2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sen cok guzel kararli bilincli ve enerji dolu harika bir anne olacaksin.guclu ve kendinden emin arkadasim üzüntünü paylasiyorum.en en en kisa zamanda mutlu haberlerini takip edip yaninda olacagiz

Benim bugun belim cok agridi deli gibi agridi.esim doktorumu aradi hemen 2 bardak su bir magnezyum icip soluna yatsin eger gecmezse 1 saat icinde yada artarsa hemen hastanede bulusalim dedi.yarim saat icinde gecti.oysa ki zaten hep su icmistim magnezyumda icmistim hatta bugun hep yattim bile sayilir.

bakalım en azından bi sorarım evde magnezing diye ilacım vardı onu içerim valla bizimde klima akşama kadar yanıyor salonda yatıp kalkıyoruz suyum falan hep yanımda benimde ev güneşte almıyor diğer odalar hep küf durumumuz el verirse baharda taşınmak istiyorum kalorferli bir eve bakalım

kızlar size bir şey soracağm , sizin ve eşinizin ailesi bebek için hazırlık yapıyor mu hiç ?
Annem hastane cikisi kiyafetler battaniyeler almis simdide saten yorgan yaptiriyor falan. Yok istememden anlamadigi icin yaptir yaptir daha cok yaptir diyorum.besigide annem aldi.
Esimin ailesi ile gorusmuyorum cok sukur.
Esim bide ne bulsa alip geliyor.

Canım bir mucize olsa diye dua ediyorum. Besiginiz de boş kalmasin. Ne diyecegimi bilmiyorum. Ben boyle uzulduysem Allah sana ve eşine güç versin. Dualarim seninle.

: )

Ateşiniz mi var,ateş esnasında sıtma tutabilir eğer öyleyse ihmal etmeyip hemen acile gidin.enfeksiyon da olabilir sebebini bilmeden biz burdan seni yanlış yönlendirebiliriz canım
yok canım eteşim yok ölçtüm griptim bugün bianda sıtma tuttu acile gitsem müdahale ederler mi ki

@YesimV ne diyeceğimi bilmiyorum. Çok üzgünüm.
Sen çok güçlü bir kadinsin.
Umudunu asla kaybetme. En kisa sürede tekrar gebe kalacak ve yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksin. Bundan eminim. Dualarımız seninle...

canım sebebi neyki ya bende bugün üşüttüm ayaklarımı hem idrar yollarım yanma yapmaya başladı hem üşüdüm çok su içtim bir iki litrede düzeldim ama hava çok soğuk gerçekten bende bıktım şu kışı bi atlatsaydık sağ salim sıcak su torbası falan varsa yap yatağın içinden çıkma canım bence duşa girersen daha çok üşürsün ateşin falan yok dimi

Çok geçmiş olsun
Ateşini sık sık kontrol et
Sicak banyo normalde ıyi gelir ama sicak su bize yaramiyor.
Sıcak bir seyler icmeye çalış. Sıvı tüket
Cok da duramiyorsan acile git istersen

((((((( canımmmmm yaaa kalbımde bır sızı olduuu
Rahatsızlıgını bılıyordummmm zaten ama cok uzuldummmm başın sagolsun kuzummm... Mekanı cennet olsunnnn...

Bebegıne ve kendıne dıkkat et canımm

Wala bende nefret ettim bu soğuktan bugün grib oldum çok kötü tüm etlerim ağrıo gözlerim yerinden çıkarcasına ağrıodu akşama doğruda bianda titreme geldi ama böyle değil .için çekildi sanki sıcak su torbası aldım şimdi hareket ettikçe felaket titriyorum. Ateşim yok Allahtan Sana da çok geçmiş olsun yaa bugün his su içemedim bende yarın düzenli su içiyim dikkat edince de hasta oluyoruz nasıl iş anlamadım bu kadar mı hamilelik hassaslaştırdı. Ayağımda kaç çorap bar gündüz belli değil sırtımdan yeleğimi çıkarmam ev kombili zaten evim küçük ısınıo ama bi türlü ben ısınamıyorum yaz gelsin bian önce doğurmak istiyorum uykusuzluğa razıyım walla

Çok geçmiş olsun
Ateşini sık sık kontrol et
Sicak banyo normalde ıyi gelir ama sicak su bize yaramiyor.
Sıcak bir seyler icmeye çalış. Sıvı tüket
Cok da duramiyorsan acile git istersen
Saol canım bugun hiç su içemedim suzluktanmı oldu acaba yatıyorum şimdi iyiyim hareket etmediğim sürece tamam canım ateşimi kontrol ederim çok kötü olursam dedim eşime götürürsün diye

geçmiş olsun canım valla çok zor ya bizim ev klimalı bide yemek yapıcam diye mutfağa çıktım dondum dondum kasıklarıma ağrılar girdi su içmeyi de unutmuşum zaten idrar yollarım sıkıntılı bende öyle kaç saat oramı buramı sıktım ısınmak için şu sevmediğim çeyize konulan gereksiz diye söylendiğim yün patiklerden çıkarıpta giydim ateşin olmaması iyi o zaman canım sıcak bir şeylerde iç biraz havalar ısınsa rahatlıcaz inşallah

minnosu canim inceleyecegim siteden tşk.ler
havvaku Mah-i nev kızlar geçmiş olsun dikkat edinize yurdumun her yeri cok soguk ayaklarinizi sicak tutun insan en cok ayaklardan aliyor soguk.
saol canım aynen valla şu gereksiz diye kızdığım çeyize konulan yün patiklerden çıkardımda giydim valla bende ayaktan alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…