- 1 Mayıs 2018
- 377
- 363
- 53
Çok teşekkür ederim:) peki içerisine satılan yataklar mi yoksa anam babam pamuk yatak mi mantıklı olur? Sağlık için hangisi iyi olur bilemiyorum..Canım park yatak almıştık Sunny Baby markaydı. Kumaşı ses çıkaranlardandı ama bizi hiç rahatsız etmedi doğrusu ve ben 4,5 yıl kullandım bence markadan ziyade boyutu önemli 70*120 alırsan uzun süre kullanabilirsin. Bebek arabasını doğumdan bir kaç ay sonra almıştık.
Dün benim doğum günümdü ve babamı dün kaybettik.
Büyük bir yıkım oldu benim için , hala kendime gelmiş değilim. Allah sevdiklerimizi bizlere bağışlasın. Onların acısıyla sınamasın kimseyi.
Bu akşam memlekete gideceğim cenaze için , kasılmalarım ve ağrılarım var duanızı esirgemeyin bizdenşu an beni ayakta tutan , güç veren hem bebeğim , hem kizim.
Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
Büyük bir yıkım oldu benim için , hala kendime gelmiş değilim. Allah sevdiklerimizi bizlere bağışlasın. Onların acısıyla sınamasın kimseyi.
Bu akşam memlekete gideceğim cenaze için , kasılmalarım ve ağrılarım var duanızı esirgemeyin bizdenşu an beni ayakta tutan , güç veren hem bebeğim , hem kizim.
ben mekan döşek aldım canım çoooook memnunum içine göçme olmuyo yaptırma sert yerde yatması daha sağlıklı orta halli al fazla pahalıya kaçma benim abimgil aldı tahta beşikten kız 6 ay yattı içinde valla hep masrafPark beşikte aman aman çok iyi olması önemli mi? Benim anladığım içindeki bebeğin yatacağı ayak önemli aslında.. Beşiği orta halli bir şey alayım yatağını da anam babam pamuk yatak yaptırayım diyorum
Başın sagolsun canım rabbim dayanma güci versin yavrun icin kendini daha dirayetli olmalısın rabbim.kalanlara uzun ömür versinDün benim doğum günümdü ve babamı dün kaybettik.
ya zaten eşine söylesende anlamaz bence.. benimde kendi ailem çok çok hevesli işte cinsiyet partisi yaptık biz annem bir sürü hediye almış gelmiş eşimin ailesi "aa hediye almak lazım mıydı "fln dedi yani ben beklerdmki kızm aklıma gelmedi biz para verelim istediğini al gibi bişey ama yok. bi de annem onlar daha çok şey getirirse altta kalmasın die altın getirmiş bi de yanında..hayır demedim asla da demem
ancak sinir oluyorum insan hıc mı sormaz napıyorsun neler alacaksın yapılacak bırsey var mı diye
evde bır odamız var o bosalacak , boyanacak , mobilyalar kurulacak falan dolu iş var
aldıklarımı hep o odada bırıktırıyorum
zaman su gibi akıp gecıyor zaten
gün , hafta dediğin ne ki
kv dem sormuyor ama eşime cok güzel rol kesiyor
heyecandan öleceğim ,aklım hep sizde falan diyor
uykularım kacıyor bebek iyi mi falan diyor
eşime de annesine de hazırlık konusunda birsey demem
zaten onları sevmıyordum farklı bırsey de beklemıyordum acıkcası
insan hıc mı ozenmez
bir de eşek kadar görümcem var
benim bebeğim tüp bebek 5 sene sonra oldu
bildiği halde bir kere arayıp da hayırlı olsun victory demedi
nasılsın da demedi
ben de gecen sene ılk defa hala oldum
yegenıme ölüyorum
ama bebeğim dogsun en cok bunlar düşünmüş, en cok onlar hazırlık yapmıs gibi kendilerini esime de bana da satacaklar
hatta cevresıne bile diyordur bebeğimiz geelcek kosturmamız var falan diye
öyle rolcü
ya evet kız tarafı daha hevesli ama eşinin ailesi de yapıyormuş yine ..bizimkiler yapıyor görümcem arabasını aldı mesela kv ufak tefek kıyafetini falan alır annemler de beşiğini alacak annem baya kıyafetmiş battaniyemiş şimdiden doldurmuş kız tarafı daha hevesli oluyoronun dışında büyük bir kısmı bize düşecek tabi daha çook eksik var
benim net gün 15 eylül :) cinsiyet erkke doğru mu ? :))Kızlar birsey buldumda merak ediyorum sizde tutacakmı ama hangi ay hamile kaldığızı ve ayın kacı olduğunu hat8rlayanlar yazson bakalom nekadarı doğru bir kadın sua yın şu zamanı iliski olursa erkek yada k8z olir gibi bir takvik yapmıs kendine ve tavsiyesine uyanlar ustediklerine kavusmuşlar ha bu yanlış birsey orası ayrı ben kedime yaptım k8zom olacak ordada dogru ama herkeste tutarmı bilemem birde sık iliski ile geneli kıza hamile hamdolsun benim gibi sizlerin cinsiyeti belli olanlarla bakalım isterim cinsiyet ayromona karşıyım orasınıd abelirteyim meraktan sadece bana komik geldi birkaç kisidede tutunca garipsedim açikcası
canım başın saolsun Allah mekanını cennet etsin size de sabırlar versin inşallah ....Dün benim doğum günümdü ve babamı dün kaybettik.
