Canım zaten biz emin olana kadar oo ne yollar alıyor onlar videoda izledim cok ilginç mesela bak örnek vereyim incesinde olan iliskide vücudumuz asidikse erkek geni birgün yasayabiliyor icerde hızlı ama ömrü kısa kadınlok geni yavaş ama 72 saat yasıyormuş yumurtlama dineminde eğer ha gisi fazla ise icerde dilleme ondan oluyor oyüzden sordum hazırda sperm varmıs senin incesi oldu ise takvime göre tutuyor ama sonrası oldu ise tutmuyor ondan sordum
Doktorun önerdigi ilişki 20 si öncesinden baslıysa tutar sonrası ise tutmaz orda bukunan sperm öncesine aitse titar iliski günü önemliymis bunda ondan sorsum canım
Jazzquell
başın saolsun canım Allah ım sabırlar versin seni çok iyi anlayabiliyorum bende lise yıllarım da kaybettim. Geride kalanlara uzun ömürler versin tüm ailene sabırlar diliyorum üzülme diyemem ama dayanmaya çalış evlatların için
0
Ben defalarca yaptirdim canim hatta sskda yaptirmisligim bile var cok sorun olmuyor Allahin izniyle doktor oyle uygun gorduyse bir rahatsizlik varsa mecbur yaptirmak gerekiyor
Ney canım ben alttan muaneden bahsediyorum :) bende yaptırdım tabi enfenksiyon falan varsa anca öyle anlaşılıyor çünkü. Doktordan doktorada değişiyor bazı doktor çok acıtıyo bazısı çok kolay yapıyor.
Benim kendi doktorum rahatlatıyordu aslında ama gebe olunca hiç istemem tedirgin oluyor insan benim doktor da gebeyken hiç istemedi isterse bir bildiği var derim öteki doktor 5 günlük antibiyotik verdi ve fitil verdi. Antibiyotik gunde iki defa gece Alınca fark etmedim de gündüz aldım bir baş dönmesi yaptı sorma mahvoldum adı ornisit ford
Antibiyotikler genelde ağır oluyor canım ya bana hep yan etkisi oluyor genelde antibiyotiğin. Ama fitilin bi zararı olduğunu sanmıyorum ben bidaki gittiğimde fitik istiyim bakalım vercekmi.
Canım döllenme zamanıda olur 20 eylük sonrası erkek diyor takvim senin yumurtlama ôncesinde oldu yumurtlama toplama islemi yumurta olgunlaşonca yani çatlama olunca toplanıyor ya o önemli olan takvimde kız kızon mı olacaktı senin
Dün benim doğum günümdü ve babamı dün kaybettik.
Büyük bir yıkım oldu benim için , hala kendime gelmiş değilim. Allah sevdiklerimizi bizlere bağışlasın. Onların acısıyla sınamasın kimseyi.
Bu akşam memlekete gideceğim cenaze için , kasılmalarım ve ağrılarım var duanızı esirgemeyin bizden şu an beni ayakta tutan , güç veren hem bebeğim , hem kizim.
Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
ya git bence ben cinsiyet için 3 kere gittim ama benim doktorum dedi biraz yürü tatlı ye gel dedi sonra yine göremedi 10 gün içindeki muayene ücretsiz die haftaya gel bidaha dedi bişey olmaz canım git nolacak.
ben de geçen hafta gittim test sonucu için ara ya da gel dedi gelirim ben bidaha göreym hem dedim her fırsatı değerlendirmek lazımm
Ney canım ben alttan muaneden bahsediyorum :) bende yaptırdım tabi enfenksiyon falan varsa anca öyle anlaşılıyor çünkü. Doktordan doktorada değişiyor bazı doktor çok acıtıyo bazısı çok kolay yapıyor.
Ben hamilelikten once de sonra da defalarca alttan muayene oldum baya alistirdilar beni :)) Allahtan artik bebis buyudude ekstra bir sey olmadigi surece doktorum bakmiyor
Sordum doguma engel olup olmayacagi 37. Haftada belli olur dedi sadece birde simit onerdi ama ben zaten kullandigimi soyledim baska da birsey solemedi hani yapilacak birsey mi yok acaba ?
Yapılacak birşey yoksa bunu da söylemeliydi..
Şimdi aklında başka doktoruma mi gitsem sorusu olmazdi en azından.
Zaten endişeliyiz hele ilk hamilelik yaşayanlar kesinlikle doktor aklında soru işareti bırakmamali..
Dün benim doğum günümdü ve babamı dün kaybettik.
Büyük bir yıkım oldu benim için , hala kendime gelmiş değilim. Allah sevdiklerimizi bizlere bağışlasın. Onların acısıyla sınamasın kimseyi.
Bu akşam memlekete gideceğim cenaze için , kasılmalarım ve ağrılarım var duanızı esirgemeyin bizden şu an beni ayakta tutan , güç veren hem bebeğim , hem kizim.
Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
Evet canım önceden randevu alıp doğumevine muayeneye gittim, dr yönlendirdi ultrasona, perinatoloğa fln gitmedim. Randevuyu ertesi gün drun verdiği kağıtla ultrason bölümünden aldım