Amin canim insallahKızlar hepinizden Allah razı olsun sağ olun
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Biz aslinda agir kanli insanlarda değiliz normalde ama onemli seylerde hep boyleyiz. Dügün gibi dogum gibi mesela cozemedik bor türlü :))benim eşimde çok ağır kanlı delirtior beni umarım bebek bana çeker diyorum
başınız saolsun canım..
Yardiminda yaninda olmayan oyle rolden sevmeye de gelmesin bence canim. O gorumcenin de yatacak yeri yok insan iki el yabanci olsa arar pes :/hayır demedim asla da demem
ancak sinir oluyorum insan hıc mı sormaz napıyorsun neler alacaksın yapılacak bırsey var mı diye
evde bır odamız var o bosalacak , boyanacak , mobilyalar kurulacak falan dolu iş var
aldıklarımı hep o odada bırıktırıyorum
zaman su gibi akıp gecıyor zaten
gün , hafta dediğin ne ki
kv dem sormuyor ama eşime cok güzel rol kesiyor
heyecandan öleceğim ,aklım hep sizde falan diyor
uykularım kacıyor bebek iyi mi falan diyor
eşime de annesine de hazırlık konusunda birsey demem
zaten onları sevmıyordum farklı bırsey de beklemıyordum acıkcası
insan hıc mı ozenmez
bir de eşek kadar görümcem var
benim bebeğim tüp bebek 5 sene sonra oldu
bildiği halde bir kere arayıp da hayırlı olsun victory demedi
nasılsın da demedi
ben de gecen sene ılk defa hala oldum
yegenıme ölüyorum
ama bebeğim dogsun en cok bunlar düşünmüş, en cok onlar hazırlık yapmıs gibi kendilerini esime de bana da satacaklar
hatta cevresıne bile diyordur bebeğimiz geelcek kosturmamız var falan diye
öyle rolcü
Ben defalarca yaptirdim canim hatta sskda yaptirmisligim bile var cok sorun olmuyor Allahin izniyle doktor oyle uygun gorduyse bir rahatsizlik varsa mecbur yaptirmak gerekiyorDaha önce hiç yaptırdın mı peki :) benim en nefret ettiğim şeydirde kendisi :/
O kolyeden bence alacagim mutlaka sen nerden aldin canim ?Maşallah baya hazırlıklar yapılıyoGüzel günlerde sağlıkla giydirmek nasip olsun bebişlerimize inşallah Bende bikaç zıbın dışında pek bişey almadım bide kehribar kolyesi hazır bebişimin en önemli o sanki erken diye diye eşim almak istemiyo ama şubatta indirim varsa beklemek mantıklıymış
Benim kendi doktorum rahatlatıyordu aslında ama gebe olunca hiç istemem tedirgin oluyor insanBende aynı ilk evlendiğimde yaptırdım enfenksiyon çıktı fitil kullandım bida da yaptırmadım ama hiç sevmiyorum çok rahatsız oluyorum doğumda napıcam acaba
Benim 20 eylül sonrası ve kız :)Canım döllenme zamanıda olur 20 eylük sonrası erkek diyor takvim senin yumurtlama ôncesinde oldu yumurtlama toplama islemi yumurta olgunlaşonca yani çatlama olunca toplanıyor ya o önemli olan takvimde kız kızon mı olacaktı senin
Gelmeyin mi diyeceğim :)Yardiminda yaninda olmayan oyle rolden sevmeye de gelmesin bence canim. O gorumcenin de yatacak yeri yok insan iki el yabanci olsa arar pes :/
Bence de olmasinlar :))Resmen tipiye döndü kar yağışı eve zor attım kendimi :)
Saol canımm hasta olmasın hamişler:)
Öncesinde iliski oldu mu tek mi oda önemli canımBenim 20 eylül sonrası ve kız :)
Çok teşekkür ederim :)Beşik ve park yatak gibi eşyalar 2. el bakılabilir. Birincisi mobilya olanların cila boya kokusu gitmiş oluyor bebek için daha sağlıklı. Park yatak gibi olanların da her yeri sökülüyor yıkanıyor. Bebeğin yıpratamayacağı kadar kısa kullanılıyor ya da hediye geliyor kullanılmıyor bazen de. Let go, sahibinden, tutumlu anne bence bir bakın. Hele park yataklar malzemesine göre fiyatları o kadar fazla ki..
