Teşekkürler arkadaşlar herşeyde vardır bir hayır diyorum yaklaşık 5 ay onula çok güzel duygular yaşadım hala yaşıyorum arada pıt pıt vuruyorAma bu dünyada hangimizin garantisi varki bir dakika sonramızı bilmiyoruz o yüzden bunada şükür ediyorum. Malum yazmıştım eşimle tartışmalar yaşadık onun çok çekinceleri vardı bebekle ilgili ama oda kabuşlenmişti şimdi bana söz verdi dr. Müsade ettiği anda çalışmalara başlayacağız diye o beşik boş kalmayacak Allahın izniyle diye size yetişirsem yazarım buradan mutlu haberleri
çok üzüldüm ama siz anne babanın kararı,Malesef canım bugün doktor ile herşeyi konuştuk tüm ihtimalleri değerlendirdik ve gebelik sonlandırılacak
bakalım en azından bi sorarım evde magnezing diye ilacım vardı onu içerimHaklısın canım. Ben aşımı oldum geçen hafta o cihaz kasılmayı görmez canım kalp atışını bile zor duyuyor çünkü. Valla bende antalyadayım soğuk yerde değiliz gibi gözüküyor ama soğuk yerlerde kalorifer olduğu için evin içinde sıcacık oturuyolar en azından ben klimayı hiç kapatmıyorum ama kapatmasam nolucak tuvalete giderken donuyorum mutfağa gidip durmamak için meyvemi suyumu oturma odasında tutuyorum düşün. Buz gibi her yer kalorifer çok büyük rahatlık valla.
Annem hastane cikisi kiyafetler battaniyeler almis simdide saten yorgan yaptiriyor falan. Yok istememden anlamadigi icin yaptir yaptir daha cok yaptir diyorum.besigide annem aldi.kızlar size bir şey soracağm , sizin ve eşinizin ailesi bebek için hazırlık yapıyor mu hiç ?
Canım bir mucize olsa diye dua ediyorum. Besiginiz de boş kalmasin. Ne diyecegimi bilmiyorum. Ben boyle uzulduysem Allah sana ve eşine güç versin. Dualarim seninle.Teşekkürler arkadaşlar herşeyde vardır bir hayır diyorum yaklaşık 5 ay onula çok güzel duygular yaşadım hala yaşıyorum arada pıt pıt vuruyorAma bu dünyada hangimizin garantisi varki bir dakika sonramızı bilmiyoruz o yüzden bunada şükür ediyorum. Malum yazmıştım eşimle tartışmalar yaşadık onun çok çekinceleri vardı bebekle ilgili ama oda kabuşlenmişti şimdi bana söz verdi dr. Müsade ettiği anda çalışmalara başlayacağız diye o beşik boş kalmayacak Allahın izniyle diye size yetişirsem yazarım buradan mutlu haberleri
hayır demedim asla da demem
ancak sinir oluyorum insan hıc mı sormaz napıyorsun neler alacaksın yapılacak bırsey var mı diye
evde bır odamız var o bosalacak , boyanacak , mobilyalar kurulacak falan dolu iş var
aldıklarımı hep o odada bırıktırıyorum
zaman su gibi akıp gecıyor zaten
gün , hafta dediğin ne ki
kv dem sormuyor ama eşime cok güzel rol kesiyor
heyecandan öleceğim ,aklım hep sizde falan diyor
uykularım kacıyor bebek iyi mi falan diyor
eşime de annesine de hazırlık konusunda birsey demem
zaten onları sevmıyordum farklı bırsey de beklemıyordum acıkcası
insan hıc mı ozenmez
bir de eşek kadar görümcem var
benim bebeğim tüp bebek 5 sene sonra oldu
bildiği halde bir kere arayıp da hayırlı olsun victory demedi
nasılsın da demedi
ben de gecen sene ılk defa hala oldum
yegenıme ölüyorum
ama bebeğim dogsun en cok bunlar düşünmüş, en cok onlar hazırlık yapmıs gibi kendilerini esime de bana da satacaklar
hatta cevresıne bile diyordur bebeğimiz geelcek kosturmamız var falan diye
öyle rolcü
yok canım eteşim yok ölçtüm griptim bugün bianda sıtma tuttu acile gitsem müdahale ederler mi kiAteşiniz mi var,ateş esnasında sıtma tutabilir eğer öyleyse ihmal etmeyip hemen acile gidin.enfeksiyon da olabilir sebebini bilmeden biz burdan seni yanlış yönlendirebiliriz canım
yok canım eteşim yok ölçtüm griptim bugün bianda sıtma tuttu acile gitsem müdahale ederler mi ki
Çok saol canım sıcak su torbasını koyayım iyi gelir umarımAteş yoksa iyi,ayağının altına sıcak su torban varsa koy ısıtır seni canım,duş almak şuan daha kötü yapabilir
canım sebebi neyki ya bende bugün üşüttüm ayaklarımı hem idrar yollarım yanma yapmaya başladı hem üşüdüm çok su içtim bir iki litrede düzeldim ama hava çok soğuk gerçekten bende bıktım şu kışı bi atlatsaydık sağ salimÇok kötüyüm yaa sıtma tuttu yarım saat kitlendim titredim kasıldım karnıma ağrılar girdi korktum bişey olacak diye evdeki petekler yermedi ısınmama elektrikli soba açtım onda bile ısınamadım ağladım korkumdan . Yayaktan kalkınca tekrar başlıo gece 10 defa wc ye kalkıyorum napıcam nasıl geçer duşa girsem daha kötü olurmuyum bilemedim ya bi akıl verin
Çok geçmiş olsunÇok kötüyüm yaa sıtma tuttu yarım saat kitlendim titredim kasıldım karnıma ağrılar girdi korktum bişey olacak diye evdeki petekler yermedi ısınmama elektrikli soba açtım onda bile ısınamadım ağladım korkumdan . Yayaktan kalkınca tekrar başlıo gece 10 defa wc ye kalkıyorum napıcam nasıl geçer duşa girsem daha kötü olurmuyum bilemedim ya bi akıl verin
Dün benim doğum günümdü ve babamı dün kaybettik.
