2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Başın sağolsun canım Allah sabır versin sizlere çok zor olmalı
babacığının da mekanı cennet olsun inşallah

B BYV canım bugün kontrolün vardı.nasıl geçti? 2 gündür rüyamda seni görüyorum hayr olsun. güzel haberlerini bekliyorum.

Ben hamilelikten once de sonra da defalarca alttan muayene oldum baya alistirdilar beni :)) Allahtan artik bebis buyudude ekstra bir sey olmadigi surece doktorum bakmiyor
İlk zamanlar alttanmı bakıyodu canım? Benim doktorum hiç bakmadı ama bi arkadaşımın doktoru ilk 3 ay hep alttan bakmış bazı doktorlar alttan bakıyor sanırım.

Basiniz sagolsun Rabbim dayanma gucu versin..

Jazzquell başınız sağolsun, babanızın mekanı cennet olsun. allah çocuklarınıza hayrlı uzun ömür versin. sabır diliyorum, kendinize iyi bakın...

Başın saolsun canım,ne denir ki böyle bir durumda,kelimeler anlamsız kalıyor.Allah size uzun ömürler versin

Doktorun önerdigi ilişki 20 si öncesinden baslıysa tutar sonrası ise tutmaz orda bukunan sperm öncesine aitse titar iliski günü önemliymis bunda ondan sorsum canım
Bebim bildiğim 5 günden fazla yaşamaz sperm. Sana kendimi bildiğim için diyorum bende tutmadı

Antibiyotikler genelde ağır oluyor canım ya bana hep yan etkisi oluyor genelde antibiyotiğin. Ama fitilin bi zararı olduğunu sanmıyorum ben bidaki gittiğimde fitik istiyim bakalım vercekmi.
Bana da fitil tek başına etki etmez böyle durumlarda hapla birlikte etki eder dedi canım onu da sor istersen:) çünkü ben hep fitil kullandım devam etti demek ki bi de böyle deniyim

Canım Allah rahmet eylesin sana da sabırlar versin çok zor dayanması güç yaşayan bilir ne söylesek boş ama bu da hayatın gerçeği bebeğin için dayan dualarım seninle...

Allah rahmet eylesin sabırlar versin canım.. Geride kalanlarına evlatlarına ömür versin...

B BYV canım bugün kontrolün vardı.nasıl geçti? 2 gündür rüyamda seni görüyorum hayr olsun. güzel haberlerini bekliyorum.

B BYV nasılsınız? sizi çok merak ediyorum. inşallah güzel umutlu haberler almışsınızdır.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Bugün gittik tüm herşeye bakıldı şu aşamada tüm gelişimi normal 298 gr 20 cm boyu var ama malesef büyük sorunlarımızda var perşembe günü Çapada heyet toplantısıyla bundan sonraki adımlarla ilgili bilgiler verilecek çok detaya girip sizleri üzmek istemiyorum.bu arada amniyosentez yaptırmam gerekiyor. Üstüne bugün beşiğimiz geldi açamadım henüz. Bu süreçte tavsiyem doktor çok önemli her kontrolünüzde mutlaka detaylıca bebekleriniz herşeyine baktırın
Birde buarada amniyosentez yaptıran var mı nasıl oluyor bilgi geçebilir mi?

Oğlun olduğunu öğrendiğin zaman hem de... Allah yardımcın olsun. Mekanı cennet olsun inşallah.

İnşallah daha da güzel haberlerle de geleceksin bize.

Lütfen böyle düşşnme mutluluğumuz bir üzüntümüz bir bizimle rahatlıkla paylaşabilirsin,ablamla konuştuğumdan daha çok konuşuyorum burda:)
O doktor da aynı şeyleri mi söyledi izleyeceğin yol nasıl kuzum sanş var mı ?

Kızlar istediğim çantam geldi bu arada bayıldım tam benim istediğim gibi bir çanta :) çanta arayanlara önerilir

İnşallah daha da güzel haberlerle de geleceksin bize.
minnosu
Canım temennin için teşekkür ederim ancak malesef ben haziran annesi olamayacağım heyet sadece bir doktorun kararıyla olamamasından kaynaklanıyor hukuki bir süreç başlatılması devlete bilgi verilmesi için sonuçta henüz karnımda olsada 12. haftadan sonra birey sayılıyor benim kuzum ALLah nasip ederse yeni çalışmalara başlayana kadar sizlerle teyzoş olarak mutlu olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…