minnosu
Canım temennin için teşekkür ederim ancak malesef ben haziran annesi olamayacağım heyet sadece bir doktorun kararıyla olamamasından kaynaklanıyor hukuki bir süreç başlatılması devlete bilgi verilmesi için sonuçta henüz karnımda olsada 12. haftadan sonra birey sayılıyor benim kuzumALLah nasip ederse yeni çalışmalara başlayana kadar sizlerle teyzoş olarak mutlu olacağım
Caniom o dedigin ağrıya benzer bi ağrım oldu ama ne olduğunu anlamadm ikigün devam etti sirekli dinlendim ara ara aynı yere ağro giriyor ama ozamanki kiflemişti beni sanki koca bi bıcak sapladılar iki büklüm kaldım öyle birşeymiydi acaba
Canım o bahsettiğin bende olan şey işte kasılma bence. Valla ben dışarı çıkmamaya çalışıyorum elimden geldiğinde hava güneşli olursa balkonda güneşleniyorum onun dışında bi yere gitmiyorum elimden geldiğince. Sende çıkmamaya özen göster inşallah geçer bu sıkıntımız.Kızlar hava çok soğuk bugün çok üşüdüm ya biraz dışarı da çıktım kasıklarıma iyice baskı yapmaya başladı gaz gibi idrar yollarım da coştu üşütünce direk yanmaya başladı
İnsan diyecek birşey bulamıyor.Ama güçlü bir kadın olduğunu hepimize hissettirdin. Bebeğin olduğunda çok şanslı olacak , çünkü çok güçlü bir annesi olacak. Dualarımız seninle.minnosu
Canım temennin için teşekkür ederim ancak malesef ben haziran annesi olamayacağım heyet sadece bir doktorun kararıyla olamamasından kaynaklanıyor hukuki bir süreç başlatılması devlete bilgi verilmesi için sonuçta henüz karnımda olsada 12. haftadan sonra birey sayılıyor benim kuzumALLah nasip ederse yeni çalışmalara başlayana kadar sizlerle teyzoş olarak mutlu olacağım
Canım ne desem bilemiyorum bu durumda ne denir hiç bilmem. Sadece her şerde bir hayır vardır derlerya o kadar doğruki. Eğer bunu doğduktan sonra öğrenseydin belki görüp ona alışıp kaybetseydin kendini toparlaman çok zaman alırdı böylesi daha mı hayırlı olucak bilmiyorum.. Ama dua et sizin için en hayırlısı en sağlıklısı neyse o olsun inşallah dualarımız seninleminnosu
Gücüne, dirayetine hayram kaldım.minnosu
Canım her şeyin en hayırlısı olsun senin için . Kimin nasıl bir sınavdan geçeceği belli değil ki bilemiyoruz ne ile karşılaşacağımızı . Bu süreçte aman bana da olur mu diye telaşa kapılıp gereksiz stres yapan arkadaşlara naçizane tavsiyem her şeyin tadını çıkararak ilerlemeleri. Kendi adıma gücünü ordan buraya hissettirdiğin için çok teşekkür ederim ve Emin'im sen Harika bir anne olacaksın seni tanımadan senden öğrendiğim çok şey olduminnosu
Rabbim tez zamanda sağlıkla,sıhhatle evlat sahibi olmayı nasip etsin.insanın aklına gelmeyen başına geliyor ama vardır bunda da bir hayır.Allah bu süreçte yardımcınız olsun.dualarımız seninle...
İnsan diyecek birşey bulamıyor.Ama güçlü bir kadın olduğunu hepimize hissettirdin. Bebeğin olduğunda çok şanslı olacak , çünkü çok güçlü bir annesi olacak. Dualarımız seninle.
Canım ne desem bilemiyorum bu durumda ne denir hiç bilmem. Sadece her şerde bir hayır vardır derlerya o kadar doğruki. Eğer bunu doğduktan sonra öğrenseydin belki görüp ona alışıp kaybetseydin kendini toparlaman çok zaman alırdı böylesi daha mı hayırlı olucak bilmiyorum.. Ama dua et sizin için en hayırlısı en sağlıklısı neyse o olsun inşallah dualarımız seninle
Gücüne, dirayetine hayram kaldım.
Bazen hayrı şerri biz bilemiyoruz.söylemek istediğim çok şey var, anlatamıyorum......
