2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
He ama benim 20sinden önce yumurta oluşmamıştı :) yumurta takibi yapıyorduk ondan sonrasında döllenme olmuştr dedim tutmuyor yani

He ama benim 20sinden önce yumurta oluşmamıştı :) yumurta takibi yapıyorduk ondan sonrasında döllenme olmuştr dedim tutmuyor yani
Doktorun önerdigi ilişki 20 si öncesinden baslıysa tutar sonrası ise tutmaz orda bukunan sperm öncesine aitse titar iliski günü önemliymis bunda ondan sorsum canım

Jazzquell başın saolsun canım Allah ım sabırlar versin seni çok iyi anlayabiliyorum bende lise yıllarım da kaybettim. Geride kalanlara uzun ömürler versin tüm ailene sabırlar diliyorum üzülme diyemem ama dayanmaya çalış evlatların için

0
Ben defalarca yaptirdim canim hatta sskda yaptirmisligim bile var cok sorun olmuyor Allahin izniyle doktor oyle uygun gorduyse bir rahatsizlik varsa mecbur yaptirmak gerekiyor
Ney canım ben alttan muaneden bahsediyorum :) bende yaptırdım tabi enfenksiyon falan varsa anca öyle anlaşılıyor çünkü. Doktordan doktorada değişiyor bazı doktor çok acıtıyo bazısı çok kolay yapıyor.

Antibiyotikler genelde ağır oluyor canım ya bana hep yan etkisi oluyor genelde antibiyotiğin. Ama fitilin bi zararı olduğunu sanmıyorum ben bidaki gittiğimde fitik istiyim bakalım vercekmi.

Tutmadı o zaman benim aşılama 22 eylül ama bebişim kız :)

Canım çok üzüldüm başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin ve yardımcın olsun

Bende bugün yaptırdım canım 7 şubatta birdaha olucakmış. Kadın Doğum doktoruma danıştım olmamı söyledi.

Ben hamilelikten once de sonra da defalarca alttan muayene oldum baya alistirdilar beni :)) Allahtan artik bebis buyudude ekstra bir sey olmadigi surece doktorum bakmiyor

Sordum doguma engel olup olmayacagi 37. Haftada belli olur dedi sadece birde simit onerdi ama ben zaten kullandigimi soyledim baska da birsey solemedi hani yapilacak birsey mi yok acaba ?

Yapılacak birşey yoksa bunu da söylemeliydi..
Şimdi aklında başka doktoruma mi gitsem sorusu olmazdi en azından.
Zaten endişeliyiz hele ilk hamilelik yaşayanlar kesinlikle doktor aklında soru işareti bırakmamali..

Başın sağolsun canım.. Ne denebilir ki böyle durumda.. Rabbim sabır versin... Evlat insanı en çok ayakta tutan şey.

anladım canım peki doğum evine mi gittin doktorla görüşmeye? ve perinatologdan mı aldın ultrason randevusunu
Evet canım önceden randevu alıp doğumevine muayeneye gittim, dr yönlendirdi ultrasona, perinatoloğa fln gitmedim. Randevuyu ertesi gün drun verdiği kağıtla ultrason bölümünden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…