2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Oooo o nasil bir sıcak oyle normalde siz.nasil diriyorsunuz klima falan var sanirim. Ankara da olmasi isabetli olmus o zaman senin acindan herseyin gonlunce olmasi saglikla kucagina alman dilegiyle canim.
Sagol canim. Gunduz klima zaten hayat duruyor kimse dusari cikmiyor. Aksam hafif serinliyor. Guneydoguda yasam zor:) indirim haberleriyle tekrar haberlesiriz insallah. Hep beraber saglikla kucagimiza alalim bebisleri..

Tezcanlı insani severim cunku bende esimde herseyi son dakikaya bırakan insanlarız bakalım ne olacak :))
benim eşimde çok ağır kanlı delirtior beni umarım bebek bana çeker diyorum
Benim annem yapmaya başladı. Bence erken sanki ama 2 ay önce abimi kaybettik. Annem şu an bebeğe bir şeyler alıp bakmakla av

Çok geçmiş olsun. Hemen bitecek değil. Inşallah yetişirsiniz.
başınız saolsun canım..

ben öğrendiğim günden beri yapıyorum
annem de bebişin dolabını aldı
perdelerini yaptırdı
kv dem in umurunda değil
biizm durumlarımız aynı sanırım bu konuda ben öğrendiğimden beri yapıyorum annem sürekli bişeyler alıyor , eşimin ailesi 2 yelek örmenin dışında bir şey yapmadı henüz lafı da geçmiyor..
buarada iki tarafında ilk torunu olacak kısmetse.
şimdi ablam bebek arabasını alacağm diyor
annemde beşiğini alacağım bi de martta çıkıp eksiklerini alaym diyor ..

peki sen eşinin ailesine bu konuda bişey dedin mi hiç ?

ele avuca gelmeden kucakta tasınıyo zaten canım bebek arabası ilk etapta gereksiz oluyor. ha demem o ki kimsen olmaz mecbur bir pazara markete çıkarsan gerekli ama bana pek gerekli olmadı.
ben park beşik aldım yatağıyla birlikte 350 civarı bişey oldu tabi tee 4 sene önceydi hala kullanıyoruz biraz daha kullanırım odayı ayırana kadar idare eder bizi

Canım park yatak almıştık Sunny Baby markaydı. Kumaşı ses çıkaranlardandı ama bizi hiç rahatsız etmedi doğrusu ve ben 4,5 yıl kullandım bence markadan ziyade boyutu önemli 70*120 alırsan uzun süre kullanabilirsin. Bebek arabasını doğumdan bir kaç ay sonra almıştık.

hayır demedim asla da demem
ancak sinir oluyorum insan hıc mı sormaz napıyorsun neler alacaksın yapılacak bırsey var mı diye
evde bır odamız var o bosalacak , boyanacak , mobilyalar kurulacak falan dolu iş var
aldıklarımı hep o odada bırıktırıyorum
zaman su gibi akıp gecıyor zaten
gün , hafta dediğin ne ki

kv dem sormuyor ama eşime cok güzel rol kesiyor
heyecandan öleceğim ,aklım hep sizde falan diyor
uykularım kacıyor bebek iyi mi falan diyor

eşime de annesine de hazırlık konusunda birsey demem
zaten onları sevmıyordum farklı bırsey de beklemıyordum acıkcası
insan hıc mı ozenmez
bir de eşek kadar görümcem var
benim bebeğim tüp bebek 5 sene sonra oldu
bildiği halde bir kere arayıp da hayırlı olsun victory demedi
nasılsın da demedi

ben de gecen sene ılk defa hala oldum
yegenıme ölüyorum
ama bebeğim dogsun en cok bunlar düşünmüş, en cok onlar hazırlık yapmıs gibi kendilerini esime de bana da satacaklar
hatta cevresıne bile diyordur bebeğimiz geelcek kosturmamız var falan diye

öyle rolcü

Ben bebek arabası aldım. İlk aylarda ana kucağı kullanılacağından hem oto koltuğu hem de bebek arabasına oturan bir puset model aldım. Bebek arabası araştırıyordum bir süredir indirim görünce dayanamadım aldım. Bebek arabasının modeli: Joie Litetrax 4 Travel Sistem. Aşıya, alışveriş merkezine oraya buraya gidildiğinde hem bebek için rahat bir uyuma ortamı oluyor hem de siz yorulmuyorsunuz.

Hazırlıklar için çok erken aslına bakarsanız, kocaman oda süslü duvar kağıtları, süslü yataklar hazırlamayacağım diyorsanız acele etmeyin derim. Bebek için bir dolap ve anne yanı olabilen bir beşik veya chicco next2me gibi küçük bir şey düşünüyorum. Sonuçta ilk 6 ay zaten odasında yatmayacak. 6 ay sonra keyfe keder odasını özenle yapmayı düşünüyorum.

