sanırım bu konudaben öğrendiğim günden beri yapıyorum
annem de bebişin dolabını aldı
perdelerini yaptırdı
kv dem in umurunda değil
ele avuca gelmeden kucakta tasınıyo zaten canım bebek arabası ilk etapta gereksiz oluyor. ha demem o ki kimsen olmaz mecbur bir pazara markete çıkarsan gerekli ama bana pek gerekli olmadı.Özellikle 2. Ve 3. Çocuğu olacak olanlara sormak istediğim bir şey var.
'Park Beşik "
Bunun çok kaliteli olması veya orta halli olması bir şey değiştirir mi?
Biz bebek dükkanına ilk defa eşimle hafta sonu girdik. 17. Haftama yeni girdim ama bebek arabası, beşik fiyatları osu busu şusu derken baya bir alınacak masrafı var gibi duruyor.
E-bebekte Kanz marka beşik vardı 719 a düşmüş (%40 indirimli hali). Tamamı kumasmis. Diğerleri kumaş değil ses çıkarır dediler.
Ama internette diğer grubuna girenler de daha ucuz 300tl ye bile var.
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Misal bebek arabasını hemen alalim mi?( annem ilk başta gereksiz zaten arabanız var. Elde taşınan anakucaklari yeterli diyor)
Özellikle 2. Ve 3. Çocuğu olacak olanlara sormak istediğim bir şey var.
'Park Beşik "
Bunun çok kaliteli olması veya orta halli olması bir şey değiştirir mi?
Biz bebek dükkanına ilk defa eşimle hafta sonu girdik. 17. Haftama yeni girdim ama bebek arabası, beşik fiyatları osu busu şusu derken baya bir alınacak masrafı var gibi duruyor.
E-bebekte Kanz marka beşik vardı 719 a düşmüş (%40 indirimli hali). Tamamı kumasmis. Diğerleri kumaş değil ses çıkarır dediler.
Ama internette diğer grubuna girenler de daha ucuz 300tl ye bile var.
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Misal bebek arabasını hemen alalim mi?( annem ilk başta gereksiz zaten arabanız var. Elde taşınan anakucaklari yeterli diyor)
hayır demedim asla da demembiizm durumlarımız aynı sanırım bu konudaben öğrendiğimden beri yapıyorum annem sürekli bişeyler alıyor , eşimin ailesi 2 yelek örmenin dışında bir şey yapmadı henüz lafı da geçmiyor..
buarada iki tarafında ilk torunu olacak kısmetse.
şimdi ablam bebek arabasını alacağm diyor
annemde beşiğini alacağım bi de martta çıkıp eksiklerini alaym diyor ..
peki sen eşinin ailesine bu konuda bişey dedin mi hiç ?
Bak sen ya hadi gözünaydın mükemml bir şey iki meyveyi de tatcanayy hemen gösterdi zilli yaaaaaa birde el sallıyor cimcimem benim
Edeyim mi dedi hayır dedim korktumDoktor alttan muane etmişmiydi peki canım? Ben de de vajinal enfenksiyon varsa muane etmeden nasıl anlıcakki.