ben yarın sağlık ocağına gidecğim aşı için izin aldmTatil bekliyorum ben de yarın için :)
Ben heykelden dikkaldırım tarafına geldim az önce baya artmış Nilüfer tarafı da başlamış dikkatli gel arkadaşım
Yumurtlama tarihin mi bu yoksa öğredigin tarihmi canımya zaten eşine söylesende anlamaz bence.. benimde kendi ailem çok çok hevesli işte cinsiyet partisi yaptık biz annem bir sürü hediye almış gelmiş eşimin ailesi "aa hediye almak lazım mıydı "fln dedi yani ben beklerdmki kızm aklıma gelmedi biz para verelim istediğini al gibi bişey ama yok. bi de annem onlar daha çok şey getirirse altta kalmasın die altın getirmiş bi de yanında..
onun dışında annem beşiğini alcakmış dedim eşimde gerek yoktu biz alırdık dedi ben de bence aileler destek olsa iyi olur tek başımıza altından zor kalkarız dedim kendi ailesinden daha çıt yok ..
ama lafa gelince aynı dediğin gib ölüp bitiyorlar ama daha tek bir parça bişey almadılar ..
bilmyorum ben konusu geçince söylemeyi düşünüyorm çnkü düğün zamanımda da aynı şeyler oldu ben ayıp olmasın söylemeyeym dedikçe onlarında işine geldi açıkçası. sonra eşimin abisi evlendi evde kaldı o yeterki evlendin kafasıyla coştular ev istedi karşı taraf ev aldılar öyle söyliyim .. o yüzden bu sefer söylemeyi düşünüyorm her şeyi .. ya bi de seninki beklenen bi bebekmiş çok ayıp yaptkları. tabiki kimseye güvenerek çocuk yapmıyoruz ama insan ister istemez bekliyo bişeyler
ya evet kız tarafı daha hevesli ama eşinin ailesi de yapıyormuş yine ..
benim net gün 15 eylül :) cinsiyet erkke doğru mu ? :))
canım başın saolsun Allah mekanını cennet etsin size de sabırlar versin inşallah ....
ben yarın sağlık ocağına gidecğim aşı için izin aldm
Park beşiklerde bile alt fiyat ile üst fiyat arasında çok miktar var. Görünce oda takımı mi alıyoruz dedim kendime. Bakalım annemde güzel bi pamuk varmış. Alacağımız park beşik boyutuna göre o da iç yatağını yaptıracak. Bi de Siirt'in el yapımı yün battaniyesi oluyor. Bebek olanlari ucuz da.. onu da pamuğun üstüme sereceğiz. Öyle olunca bebek gereksiz terlemez diyor annem sürekli:)ben mekan döşek aldım canım çoooook memnunum içine göçme olmuyo yaptırma sert yerde yatması daha sağlıklı orta halli al fazla pahalıya kaçma benim abimgil aldı tahta beşikten kız 6 ay yattı içinde valla hep masraf
bakalım kv onu alırım bunu alırım diyor ama hep diyor yani ama bir şey görmedim dahaya zaten eşine söylesende anlamaz bence.. benimde kendi ailem çok çok hevesli işte cinsiyet partisi yaptık biz annem bir sürü hediye almış gelmiş eşimin ailesi "aa hediye almak lazım mıydı "fln dedi yani ben beklerdmki kızm aklıma gelmedi biz para verelim istediğini al gibi bişey ama yok. bi de annem onlar daha çok şey getirirse altta kalmasın die altın getirmiş bi de yanında..