Büyük bir yıkım oldu benim için , hala kendime gelmiş değilim. Allah sevdiklerimizi bizlere bağışlasın. Onların acısıyla sınamasın kimseyi.
Bu akşam memlekete gideceğim cenaze için , kasılmalarım ve ağrılarım var duanızı esirgemeyin bizdenşu an beni ayakta tutan , güç veren hem bebeğim , hem kizim.
Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
Wala bende nefret ettim bu soğuktan bugün grib oldum çok kötü tüm etlerim ağrıo gözlerim yerinden çıkarcasına ağrıodu akşama doğruda bianda titreme geldi ama böyle değil .için çekildi sanki sıcak su torbası aldım şimdi hareket ettikçe felaket titriyorum. Ateşim yok Allahtan Sana da çok geçmiş olsun yaa bugün his su içemedim bende yarın düzenli su içiyim dikkat edince de hasta oluyoruz nasıl iş anlamadım bu kadar mı hamilelik hassaslaştırdı. Ayağımda kaç çorap bar gündüz belli değil sırtımdan yeleğimi çıkarmam ev kombili zaten evim küçük ısınıo ama bi türlü ben ısınamıyorum yaz gelsin bian önce doğurmak istiyorum uykusuzluğa razıyım wallacanım sebebi neyki ya bende bugün üşüttüm ayaklarımı hem idrar yollarım yanma yapmaya başladı hem üşüdüm çok su içtim bir iki litrede düzeldim ama hava çok soğuk gerçekten bende bıktım şu kışı bi atlatsaydık sağ salimsıcak su torbası falan varsa yap yatağın içinden çıkma canım bence duşa girersen daha çok üşürsün ateşin falan yok dimi
Saol canım bugun hiç su içemedim suzluktanmı oldu acaba yatıyorum şimdi iyiyim hareket etmediğim sürece tamam canım ateşimi kontrol ederim çok kötü olursam dedim eşime götürürsün diyeÇok geçmiş olsun
Ateşini sık sık kontrol et
Sicak banyo normalde ıyi gelir ama sicak su bize yaramiyor.
Sıcak bir seyler icmeye çalış. Sıvı tüket
Cok da duramiyorsan acile git istersen
geçmiş olsun canım valla çok zor ya bizim ev klimalı bide yemek yapıcam diye mutfağa çıktım dondum dondum kasıklarıma ağrılar girdi su içmeyi de unutmuşum zaten idrar yollarım sıkıntılı bende öyle kaç saat oramı buramı sıktım ısınmak için şu sevmediğim çeyize konulan gereksiz diye söylendiğim yün patiklerden çıkarıpta giydimWala bende nefret ettim bu soğuktan bugün grib oldum çok kötü tüm etlerim ağrıo gözlerim yerinden çıkarcasına ağrıodu akşama doğruda bianda titreme geldi ama böyle değil .için çekildi sanki sıcak su torbası aldım şimdi hareket ettikçe felaket titriyorum. Ateşim yok Allahtan Sana da çok geçmiş olsun yaa bugün his su içemedim bende yarın düzenli su içiyim dikkat edince de hasta oluyoruz nasıl iş anlamadım bu kadar mı hamilelik hassaslaştırdı. Ayağımda kaç çorap bar gündüz belli değil sırtımdan yeleğimi çıkarmam ev kombili zaten evim küçük ısınıo ama bi türlü ben ısınamıyorum yaz gelsin bian önce doğurmak istiyorum uykusuzluğa razıyım walla
saol canım aynen valla şu gereksiz diye kızdığım çeyize konulan yün patiklerden çıkardımda giydim valla bende ayaktan alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?