2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım nefes almakta bile güçlük çektim midem bulandı kaç kez çıkardım kıvrandırcak derecede desem bile az kalır ölüyorum sandım çünkü. Allahım yaşatmasın kimseye
Canım aynını yaşamışom ölüyorum sandom esime kalkamıyorum yemeği kendin koy ye dedim sanki ameliyatlı gibi karnımı tuttum lavaboya gittim aşağıya eğilemiyordum gazdandır sandm lavabo rahaylatır diye düşindüm ama dokora gidemedim malesef yattım sürekli suan iyiyim hamdolsun

Amniyosentez yaptırdın sanırım. Çok güçlüsün ve çok güzel bir kalbin var. Kalbimiz, dualarımız seninleKendine iyi bak

Malesef canım bugün doktor ile herşeyi konuştuk tüm ihtimalleri değerlendirdik ve gebelik sonlandırılacak
Canım benim ya sen çok güçlüsün,inşallah en kısa zamanda tekrar bir bebeğin olur,seni tanıdığıma çok sevindim,lütfen arada yaz bize,güzel haberlerini bekliyoruz

Reactions: BYV
Ne kadar güçlü bir annesin sen ,inşallah tez zamanda rabbim sana bebiş nasip eder ,dualarım seninle

amniyosentezde mi anlaşıldı rahatsızlığı..
Hayır canım daha amniyosentez yaptırmadık sadece kontrol sırasında ultrason görüntüsünden anlaşıldı ve hemen bir profesöre yönlendirdi doktorum sadece dikkatli bir dokturun bakışı yeterli tanı için

Rabbim yardımcınız olsun Allahım herşeyin hayirlisini versin inşallah

Arkadaslar hamilelikte bel fıtığı yaşayan varmi
Gebelikten once boyle bişey yoktu
Basına boyle bisey gelen varmi naptiniz nasil rahtladi beliniz
Daha 4 aylıgim ve hic kloda almadim tam tersi 4 klo verdim ne oturabiluyorum ne yatabiliyorum nede yurebiliyorum serum ilac krem fayda etmiyo

Başınız sağolsun canım, allah mekanını cennet etsin...

Haklısın canım. Ben aşımı oldum geçen hafta o cihaz kasılmayı görmez canım kalp atışını bile zor duyuyor çünkü. Valla bende antalyadayım soğuk yerde değiliz gibi gözüküyor ama soğuk yerlerde kalorifer olduğu için evin içinde sıcacık oturuyolar en azından ben klimayı hiç kapatmıyorum ama kapatmasam nolucak tuvalete giderken donuyorum mutfağa gidip durmamak için meyvemi suyumu oturma odasında tutuyorum düşün. Buz gibi her yer kalorifer çok büyük rahatlık valla.

Klima beni yaz kış çarpıyor en iyisi kalorifer heryer aynı sıcaklıkta küçükken sobalı evdeydik yine o güzeldi. Soba orta odadaydı bütğn odaların kapılarını açardık çok güzel ısıtıyordu.

Çok kötüyüm yaa sıtma tuttu yarım saat kitlendim titredim kasıldım karnıma ağrılar girdi korktum bişey olacak diye evdeki petekler yermedi ısınmama elektrikli soba açtım onda bile ısınamadım ağladım korkumdan . Yayaktan kalkınca tekrar başlıo gece 10 defa wc ye kalkıyorum napıcam nasıl geçer duşa girsem daha kötü olurmuyum bilemedim ya bi akıl verin

Aman dikkat et bol bol su iç istirahat et Allah korusun yavrularımızı

Ateşiniz mi var,ateş esnasında sıtma tutabilir eğer öyleyse ihmal etmeyip hemen acile gidin.enfeksiyon da olabilir sebebini bilmeden biz burdan seni yanlış yönlendirebiliriz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…