2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok teşekkür ederim:) peki içerisine satılan yataklar mi yoksa anam babam pamuk yatak mi mantıklı olur? Sağlık için hangisi iyi olur bilemiyorum..

Canım basın sagolsun Allah dayanma gücü versin sana ve ailene. Sağlıkla gider gelirsin inşallah

Canım Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah kalan sizlere de sabır versin çocuklarına uzun hayırlı ömürler versin

ben mekan döşek aldım canım çoooook memnunum içine göçme olmuyo yaptırma sert yerde yatması daha sağlıklı orta halli al fazla pahalıya kaçma benim abimgil aldı tahta beşikten kız 6 ay yattı içinde valla hep masraf

Başın sagolsun canım rabbim dayanma güci versin yavrun icin kendini daha dirayetli olmalısın rabbim.kalanlara uzun ömür versin

ya zaten eşine söylesende anlamaz bence.. benimde kendi ailem çok çok hevesli işte cinsiyet partisi yaptık biz annem bir sürü hediye almış gelmiş eşimin ailesi "aa hediye almak lazım mıydı "fln dedi yani ben beklerdmki kızm aklıma gelmedi biz para verelim istediğini al gibi bişey ama yok. bi de annem onlar daha çok şey getirirse altta kalmasın die altın getirmiş bi de yanında..
onun dışında annem beşiğini alcakmış dedim eşimde gerek yoktu biz alırdık dedi ben de bence aileler destek olsa iyi olur tek başımıza altından zor kalkarız dedim kendi ailesinden daha çıt yok ..
ama lafa gelince aynı dediğin gib ölüp bitiyorlar ama daha tek bir parça bişey almadılar ..
bilmyorum ben konusu geçince söylemeyi düşünüyorm çnkü düğün zamanımda da aynı şeyler oldu ben ayıp olmasın söylemeyeym dedikçe onlarında işine geldi açıkçası. sonra eşimin abisi evlendi evde kaldı o yeterki evlendin kafasıyla coştular ev istedi karşı taraf ev aldılar öyle söyliyim .. o yüzden bu sefer söylemeyi düşünüyorm her şeyi .. ya bi de seninki beklenen bi bebekmiş çok ayıp yaptkları. tabiki kimseye güvenerek çocuk yapmıyoruz ama insan ister istemez bekliyo bişeyler

ya evet kız tarafı daha hevesli ama eşinin ailesi de yapıyormuş yine ..

benim net gün 15 eylül :) cinsiyet erkke doğru mu ? :))
canım başın saolsun Allah mekanını cennet etsin size de sabırlar versin inşallah ....
Tatil bekliyorum ben de yarın için :)

Ben heykelden dikkaldırım tarafına geldim az önce baya artmış Nilüfer tarafı da başlamış dikkatli gel arkadaşım
ben yarın sağlık ocağına gidecğim aşı için izin aldm

Yumurtlama tarihin mi bu yoksa öğredigin tarihmi canım

Park beşiklerde bile alt fiyat ile üst fiyat arasında çok miktar var. Görünce oda takımı mi alıyoruz dedim kendime. Bakalım annemde güzel bi pamuk varmış. Alacağımız park beşik boyutuna göre o da iç yatağını yaptıracak. Bi de Siirt'in el yapımı yün battaniyesi oluyor. Bebek olanlari ucuz da.. onu da pamuğun üstüme sereceğiz. Öyle olunca bebek gereksiz terlemez diyor annem sürekli:)

bakalım kv onu alırım bunu alırım diyor ama hep diyor yani ama bir şey görmedim daha kp le zaten konuşmuyoruz ev kurarken bir tane yardımları olmadı uzaktan izlediler öyle bütün takıları bozup ev yaptık üstüne çalışıp eksiklerimi aldım bizimde pek parlak değil durum aslında bi görümcem arabasını aldı beklemedeyim şimdilik yapmazsalarda kendi ayıpları artık

Allah rahmet eylesin. Peygamberimize komşu eylesin. Zor ama evlat seni en güçlü tutan şey. 2 ay önce abim basit bi ameliyattan yoğun bakıma alındı. 2 aylık hamileyken 5 saat araba sürüp gittim. Annem evladını son kez gördü sabahına abimi kaybettik. O an annemi de babami da sakinleştirmek bana kaldı. Bi yandan onlara yandım bi yandan kendime. Bi an bırakacak olsan kendini elini karnına götür. Orada seni bekleyen, senin her şeyini hissedip anlayan biri var. Onun için güçlü dur.

Alla alla ben oğlumda da girdim bunda da iki hafta bir ultrasona giriyorum hem drlar birşey demedi hem de sağlıksız bir sorunla karşılaşmadım..
Her doktorun görüşü farklı canım bende zararlı olduğunu düşünmüyorum zararlı olsa diğer doktorlar neden baksın

sen bilirsin canım ben yaptırmadım mekan döşekten memnunum rahat allah izin verirse kardeşi de içinde büyüyecek

Bende kızdım ya uğraşmak istrmedi demekki uyuz belki göstercekti cinsiyeti 2 hafta sonra çağırdı ozamanda Allah bilir kordonu bacak arasında olur doğuma ladar da öğrenemem

Beşik ve park yatak gibi eşyalar 2. el bakılabilir. Birincisi mobilya olanların cila boya kokusu gitmiş oluyor bebek için daha sağlıklı. Park yatak gibi olanların da her yeri sökülüyor yıkanıyor. Bebeğin yıpratamayacağı kadar kısa kullanılıyor ya da hediye geliyor kullanılmıyor bazen de. Let go, sahibinden, tutumlu anne bence bir bakın. Hele park yataklar malzemesine göre fiyatları o kadar fazla ki..

Canım başınız sağ olsun. Tesellisi zor bir durum. Allah başka acı göstermesin size.

Kızlar birkaç gündür ara ara yüreğim kalkıyor hani birseye heyecanlanırsın ya da üzülürsün için boşalır gibi olur ya tam tarif edemedim ama neden oluyor anlamadım

Amin.. Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın.. Allah'tan geldik ve yine ona döneceğiz.. Size ve ailenize sabırlar diliyorum.. Allah rahmet eylesin..

Başınız sağolsun canım ALLAH rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…