Öncesinde oldu ama benim döllenme 20sinden sonra eminimÖncesinde iliski oldu mu tek mi oda önemli canım
Sen de haklısın kim olsa gelmeyin diyemez. Ama bence firsatin oldukca da yuzlerine vur belki kizarir yuzleri hic sanmam ama peki gorumceyle neden konusup darildigini solemedin ki ben olsam solerdim kesin el olsa arardi sen aramadin hayirdir diye ?Gelmeyin mi diyeceğim :)
Ben 5 senedir soğuğum onlara zaten ama ısrarla eşimin yanında çok seviyorlarmış gbi davranıyorlar
Evet görümcem kan davalım sanirim
İnsan tanıdığını bile duyunca tebrik eder
Ama Emin’im Bebek doğunca çok sevimli hala olur
anladım canım peki doğum evine mi gittin doktorla görüşmeye? ve perinatologdan mı aldın ultrason randevusunuMerhaba, ben de sakaryadayım, sağlık ocağındaki ebemin devlete git nolur nolmaz kaydın bulunsn demesiye randevu alıp 12 haftalıkken muayeneye gittim. Dr şimdiden ayrıntılı usg için randevu al dedi bir kağıt verdi ve ertesi sabah erkenden gidip randevu aldım. 1 marta verdiler 23+1 oluyorum o gün, yoğunluktan mı o kdr geç bir tarih verdiler bilmiyorum
Canım zaten biz emin olana kadar oo ne yollar alıyor onlar videoda izledim cok ilginç mesela bak örnek vereyim incesinde olan iliskide vücudumuz asidikse erkek geni birgün yasayabiliyor icerde hızlı ama ömrü kısa kadınlok geni yavaş ama 72 saat yasıyormuş yumurtlama dineminde eğer ha gisi fazla ise icerde dilleme ondan oluyor oyüzden sordum hazırda sperm varmıs senin incesi oldu ise takvime göre tutuyor ama sonrası oldu ise tutmuyor ondan sordumÖncesinde oldu ama benim döllenme 20sinden sonra eminim
Canim basiniz saolsun Rabbim sana esine annene kardeslerine uzun ömürler ve sagliklar versin insallah. Rabbim sabırlar versin . Kimseyi sevdikleriyle sinamasın insallah.Dün benim doğum günümdü ve babamı dün kaybettik.
Büyük bir yıkım oldu benim için , hala kendime gelmiş değilim. Allah sevdiklerimizi bizlere bağışlasın. Onların acısıyla sınamasın kimseyi.
Bu akşam memlekete gideceğim cenaze için , kasılmalarım ve ağrılarım var duanızı esirgemeyin bizdenşu an beni ayakta tutan , güç veren hem bebeğim , hem kizim.
Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
Canım ben çok seyler yaşadım bu aile ileSen de haklısın kim olsa gelmeyin diyemez. Ama bence firsatin oldukca da yuzlerine vur belki kizarir yuzleri hic sanmam ama peki gorumceyle neden konusup darildigini solemedin ki ben olsam solerdim kesin el olsa arardi sen aramadin hayirdir diye ?
O kolyeden bence alacagim mutlaka sen nerden aldin canim ?
Çok ayip etmisler sana esinle konustugunuzda destek oluyormu sana onemli olan o gorusmemeyi secerek en dogru olani yapmissin ozaman ama insan sinir olur ya hicbirseye el atmadiklari halde biz yaptik tavirlari falan nasil katlanacaksin gorumceyi de bosver ben konusulacak birsey kaldi sanmistim ama senin durumunda kalmamis kendini nimetten saymasın hiçCanım ben çok seyler yaşadım bu aile ile
Yeri geldi yüzlerine vurdum yeri geldi sessiz kaldım
Yüzlerine vurunca değişen birşey olmadı
Kendilerini haklı çıkarıyorlar ya da kv eşime sürekli ağlıyor
Ben onları Yok sayıyorum
Zorunlu bir araya geldiğimiz zamanda konuşuyorum idare ediyorum onun dışında arama sormam hiç Yok
Görümceme neden kıymet verip aramadın diyeyim ki ?
Gerçek kehribar degilmi ? Elinize ulastimi memnun kaldinizmi ?Bu sayfadan aldım canım piyasaya göre baya uygun fiyatları banada bi tanıdğım önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?