Bizim bebekler yaz bebekleri olacak. Ben adanada yaşıyorum şuan için, yaza da burda olursam en fazla 6 7 takım kısa kollu zıbınla sadece ilk 3 ayı geçirebileceğimi söyledi arkadaşlarım. O özendiğimiz takımlar falan o kadar kullanışlı olmuyormuş.Mağaza mağaza dolaştıkça bebek reyonunda indirim kovalıyorum. Sadece uygun bulduklarımı alıp koyuyorum kenara. Kıyafetler ilerleyen zamanlarda da hemen toptan alabileceğimiz şeyler bence 2 mağazaya bakar.

boşver cnm kimseyi takma tadını çıkar ben de tüp bebek hamilesiyim eskiden herşeyi takan ben kimseyi umursamıyorum artık

boşver cnm kimseyi takma tadını çıkar ben de tüp bebek hamilesiyim eskiden herşeyi takan ben kimseyi umursamıyorum artık
biliyorum seni
sen bebeğim olmuyor diye konu açarken sana yanıt yazanlardan biri de bendim
çok üzülüyordun

hatta gecen sene asılama iptalın olmustu sankı değil mi?
o zaman da aynı dönemde asılama olmustuk simdi de sen benden bır ay sonra tüp bebek denedin

ben de umursamıyorum kimseyi zaten
allaha şükür ilk denemede tuttu bebeğim

kızlar size bir şey soracağm , sizin ve eşinizin ailesi bebek için hazırlık yapıyor mu hiç ?
bizimkiler yapıyor görümcem arabasını aldı mesela kv ufak tefek kıyafetini falan alır annemler de beşiğini alacak annem baya kıyafetmiş battaniyemiş şimdiden doldurmuş kız tarafı daha hevesli oluyor onun dışında büyük bir kısmı bize düşecek tabi daha çook eksik var

Maşallah baya hazırlıklar yapılıyo Güzel günlerde sağlıkla giydirmek nasip olsun bebişlerimize inşallah Bende bikaç zıbın dışında pek bişey almadım bide kehribar kolyesi hazır bebişimin en önemli o sanki erken diye diye eşim almak istemiyo ama şubatta indirim varsa beklemek mantıklıymış

bnm aşılama çok fazla yumurta olduğu için ohss olmuştum iptal de olmadı ama sonucu negatifti şu an tek düşündüğüm bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilmek bilsem direk yapardım tüp bebeği beklemezdim bu arada cinsiyet ne sizin

ben hamılelıgı öğrendiğim günden beri eksikleri alıyorum
2 magazaya bakıyor evet ama hersey o kadar pahalı kş hepsiini aynı anda almak için ciddi bütce gerekir
gelirimiz iyi oldugu halde zorluyor beni açıkcası
3-4 aydır bebeğe calısıyorum :)

kullanmayacagım hıcbırsey ben de almadım
yatagını aldık, dolabını aldık, tül perdesini diktirdim , fon perdesini aldım
banyo küvetini aldım takım halınde
şampuanlarını aldım ındırımden acılmadıgı taktırde 2022 ye kadar süresi var, aynı sekılde banyo sabunlarını süngerlerını de aldım
yıne aynı sekılde unıbaby camasır deterjaını aldım 3 kutu aldım o da 2021 e kadar kullanım süreli
bebek yagını , pudrasını aldım
2 tane emzik bir tane biberon aldım
birkaç mama tabagı ve catal kasıgı aldım
ateş ölçer aldım
bebek telsizini aldım
birkaç çıngırak , diş kaşıyıcı falan aldım
2 takım hastane cıkısı aldım
bir tane şapka aldım yaz için
iki adet battanıye aldım
birkac eldiven aldım
kıyafet pek almadım henüz,çok da almayı düşünmuyorum
iki üç peluş oyuncak aldım
alt açma bezi aldım 40 lı kullan at şeklinde olanlardan
kendıme gögüs pedi aldım çok lazım oluyormus
kendıme lohusa pedi aldım

anakucagı ve pusetı kardesımm verecek
daha alacaklarım bitmedi kıyafet dısında yatagına nevresim takımı almam lazım
kafasını vurmaması ıcın ılerıde beşik yanı koruyucu almam lazım
beşik için müzikli dönence alacağım
bebek yastıgı alacagım bir tane
odasına gunes gecırmeyen stor perde alacagım
bebek arabasını 6 aylıkken falan almayı düşünüyorum

o kadar çok eksik var ki hepsini aynı anda almak cok zor

cinsiyet olayı karısık benim
kendi dr um erkeğe benzıyor dedi
baska dr yuzde yuz kız dedı
ayrıntılıyı beklıyorum 2 hafta kaldı
orda kesın bellı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…