2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
cinsiyet olayı karısık benim
kendi dr um erkeğe benzıyor dedi
baska dr yuzde yuz kız dedı
ayrıntılıyı beklıyorum 2 hafta kaldı
orda kesın bellı olur
ya neden bilemiyorlar acaba 19 haftadasın artık bana 10. haftada kıza benziyor dedi 14 te kesin kız dedi değişmez umarım

Resmen tipiye döndü kar yağışı eve zor attım kendimi :)

Allah kolaylik versin canim. Bu sogukta sabah cikmak bile mesele ( ben arada bir çıktığım halde grip oldum aman dikkat et kendine canim
Saol canımm hasta olmasın hamişler:)

ya neden bilemiyorlar acaba 19 haftadasın artık bana 10. haftada kıza benziyor dedi 14 te kesin kız dedi değişmez umarım
benim 16 da kendı tüp bebek doktorum bir cıkıntı var gibi dedi
ama suratsızdı cok ve emın konusmadı

sonra baska özel dr a gittim ordakı yuzde yuz kız dedı yıne 16. haftada

ama kendı doktırum da cıkıntı var vs deyınce kafam karıstı ıyıce

suanda gitsem bilirler evet ama sureklı cınsıyet ıcın de drlara ücret odemek ıstemıyorum:)
zaten ıkı haftam kaldı orda netlesır
bu arada muayene gunum olsa evet kesın 19 da bılırlerdı

sana da erken soylemısler
zaten bu forumda netlesmeyen tek ben varım o da benım sansım

Ayyy ne güzel sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah

Hayırlı olsun canım :)

gözün aydın canım sağlıkla gelsin minik paşa

Hayırlı uğurlu olsun minik paşa,senin de kızın vardı değil mi?1 kız,1 erkek oldu

Sanirim ben o kadar bekleyemeyecegim ya senin ikinci bebek kuzum bircok sey vardir bir tik daha rahatsin bu arada cinsiyet ogrenecektin ne oldu ?

Allah bağışlasin canım oğlunu bir kız bir erkek annesi olmak çok güzel her iki duyguyuda tadacaksin inşallah

Hayırlı olsun canım sen bır kız bır erkek ıstıyordun Allah senınde gönlüne göre verdi

Kızlar hepinizden Allah razı olsun sağ olun
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar birsey buldumda merak ediyorum sizde tutacakmı ama hangi ay hamile kaldığızı ve ayın kacı olduğunu hat8rlayanlar yazson bakalom nekadarı doğru bir kadın sua yın şu zamanı iliski olursa erkek yada k8z olir gibi bir takvik yapmıs kendine ve tavsiyesine uyanlar ustediklerine kavusmuşlar ha bu yanlış birsey orası ayrı ben kedime yaptım k8zom olacak ordada dogru ama herkeste tutarmı bilemem birde sık iliski ile geneli kıza hamile hamdolsun benim gibi sizlerin cinsiyeti belli olanlarla bakalım isterim cinsiyet ayromona karşıyım orasınıd abelirteyim meraktan sadece bana komik geldi birkaç kisidede tutunca garipsedim açikcası

bnce kız ama senin içime öyle doğdu az kalmış öğrenmene:)

Dün benim doğum günümdü ve babamı dün kaybettik.
Büyük bir yıkım oldu benim için , hala kendime gelmiş değilim. Allah sevdiklerimizi bizlere bağışlasın. Onların acısıyla sınamasın kimseyi.
Bu akşam memlekete gideceğim cenaze için , kasılmalarım ve ağrılarım var duanızı esirgemeyin bizden şu an beni ayakta tutan , güç veren hem bebeğim , hem kizim.
Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.

başın sağolsun canım çok üzüldüm
babacıgının mekanı cennet olsun inşallah allahım sizlere sabır versin
iyi yolculuklar hayırlısı ile

benim tüp bebek o nasıl olacak
Son adet 31 ağt
transfer 20 eylül :)

Tatil bekliyorum ben de yarın için :)

hadi ya ben gemlikten geleceğim bir de bursaya eve
Ben heykelden dikkaldırım tarafına geldim az önce baya artmış Nilüfer tarafı da başlamış dikkatli gel arkadaşım

Canım başın sağolsun Allah sana ve evlatlarına sağlık sıhhat nasip etsin inşallah ateş düştüğü yeri yakar biz ne desek boş dikkat et kendine

Yaptırdım gebe kalmadan önce yaptırmıştım o zaman fitil vermişti doktorum zaten :) ondan sonra da gebe kaldım ama doktorum gebeyken hiç teklif etmedi
Bende aynı ilk evlendiğimde yaptırdım enfenksiyon çıktı fitil kullandım bida da yaptırmadım ama hiç sevmiyorum çok rahatsız oluyorum doğumda napıcam acaba

Hayat işte. gülmekle ağlamak ince bir çizgi ortası yok güldürdüğü gibi ağlatıyor da.Başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah

Canım çok üzüldüm hastamıydı? Allah dayanma gücü versin cennette kavuştursun sizi inşallah

benim tüp bebek o nasıl olacak
Son adet 31 ağt
transfer 20 eylül :)
Canım döllenme zamanıda olur 20 eylük sonrası erkek diyor takvim senin yumurtlama ôncesinde oldu yumurtlama toplama islemi yumurta olgunlaşonca yani çatlama olunca toplanıyor ya o önemli olan takvimde kız kızon mı olacaktı senin

Park beşikte aman aman çok iyi olması önemli mi? Benim anladığım içindeki bebeğin yatacağı ayak önemli aslında.. Beşiği orta halli bir şey alayım yatağını da anam babam pamuk yatak yaptırayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…