onun dışında annem beşiğini alcakmış dedim eşimde gerek yoktu biz alırdık dedi ben de bence aileler destek olsa iyi olur tek başımıza altından zor kalkarız dedim kendi ailesinden daha çıt yok ..
ama lafa gelince aynı dediğin gib ölüp bitiyorlar ama daha tek bir parça bişey almadılar ..
bilmyorum ben konusu geçince söylemeyi düşünüyorm çnkü düğün zamanımda da aynı şeyler oldu ben ayıp olmasın söylemeyeym dedikçe onlarında işine geldi açıkçası. sonra eşimin abisi evlendi evde kaldı o yeterki evlendin kafasıyla coştular ev istedi karşı taraf ev aldılar öyle söyliyim .. o yüzden bu sefer söylemeyi düşünüyorm her şeyi .. ya bi de seninki beklenen bi bebekmiş çok ayıp yaptkları. tabiki kimseye güvenerek çocuk yapmıyoruz ama insan ister istemez bekliyo bişeyler
ya evet kız tarafı daha hevesli ama eşinin ailesi de yapıyormuş yine ..
benim net gün 15 eylül :) cinsiyet erkke doğru mu ? :))
canım başın saolsun Allah mekanını cennet etsin size de sabırlar versin inşallah ....
ben yarın sağlık ocağına gidecğim aşı için izin aldm
Her doktorun görüşü farklı canım bende zararlı olduğunu düşünmüyorum zararlı olsa diğer doktorlar neden baksınAlla alla ben oğlumda da girdim bunda da iki hafta bir ultrasona giriyorum hem drlar birşey demedi hem de sağlıksız bir sorunla karşılaşmadım..
sen bilirsin canım ben yaptırmadım mekan döşekten memnunum rahat allah izin verirse kardeşi de içinde büyüyecekPark beşiklerde bile alt fiyat ile üst fiyat arasında çok miktar var. Görünce oda takımı mi alıyoruz dedim kendime. Bakalım annemde güzel bi pamuk varmış. Alacağımız park beşik boyutuna göre o da iç yatağını yaptıracak. Bi de Siirt'in el yapımı yün battaniyesi oluyor. Bebek olanlari ucuz da.. onu da pamuğun üstüme sereceğiz. Öyle olunca bebek gereksiz terlemez diyor annem sürekli:)
Bende kızdım ya uğraşmak istrmedi demekki uyuz belki göstercekti cinsiyeti 2 hafta sonra çağırdı ozamanda Allah bilir kordonu bacak arasında olur doğuma ladar da öğrenememgit canım şansını dene en azından :)
yok kuzum daha normal bence yavaş yavaş başlanabilir ben biraz tezcanlıyım
yaa neden 3 hafta bekliyormuş kibaksa nolacaktı sanki
hadi hayırlı olsunben gittiğmde her açıdan gösterdi bize , bak burdanda erkek , bak bu açıdanda erkek diye minnoşum açmış bacaklarını gösteriyordu
tatil olsun diye çok bekledim ama bi de buzlu yollarda yürümesi fln var evde olanlar bence de çok şanslıı...
Park beşiklerde bile alt fiyat ile üst fiyat arasında çok miktar var. Görünce oda takımı mi alıyoruz dedim kendime. Bakalım annemde güzel bi pamuk varmış. Alacağımız park beşik boyutuna göre o da iç yatağını yaptıracak. Bi de Siirt'in el yapımı yün battaniyesi oluyor. Bebek olanlari ucuz da.. onu da pamuğun üstüme sereceğiz. Öyle olunca bebek gereksiz terlemez diyor annem sürekli:)
Canım başınız sağ olsun. Tesellisi zor bir durum. Allah başka acı göstermesin size.Dün benim doğum günümdü ve babamı dün kaybettik.
Civili duydum bize en yakin eminonunde varmis artik gittigimde bakacagim.cantoyu hic bilmiyorum bi arastirayim
Not aliyorum buyuk alisverise ciktigimda bakacagim canim saol :))İstanbuldaysan seçenek çok pamidor da güzel ve uygun şeyler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?