2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yardiminda yaninda olmayan oyle rolden sevmeye de gelmesin bence canim. O gorumcenin de yatacak yeri yok insan iki el yabanci olsa arar pes :/

0
Daha önce hiç yaptırdın mı peki :) benim en nefret ettiğim şeydirde kendisi :/
Ben defalarca yaptirdim canim hatta sskda yaptirmisligim bile var cok sorun olmuyor Allahin izniyle doktor oyle uygun gorduyse bir rahatsizlik varsa mecbur yaptirmak gerekiyor

O kolyeden bence alacagim mutlaka sen nerden aldin canim ?

Bende aynı ilk evlendiğimde yaptırdım enfenksiyon çıktı fitil kullandım bida da yaptırmadım ama hiç sevmiyorum çok rahatsız oluyorum doğumda napıcam acaba
Benim kendi doktorum rahatlatıyordu aslında ama gebe olunca hiç istemem tedirgin oluyor insan benim doktor da gebeyken hiç istemedi isterse bir bildiği var derim öteki doktor 5 günlük antibiyotik verdi ve fitil verdi. Antibiyotik gunde iki defa gece Alınca fark etmedim de gündüz aldım bir baş dönmesi yaptı sorma mahvoldum adı ornisit ford

Benim 20 eylül sonrası ve kız :)

Yardiminda yaninda olmayan oyle rolden sevmeye de gelmesin bence canim. O gorumcenin de yatacak yeri yok insan iki el yabanci olsa arar pes :/
Gelmeyin mi diyeceğim :)
Ben 5 senedir soğuğum onlara zaten ama ısrarla eşimin yanında çok seviyorlarmış gbi davranıyorlar
Evet görümcem kan davalım sanirim
İnsan tanıdığını bile duyunca tebrik eder
Ama Emin’im Bebek doğunca çok sevimli hala olur

Çok teşekkür ederim :)

Sen de haklısın kim olsa gelmeyin diyemez. Ama bence firsatin oldukca da yuzlerine vur belki kizarir yuzleri hic sanmam ama peki gorumceyle neden konusup darildigini solemedin ki ben olsam solerdim kesin el olsa arardi sen aramadin hayirdir diye ?

anladım canım peki doğum evine mi gittin doktorla görüşmeye? ve perinatologdan mı aldın ultrason randevusunu

Öncesinde oldu ama benim döllenme 20sinden sonra eminim
Canım zaten biz emin olana kadar oo ne yollar alıyor onlar videoda izledim cok ilginç mesela bak örnek vereyim incesinde olan iliskide vücudumuz asidikse erkek geni birgün yasayabiliyor icerde hızlı ama ömrü kısa kadınlok geni yavaş ama 72 saat yasıyormuş yumurtlama dineminde eğer ha gisi fazla ise icerde dilleme ondan oluyor oyüzden sordum hazırda sperm varmıs senin incesi oldu ise takvime göre tutuyor ama sonrası oldu ise tutmuyor ondan sordum

Canim basiniz saolsun Rabbim sana esine annene kardeslerine uzun ömürler ve sagliklar versin insallah. Rabbim sabırlar versin . Kimseyi sevdikleriyle sinamasın insallah. ve lütfen kendine dikkat et

Canım ben çok seyler yaşadım bu aile ile
Yeri geldi yüzlerine vurdum yeri geldi sessiz kaldım
Yüzlerine vurunca değişen birşey olmadı
Kendilerini haklı çıkarıyorlar ya da kv eşime sürekli ağlıyor
Ben onları Yok sayıyorum
Zorunlu bir araya geldiğimiz zamanda konuşuyorum idare ediyorum onun dışında arama sormam hiç Yok
Görümceme neden kıymet verip aramadın diyeyim ki ?

Çok ayip etmisler sana esinle konustugunuzda destek oluyormu sana onemli olan o gorusmemeyi secerek en dogru olani yapmissin ozaman ama insan sinir olur ya hicbirseye el atmadiklari halde biz yaptik tavirlari falan nasil katlanacaksin gorumceyi de bosver ben konusulacak birsey kaldi sanmistim ama senin durumunda kalmamis kendini nimetten saymasın hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…