Hayir erken yaptirmadim saglik ocagindan hemsire gun verince doktoruma sordum simdi zamani dedi gecen hafta oldumtamam kuzum ben de bu hafta gideym diyorm da
sen erken mi yaptırdın o zaman canım
ooh ne güzel güle güle kullansın şimdiden :) fonua rkadaş n11 den almıştı sanıyorum şuydu
https://urun.n11.com/fon-perde/evimrenk-bulut-desenli-fon-perde-P261897967
ya git bence ben cinsiyet için 3 kere gittimama benim doktorum dedi biraz yürü tatlı ye gel dedi sonra yine göremedi 10 gün içindeki muayene ücretsiz die haftaya gel bidaha dedi bişey olmaz canım git nolacak.
ben de geçen hafta gittim test sonucu için ara ya da gel dedi gelirim ben bidaha göreym hem dedimher fırsatı değerlendirmek lazımm
Niye heyete giriyor canım senin kararınla olmuyor mu ? Yani snne karnında falan ameliyat olırdu öyle bir umut kalmadı mıminnosu
Özelden yazdım canımNiye heyete giriyor canım senin kararınla olmuyor mu ? Yani snne karnında falan ameliyat olırdu öyle bir umut kalmadı mı
Sağol canım,teşekkür ederim.Ekliyorum canımm hayırlı olsun :))
kararınız aldırmak mıTeşekkürler arkadaşlar herşeyde vardır bir hayır diyorum yaklaşık 5 ay onula çok güzel duygular yaşadım hala yaşıyorum arada pıt pıt vuruyorAma bu dünyada hangimizin garantisi varki bir dakika sonramızı bilmiyoruz o yüzden bunada şükür ediyorum. Malum yazmıştım eşimle tartışmalar yaşadık onun çok çekinceleri vardı bebekle ilgili ama oda kabuşlenmişti şimdi bana söz verdi dr. Müsade ettiği anda çalışmalara başlayacağız diye o beşik boş kalmayacak Allahın izniyle diye size yetişirsem yazarım buradan mutlu haberleri
Sana en kolay nasıl gelecekse öyle yap canım yavaştan baslarsin o zaman zaten çok fazla küçük alma hemen buyuyorlar 0 3 aylık alırsın büyüdükçe tamamlarsin bir hevesle herşeyi alayım diyorsun ama bazılarını giyemiyor bileBen o haftaya birakamam canim hem zor geciyor agirlasirim o haftalarda hem de o kadar birakirsam toplu almam gerekir vs. Cok zor olur ben birer ikiser alayim diyordum ama
yarın sağlık ocağına gidicem aşı için sorucam o kasılmayıda bakalım benim çok gazım var baya ağrı yapıyor sabah yataktan zor kalkıyorum üşüyünce de iyice kasıklarıma batmaya başladı sağlık ocağında bebeğin kalp atışlarına bakıyorlar dopler mi ne onla kasılma da belli olur mu acaba ben ege tarafındayım ama ona ramen bu sene bu soğuk evde klimalı mecbur mutfağa falan gidince buz gibi bugün dondum bi makarna yaptım çıktım valla daha bulaşık duruyorCanım o bahsettiğin bende olan şey işte kasılma bence. Valla ben dışarı çıkmamaya çalışıyorum elimden geldiğinde hava güneşli olursa balkonda güneşleniyorum onun dışında bi yere gitmiyorum elimden geldiğince. Sende çıkmamaya özen göster inşallah geçer bu sıkıntımız.
Sağol canım sanada geçmiş oldun.Sadece burnum akıyor diye gitmedim doktora,ateş vs.yok çok şükür ama tıkanıklık zor bi de burnum yara oldu.Her gripte olduğu gibi...Geçmiş olsun, enfeksiyon hastalıklarına yönlendirmişti doktorum beni, bi ilaç yazdı bi de burun spreyi
sen ne zaman istersen o zaman başla. ben de yavaştan başladım ama esas şubatı bekliyorum, indirim oluyormuş baya bi. şimdi indirimde görsem şimdi alırımBeni de oyle beklettiler bende onlara uydum niyeyse :)) Allah korusun 6 7 birakirsam sonra nasil bitirecegim o hazirligi oda yapmayacagim canim cunku tasinacagiz biz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?