Canım nefes almakta bile güçlük çektim midem bulandı kaç kez çıkardım kıvrandırcak derecede desem bile az kalır ölüyorum sandım çünkü. Allahım yaşatmasın kimseye
minnosu
Canım temennin için teşekkür ederim ancak malesef ben haziran annesi olamayacağım heyet sadece bir doktorun kararıyla olamamasından kaynaklanıyor hukuki bir süreç başlatılması devlete bilgi verilmesi için sonuçta henüz karnımda olsada 12. haftadan sonra birey sayılıyor benim kuzum ALLah nasip ederse yeni çalışmalara başlayana kadar sizlerle teyzoş olarak mutlu olacağım
Canım benim ya sen çok güçlüsün,inşallah en kısa zamanda tekrar bir bebeğin olur,seni tanıdığıma çok sevindim,lütfen arada yaz bize,güzel haberlerini bekliyoruz
minnosu
Canım temennin için teşekkür ederim ancak malesef ben haziran annesi olamayacağım heyet sadece bir doktorun kararıyla olamamasından kaynaklanıyor hukuki bir süreç başlatılması devlete bilgi verilmesi için sonuçta henüz karnımda olsada 12. haftadan sonra birey sayılıyor benim kuzum ALLah nasip ederse yeni çalışmalara başlayana kadar sizlerle teyzoş olarak mutlu olacağım
Hayır canım daha amniyosentez yaptırmadık sadece kontrol sırasında ultrason görüntüsünden anlaşıldı ve hemen bir profesöre yönlendirdi doktorum sadece dikkatli bir dokturun bakışı yeterli tanı için
Teşekkürler arkadaşlar herşeyde vardır bir hayır diyorum yaklaşık 5 ay onula çok güzel duygular yaşadım hala yaşıyorum arada pıt pıt vuruyorAma bu dünyada hangimizin garantisi varki bir dakika sonramızı bilmiyoruz o yüzden bunada şükür ediyorum. Malum yazmıştım eşimle tartışmalar yaşadık onun çok çekinceleri vardı bebekle ilgili ama oda kabuşlenmişti şimdi bana söz verdi dr. Müsade ettiği anda çalışmalara başlayacağız diye o beşik boş kalmayacak Allahın izniyle diye size yetişirsem yazarım buradan mutlu haberleri
Arkadaslar hamilelikte bel fıtığı yaşayan varmi
Gebelikten once boyle bişey yoktu
Basına boyle bisey gelen varmi naptiniz nasil rahtladi beliniz
Daha 4 aylıgim ve hic kloda almadim tam tersi 4 klo verdim ne oturabiluyorum ne yatabiliyorum nede yurebiliyorum serum ilac krem fayda etmiyo
Dün benim doğum günümdü ve babamı dün kaybettik.
Büyük bir yıkım oldu benim için , hala kendime gelmiş değilim. Allah sevdiklerimizi bizlere bağışlasın. Onların acısıyla sınamasın kimseyi.
Bu akşam memlekete gideceğim cenaze için , kasılmalarım ve ağrılarım var duanızı esirgemeyin bizden şu an beni ayakta tutan , güç veren hem bebeğim , hem kizim.
Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
yarın sağlık ocağına gidicem aşı için sorucam o kasılmayıda bakalım benim çok gazım var baya ağrı yapıyor sabah yataktan zor kalkıyorum üşüyünce de iyice kasıklarıma batmaya başladı sağlık ocağında bebeğin kalp atışlarına bakıyorlar dopler mi ne onla kasılma da belli olur mu acaba ben ege tarafındayım ama ona ramen bu sene bu soğuk evde klimalı mecbur mutfağa falan gidince buz gibi bugün dondum bi makarna yaptım çıktım valla daha bulaşık duruyor
Haklısın canım. Ben aşımı oldum geçen hafta o cihaz kasılmayı görmez canım kalp atışını bile zor duyuyor çünkü. Valla bende antalyadayım soğuk yerde değiliz gibi gözüküyor ama soğuk yerlerde kalorifer olduğu için evin içinde sıcacık oturuyolar en azından ben klimayı hiç kapatmıyorum ama kapatmasam nolucak tuvalete giderken donuyorum mutfağa gidip durmamak için meyvemi suyumu oturma odasında tutuyorum düşün. Buz gibi her yer kalorifer çok büyük rahatlık valla.
Haklısın canım. Ben aşımı oldum geçen hafta o cihaz kasılmayı görmez canım kalp atışını bile zor duyuyor çünkü. Valla bende antalyadayım soğuk yerde değiliz gibi gözüküyor ama soğuk yerlerde kalorifer olduğu için evin içinde sıcacık oturuyolar en azından ben klimayı hiç kapatmıyorum ama kapatmasam nolucak tuvalete giderken donuyorum mutfağa gidip durmamak için meyvemi suyumu oturma odasında tutuyorum düşün. Buz gibi her yer kalorifer çok büyük rahatlık valla.
Klima beni yaz kış çarpıyor en iyisi kalorifer heryer aynı sıcaklıkta küçükken sobalı evdeydik yine o güzeldi. Soba orta odadaydı bütğn odaların kapılarını açardık çok güzel ısıtıyordu.
Çok kötüyüm yaa sıtma tuttu yarım saat kitlendim titredim kasıldım karnıma ağrılar girdi korktum bişey olacak diye evdeki petekler yermedi ısınmama elektrikli soba açtım onda bile ısınamadım ağladım korkumdan . Yayaktan kalkınca tekrar başlıo gece 10 defa wc ye kalkıyorum napıcam nasıl geçer duşa girsem daha kötü olurmuyum bilemedim ya bi akıl verin
Çok kötüyüm yaa sıtma tuttu yarım saat kitlendim titredim kasıldım karnıma ağrılar girdi korktum bişey olacak diye evdeki petekler yermedi ısınmama elektrikli soba açtım onda bile ısınamadım ağladım korkumdan . Yayaktan kalkınca tekrar başlıo gece 10 defa wc ye kalkıyorum napıcam nasıl geçer duşa girsem daha kötü olurmuyum bilemedim ya bi akıl verin
Ateşiniz mi var,ateş esnasında sıtma tutabilir eğer öyleyse ihmal etmeyip hemen acile gidin.enfeksiyon da olabilir sebebini bilmeden biz burdan seni yanlış yönlendirebiliriz canım