Daha önce hiç yaptırdın mı peki :) benim en nefret ettiğim şeydirde kendisi :/Edeyim mi dedi hayır dedim korktumkendi doktorum değildi diye korktum ama kendi doktoruma da söyliycem etmek isterde etsin
boşver cnm kimseyi takma tadını çıkar ben de tüp bebek hamilesiyim eskiden herşeyi takan ben kimseyi umursamıyorum artıkhayır demedim asla da demem
ancak sinir oluyorum insan hıc mı sormaz napıyorsun neler alacaksın yapılacak bırsey var mı diye
evde bır odamız var o bosalacak , boyanacak , mobilyalar kurulacak falan dolu iş var
aldıklarımı hep o odada bırıktırıyorum
zaman su gibi akıp gecıyor zaten
gün , hafta dediğin ne ki
kv dem sormuyor ama eşime cok güzel rol kesiyor
heyecandan öleceğim ,aklım hep sizde falan diyor
uykularım kacıyor bebek iyi mi falan diyor
eşime de annesine de hazırlık konusunda birsey demem
zaten onları sevmıyordum farklı bırsey de beklemıyordum acıkcası
insan hıc mı ozenmez
bir de eşek kadar görümcem var
benim bebeğim tüp bebek 5 sene sonra oldu
bildiği halde bir kere arayıp da hayırlı olsun victory demedi
nasılsın da demedi
ben de gecen sene ılk defa hala oldum
yegenıme ölüyorum
ama bebeğim dogsun en cok bunlar düşünmüş, en cok onlar hazırlık yapmıs gibi kendilerini esime de bana da satacaklar
hatta cevresıne bile diyordur bebeğimiz geelcek kosturmamız var falan diye
öyle rolcü
biliyorum seniboşver cnm kimseyi takma tadını çıkar ben de tüp bebek hamilesiyim eskiden herşeyi takan ben kimseyi umursamıyorum artık
bizimkiler yapıyor görümcem arabasını aldı mesela kv ufak tefek kıyafetini falan alır annemler de beşiğini alacak annem baya kıyafetmiş battaniyemiş şimdiden doldurmuş kız tarafı daha hevesli oluyorkızlar size bir şey soracağm , sizin ve eşinizin ailesi bebek için hazırlık yapıyor mu hiç ?
Yaptırdım gebe kalmadan önce yaptırmıştım o zaman fitil vermişti doktorum zaten :) ondan sonra da gebe kaldım ama doktorum gebeyken hiç teklif etmediDaha önce hiç yaptırdın mı peki :) benim en nefret ettiğim şeydirde kendisi :/
bnm aşılama çok fazla yumurta olduğu için ohss olmuştum iptal de olmadı ama sonucu negatifti şu an tek düşündüğüm bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilmek bilsem direk yapardım tüp bebeği beklemezdim bu arada cinsiyet ne sizinbiliyorum seni
sen bebeğim olmuyor diye konu açarken sana yanıt yazanlardan biri de bendim
çok üzülüyordun
hatta gecen sene asılama iptalın olmustu sankı değil mi?
o zaman da aynı dönemde asılama olmustuk simdi de sen benden bır ay sonra tüp bebek denedin
ben de umursamıyorum kimseyi zaten
allaha şükür ilk denemede tuttu bebeğim
ben hamılelıgı öğrendiğim günden beri eksikleri alıyorumBen bebek arabası aldım. İlk aylarda ana kucağı kullanılacağından hem oto koltuğu hem de bebek arabasına oturan bir puset model aldım. Bebek arabası araştırıyordum bir süredir indirim görünce dayanamadım aldım. Bebek arabasının modeli: Joie Litetrax 4 Travel Sistem. Aşıya, alışveriş merkezine oraya buraya gidildiğinde hem bebek için rahat bir uyuma ortamı oluyor hem de siz yorulmuyorsunuz.
Hazırlıklar için çok erken aslına bakarsanız, kocaman oda süslü duvar kağıtları, süslü yataklar hazırlamayacağım diyorsanız acele etmeyin derim. Bebek için bir dolap ve anne yanı olabilen bir beşik veya chicco next2me gibi küçük bir şey düşünüyorum. Sonuçta ilk 6 ay zaten odasında yatmayacak. 6 ay sonra keyfe keder odasını özenle yapmayı düşünüyorum.
Bizim bebekler yaz bebekleri olacak. Ben adanada yaşıyorum şuan için, yaza da burda olursam en fazla 6 7 takım kısa kollu zıbınla sadece ilk 3 ayı geçirebileceğimi söyledi arkadaşlarım. O özendiğimiz takımlar falan o kadar kullanışlı olmuyormuş.Mağaza mağaza dolaştıkça bebek reyonunda indirim kovalıyorum. Sadece uygun bulduklarımı alıp koyuyorum kenara. Kıyafetler ilerleyen zamanlarda da hemen toptan alabileceğimiz şeyler bence 2 mağazaya bakar.
cinsiyet olayı karısık benimbnm aşılama çok fazla yumurta olduğu için ohss olmuştum iptal de olmadı ama sonucu negatifti şu an tek düşündüğüm bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilmek bilsem direk yapardım tüp bebeği beklemezdim bu arada cinsiyet ne sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?