- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
ya neden bilemiyorlar acaba 19 haftadasın artık bana 10. haftada kıza benziyor dedi 14 te kesin kız dedi değişmez umarımcinsiyet olayı karısık benim
kendi dr um erkeğe benzıyor dedi
baska dr yuzde yuz kız dedı
ayrıntılıyı beklıyorum 2 hafta kaldı
orda kesın bellı olur
Resmen tipiye döndü kar yağışı eve zor attım kendimi :)ben de işteyim
karda kışta işe gelmek hıc cekılmıyor
ben de sanırım hamılelıgı eve gitsem de yatsam psikolojısınde bitireceğim ama o kadar da yogun calısıyorum
ben de cok ozenıyorum calısmayan hamılelere :)
Saol canımm hasta olmasın hamişler:)Allah kolaylik versin canim. Bu sogukta sabah cikmak bile mesele( ben arada bir çıktığım halde grip oldum aman dikkat et kendine canim
benim 16 da kendı tüp bebek doktorum bir cıkıntı var gibi dediya neden bilemiyorlar acaba 19 haftadasın artık bana 10. haftada kıza benziyor dedi 14 te kesin kız dedi değişmez umarım
Ayyy ne güzel sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
Hayırlı olsun canım :)
gözün aydın canım sağlıkla gelsin minik paşa
Hayırlı uğurlu olsun minik paşa,senin de kızın vardı değil mi?1 kız,1 erkek oldu
Sanirim ben o kadar bekleyemeyecegim ya senin ikinci bebek kuzum bircok sey vardir bir tik daha rahatsin bu arada cinsiyet ogrenecektin ne oldu ?
Allah bağışlasin canım oğlunu bir kız bir erkek annesi olmak çok güzel her iki duyguyuda tadacaksin inşallah
Hayırlı olsun canımsen bır kız bır erkek ıstıyordun Allah senınde gönlüne göre verdi
hadi ya ben gemlikten geleceğim bir de bursaya eveResmen tipiye döndü kar yağışı eve zor attım kendimi :)
Saol canımm hasta olmasın hamişler:)
bnce kız ama senin içime öyle doğdu az kalmış öğrenmene:)benim 16 da kendı tüp bebek doktorum bir cıkıntı var gibi dedi
ama suratsızdı cok ve emın konusmadı
sonra baska özel dr a gittim ordakı yuzde yuz kız dedı yıne 16. haftada
ama kendı doktırum da cıkıntı var vs deyınce kafam karıstı ıyıce
suanda gitsem bilirler evet ama sureklı cınsıyet ıcın de drlara ücret odemek ıstemıyorum:)
zaten ıkı haftam kaldı orda netlesır
bu arada muayene gunum olsa evet kesın 19 da bılırlerdı
sana da erken soylemısler
zaten bu forumda netlesmeyen tek ben varım o da benım sansım
ben de rüyamda kız gordum bakalım hayırlısı canımbnce kız ama senin içime öyle doğdu az kalmış öğrenmene:)
başın sağolsun canım çok üzüldümDün benim doğum günümdü ve babamı dün kaybettik.
Büyük bir yıkım oldu benim için , hala kendime gelmiş değilim. Allah sevdiklerimizi bizlere bağışlasın. Onların acısıyla sınamasın kimseyi.
Bu akşam memlekete gideceğim cenaze için , kasılmalarım ve ağrılarım var duanızı esirgemeyin bizdenşu an beni ayakta tutan , güç veren hem bebeğim , hem kizim.
Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
benim tüp bebek o nasıl olacakKızlar birsey buldumda merak ediyorum sizde tutacakmı ama hangi ay hamile kaldığızı ve ayın kacı olduğunu hat8rlayanlar yazson bakalom nekadarı doğru bir kadın sua yın şu zamanı iliski olursa erkek yada k8z olir gibi bir takvik yapmıs kendine ve tavsiyesine uyanlar ustediklerine kavusmuşlar ha bu yanlış birsey orası ayrı ben kedime yaptım k8zom olacak ordada dogru ama herkeste tutarmı bilemem birde sık iliski ile geneli kıza hamile hamdolsun benim gibi sizlerin cinsiyeti belli olanlarla bakalım isterim cinsiyet ayromona karşıyım orasınıd abelirteyim meraktan sadece bana komik geldi birkaç kisidede tutunca garipsedim açikcası
Tatil bekliyorum ben de yarın için :)git canım şansını dene en azından :)
yok kuzum daha normal bence yavaş yavaş başlanabilir ben biraz tezcanlıyım
yaa neden 3 hafta bekliyormuş kibaksa nolacaktı sanki
hadi hayırlı olsunben gittiğmde her açıdan gösterdi bize , bak burdanda erkek , bak bu açıdanda erkek diye minnoşum açmış bacaklarını gösteriyordu
tatil olsun diye çok bekledim ama bi de buzlu yollarda yürümesi fln var evde olanlar bence de çok şanslıı...
Ben heykelden dikkaldırım tarafına geldim az önce baya artmış Nilüfer tarafı da başlamış dikkatli gel arkadaşımhadi ya ben gemlikten geleceğim bir de bursaya eve
Canım başın sağolsun Allah sana ve evlatlarına sağlık sıhhat nasip etsin inşallahDün benim doğum günümdü ve babamı dün kaybettik.
Büyük bir yıkım oldu benim için , hala kendime gelmiş değilim. Allah sevdiklerimizi bizlere bağışlasın. Onların acısıyla sınamasın kimseyi.
Bu akşam memlekete gideceğim cenaze için , kasılmalarım ve ağrılarım var duanızı esirgemeyin bizdenşu an beni ayakta tutan , güç veren hem bebeğim , hem kizim.
erken cıkayım bari ben deTatil bekliyorum ben de yarın için :)
Ben heykelden dikkaldırım tarafına geldim az önce baya artmış Nilüfer tarafı da başlamış dikkatli gel arkadaşım
Bende aynı ilk evlendiğimde yaptırdım enfenksiyon çıktı fitil kullandım bida da yaptırmadım ama hiç sevmiyorum çok rahatsız oluyorum doğumda napıcam acabaYaptırdım gebe kalmadan önce yaptırmıştım o zaman fitil vermişti doktorum zaten :) ondan sonra da gebe kaldım ama doktorum gebeyken hiç teklif etmedi
dimi ya ikisinide ttatmak rabbime şükürler olsunBak sen ya hadi gözünaydın mükemml bir şey iki meyveyi de tatcan
Hayat işte. gülmekle ağlamak ince bir çizgi ortası yok güldürdüğü gibi ağlatıyor da.Başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallahDün benim doğum günümdü ve babamı dün kaybettik.
Canım çok üzüldüm hastamıydı? Allah dayanma gücü versin cennette kavuştursun sizi inşallahDün benim doğum günümdü ve babamı dün kaybettik.
Canım döllenme zamanıda olur 20 eylük sonrası erkek diyor takvim senin yumurtlama ôncesinde oldu yumurtlama toplama islemi yumurta olgunlaşonca yani çatlama olunca toplanıyor ya o önemli olan takvimde kız kızon mı olacaktı seninbenim tüp bebek o nasıl olacak
Son adet 31 ağt
transfer 20 eylül :)
Park beşikte aman aman çok iyi olması önemli mi? Benim anladığım içindeki bebeğin yatacağı ayak önemli aslında.. Beşiği orta halli bir şey alayım yatağını da anam babam pamuk yatak yaptırayım diyorumele avuca gelmeden kucakta tasınıyo zaten canım bebek arabası ilk etapta gereksiz oluyor. ha demem o ki kimsen olmaz mecbur bir pazara markete çıkarsan gerekli ama bana pek gerekli olmadı.
ben park beşik aldım yatağıyla birlikte 350 civarı bişey oldu tabi tee 4 sene önceydi hala kullanıyoruz biraz daha kullanırım odayı ayırana kadar idare eder bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?